قیمت طلا امروز




 سایت مشرق / ۱۴۰۵/۰۵/۰۷

واکنش سید عمار حکیم به حمله آمریکا و عربستان به مقرهای حشد الشعبی

«سید عمار حکیم» رهبر جریان حکمت میهنی عراق، حمله آمریکا و عربستان به شماری از مقرهای الحشد الشعبی در استان‌های مختلف این کشور را محکوم کرد.
 واکنش سید عمار حکیم به حمله آمریکا و عربستان به مقرهای حشد الشعبی

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

به گزارش مشرق به نقل از پایگاه ۹۶۴ عراق، سید عمار حکیم در پیامی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: حمله به شماری از مقرهای الحشد الشعبی در چند استان را که منجر به شهادت و زخمی شدن دهها نیروی حشد شد محکوم می‌کنم.

رهبر جریان حکمت میهنی عراق در این پیام از نهادهای دولتی و امنیتی ذیربط در این کشور خواست تجاوز مذکور را پیگیری کنند و برای اطمینان از عدم تکرار این‌گونه تجاوزات علیه حاکمیت و امنیت عراق، اقدامات لازم را اتخاذ کنند.

حکیم تصریح کرد: «بار دیگر مخالفت خود را با استفاده از خاک عراق به‌عنوان پایگاهی برای هرگونه تجاوز یا تهدید علیه کشورهای همسایه اعلام می‌کنیم.»

وی در پایان، با طلب رحمت برای جان‌باختگان، برای مجروحان نیز شفای عاجل مسألت کرد.

کشور عراق طی شب گذشته و بامداد امروز هدف حملات تجاوزکارانه مشترک آمریکا و عربستان سعودی قرار گرفت. …




پنجشنبه ۱۹ شهریور ۱۴۰۵ - 10 September 2026