قیمت طلا امروز




 سایت مشرق / ۱۴۰۵/۰۴/۲۶

جنگنده‌ها و سوخت‌رسان‌های آمریکا هدف موشک و پهپاد قرار گرفتند/ پیام ویژه نیروهای مسلح به مردم اردن

سپاه اعلام کرد: چند فروند سوخت‌رسان و جنگنده آمریکایی با موشک بالستیک و پهپادهای متعدد مهندم شدند.
 جنگنده‌ها و سوخت‌رسان‌های آمریکا هدف موشک و پهپاد قرار گرفتند/ پیام ویژه نیروهای مسلح به مردم اردن



۸ ساعت قبل / سایت شهرآرانیوز

تأکید رئیس الحشد الشعبی بر حفظ قدرت دولت و ساماندهی پرونده سلاح

به گزارش شهرآرانیوز، «فالح الفیاض»، رئیس سازمان الحشد الشعبی عراق در یک گفت‌وگوی تلویزیونی تأکید کرد که عراق در برابر مجموعه‌ای از مسئولیت‌ها و چالش‌ها قرار دارد که نیازمند آرامش و عقلانیت است و همزمان باید قدرت دولت، حاکمیت و تصمیم‌گیری مستقل کشور حفظ شود.

وی با بیان اینکه الحشد الشعبی اختیار تصمیم‌گیری برای جنگ را ندارد و به دستور فرمانده کل نیرو‌های مسلح پایبند است، افزود: نخست‌وزیر مسئول همه کسانی است که برای دفاع از کشور سلاح حمل کرده‌اند.

الفیاض با تاکید بر اینکه سلاح باید در اختیار دولت باشد، خواستار ساماندهی پرونده سلاح در چارچوب ضوابطی شد که همه طرف‌ها را دربرگیرد.

وی در عین حال هشدار داد که برخورد قهرآمیز با پرونده سلاح می‌تواند به درگیری منجر شود. مرحله پس از خروج آمریکا

الفیاض درباره مرحله پس از خروج نیرو‌های آمریکایی گفت عراق وارد مرحله‌ای جدید خواهد شد که مستلزم بازتنظیم روابط با کشور‌های جهان بر اساس منافع عراق است.

او همچنین بر ضرورت ایجاد معادله قدرت جدید برای حفاظت از حریم هوایی و صیانت از حاکمیت عراق تأکید کرد.

الفیاض خروج نیرو‌های آمریکایی و پایان حضور ائتلاف بین‌المللی در عراق را «یک مرحله افتخارآمیز برای عراق» و موضوعی شایسته جشن گرفتن توصیف کرد و همزمان خواستار عبور از ادبیات تنش‌زا و حرکت به سمت مرحله‌ای باثبات‌تر شد. حملات به الحشد الشعبی

رئیس الحشد الشعبی همچنین به هدف قرار گرفته شدن نیرو‌های این سازمان گفت: در جریان جنگ علیه ایران، بیش از ۱۰۰ مقر الحشد الشعبی هدف حمله قرار گرفته و بیش از ۱۰۰ نفر از نیرو‌های این سازمان شهید و ده‌ها نفر دیگر زخمی شده‌اند.

او گفت الحشد الشعبی در حفاظت از نیرو‌ها و مقر‌های خود کوتاهی نخواهد کرد و برای دفاع از آنها، اقدامات لازم را در چارچوب قانونی انجام خواهد داد. سلاح و ارتباطات سیاسی

الفیاض بر ضرورت تفکیک میان الحشد الشعبی به‌عنوان یک نهاد و عناوین سیاسی و گروهی تأکید کرد و گفت:قانون مربوط به الحشد نباید به‌صورت شتاب‌زده یا بر اساس منافع سیاسی تصویب شود و هر نیروی الحشد الشعبی که علیه او حکم قضایی صادر شده باشد، باید بازداشت و به مراجع قانونی تحویل داده شود. موضع عراق درباره منطقه

الفیاض درباره تحولات منطقه گفت: موضع اخلاقی و سیاسی عراق ایجاب می‌کند که در کنار مظلومان در غزه، لبنان، سوریه و ایران قرار گیرد، اما در شرایط کنونی وارد رویارویی نظامی نشود.

او همچنین نسبت به حضور نظامی خارجی در سوریه ابراز نگرانی کرد و گفت عراق خواهان ایجاد رابطه با دمشق به شکلی است که امنیت و ثبات عراق را حفظ کند.

منبع: مهر

در ادامه حتما بخوانید الزیدی: حشد شعبی مورد توجه دولت است


۹ ساعت قبل / سایت شهرآرانیوز

یمن: عربستان گزینه‌ای به جز پذیرش مطالبات ما ندارد

به گزارش شهرآرانیوز، «عمر البخیتی» سخنگوی دولت یمن، با تبریک پیروزی‌های نیرو‌های مسلح یمن در دفاع از کشور گفت: این نیرو‌ها از ۲۰ ژوئیه تاکنون معادله «محاصره در برابر محاصره» را در برابر عربستان تثبیت کرده‌اند.

او اقدامات نظامی اخیر را واکنشی به چهار سال تعلل ریاض و پایبند نبودن به تعهدات توافق کاهش تنش دانست و از عربستان خواست از اجرای «دیکته‌های آمریکا و اسرائیل» دست بردارد.

وی همچنین نیرو‌های مسلح یمن را «حافظ حاکمیت یمن» توصیف کرد و گفت این نیرو‌ها در برابر هرگونه نقض حاکمیت یمن، دست بلند کشور برای مقابله با متجاوزان هستند.

سخنگوی دولت یمن در ادامه گفت: ریاض گزینه دیگری جز پذیرش مطالبات مردم یمن ندارد.

منبع: مهر

در ادامه حتما بخوانید انصارالله یمن: ۸ کشتی را هدف قرار داده و از عبور ۴۸ مورد دیگر جلوگیری کردیم | تثبیت ۳ معادله در برابر سعودی‌ها


۱۰ ساعت قبل / سایت خبرفوری

کره شمالی ۱۰ موشک بالستیک شلیک کرد

دفتر ریاست جمهوری کره جنوبی در بیانیه‌ای اعلام کرد، پس از شلیک موشک‌های کره شمالی از منطقه پیونگ یانگ به سمت دریا در شرق شبه جزیره کره، یک جلسه امنیتی اضطراری با حضور مقامات وزارت دفاع و مقامات نظامی تشکیل داد.

رویترز به نقل از این بیانیه اعلام کرد: "پرتاب موشک بالستیک اقدامی جدی است که قطعنامه‌های شورای امنیت سازمان ملل را نقض می‌کند." و از کره شمالی خواسته شده است که فوراً چنین اقداماتی را متوقف کند.

این دفتر اعلام کرد که مقامات، وضعیت واکنش کره جنوبی را بررسی کردند، پیامدهای امنیتی این پرتاب‌ها را ارزیابی کردند و در مورد اقدامات لازم بحث کردند.

ستاد مشترک کره جنوبی اعلام کرد که موشک‌ها حدود ۳۰۰ کیلومتر (۱۸۶ مایل) به سمت دریا پرواز کردند.

دولت و گارد ساحلی ژاپن همچنین اعلام کردند که به نظر می‌رسد کره شمالی یک موشک بالستیک به سمت دریا شلیک کرده است.

گارد ساحلی ژاپن اعلام کرد که این پرتابه قبلاً سقوط کرده است. به گزارش NHK، به نظر می‌رسد که این موشک در خارج از منطقه اقتصادی انحصاری ژاپن در دریا فرود آمده است.

این پرتاب در حالی انجام می‌شود که رزمایش‌های نظامی کره جنوبی و ایالات متحده روز جمعه پس از آنکه دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، دستور کاهش قابل توجه مشارکت ایالات متحده را صادر کرد و گفت که می‌خواهد دیپلماسی با کیم جونگ اون، رهبر کره شمالی را احیا کند، کوتاه و پایان یافت.

یانگ مو-جین، استاد دانشگاه مطالعات کره شمالی در سئول، گفت که به نظر می‌رسد این پرتاب با هدف تأکید بر این نکته انجام شده است که هشدار کیم یو جونگ یک روز قبل "صرفاً لفاظی" نبوده است. وی گفت که این پرتاب احتمالاً اهداف متعددی داشته است، از جمله نشان دادن مخالفت با رزمایش‌های نظامی کره جنوبی و ایالات متحده، ابراز نارضایتی از بحث‌های اخیر در مورد زرادخانه هسته‌ای کره شمالی و هشدار به قدرت‌های خارجی در مورد گمانه‌زنی در مورد امور امنیتی پیونگ یانگ.

یانگ گفت: «این پیامی است که در مورد امنیت کره شمالی اهمیت دارد و کره شمالی باید در مورد آن تصمیم بگیرد.» وی افزود که این پرتاب همچنین می‌تواند برای آزمایش سیستم‌های موشکی بهبود یافته استفاده شده باشد.

وانگ یی، وزیر امور خارجه چین، که این هفته به سئول سفر کرده بود، از کره جنوبی خواست که بین پکن و واشنگتن جانبداری نکند و گفت که ایالات متحده باید سیاست «خصومت‌آمیز» خود را نسبت به کره شمالی کنار بگذارد تا تنش‌ها در شبه جزیره کره کاهش یابد. 

ترامپ در توجیه تصمیم خود به آنچه رابطه خوبش با «کیم جونگ اون» رهبر کره شمالی خواند و همچنین خودداری کره جنوبی از حمایت از او در جنگ ایران اشاره کرده بود.

پرتاب های جدید کره شمالی در حالی انجام شده است که کاهش رزمایش‌های آمریکا و کره جنوبی ظاهراً با هدف فراهم کردن زمینه‌ای برای ازسرگیری دیپلماسی با پیونگ‌یانگ صورت گرفته بود، اما کره شمالی تأکید کرده است که کوچک‌تر شدن یا کوتاه‌تر شدن این رزمایش‌ها، ارزیابی این کشور از ماهیت آنها را تغییر نمی‌دهد.




 رئیس عقیدتی‌سیاسی ارتش: حفظ نظام از جان، مال و آبرو مهم‌تر است
۱۱ ساعت قبل / سایت آفتاب نیوز

رئیس عقیدتی‌سیاسی ارتش: حفظ نظام از جان، مال و آبرو مهم‌تر است

رئیس سازمان عقیدتی‌سیاسی ارتش با تجلیل از رهبر شهید امت گفت: آنچه از رهبری ایشان برای ما و نسل‌های آینده به یادگار مانده، میراثی گران‌بهاست و یکی از مهم‌ترین...

 واکنش قالیباف به نام جعلی خلیج فارس در نقشه عراق
۱۰ ساعت قبل / سایت اکوایران

واکنش قالیباف به نام جعلی خلیج فارس در نقشه عراق

قالیباف در واکنش به نقشه جعلی رئیس مجلس عراق: هر قدمی که دشمنان برای دور کردن ایران و عراق برداشتند، ما دو قدم به هم نزدیک‌تر شدیم

 بنزین ، لمس واقعیت به دور از توهم و تخیل
۱۵ ساعت قبل / سایت عصرایران

بنزین ، لمس واقعیت به دور از توهم و تخیل

بنزین به مسئله ای برای گروکشی میان دولت و مردم تبدیل شده است. مردم خواسته ها و مطالباتی دارند که دولت های متوالی حاضر به پاسخ به آنها نیستند. حل مشکل بنز...

 پیمان مکه، بازتعریف روابطی فراتر از مناسبات منطقه‌ای - دیپلماسی ایرانی
۱۱ ساعت قبل / سایت دیپلماسی ایرانی

پیمان مکه، بازتعریف روابطی فراتر از مناسبات منطقه‌ای - دیپلماسی ایرانی

قابل درک است که تحلیلگران به سرعت در تلاش هستند تا انگیزه محرک پشت این اعلامیه را ارزیابی کنند. آیا این یک واکنش منطقه ای...

 حضور فرزندان رهبر شهید در مراسم بزرگداشت چهلمین روز تدفین ایشان + عکس
۱۱ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

حضور فرزندان رهبر شهید در مراسم بزرگداشت چهلمین روز تدفین ایشان + عکس

فرزندان رهبر شهید در مراسم بزرگداشت چهلمین روز تدفین پیکر ایشان حضور یافتند.

 خبر جدید از مذاکرات ایران و عمان/ چه چیزی ترامپ را عصبانی کرد؟
۱۵ ساعت قبل / سایت اکوایران

خبر جدید از مذاکرات ایران و عمان/ چه چیزی ترامپ را عصبانی کرد؟

دو مقام آمریکایی مدعی شکست مذاکرات ایران و عمان درباره تنگه هرمز شدند.