قیمت طلا امروز




 سایت مشرق / ۱۴۰۵/۰۵/۰۴

اکبر عبدی به خانه ابدی بدرقه شد+ عکس و فیلم

مراسم تشییع پیکر اکبر عبدی بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون صبح امروز چهارم مرداد در مقابل تالار وحدت تهران برگزار شد.
 اکبر عبدی به خانه ابدی بدرقه شد+ عکس و فیلم

به گزارش مشرق ، مراسم تشییع پیکر اکبر عبدی بازیگر سینما و تلویزیون صبح امروز ۴ مرداد در مقابل تالار وحدت در حال برگزاری است. علاقه‌مندان به مرد هزار چهره سینما در مقابل تالار وحدت حضور یافتند تا هنرمند محبوبشان را بدرقه کنند. در ابتدای مراسم آهنگ فیلم‌های «مادر»، «اخراجی‌ها» و … پخش می‌شد.

در این مراسم افرادی چون رائد فریدزاده، پیمان جبلی، جعفر گودرزی، بهاره رهنما، بهمن فرمان‌آرا، پژمان بازغی، کیانوش گرامی، حمید علیدوستی، مسعود ده‌نمکی، میرطاهر مظلومی، سیف‌الله صمدیان، احمد ایراندوست، امیر آقایی، بهنوش طباطبایی و … حضور دارند.

نیما کرمی اجرای مراسم را برعهده دارد.

مراسم تشییع با قرائت آیاتی از قرآن کریم آغاز شد. همایون اسعدیان مدیرعامل خانه سینما در ابتدای این آئین گفت: ما پای تلویزیون نشسته بودیم و اکبر عبدی از تلویزیون بیرون آمد مانند خانواده ما. او با ما خندید و گریه کرد. المیرای عزیز وقتی تو به دنیا آمدی مانند فرزند همه ما بودی. اکبر عبدی مانند اعضای خانواده با ما غصه خورد و بخشی از خاطرات ما شد.

وی تصریح کرد: عمو اکبر، بابت تمام‌ زیبایی‌هایی که در این سال‌ها برای ما ساختی از تو ممنونیم.

سپس پیام تسلیت رئیس جمهور برای اکبر عبدی قرائت شد.

در ادامه کورش سلیمانی بیانیه انجمن بازیگران خانه سینما را خواند که بخش‌هایی از آن بدین شرح است: دریغ که اکبر عبدی ستاره درخشان سینمای ایران دیگر از درخشش دوباره بر پرده سینما بازمانده است. او مرزهای تنوع در بازیگری را بارها جابه‌جا کرد. شاید بهتر بود که سینمای ما هم در سال‌های اخیر فیلم‌های باارزشی خلق می‌کرد که در شان اکبر عبدی باشد.

مینو جعفرزاده بازیگر نیز با بغض بیان کرد: دوست نداشتم در چنین روزی صحبت کنم. من پسر ندارم اما اکبر برای من پسری کرد. مثل کوه پشتم بود و اکنون بی پشت و پناه شدم. روزی که همسرم بهمن زرین‌پور نفس‌های آخرش را می‌کشید اکبر هم مریض بود. ساعت ۱۲ شب به ملاقاتش آمد و گفت ای کاش من به جای او می‌مردم. امروز فقط به بهمن مژدگانی می‌دهم که اکبر دیگر کنارش است.

سپس عبدالله اسکندری طراح گریم روی صحنه رفت و گفت: من از ۱۸ سالگی با احمد آشنا شدم و از همان بچگی نسبت به آدم‌ها خیلی حساس بود. در همان عالم بچگی با هم به شیرخوارگاه کودکان بی‌سرپرست رفتیم.

وی عنوان کرد: اکبر تمام زندگی‌اش را وقف خانواده کرد و بعد از آن وقف جامعه شد. دیگر صندلی اکبر برای همیشه خالی شده و نیست که با هم صحبت کنیم.

در ادامه مراسم همسر و دختر اکبر عبدی روی صحنه آمدند و المیرا عبدی گفت: بابا من باید می‌آمدم به صحنه تئاترت. ۳ ماه است که بابا نمی‌توانست نفس بکشد و من و مامان تلاش کردیم که خوب شود اما نشد. حتی نتوانستیم در این سه ماه یک دهم محبت‌هایش را جبران کنیم. بابای من خیلی آدم بزرگی بود. او در نقش‌هایش زندگی می‌کرد و در خانه با تمام خستگی ما را می‌خنداند. او زود رفت چون درک بالایی داشت و قلبش خیلی مهربون بود.وی افزود: همیشه به من می‌گفت المیرا تو به همه خوبی کن. دیگر مثل بابای من نمی‌آید و لطفا به من تسلیت نگویید بلکه به سینمای ایران تسلیت بگویید.

دختر عبدی سپس بیان کرد: از همه شما خواهش می‌کنم بلند شوید و انگار در بزرگداشت اکبر عبدی هستید، او را تشویق کنید.

سپس حاضران همه ایستاده اکبر عبدی را تشویق کردند.

معصومه قاسمی همسر اکبر عبدی نیز گفت: اکبر، مهربانی زیاد را به من یاد داد. ما کمدین داریم و زیاد هم داریم اما از شما خواهش می‌کنم از این به بعد قدر این افراد را بدانید.

در ادامه اصغر خمسه بازیگر عنوان کرد: همه انسان‌ها یکبار زندگی می‌کنند و یکبار هم می‌میرند. اما هنرپیشه‌ها به تعداد نقش‌هایی که بازی می‌کنند زندگی می‌کنند و می‌میرند. دیشب که به خانه اکبر عبدی رفته بودم احساس می‌کردم او سکانسی از یک فیلم را بازی می‌کند.

وی افزود: من همیشه فکر می‌کردم من و اکبر جزو لشگریان شادی این زمین هستیم زیرا کمدین‌ها برای شادی به دنیا می‌آیند و مرگ آنها نیز غیرقابل باور است.

خمسه در پایان بیان کرد: اکبر عبدی مانند یک منشور چند وجهی بود و هیچ کسی نمی‌داند پشت این چهره خلاق چه انسان بزرگی وجود داشت. او یک پسر، برادر، همسایه، همکار، همسر و پدر بسیار خوب بود. اگر ستمی از کسی می‌دید زود می‌بخشید. روح بزرگش شاد.

مسعود جعفری جوزانی کارگردان سینما نیز عنوان کرد: معتقدم در هر آدمی استعدادی نهفته شده و ما با درس و تجربه آن را تقویت می‌کنیم. بازیگری جوهر نهادینه اکبر عبدی بود. وجود او گرمای زیبای تابستان را داشت و او عبوس‌ترین آدم‌ها را به خنده می‌انداخت و نگاهش به دنیا طنز بود.

وی با بیان خاطره‌ای گفت: زمان ساخت «ناصرالدین شاه آکتور سینما» اولین بار با او همکاری کردیم. در آن زمان گفتند اکبر عبدی پول زیاد می‌گیرد اما او هم مانند آقای انتظامی و نصیریان قرارداد سفید امضا کرد. مشکل ما این است که من در وجود همه ما وجود دارد و دروازه ورود دیگران را می‌بندد. همچنین مشکل ما نداشتن سازمان و تشکیلات درست است.

در ادامه مسعود ده‌نمکی کارگردان سینما عنوان کرد: عمو اکبر از تاریخ سینمای ایران حذف شدنی نیست و چه با سیمرغ و چه بی سیمرغ محبوب دل مردم ایران است. من و اکبر عبدی ۸ کار با هم انجام دادیم و متاسفانه این داغ در دلمان ماند که «اخراجی های ۴» را باهم کار کنیم.

این کارگردان تصریح کرد: اکبر عبدی بدون دوربین برای زندانی‌ها و اعدامی‌ها برنامه اجرا می‌کرد تا بخندند. این رفتارها او را اکبر عبدی کرد نه جایزه. او بود که به برخی فیلم‌ها و برخی جوایز ارزش می‌داد.

محمدمهدی عسگرپور کارگردان و مدیرعامل خانه هنرمندان ایران نیز در بخش دیگری از مراسم گفت: جز نیکی و خوبی از اکبر عبدی یاد نخواهد شد. مهر او در دل مردم ایران جاودانه شد زیرا عمل صالح پشت آن وجود داشت.

در پایان مراسم نماز میت بر پیکر این هنرمند خوانده و به سمت قطعه هنرمندان بهشت زهرا (ع) تشییع شد.



۵۲ دقیقه قبل / خبرگزاری ایلنا

یادگاری‌های اکبر عبدی به موزه شهرداری اردبیل اهدا شد

به گزارش ایلنا به نقل از رسانه‌ها، در این دیدار که روز گذشته صورت گرفت، محمود صفری شهردار اردبیل با قدردانی از خانواده اکبر عبدی، بر اهمیت حفظ میراث هنرمندان بزرگ به عنوان میراث فرهنگی تاریخی شهر تاکید کرد.

وی افزود: شهرداری اردبیل در پی تکریم جایگاه این هنرمند ماندگار، لایحه‌ای را جهت نام‌گذاری یکی از فرهنگسراهای جدیدالاحداث شهر به نام اکبر عبدی به شورای شهر تقدیم خواهد کرد.

وی ادامه داد: با حرکت فرهنگی خانواده آن هنرمند نامدار، بخشی از میراث هنری ایشان در زادگاهش به نمایش گذاشته شده و برای نسل‌های آینده ماندگار خواهد بود.

در این مراسم، فرهاد قائمیان بازیگر سینما، به همراه میرمحمد سید هاشمی،پ رئیس شورای شهر، حبیب فتحی عضو شورا، کیوان حسن‌زاده معاون معماری و شهرسازی شهرداری و ابراهیم نیرومند از هنرمندان اردبیل حضور داشتند و در پایان، با تجلیل از خدمات بی‌نظیر مرحوم اکبر عبدی به هنر ایران، بر ضرورت حمایت از میراث فرهنگی و هنری او تأکید شد.

  انتهای پیام/


۱۲ ساعت قبل / سایت آفتاب نیوز

توضیح خانواده اکبر عبدی درباره سنگ مزار و اهدای یادگاری‌ها به موزه

به گزارش آفتاب نیوز،

همسر اکبر عبدی در گفت‌وگویی با ایسنا با تأیید این مطلب بیان کرد: «بخشی از وسایل شخصی و لوح‌های تقدیر این بازیگر سینما به موزه‌ای در اردبیل اهدا شده است.»

گویا قرار است مکان یا خیابانی هم در شهر اردبیل به نام این هنرمند خاطره‌ساز سینما، تئاتر و تلویزیون نامگذاری شود.

همسر اکبر عبدی همچنین در پاسخ به اینکه در آستانه چهلمین روز درگذشت مرحوم عبدی، آیا سنگ نصب شده بر مزار وی تغییر خواهد کرد، گفت: فردی که سنگ را نصب کرده محبت بسیار زیادی داشته و قدردان لطف او هستیم. پیش از این هم چهره‌های مشهوری پیشنهاد تهیه و نصب سنگ را داده بودند که از آن‌ها نیز تشکر می‌کنیم اما در این مورد با المیرا (فرزند اکبر عبدی) سنگی سفارش داده‌ایم، شعر روی سنگ مزار را هم انتخاب کرده‌ایم و چند روز دیگر سنگ مزار را نصب خواهیم کرد.  

اکبر عبدی بازیگر سرشناس سینمای ایران شامگاه جمعه، دوم مردادماه پس از طی یک دوره بیماری و بستری بودن در بیمارستان، در سن ۶۶ سالگی و در منزل خود درگذشت.

عبدی که مشهورترین کمدین سینمای ایران بود، در طول دوران کاری خود در بیش از ۱۰۰ اثر سینمایی و تلویزیونی و نمایشی بازی کرد و نقش‌های ماندگاری را به جا گذاشته است.

فیلم‌های «مردی که موش شد»، «اجاره نشین‌ها»، «گراند سینما»، «هنرپیشه»، «مادر»، «دزد عروسک‌ها»، «ای ایران»، «سفر جادویی»، «دلشدگان»، ‌ «مرد آفتابی»، «قاعده بازی»، «اخراجی‌ها» و «خوابم می‌آد» تنها بخشی از حدود ۸۰ فیلم سینمایی این بازیگر است.

«محله بروبیا»، «محله بهداشت»، «باز مدرسه‌م دیر شد»، «امام علی (ع)»، «به سوی افتخار»، «زیر آسمان شهر»، «معصومیت از دست رفته»، «شوق پرواز» و «در چشم باد» از جمله سریال‌های معروف اکبر عبدی بود.

پیکر این هنرمند چهارم مردادماه در میان جمع زیادی از همکاران و علاقه‌مندانش در قطعه هنرمندان بهشت‌زهرا آرام گرفت.


۱۳ ساعت قبل / سایت انصاف نیوز

نادر فلاح در مصاحبه‌ی جنجالی تازه‌ی خود چه گفت؟ | انصاف نیوز

نادر فلاح، بازیگر تئاتر، سینما و تلویزیون، در گفت‌وگویی تازه از وضعیت کاری خود و آنچه بی‌مهری و فراموش‌شدن در سینمای ایران می‌داند، گلایه کرد؛ اظهاراتی که به‌خصوص با اشاره‌ی مستقیم او به داوود میرباقری و حسن فتحی، خبرساز شده است.

فلاح در این گفت‌وگو با اشاره به سابقه‌ی چندین‌ساله‌ی خود در بازیگری، خطاب به میرباقری درباره‌ی سریال «سلمان فارسی» گلایه کرد و مضمون حرفش این بود که با وجود سابقه‌ی همکاری و فعالیتش، در این پروژه جایی برای او در نظر گرفته نشده است. او با لحنی گلایه‌آمیز گفت: «آقای میرباقری، من در سریال سلمان شما جایی ندارم؟» و از این گفت که احساس می‌کند برخی از کارگردانان او را فراموش کرده‌اند.

فلاح در ادامه نام حسن فتحی را نیز مطرح کرد و گلایه‌ای مشابه درباره‌ی او داشت؛ حرف‌هایی که نشان می‌دهد ناراحتی بازیگر فقط به یک پروژه یا یک کارگردان محدود نیست و او از روند انتخاب بازیگران در سینمای ایران دلخور است.

بخش دیگری از صحبت‌های آقای فلاح در رسانه‌ی تصویری «آن» به مناسبات تولید و انتخاب بازیگران مربوط می‌شد.

او معتقد است تهیه‌کنندگان در شرایط فعلی کمتر حاضر به ریسک هستند و بیشتر روی تعدادی بازیگر مشخص سرمایه‌گذاری می‌کنند؛ موضوعی که باعث می‌شود بخشی از بازیگران باتجربه کمتر فرصت حضور در پروژه‌های مهم را پیدا کنند. این بخش از صحبت‌های او نیز در رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی بازتاب پیدا کرده است.

نادر فلاح همچنین درباره‌ی جشنواره‌ی فیلم فجر با لحنی تندتر صحبت کرد. یکی از ویدئوهای منتشرشده از این گفت‌وگو با تیتر «گلایه شدید نادر فلاح به جشنواره فجر؛ لطفاً به من سیمرغ ندهید!» منتشر شده است.

این اظهارات در حالی مطرح شده که فلاح در جشنواره‌ی فیلم فجر امسال نیز برای بازی در فیلم «کوچ» در جمع نامزدهای بخش بهترین بازیگر مکمل مرد قرار داشت.

در مجموع، آنچه گفت‌وگوی تازه‌ی نادر فلاح را جنجالی کرده، صرفاً انتقاد او از کم‌کاری یا کم‌دیده‌شدن نیست؛ بلکه او این بار با نام بردن از چهره‌هایی مانند میرباقری و فتحی، گلایه‌ی خود را شخصی‌تر و صریح‌تر مطرح کرده و از فراموش‌شدن خود در پروژه‌های مهم سخن گفته است.

انتهای پیام




 حکم خوانندگی زنان برای مردان چیست؟
۱۵ ساعت قبل / سایت تابناک

حکم خوانندگی زنان برای مردان چیست؟

حکم چهار سال حبس برای هیوا سیفی‌زاده، خواننده موسیقی ایرانی، به اتهام «تشویق به فساد و فحشا» با انتقادهایی همراه شده است؛ او می‌گوید تنها چند بیت از اشعار سع...

 نقشی را به‌اجبار نپذیرفتم
۹ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

نقشی را به‌اجبار نپذیرفتم

آیین رونمایی و نقد و بررسی کتاب «همیشه ناصرالدین شاه» نوشته بیژن شکرریز که گفت‌وگویی بلند با ایرج راد است برگزار شد. ایرج راد در این مراسم گفت: در این کتاب تلاش کردم همه‌ چیز را با صداقت کامل بیان کنم، هر کار و نقشی را که انتخاب کردم، از روی اجبار نبوده است؛ آن اثر را خوانده‌ام، دوست داشته‌ام و با علاقه پذیرفته‌ام که با آن گروه و آن افراد همکاری کنم. اگر نقشی زمانی ضعیف اجرا شد، تقصیر دیگران نبوده است؛ زیرا این من بوده‌ام که آن انتخاب را با عقل، منطق و درایت خود انجام داده‌ام. بنابراین از همه همکارانم سپاسگزارم.

 سیری در القاب امام زمان (عج)؛ منتظر واقعی کنشگر است یا منزوی؟ - تسنیم
۱۴ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

سیری در القاب امام زمان (عج)؛ منتظر واقعی کنشگر است یا منزوی؟ - تسنیم

«خلیفه‌الرحمن» یعنی نماینده خدا بر روی زمین، نه برای اعمال قدرت، بلکه برای جاری کردن «رحمت واسعه».

 وجدان بیدار و تبعیدی خاورمیانه
۵ ساعت قبل / روزنامه شرق

وجدان بیدار و تبعیدی خاورمیانه

‌زخم نفت، مدرنیزاسیون تحمیلی، رانده‌شدن مردم از جغرافیای زیست‌شان‌ و تبدیل حافظه جمعی به میدان مقاومت. جلد اول «شهرهای نمک»، یعنی «سرگردانی»، در نسخه فارسی با ترجمه امل نبهانی منتشر شده و آن را می‌توان رمانی درباره پیدایش نفت در شبه‌جزیره عربستان و دگرگونی روستاها و بادیه‌ها معرفی کرد.

 آبگوشت خوردن بازیگر سرشناس فرانسوی به همراه کارگردان ایرانی
۱۰ ساعت قبل / سایت تابناک

آبگوشت خوردن بازیگر سرشناس فرانسوی به همراه کارگردان ایرانی

تصویری از آبگوشت خوردن ژولیت بینوش بازیگر سرشناس فرانسوی به همراه عباس کیارستمی در تهران؛ فروردین ۱۳۸۵ را مشاهده می‌نمایید.

 شفافیت دولت در موضوع بنزین و چند خبر خوب دیگر...
۱۲ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

شفافیت دولت در موضوع بنزین و چند خبر خوب دیگر...

ماجرای بنزین این روزها حسابی سر زبان‌ها افتاده و مردم را نگران کرده است. امروز در همین راستا سخنگوی دولت تاکید بر شفاف‌سازی داشت.