قیمت طلا امروز




 سایت مشرق / ۱۴۰۵/۰۴/۲۴

فیلم/ گرمای شدید موجب این حجم از آتش سوزی شد!

در چندین شهر بزرگ از جمله رم، فلورانس و بولونیا به دلیل دمای بالا، وضعیت هشدار قرمز اعلام شده است. در مناطق پیمونت، ساردینیا، توسکانی و آپولیا نیز بالاترین سطح خطر آتش‌سوزی اعلام شده است.
 فیلم/ گرمای شدید موجب این حجم از آتش سوزی شد!



 اطفای حریق در محوطه بارگیری نفت سفید پالایش نفت تهران
۱ ساعت قبل / سایت اسپوتنیک

اطفای حریق در محوطه بارگیری نفت سفید پالایش نفت تهران

اطفای حریق در محوطه بارگیری نفت سفید پالایش نفت تهران

صبح امروز 29 مرداد، دو تانکر بارگیری در محوطه بارگیری نفت سفید پالایشگاه تهران دچار حادثه حریق شدند.

به‌دنبال این حادثه، نیروهای آتش‌نشانی بلافاصله در محل حاضر شده و حریق را به‌طور کامل اطفا کردند.

در این حادثه، رانندگان این دو تانکر مصدوم شدند که یکی از آن ها به صورت سرپایی مداوا و دیگری برای دریافت خدمات درمانی به مراکز درمانی منتقل شده است.

Sputnik Iran | Rubika | Bale | Web



 آلمان و ایتالیا همکاری‌ها برای مهار هجوم پناهجویان را تقویت می‌کنند - تسنیم
۲ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

آلمان و ایتالیا همکاری‌ها برای مهار هجوم پناهجویان را تقویت می‌کنند - تسنیم

بین الملل

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از نشریه دی سایت، به گفته آنتونیو تایانی، وزیر امور خارجه ایتالیا، آلمان و ایتالیا قصد دارند هماهنگی نزدیک‌تری در مورد مهاجرت برقرار کنند.

تایانی پس از گفتگوی تلفنی با یوهان وادفول، وزیر امور خارجه ایتالیا (از حزب دموکرات مسیحی) گفت که هر دو طرف بر لزوم تضمین حداکثر حفاظت در مرزهای خارجی اتحادیه اروپا توافق دارند. کشته شدن 60 پناهنده سودانی در حمله به «فاشر»

این مقام ایتالیایی در مورد این سوال بحث‌برانگیز که آیا ایتالیا باید پناهجویانی را که از طریق این کشور وارد اتحادیه اروپا شده و سپس به آلمان سفر کرده‌اند، پس بگیرد، اظهار نظری نکرد. آلمان قصد دارد طبق قوانین فعلی اتحادیه اروپا چنین پناهندگانی را به ایتالیا بازگرداند. با این حال، دولت راست‌گرای جورجیا ملونی، نخست وزیر ایتالیا تاکنون از پذیرش آنها خودداری کرده است.

طبق قانون موسوم به «مقررات دوبلین»، هر پناهنده باید در اولین کشور اتحادیه اروپا که وارد آن می‌شود، درخواست پناهندگی دهد. با این حال، این قانون اغلب دور زده می‌شود.

ایتالیا از سال 2022 هیچ مهاجری را از آلمان پس نگرفته و استدلال می‌کند که سیستم پذیرش ملی آن کاملاً تحت فشار است. سیستم مشترک پناهندگی اروپا (CEAS) که از ماه ژوئن در سراسر اتحادیه اروپا به اجرا درآمده است، برای جلوگیری بهتر از جابجایی پناهجویان در داخل اتحادیه اروپا در نظر گرفته شده است.

طبق گزارش رسانه‌های ایتالیایی، قرار بود یک زن مهاجر که در ماه مارس به جزیره لامپدوسا رسیده و سپس به آلمان سفر کرده بود، چهارشنبه این هفته برای اولین بار به ایتالیا بازگردانده شود. با این حال، این اتفاق نیفتاد.

علاوه بر این، ائتلاف ملونی خواستار نوعی غرامت است زیرا به زعم خود سازمان‌های امدادی با استفاده از کشتی‌هایی که با پرچم آلمان حرکت می‌کنند، مهاجران را با قایق‌هایی که از آن سوی مدیترانه حرکت کرده‌اند، به ایتالیا می‌آورند.

ماتئو پیانتدوسی، وزیر کشور ایتالیا، تعداد این مهاجران را از ابتدای سال جاری 2200 نفر اعلام کرده بود که 500 نفر از آنها از زمان اجرایی شدن پیمان جدید پناهندگی بوده است.

طبق گزارش رسانه‌های ایتالیایی، قرار است در روزهای …



 ثروتمندترین مرد آسیا به حبس ابد محکوم شد
۱۲ دقیقه قبل / سایت هم میهن

ثروتمندترین مرد آسیا به حبس ابد محکوم شد

به گزارش هم‌میهن آنلاین و به نقل از ایسنا، هوی کا یان، بنیان‌گذار گروه «اورگرند» در آوریل به هشت اتهام از جمله سواستفاده از منابع مالی، کلاهبرداری در جمع‌آوری سرمایه، دریافت غیرقانونی سپرده‌های عمومی، اعطای غیرقانونی وام، انتشار متقلبانه اوراق بهادار و رشوه‌خواری اعتراف کرده بود و دادگاهی در شهر شنژن دستور مصادره تمامی اموال شخصی وی را صادر کرد.

«اورگرند» که زمانی یکی از بزرگ‌ترین شرکت‌های توسعه املاک چین بود، در بازپرداخت بخش عمده‌ای از ۳۰۰ میلیارد دلار بدهی‌های خود، ناتوان و مشکلات آن به نمادی از بحران طولانی‌مدت بخش املاک چین تبدیل شد که همچنان بر دومین اقتصاد بزرگ جهان فشار وارد می‌کند.

دادگاه اعلام کرد: اقدامات مجرمانه «اورگرند»، شرکت «هنگدا ریل‌استیت» (Hengda Real Estate) به‌عنوان شرکت تابعه اصلی آن و هوی، به مبالغ بسیار هنگفتی مربوط بوده که خسارت‌های اقتصادی و آسیب‌های اجتماعی بسیار جدی ایجاد کرده است.

دادگاه علاوه بر حکم هوی، «اورگرند» را ۸.۸۲ میلیارد یوان و شرکت «هنگدا» را هفت میلیارد یوان جریمه کرد. پنج مدیر ارشد دیگر نیز به مجازات‌هایی شامل جریمه و حبس بین ۶ تا ۱۸ سال محکوم شدند. رسانه دولتی چین اعلام کرد در مجموع، ۵۶ فرد مرتبط با «اورگرند» نیز روز پنجشنبه محکوم شدند.

ناتوانی «اورگرند» در بازپرداخت میلیاردها دلار از محصولات مدیریت ثروت نیز موجب اعتراض سرمایه‌گذاران، به‌ویژه افراد کم‌درآمد شد زیرا بسیاری از آنان سرمایه خود را از دست دادند. هوی که در سال ۱۹۹۶ «اورگرند» را تاسیس کرده بود، با اتکا به بدهی‌های سنگین، این شرکت را به بزرگ‌ترین توسعه‌دهنده املاک چین از نظر فروش قراردادی تبدیل کرد. ثروت وی در ۲۰۱۷ به ۴۵.۳ میلیارد دلار رسید.

دادگاهی در هنگ‌کنگ در ۲۰۲۴ حکم انحلال «اورگرند» را صادر و بورس هنگ‌کنگ نیز سال گذشته سهام این شرکت را از فهرست معاملات خارج کرد. با این حال، روند تصفیه شرکت بسیار کند بوده و تا آگوست سال گذشته فقط حدود ۲۵۵ میلیون دلار دارایی فروخته شده بود، در حالی که مطالبات طلبکاران به ۴۵ میلیارد دلار می‌رسید.

خبرگزاری رویترز گزارش کرد، مدیران تصفیه همچنین برای مسدود کردن دارایی‌های خارجی هوی و همسر سابقش و بازپس‌گیری حدود ۶ میلیارد دلار سود سهام و دستمزدهای پرداخت‌ …



 یک‌چهارم ریپرها پر کشیدند!
۱۴ دقیقه قبل / سایت مشرق

یک‌چهارم ریپرها پر کشیدند!

به گزارش مشرق، کانال تلگرامی IranicTV ویدئویی از گزارش واشنگتن‌پست منتشر کرد و نوشت:

یک‌چهارم ریپرها پر کشیدند؛ آمریکا و کابوس ۴۵ پهپاد منهدم شده‌ی MQ-9 در جنگ با ایران..

دست‌کم ۴۵ فروند پهپاد MQ-9 ریپر آمریکا در جنگ با ایران از بین رفت؛ رقمی که حدود یک‌چهارم ناوگان این کشور را شامل می‌شود. پهپادهایی که قرار بود چشم آمریکا در میدان نبرد باشند، در اطراف تنگه هرمز به بخشی از هزینه سنگین این جنگ تبدیل شدند.



*بازنشر مطالب شبکه‌های اجتماعی به منزله تأیید محتوای آن نیست و صرفا جهت آگاهی مخاطبان از فضای این شبکه‌ها منتشر می‌شود.



 وقوع حادثه دریایی در سواحل یمن
۲۱ دقیقه قبل / سایت نورنیوز

وقوع حادثه دریایی در سواحل یمن

نورنیوز-گروه بین الملل: سازمان عملیات تجارت دریایی انگلیس اعلام کرد که گزارشی در خصوص وقوع حادثه‌ دریایی در ۱۳۶ مایلی شرق شهر المکلا در یمن دریافت کرده است.

بر اساس گزارش شبکه خبری الجزیره، سازمان عملیات تجارت دریایی انگلیس همچنین تأکید کرد که یک نفتکش پس از نزدیک شدن یک کشتی دیگر به آن در خلیج عدن پیام اضطراری کمک ارسال کرده است.

سازمان عملیات تجارت دریایی بریتانیا (UKMTO) در پیامی جدید تأیید کرده که ۶ فرد مسلح وارد نفتکش شده‌اند و اکنون کنترل کشتی را در دست گرفته و آن را به سمت سومالی هدایت می‌کنند.

طبق اعلام سازمان عملیات تجارت دریایی انگلیس یک نفتکش هنگام حرکت به سمت غرب در خلیج عدن، با ارسال پیام اضطراری از نزدیک شدن یک شناور غیرمجاز خبر داد.





پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 دیپلماسی در میدان بغداد
روزنامه آرمان امروز

دیپلماسی در میدان بغداد

آرمان امروز-سرویس دیپلماسی: محمدباقر قالیباف روز چهارشنبه(۲۸ مرداد ۱۴۰۵) در جریان نخستین روز سفر خود به عراق در دیدار با نزار آمیدی رئیس جمهور عراق گفت: وظیفه خود می‌دانم از طرف رئیس جمهور کشورمان و مردم ایران و به ویژه بیت معظم و شخص رهبر انقلاب برای حضورتان در ایران جهت شرکت در مراسم تشییع [ ]
 پیشنهاد اردوغان برای کاهش تنش میان ایران و آمریکا
روزنامه آرمان امروز

پیشنهاد اردوغان برای کاهش تنش میان ایران و آمریکا

آرمان امروز : دفتر رجب طیب اردوغان، رئیس‌جمهور ترکیه عصر چهارشنبه پس از مکالمه تلفنی بین اردوغان و سانای تاکایچی، نخست‌وزیر ژاپن، در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: رئیس‌جمهور اردوغان اظهار داشت که تنها راه‌حل اختلاف بین ایران و آمریکا از طریق مذاکره است و ما به عنوان ترکیه، از تلاش‌های دیپلماتیک برای صلح و ثبات پایدار [ ]
 تصویر کلثوم اکبری در نشریه نیویورک پست آمریکا
سایت تابناک

تصویر کلثوم اکبری در نشریه نیویورک پست آمریکا

یک نشریه آمریکایی با انتشار تصویری از کلثوم اکبری نوشت: دوران اقدامات جنایتکارانه او سرانجام در سال ۲۰۲۳ و پس از مرگ همسر ۸۲ ساله‌اش، غلامرضا بابایی، به پایا...
 آخرین آمار از تلفات ارتش آمریکا در جنگ با ایران
سایت هم میهن

آخرین آمار از تلفات ارتش آمریکا در جنگ با ایران

تازه‌ترین آمار منتشر شده از سوی وزارت جنگ آمریکا (پنتاگون) نشان می‌دهد که در جریان تجاوز نظامی این کشور علیه ایران ۱۸ نظامی آمریکایی کشته و ۷۵۷ نظامی نیز مجروح شده‌اند.
 فیصل بن‌فرحان: دیپلماسی، گفت‌وگو و ابزارهای مسالمت‌آمیز همچنان اولویت‌های ما هستند - مردم سالاری آنلاین
روزنامه مردم سالاری

فیصل بن‌فرحان: دیپلماسی، گفت‌وگو و ابزارهای مسالمت‌آمیز همچنان اولویت‌های ما هستند - مردم سالاری آنلاین

وزیر امور خارجه عربستان بر لزوم باز، امن و عاری‌بودن تنگه هرمز، باب‌المندب و تمام مسیرهای دریایی از هر گونه تهدید تأکید کرد.
 روسیه دو شهر دیگر را تصرف کرد
سایت هم میهن

روسیه دو شهر دیگر را تصرف کرد

روسیه از تصرف دو شهرک نیکولایپولیه و ماتیاشِوو خبر داد.
 آسوشیتدپرس: بدهی عمومی آمریکا از مرز ۴۰ تریلیون دلار عبور کرد
سایت هم میهن

آسوشیتدپرس: بدهی عمومی آمریکا از مرز ۴۰ تریلیون دلار عبور کرد

بدهی عمومی آمریکا از مرز ۴۰ تریلیون دلار عبور کرد؛ رقمی بی‌سابقه که در شرایطی ثبت شده است که هزینه‌های دفاعی و برنامه‌های اجتماعی، در کنار بهره بدهی ناشی از کسری فزاینده، بخش بسیار بزرگی از مخارج دولت فدرال را به خود اختصاص داده‌اند.
 مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود
سایت جوان آنلاین

مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود

منابع یمنی با اعلام جزئیات ۳ معادله خود علیه دشمن، به عربستان هشدار دادند که مرحله بعدی دردناک‌تر خواهد بود.