قیمت طلا امروز




 سایت تجارت نیوز / ۱۴۰۵/۰۵/۰۷

هیچ‌گونه ارز دولتی برای واردات خودرو اختصاص داده نمی‌شود / واردات خودرو در شرایط جنگ با منبع خارجی انجام می‌شود

سخنگوی دولت به نقل از وزارت صمت تاکید کرد که برای واردات خودرو در شرایط جنگی ارز دولتی اختصاص نمی‌یابد.
 هیچ‌گونه ارز دولتی برای واردات خودرو اختصاص داده نمی‌شود / واردات خودرو در شرایط جنگ با منبع خارجی انجام می‌شود

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

به گزارش تجارت نیوز، فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت چهاردهم در پاسخ به خبرنگار تجارت‌نیوز نسبت به حواشی ایجاد شده درخصوص واردات خودرو و ارز تخصیصی به آن توضیح داد که مشروح آن را در ادامه می‌خوانید:

*برخی از کارشناسان در ایام جنگ با انتقاد از رویه واردات خودرو مطرح می‌کردند که کشور گرفتار تأمین برخی از نیازهای اکثریت جامعه است و مشکلاتی وجود دارد؛ مثلاً برای بنزین مشکلاتی وجود دارد و با کسری مواجه است، اما جریانی به راحتی می‌توانند از واردات خودرو منفعت ببرند و سرمایه را از کشور خارج کنند. واکنش و پاسخ دولت به این اظهارنظرها و به طور کلی این ماجرا چیست؟

اولاً تشکر کنم از همه کسانی که نقد می‌کنند. نقد را باید شنید و طبیعتاً یک جاهایی باید استفاده کرد و یک جاهایی هم باید شفاف‌سازی کرد و پاسخ داد، مثل سؤال جنابعالی.

طبق پیگیری که من با وزارت صنعت، معدن و تجارت داشتم، هیچ‌گونه ارز دولتی برای واردات خودرو تخصیص داده نمی‌شود و کلاً واردات در این ایام با منشاء خارجی بوده است. …




 اخبار جدید

 ایران چگونه پایگاه‌های آمریکا در بحرین و اردن را نابود و به ویرانه تبدیل کرد
۶ ساعت قبل / سایت اطلاعات آنلاین

ایران چگونه پایگاه‌های آمریکا در بحرین و اردن را نابود و به ویرانه تبدیل کرد

وزیر موقت نیروی دریایی ایالات متحده گفته است که یک تأسیسات نظامی آمریکا مستقر در بحرین در جریان جنگ با ایران آسیب‌های شدید دیده و واشنگتن را بر آن داشته است تا ارزیابی کند که با مقر آن در خاورمیانه چه باید بکند.

 اپوزیسیونی که ایده احمقانه بمباران ایران را می‌دهد فراموش کرده ژاپن هم پس از بمباران اتمی، حکومتش را حفظ کرد
۶ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

اپوزیسیونی که ایده احمقانه بمباران ایران را می‌دهد فراموش کرده ژاپن هم پس از بمباران اتمی، حکومتش را حفظ کرد

آرمان امروز : یک فعال سیاسی اصلاح‌طلب، با اشاره به ایده بمباران اتمی ایران و تشبیه شرایط کشور به ژاپن، گفت: آنهایی که این را می‌گویند و این را می‌خواهند، ظاهراً در پی آنند که اگر این بمباران صورت بگیرد، حکومت ایران تغییر می‌کند و آنها در آینده با یک کشور دیگر و مدیریت دیگری [ ]

 جنگ ابدی یا پایان جنگ؟
۱۲ ساعت قبل / سایت فرارو

جنگ ابدی یا پایان جنگ؟

رجوع به نظر مردم، نفی‌کننده اصل دفاع از وطن نیست. آنچه در یک سال و چند ماه گذشته تجربه کردیم، مرحله‌ای دیگر از یک روند حدوداً دو دهه‌ای است که مراحل مختلفی از فشار اقتصادی، ترور، خرابکاری، جاسوسی و ... را در خود جا داده و در نهایت به جنگ مستقیم رسیده است.

 شوک در دریای سرخ؛ ادعای کنترل انصارالله بر جزیره میون و حنیش
۶ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

شوک در دریای سرخ؛ ادعای کنترل انصارالله بر جزیره میون و حنیش

یک منبع نظامی از تحولی مهم در تنگه باب‌المندب و دریای سرخ خبر داده و مدعی شده است که نیروهای انصارالله کنترل جزیره راهبردی میون و مجمع‌الجزایر حنیش را به دست گرفته‌اند؛ مناطقی که در نزدیکی مسیرهای اصلی کشتیرانی دریای سرخ قرار دارند.

 واشنگتن چه چیزی را درباره عمان نمی‌فهمد؟ نقش مسقط در مهار بحران هرمز و گفت‌وگو با ایران
۱۰ ساعت قبل / سایت جماران

واشنگتن چه چیزی را درباره عمان نمی‌فهمد؟ نقش مسقط در مهار بحران هرمز و گفت‌وگو با ایران

نشریه «نشنال اینترست» در تحلیلی به بررسی جایگاه راهبردی عمان در معادلات خلیج فارس، ریشه‌های تاریخی سیاست «بی‌طرفی فعال» مسقط، روابط همزمان این کشور با ایران و ایالات متحده، نقش میانجی‌گرانه عمان در ارتباطات تهران و واشنگتن و اهمیت جغرافیایی آن در مدیریت بحران تنگه هرمز پرداخت. این گزارش استدلال می‌کند که فشار ناشی از جنگ با ایران و نارضایتی واشنگتن از مواضع مسقط، نباید به تضعیف یکی از مهم‌ترین روابط آمریکا در منطقه منجر شود؛ چراکه هر راه‌حل پایدار برای بازگشایی کامل تنگه هرمز و کاهش تنش با ایران، ناگزیر به نقش عمان وابسته خواهد بود.

 المیادین: مذاکره تا زمان پذیرش شروط ایران امکان‌پذیر نیست
۶ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

المیادین: مذاکره تا زمان پذیرش شروط ایران امکان‌پذیر نیست

یک منبع ارشد ایرانی با اشاره به دست‌وپا زدن‌های بیهوده «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا برای کنترل قیمت نفت تاکید کرد که مذاکره تا زمان پذیرش شروط ایران امکان‌پذیر نخواهد بود.

شنبه ۲۱ شهریور ۱۴۰۵ - 12 September 2026