قیمت طلا امروز




 سایت تجارت نیوز / ۱۴۰۵/۰۵/۰۹

فون درلاین: اجازه ورود مهاجران غیرقانونی به اتحادیه اروپا را نخواهیم داد

اورسولا فون درلاین رئیس کمیسیون اروپا در پیامی با بیان اینکه تصاویری که از سئوتا اسپانیا مخابره می‌شود، غیرقابل قبول است، تاکید کرد: اجازه ورود مهاجران غیرقانونی به اتحادیه اروپا را نخواهیم داد
 فون درلاین: اجازه ورود مهاجران غیرقانونی به اتحادیه اروپا را نخواهیم داد

به گزارش تجارت نیوز، فون درلاین در پیامی در حساب کاربری خود در رسانه اجتماعی ایکس (توئیتر سابق) نوشت: ما نمی‌توانیم اجازه دهیم که هر کسی بدون رعایت قوانین ما وارد اتحادیه اروپا شود.

وی با تاکید بر اینکه ورود مهاجران غیرقانونی باید فورا متوقف شود، افزود: شبکه‌های قاچاق انسان باید از بین رفته و بازگرداندان مهاجران غیرقانونی باید بر اساس قوانین اتحادیه اروپا به سرعت انجام شود.

رئیس کمیسیون اروپا در ادامه با بیان اینکه در حال همکاری نزدیک با اسپانیا و آماده سفر به نقاط حساس است، خاطرنشان کرد: برای اسپانیا از طریق «آژانس مرزی اتحادیه اروپا» پیشتیبانی عملیاتی بیشتری برای مدیریت این مساله فراهم خواهیم کرد.

فون درلاین همچنین با اشاره به اینکه با مقام‌های کشور مغرب در تماس است، یادآور شد: مشارکت نزدیک ما با مقام‌های این کشور به دستیابی به نتایج واقعی و عینی کمک خواهد کرد.

به گزارش ایرنا، دولت اسپانیا پیش‌تر گذرگاه مرزی «بنی انصار» میان شهر ملیله مغرب و شهر سئوتا را پس از تلاش گسترده مهاجران غیرقانونی برای ورود به خاک خود به طور موقت تعطیل کرده بود.

این تصمیم در حالی اتخاذ شد که نیروهای امنیتی برای کنترل اوضاع در منطقه مستقر شده‌اند.

یک سخنگوی دولت اسپانیا تائید کرد که گذرگاه مرزی «بنی انصار» تا زمانی که عملیات نیروهای امنیتی ادامه دارد، بسته خواهد ماند.

در همین حال، وزارت کشور اسپانیا از توافق این کشور با مغرب برای تقویت هماهنگی و اقدامات مشترک و تسریع در بازگرداندن تمامی افرادی که به‌طور غیرقانونی وارد سئوتا شده‌اند، خبر داد.

بنا بر گزارش‌ها، «فرناندو گرانده مارلاسکا» وزیر کشور اسپانیا برای پیگیری این توافق و نظارت بر اوضاع به سئوتا سفر کرده است.

پدرو سانچز نخست وزیر اسپانیا نیز قرار است امروز (جمعه) برای بررسی اوضاع به سئوتا سفر کند.

همزمان با این تحولات، هزاران مهاجر غیرقانونی تلاش کرده‌اند از مرز مغرب وارد سئوتا شوند که در پی آن، دولت اسپانیا نیروهای نظامی را به این منطقه اعزام کرده است.

برخی خبرگزاری‌ها از جمله رویترز به نقل از وزارت کشور اسپانیا اعلام کرده است که ۴۹ هزار مهاجر طی ۲۴ ساعت گذشته از مرز مغرب وارد سئوتا شده‌اند.

خوزه مانوئل آلبارس وزیر خارجه اسپانیا پیش‌تر در پیامی با محکوم کردن حمایت آنتونیو تاجانی وزیر خارجه ایتالیا از تعلیق احتمالی مادرید از منطقه شنگن، اعلام کرد که دستور احضار سفیر این کشور را صادر کرده است.

آلبارس در پیام خود در واکنش به اظهارات تاجانی درباره حمایت از تعلیق اسپانیا از منطقه شنگن، او را به عوام‌فریبی برای منافع حزبی متهم کرد.

وزیر خارجه اسپانیا در حساب کاربری خود در رسانه اجتماعی ایکس (توئیتر سابق)، نوشت: این سخنان برای وزیر خارجه یک کشور شریک و دوست که از او انتظار همبستگی اروپایی داریم، نامناسب است.

وی افزود که دستور احضار سفیر ایتالیا را صادر کرده است.

آنتونیو تاجانی وزیر خارجه ایتالیا پیش‌تر در پیامی با تاکید بر اینکه مهاجرت نامنظم و کنترل نشده تهدیدی برای امنیت ملی است از تعلیق اسپانیا از منطقه شنگن حمایت کرده بود.

تاجانی در پیامی در حساب کاربری خود در رسانه اجتماعی ایکس (توئیتر سابق) نوشت: من از بسته شدن منطقه شنگن با اسپانیا حمایت می‌کنم و به اقدام‌های ماتئو پیانته‌دوسی وزیر کشور (ایتالیا) کاملا اعتماد دارم

وی افزود: مهاجرت نامنظم و کنترل نشده تهدیدی برای امنیت ملی است.

وزیر خارجه ایتالیا تاکید کرد: تصاویری که از سئوتا مخابره می‌شود، نشان می‌دهد که تصمیم دولت اسپانیا برای اعطای شهروندی این کشور و در نتیجه تابعیت اروپایی به بیش از ۵۰۰ هزار مهاجر غیرقانونی، اشتباهی بزرگ است که به مساله قاچاق انسان دامن می‌زند.

در همین ارتباط جورجیا ملونی نخست‌وزیر ایتالیا نیز پیش‌تر در پیامی در واکنش به ورود گسترده مهاجران غیرقانونی به شهر سئوتا اسپانیا گفته بود که این موضوع تهدیدی جدی برای امنیت مرزهای اروپا است.

ملونی در پیامی در حساب کاربری خود در رسانه اجتماعی ایکس (توئیتر سابق) نوشت: تصاویر دریافتی از سئوتا تکان‌دهنده هستند و بار دیگر نشان می‌دهند که مهاجرت غیرقانونی کنترل‌نشده، تهدیدی ملموس برای امنیت مرزهای اروپا محسوب می‌شود.

وی افزود: من با ماتئو پیانته‌دوسی وزیر کشور (ایتالیا) درباره این موضوع گفت وگو کرده‌ام؛ ما دست روی دست نخواهیم گذاشت و نظاره‌گر نخواهیم بود.

نخست‌وزیر ایتالیا در ادامه با بیان اینکه دولت این کشور در حال برگزاری جلسات با نهادهای مربوطه درباره این موضوع است، خاطرنشان کرد: پس از این جلسات، آماده‌ایم تا با اقدام‌های فوق‌العاده برای دفاع از مرزها و امنیت شهروندان خود از جمله تعلیق منطقه شنگن با اسپانیا، مداخله کنیم.

ملونی در پایان تصریح کرد: ما در مورد مهاجرت غیرقانونی ذره‌ای کوتاه نخواهیم آمد؛ دفاع از مرزها، متوقف کردن قاچاقچیان انسان و تضمین بازگشت مؤثر مهاجران همچنان خط مشی دولت ایتالیا خواهد بود.

نخست وزیر اسپانیا پیش‌تر اعلام کرده بود که دولت وی پس از هجوم هزاران مهاجر از مغرب و تلاش برای ورود به خاک این کشور، همه منابع موجود را بسیج می‌کند.

بر اساس گزارش رسانه‌ها، حداقل ۱۸ مهاجر هنگام تلاش برای ورود به اسپانیا از طریق دریا جان باختند.

رسانه‌های محلی پیش از این گزارش داده بودند که بیش از ۱۵۰۰ مهاجر طی هفته گذشته از مغرب به سئوتا رسیده‌اند که بسیاری از آنها با شنا و برخی دیگر پیاده از مرز عبور کرده‌اند

تعداد دقیق ورود مهاجران هنوز رسما تائید نشده است.

منبع: ایرنا





 نسبت دادن وضعیت حجاب به رهبر شهید دروغ است
۱۸ ساعت قبل / سایت تابناک

نسبت دادن وضعیت حجاب به رهبر شهید دروغ است

رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت با انتقاد از وضعیت حجاب، گفت: مسئولان برای انجام ندادن وظایف خود نباید جنگ را بهانه کرده و دستگاه‌های م...

 هشدار یک نماینده درباره ادعاهای بی‌سند: مراقب آسیب به روابط اقتصادی باشیم
۱۷ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

هشدار یک نماینده درباره ادعاهای بی‌سند: مراقب آسیب به روابط اقتصادی باشیم

نماینده مردم خدابنده در مجلس، با انتقاد از طرح برخی ادعاهای بدون مستندات علیه فعالان اقتصادی در فضای مجازی هشدار داد که ورود به پرونده‌های اقتصادی بر اساس حدس و گمان، علاوه بر خدشه‌دار کردن اعتبار افراد، می‌تواند به روابط اقتصادی و بین‌المللی کشور نیز آسیب بزند.

 قالیباف: هر چقدر قدرت نظامی داشته باشیم، اگر مردم گرسنه باشند، دوام نمی‌آوریم
۲ ساعت قبل / سایت آفتاب نیوز

قالیباف: هر چقدر قدرت نظامی داشته باشیم، اگر مردم گرسنه باشند، دوام نمی‌آوریم

رئیس مجلس شورای اسلامی امنیت و اقتصاد را لازم و ملزوم هم دانست و گفت: اقتصاد برای پرواز به امنیت نیاز دارد و اگر امنیت برقرار نشود، سرمایه نمی‌آید؛ همچنین اگ...

 در جنگ رمضان بسیار قوی‌تر از جنگ ۱۲ روزه وارد میدان شدیم
۲۴ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

در جنگ رمضان بسیار قوی‌تر از جنگ ۱۲ روزه وارد میدان شدیم

سرپرست وزارت دفاع به مقایسه جنگ ۱۲ روزه و جنگ رمضان از منظر وزارت دفاع پرداخت و گفت: در جنگ رمضان بسیار قوی‌تر و قدرتمندتر نسبت به جنگ ۱۲ روزه در میدان حضور پیدا کردیم.

 از اربعین تا اتوبوس مراسم؛ هزینه‌های عجیب فولاد مبارکه اصفهان در سالی با اولویت بازسازی | ۱.۱ همت بودجه مسئولیت اجتماعی کجا صرف شد؟
۴ ساعت قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

از اربعین تا اتوبوس مراسم؛ هزینه‌های عجیب فولاد مبارکه اصفهان در سالی با اولویت بازسازی | ۱.۱ همت بودجه مسئولیت اجتماعی کجا صرف شد؟

فولاد مبارکه در سال ۱۴۰۴ بیش از ۱۱۰۸ میلیارد تومان در حوزه مسئولیت اجتماعی هزینه کرده است؛ هزینه‌هایی شامل اربعین، عتبات و تأمین اتوبوس برای رویداد‌های عمومی. عجیب اینکه بودجه این حوزه برای سال جاری به ۲۰۰۰ میلیارد تومان افزایش یافته است. سوال اینجاست که آیا این بودجه با وجود وضعیت وخیم تعدیل نیروهای فولاد و بازسازی همچنان صرف مسئولیت اجتماعی می‌شود؟

 پشت پرده درباره همکاری ایران و آمریکا؛ ماجرا چیست؟
۳ ساعت قبل / سایت اکوایران

پشت پرده درباره همکاری ایران و آمریکا؛ ماجرا چیست؟

مکاتبات افشاشده میان مقام‌های مهاجرتی آمریکا نشان می‌دهد واشنگتن و تهران، با وجود تشدید تنش‌های سیاسی و نظامی، در ماه‌های پایانی ۲۰۲۵ و ابتدای ۲۰۲۶ برای بازگرداندن اتباع ایرانی از آمریکا با یکدیگر هماهنگ کرده‌اند.