قیمت طلا امروز




 سایت تجارت نیوز / ۱۴۰۵/۰۴/۲۱

افزایش بازده اوراق خزانه‌داری آمریکا هم‌زمان با تحولات خاورمیانه

بازارهای دارایی، تحت تاثیر افزایش ریسک‌های انتظاری، بازده بیش‌تری را برای سرمایه‌گذاران طلب می کنند. شاهد این مدعا را می تواند در افزایش آهسته و پیوسته نرخ بازده اوراق بدهی دولت آمریکا از زمان شروع جنگ در خلیج فارس یافت.
 افزایش بازده اوراق خزانه‌داری آمریکا هم‌زمان با تحولات خاورمیانه



۶ ساعت قبل / سایت نورنیوز

ادعای وزیر خزانه‌داری آمریکا درباره تحریم‌ها علیه ایران

نورنیوز-گروه اقتصادی: این وزیر جنگ اقتصادی آمریکا علیه کشورها و نهادهای غیرهمسو با سیاست‌های واشنگتن روز پنجشنبه به وقت محلی در گفتگو با شبکه سی‌ان‌بی‌سی مدعی شد: ما سخت‌ترین تحریم‌های تاریخ را اعمال خواهیم کرد و این سیاست پاسخ خواهد داد.

وزیر خزانه داری ترامپ برغم دهه ها اعمال تحریم های یکجانبه علیه ایران و مقاومت در برابر این فشارها ادعا کرد: در ونزوئلا، زمانی که محاصره را اعمال کردیم جواب داد و اکنون در کوبا نیز در حال جواب دادن است و در ایران نیز پاسخ خواهد داد.

بسنت در حالی که مردم آمریکا با پیامدهای جنگ بی دلیل علیه ایران دست و پنجه نرم می کنند، با بیان این ادعا که انزوای اقتصادی هماهنگ‌شده‌ای اعمال خواهد شد، مدعی شد: برنامه دولت ترامپ برای درهم شکستن اقتصاد ایران، احتمالا نیاز به عملیات نظامی بیشتر آمریکا را از بین خواهد برد.

این وزیر جنگ اقتصادی آمریکا ادعا کرد: «اگر ما در حال اعمال حداکثر فشار اقتصادی باشیم، پس این بدان معناست که احتمالا ازسرگیری یک درگیری نظامی گسترده در کار نخواهد بود.»

وزیر جنگ اقتصادی ترامپ در پاسخ به این سوال که آیا کارزار اقتصادی علیه ایران شامل چین که شریک اصلی اقتصادی ایران است، نیز خواهد شد؟ گفت: بسیاری از گفت‌وگوها بهتر است به صورت خصوصی انجام شوند.

وزیر خزانه‌داری آمریکا، متحدان واشنگتن تهدید کرد که در ارتباط با تلاش برای ادعای انزوای اقتصادی ایران، آنها یا «با ما هستند یا علیه ما.»

وزیر جنگ اقتصادی آمریکا کشورهای جهان را تهدید کرد: «شما یا با ما هستید یا علیه ما... اگر اصرار دارید با آنها تجارت کنید، پول انتقال دهید یا نفت بخرید، وزارت خزانه‌داری آمریکا تمام قدرت و توان خود را علیه شما به کار خواهد گرفت!»

بسنت درحالیکه واشنگتن در جنگ نظامی علیه ایران در دستیابی به اهدافش ناکام مانده است، در ادامه گزافه گویی هایش مدعی شد: «این سیاست در ایران جواب خواهد داد و ما این حکومت را دچار فروپاشی خواهیم کرد.»

رئیس جمهوری آمریکا ۱۹ اوت برابر با ۲۸ مرداد ماه در شبکه اجتماعی تروث سوشال خود با تکرار لفاظی‌هایش و درحالیکه در میانه مذاکرات به ایران تجاوز کرده است، ادعا کرد: هیچ‌کس بیش از من به جمهوری اسلامی ایران فرصت نداده است تا به یک توافق دست پیدا کند. متاسفانه، (البته) برای آنها، این فرصت را از دست دادند.

ترامپ که به شدت به دلیل پیامدهای تجاوز علیه ایران تحت فشار افکار عمومی مردم آمریکا و کنگره در آستانه انتخابات میاندوره‌ای قرار دارد، مدعی شد: بنابراین، امروز خردکننده‌ترین عملیات اقتصادی‌ که تاکنون علیه هر کشوری انجام شده است را اعلام می‌کنم! این یک جنگ اقتصادی و انزوای اقتصادی در مقیاسی بی‌سابقه خواهد بود.

رئیس جمهوری آمریکا در حالیکه واشنگتن سالهاست رویکرد خصمانه فشار اقتصادی و تحریم‌ها علیه ملت ایران را در پیش گرفته است، با اشاره به نبرد نورماندی و عملیات موسوم به «روز دی / D-DAY» ادعا کرد: «این یک روز - دی (تعیین کننده) اقتصادی خواهد بود و ما به همه متحدانمان نیاز داریم تا در کنار ایالات متحده آمریکا بایستند و برای منزوی کردن و شکست تهدید ایران همکاری کنند.» و «هر کشوری که به موسسات مالی، شرکت‌ها، فرودگاه‌ها و یا نهادهای دولتی خود اجازه دهد هر نوع حمایتی از ایران ارائه دهند، با پیامدهای شدید اقتصادی روبه‌رو خواهد شد.»

سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه ایران نیز روز پنجشنبه (۲۹ مرداد ماه) با انتشار دو تصویر درباره عبور بدهی ملی آمریکا از مرز ۴۰ تریلیون دلار، «روز D اقتصادی» ادعایی دونالد ترامپ علیه ایران را تلاشی برای انحراف افکار عمومی از بحران اقتصادی و بدهی فزاینده آمریکا دانست و تاکید کرد تداوم سیاست‌های شکست‌خورده واشنگتن، جز شکست بیشتر و افزایش خصومت ایرانیان نتیجه‌ای نخواهد داشت.




 تنظیم‌گری هوشمند بهترین سناریو برای آینده پلتفرم‌های آنلاین طلاست
۱۰ ساعت قبل / سایت توسعه برند

تنظیم‌گری هوشمند بهترین سناریو برای آینده پلتفرم‌های آنلاین طلاست

توسعه برند؛ ابوذر محمدی، مدیرعامل پله، در همایش پلتفرم‌های آنلاین طلا «زرآتی» با اشاره به تغییرات اقتصادی ایران، چهار بازیگر اصلی این بازار را مردم، نهادهای تصمیم‌ساز، بازار سنتی و بازار دیجیتال دانست و تأکید کرد تنظیم‌گری هوشمند می‌تواند بهترین مسیر برای افزایش رفاه، شفافیت و اعتماد در اقتصاد دیجیتال باشد.

 مرغ در سفره ایرانی ها کم شد
۹ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

مرغ در سفره ایرانی ها کم شد

اقتصادنیوز: با اینکه وزیر جهاد کشاورزی هنوز آماری از مصرف مرغ پس از گران شدن آن با حذف ارز ترجیحی ارائه نداده اما طبق آمارها با وجود کاهش تولید مرغ نیازی به واردات هم نیست.

 اعلام قیمت جدید انواع میوه در بازار
۱۳ ساعت قبل / سایت تابناک

اعلام قیمت جدید انواع میوه در بازار

طبق نرخنامه سازمان میادین میوه و تره‌بار، قیمت میوه اعلام شد.

 یارانه نقدی مرداد دهک‌های ۴ تا ۹ واریز شد
۸ ساعت قبل / سایت دیدارنیوز

یارانه نقدی مرداد دهک‌های ۴ تا ۹ واریز شد

یارانه نقدی مردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار‌های دهک‌های چهار تا ۹ در سراسر کشور واریز و قابل برداشت شد.

 قیمت خودروهای کارکرده داخلی/ جدول قیمت خودرو در بازار
۵ ساعت قبل / روزنامه تعادل

قیمت خودروهای کارکرده داخلی/ جدول قیمت خودرو در بازار

قیمت خودروهای کارکرده در مردادماه را در این گزارش بخوانید.

 جنسیس GV90 مدل ۲۰۲۷؛ شاسی‌بلند پرچم‌دار با درهای رولزرویسی
۱۱ ساعت قبل / سایت اسب بخار

جنسیس GV90 مدل ۲۰۲۷؛ شاسی‌بلند پرچم‌دار با درهای رولزرویسی

پرچم‌دار جدید جنسیس با ۶۵۷ اسب‌ بخار قدرت، باتری ۱۲۳.۵ کیلووات‌ ساعتی و امکان سفارش کابین چهار نفره با درهای کالسکه‌ای یا همان رولزرویسی از راه رسیده است؛ ترکیبی که واقعاً لوکس و خاص به نظر می‌رسد.