قیمت طلا امروز




 سایت تجارت نیوز / ۱۴۰۵/۰۵/۰۶

۱۰۹ کشته در پی باران‌های موسمی و سیل در پاکستان

سازمان مدیریت بلایای طبیعی پاکستان اعلام کرد که بارندگی‌های موسمی ماه گذشته و سیل‌های ناشی از آن، تاکنون جان ۱۰۹ نفر را در این کشور گرفته است.
 ۱۰۹ کشته در پی باران‌های موسمی و سیل در پاکستان
به گزارش تجارت نیوز، سازمان مدیریت بلایای طبیعی پاکستان امروز (سه‌شنبه) اعلام کرد که بخش عمده‌ای از تلفات باران‌های موسمی و سیلاب در این کشور، بر اثر فروریختن ساختمان‌ها و سقف‌ها در زیر بارش‌های سیل‌آسا رخ داده است. مناطق شمال غربی پاکستان بیشترین آسیب را دیده‌اند.

طبق اعلام رسانه‌های محلی پاکستان، پیش‌بینی می‌شود اواخر هفته جاری نیز بارندگی‌های بیشتری در راه باشد و سازمان مدیریت بحران هشدار می‌دهد که این بارش‌ها ممکن است دوباره به جاری شدن سیل‌های مرگبار منجر شود.

سازمان مدیریت بلایای طبیعی پاکستان اعلام کرده که از اواخر ماه ژوئن تاکنون ۳۴۴ نفر در حوادث مرتبط با بارندگی مصدوم شده‌اند و صدها خانه از آغاز فصل موسمی آسیب دیده است.

بسیاری از قربانیان بر اثر فروریختن خانه‌ها و سقف‌ها جان باخته‌اند و نزدیک به نیمی از تلفات در ایالت خیبر پختونخوا در شمال غربی و در امتداد مرز افغانستان گزارش شده است.

این گزارش یک روز پس از آن منتشر شد که سازمان مدیریت بحران پاکستان، میزان آمادگی برای مقابله با سیل را در سراسر این کشور مورد بازبینی قرار داد.

مقام‌های محلی درباره طرح‌هایی برای صدور هشدارهای به‌موقع به ساکنان حاشیه رودخانه‌ها گفت‌وگو کردند تا افراد بتوانند پیش از آنکه سیل مناطقشان را فرا بگیرد، داوطلبانه به مناطق امن‌تر نقل مکان کنند یا تخلیه شوند.

هفته گذشته باران شدید بخش‌هایی از کشور از جمله لاهور، پایتخت فرهنگی پاکستان را هدف گرفت؛ جایی که چندین محله دچار آب‌گرفتگی شد و شهروندان را ناچار کرد مسیرهای طولانی‌تری را برای تردد انتخاب کنند.

تصاویر منتشرشده در شبکه‌های اجتماعی، ساکنان را در حال عبور از میان آب نشان می‌داد. این وضعیت انتقاد شهروندان را برانگیخت و آنها آمادگی و واکنش دولت در برابر شرایط جوی شدید را زیر سؤال بردند.

مقام‌های پاکستان هشدار داده‌اند که نمی‌توان احتمال تکرار شرایط جوی سال ۲۰۲۲ را که به سیل ویرانگر در پاکستان منجر شد، رد کرد. آن فاجعه حدود یک‌سوم کشور را به زیر آب برد، ۱۷۳۷ کشته بر جای گذاشت و میلیون‌ها نفر را آواره کرد.

منبع: فارس



 ناو هسته‌ای «آبراهام لینکلن» چگونه توسط ایران آسیب دید؟

ناو هسته‌ای «آبراهام لینکلن» چگونه توسط ایران آسیب دید؟

گزارش‌های رسانه‌ای فاش کردند که چگونه تخریب زیرساخت‌های ساحلی پایگاه آمریکا در بحرین توسط ایران، توانست به ناو هواپیمابر هسته‌ای «آبراهام لینکلن» آسیب زده و استقامت رزمی آن را کاهش دهد.

 ترکیه: اسرائیل دروغ میگوید و تنها به دنبال ناامنی در منطقه است!+ جزئیات

ترکیه: اسرائیل دروغ میگوید و تنها به دنبال ناامنی در منطقه است!+ جزئیات

دفتر ریاست‌جمهوری ترکیه ادعای دفتر نتانیاهو درخصوص چرایی حمله به پایگاه ابوظهور را کذب خواند.

 اجاره روزانه نفتکش‌های غول‌پیکر در هرمز ۲۴ برابر شد

اجاره روزانه نفتکش‌های غول‌پیکر در هرمز ۲۴ برابر شد

در حالی که هزینه اجاره نفتکش‌های غول‌پیکر در مسیر خلیج فارس به آسیا در شرایط عادی بین ۳۰ تا ۴۰ هزار دلار در روز بود، گزارش امروز بلومبرگ از ثبت رکورد تاریخی ۵۱۰ هزار دلاری حکایت دارد.

 پزشکیان با یک تماس تلفنی فصل جدیدی در روابط ایران و این کشور رقم زد

پزشکیان با یک تماس تلفنی فصل جدیدی در روابط ایران و این کشور رقم زد

عراقچی، وزیر امور خارجه گفت: رئیس‌جمهور با یک تماس تلفنی با الهام علی‌اف، فصل جدیدی در روابط ایران و آذربایجان رقم زد

 قالیباف خطاب به آمریکا: منتظر نباشید تیم دلقک‌ها (بسنت و هگست) معجزه کنند

قالیباف خطاب به آمریکا: منتظر نباشید تیم دلقک‌ها (بسنت و هگست) معجزه کنند

محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در شبکه ایکس نوشت: آمریکایی‌ها فکر می‌کنند که با اعمال فشار بیشتر بر ایران، می‌توان به امتیازاتی دست یافت که هرگز بخش...

 قالیباف: پیوند ایران وعراق، تاریخی وناگسستنی است

قالیباف: پیوند ایران وعراق، تاریخی وناگسستنی است

همسایگی ما بر پایه برادری در سخت‌‌ترین‌ روزها، مقاومت در برابر دخالت بیگانگان و باور به سرنوشت مشترک دو کشور بنا شده است؛ گام‌های عملی و بلندی برای تحکیم امن...

 پاک‌کردن صورت‌مسئله «نفوذ»

پاک‌کردن صورت‌مسئله «نفوذ»

در شرایطی که کشور با مجموعه‌ای از چالش‌های متعدد دست‌وپنجه نرم می‌کند، هر طرح و لایحه تازه‌ای باید پیش از تصویب‌ نه‌فقط با معیار نیت و هدف اعلامی، بلکه با سنجه پیامدهای واقعی آن در وضعیت فعلی ایران ارزیابی شود.

 اوکراین هنوز غرامت ایران را نداده؛ مذاکرات در جریان است

اوکراین هنوز غرامت ایران را نداده؛ مذاکرات در جریان است

«کاظم جلالی» سفیر ایران در مسکو در گفت‌وگو با خبرگزاری ریانووستی گفت که کی‌یف هنوز بابت حمله به یک کشتی در دریای خزر به تهران غرامت پرداخت نکرده و گفت‌وگوهایی در این رابطه درجریان است.