قیمت طلا امروز




 سایت تجارت نیوز / ۱۴۰۵/۰۵/۰۲

ترامپ تاریخ سفر رئیس‌جمهور چین به آمریکا را اعلام کرد

دونالد ترامپ اعلام کرد که شی جین‌پینگ، همتای چینی‌اش در تاریخ ۲۴ سپتامبر آینده به ایالات متحده سفر خواهد کرد
 ترامپ تاریخ سفر رئیس‌جمهور چین به آمریکا را اعلام کرد
به گزارش تجارت نیوز، دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا در سخنرانی خود در مقر «آژانس حفاظت از محیط‌زیست آمریکا (EPA) که با هدف بررسی تلاش‌های دولتش برای گسترش ساخت مراکز داده‌ هوش مصنوعی (AI) در داخل ایالات متحده انجام شد، تأکید کرد که موضوع هوش مصنوعی، محور اصلی گفتگو با رئیس‌جمهور چین خواهد بود.

وی اشاره کرد که این موضوع پیش‌تر در جریان آخرین سفرش به پکن مورد بحث قرار گرفت و او در همان زمان از رئیس جمهور چین برای حضور در کاخ سفید دعوت به عمل آورده بود.

سفرِ قریب‌الوقوع رئیس‌جمهور چین در پاییز، در پاسخ به سفری است که رئیس‌جمهور آمریکا در ماه مه گذشته به پکن انجام داد. همان‌طور که «مارکو روبیو»، وزیر امور خارجه آمریکا پیش‌تر اشاره کرده بود، سفر بهاری رئیس‌جمهور آمریکا به چین، دستاوردهای ملموس اندکی به همراه داشت.

به گفته وزیر امور خارجه آمریکا، هدف از آن سفر، برقراری ارتباط مستقیم میان رؤسای «دو کشور قدرتمند جهان» بود.

اختلاف‌های واشنگتن و پکن پیرامون هوش مصنوعی در سال ۲۰۲۶ بر سه محور اصلی متمرکز است که تهدیدی برای آغاز یک «جنگ سرد تکنولوژیک» جدید محسوب می‌شوند: محدودیت بر تراشه‌های الکترونیکی پیشرفته (محاصره تکنولوژیک): واشنگتن محدودیت‌های شدیدی بر صادرات تراشه‌های پیشرفته هوش مصنوعی (مانند تراشه‌های انویدیا) به چین اعمال می‌کند تا از توسعه مدل‌های هوش مصنوعی توسط پکن که کاربرد نظامی دارند، جلوگیری کند.

چین این محدودیت‌ها را تلاشی ناعادلانه از سوی آمریکا برای کارشکنی در مسیر رشد اقتصادی و تکنولوژیک خود می‌داند و تلاش‌هایش را برای دستیابی به خودکفایی و ساخت تراشه‌های بومی مضاعف کرده است. رقابت بر سر مراکز داده: فعالیت مدل‌های بزرگ هوش مصنوعی نیازمند حجم عظیمی از برق است.

دولت ترامپ با شتاب در حال ساخت مراکز داده غول‌آسا در داخل آمریکا و تأمین منابع انرژی برای آن‌ها (از جمله انرژی هسته‌ای) است تا از پیشی گرفتن چین در توانمندی‌های محاسباتی جلوگیری کند.

نگرانی‌های امنیتی: واشنگتن نگران آن است که چین از هوش مصنوعی در توسعه تسلیحات کاملاً خودکار، یا بهره‌گیری از این فناوری در حملات سایبری و جاسوسی استفاده کند.

منبع: ایسنا



 انتصابات و تغییرات مدیریتی در قوه قضائیه

انتصابات و تغییرات مدیریتی در قوه قضائیه

آرمان امروز : معاون اول قوه قضائیه از اعمال تغییرات مدیریتی در این قوه خبر داد و جزئیات انتصابات و جابه‌جایی‌های جدید در مجموعه دستگاه قضایی را اعلام کرد. حجت‌الاسلام والمسلمین حمزه خلیلی معاون اول قوه قضائیه، تغییرات و انتصابات جدید در این قوه را اعلام کرد. معاون اول قوه قصاییه همچنین گفت: تغییر رئیس [ ]

 قالیباف در دیدار با رئیس مجلس عراق: آمریکا باعث بروز ناامنی در منطقه است

قالیباف در دیدار با رئیس مجلس عراق: آمریکا باعث بروز ناامنی در منطقه است

رئیس مجلس شورای اسلامی در دیدار با رئیس مجلس آمریکا و جنگ ایجاد شده توسط این رژیم تروریستی را عامل بروز ناامنی در منطقه و اخلال در مسیر عادی تجارت در منطقه دانست و تاکید کرد: با رفع ناامنی و مداخلات آمریکا، مشکلات برطرف خواهد شد.

 جزئیات مراسم چهلم رهبر شهید در حرم مطهر رضوی

جزئیات مراسم چهلم رهبر شهید در حرم مطهر رضوی

مراسم شهادت امام عسکری (ع) و چهلمین روز تدفین قائد امت در حرم رضوی برگزار می‌شود

 آمادگی کامل وزارت کشور برای برگزاری انتخابات شوراها

آمادگی کامل وزارت کشور برای برگزاری انتخابات شوراها

آرمان امروز : رئیس ستاد انتخابات کشور با اعلام فراهم بودن امکان برگزاری انتخابات، گفت: در صورت تأیید شورای عالی امنیت ملی، هیأت مرکزی نظارت بر انتخابات و ستاد انتخابات وزارت کشور آمادگی کامل برای برگزاری آن را ظرف دو ماه آینده دارد. علی زینی وند رئیس ستاد انتخابات کشور در گفت و گویی در [ ]

 عکس: زن ایرانی که فرانسه او را اخراج کرد

عکس: زن ایرانی که فرانسه او را اخراج کرد

دولت فرانسه نیلوفر شادمهری، رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران، را از این کشور اخراج کرد.

 قالیباف: نیرو‌های آمریکایی به دنبال خروج آبرومندانه از منطقه هستند

قالیباف: نیرو‌های آمریکایی به دنبال خروج آبرومندانه از منطقه هستند

رئیس مجلس نوشت: رژیم صهیونیستی خیال نهر تا بحر را حتی در رویاهایش نیز نخواهد دید.

 نماز جمعه تهران به امامت حجت‌الاسلام ابوترابی‌فرد اقامه می‌شود

نماز جمعه تهران به امامت حجت‌الاسلام ابوترابی‌فرد اقامه می‌شود

نماز جمعه این هفته تهران به امامت حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمحمدحسن ابوترابی‌فرد در مصلای امام خمینی (ره) برگزار می‌شود.

 عراقچی و عاصم منیر گفت و گو کردند

عراقچی و عاصم منیر گفت و گو کردند

طرفین در این تماس، ضمن بررسی آخرین تحولات منطقه و ابعاد مختلف وضعیت کنونی، درباره آخرین روندهای دیپلماتیک و تلاش‌های جاری برای پیشبرد راهکارهای سیاسی و دیپلماتیک و نیز تقویت رایزنی‌ها و همکاری‌ها تبادل نظر کردند.