قیمت طلا امروز




 سایت تجارت نیوز / ۱۴۰۵/۰۵/۰۸

صرفه‌جویی روزانه 500 هزار مترمکعب آب در تهران

سخنگوی شرکت آب و فاضلاب استان تهران از صرفه‌جویی روزانه 500 هزار مترمکعب آب در تهران خبر داد.
 صرفه‌جویی روزانه 500 هزار مترمکعب آب در تهران

به گزارش تجارت نیوز، بهنام بخشی، سخنگوی شرکت آب و فاضلاب استان تهران با تشریح برنامه‌های این شرکت برای خدمت‌رسانی به زائران اربعین حسینی، از استقرار نیروهای عملیاتی در شهرهای نجف، کربلا، کاظمین و سامرا و توسعه خدمات آبرسانی و دفع فاضلاب خبر داد و همزمان اعلام کرد که همراهی شهروندان تهرانی در مدیریت مصرف، صرفه‌جویی روزانه حدود 500 هزار مترمکعب آب، معادل یک میلیارد بطری نیم‌لیتری، را به دنبال داشته است.

وی افزود: چند سالی است که در کنار توفیق سقایی مردم تهران، خادمان حضرت سیدالشهدا(ع) نیز توفیق خدمت در سرزمین عراق و مرز مهران را دارند. چند سالی است که خدمات دفع فاضلاب و تأمین آب بهداشتی و شرب برای زائران و عزیزانی که عازم کربلای معلی هستند بر عهده همکاران ماست.

بخشی خاطرنشان کرد: در چندین نقطه از شهرهای عراق از جمله نجف و کربلا، همکاران من به صورت ویژه مستقر هستند. ستاد اربعین شرکت آب و فاضلاب استان تهران تلاش دارد با استفاده از نیروهای متخصص، با کمترین هزینه، بیشترین بهره‌وری و خدمات را برای زائرانی که به شهرهای نجف، کربلا، کاظمین و سامرا عزیمت می‌کنند، فراهم کند.

سخنگوی شرکت آب و فاضلاب استان تهران ادامه داد: امسال نیز توسعه و استقرار حمام‌های سیار را در دستور کار داشتیم تا زائران در برخی محدوده‌های شهرهای نجف و کربلا با توجه به گرمای هوا، خدمات پایدار و مناسب دریافت کنند و دچار مشکل نشوند.

بخشی در ادامه با اشاره به وضعیت مصرف آب در تهران گفت: خوشبختانه اتفاقات خوبی افتاده است. اگر مقایسه‌ای با سال 1403 داشته باشیم، تقریباً روزانه 500 هزار مترمکعب از مصرف آب تهران کاهش پیدا کرده است که معادل صرفه‌جویی حدود یک میلیارد بطری نیم‌لیتری آب در هر روز است.

وی این کاهش مصرف را نتیجه اقداماتی مانند نصب تجهیزات کاهنده مصرف، توسعه فرهنگ‌سازی، همراهی رسانه‌ها، بهره‌گیری از ظرفیت‌های فرهنگی و هوشمندی مردم و افزایش سواد آبی مردم دانست و اظهار کرد: در سال 1403 مصرف آب تهران حدود چهار میلیون مترمکعب در شبانه‌روز بود که معادل مصرف هشت میلیارد بطری نیم‌لیتری آب می‌شود. این میزان اکنون به حدود هفت میلیارد بطری نیم‌لیتری رسیده است؛ یعنی روزانه معادل یک میلیارد بطری نیم‌لیتری آب در تهران صرفه‌جویی می‌شود.

وی افزود: …





 خبر مهم برای مشمولان کالابرگ

خبر مهم برای مشمولان کالابرگ

اقتصادایرانی: یک عضو هیأت‌رئیسه مجلس در نطق میان‌دستور خود با انتقاد از تصمیمات ناگهانی در حوزه بنزین، نسبت به تکرار تجربه سال ۱۳۹۸ هشدار داد و تأکید کرد که هرگونه تصمیم درباره قیمت و سهمیه سوخت باید با درنظر گرفتن معیشت و تاب‌آوری مردم و پس از اقناع افکار عمومی انجام شود. او همچنین درباره وضعیت دارو، افزایش اعتبار کالابرگ متناسب با تورم و واگذاری عرضه کالابرگ به فروشگاه‌های زنجیره‌ای هشدارهایی مطرح کرد.

 با اقساط ۲۴ ماهه خودرو بخرید + تحویل ۳۰ روزه

با اقساط ۲۴ ماهه خودرو بخرید + تحویل ۳۰ روزه

اقتصادایرانی: در این گزارش شرایط ثبت نام فروش فوری و فوق العاده سایپا در مرداد ماه ۱۴۰۵ را بخوانید.

 پیش‌بینی آب‌وهوا؛ امروز پنجشنبه 29 مرداد 1405

پیش‌بینی آب‌وهوا؛ امروز پنجشنبه 29 مرداد 1405

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی کشور با اشاره به وقوع رگبار و رعدوبرق در ارتفاعات برخی نقاط کشور، وزش باد شدید را مهم‌ترین پدیده جوی در بیشتر مناطق کوهستانی ذکر کرد.

 تنظیم‌گری هوشمند بهترین سناریو برای آینده پلتفرم‌های آنلاین طلاست

تنظیم‌گری هوشمند بهترین سناریو برای آینده پلتفرم‌های آنلاین طلاست

توسعه برند؛ ابوذر محمدی، مدیرعامل پله، در همایش پلتفرم‌های آنلاین طلا «زرآتی» با اشاره به تغییرات اقتصادی ایران، چهار بازیگر اصلی این بازار را مردم، نهادهای تصمیم‌ساز، بازار سنتی و بازار دیجیتال دانست و تأکید کرد تنظیم‌گری هوشمند می‌تواند بهترین مسیر برای افزایش رفاه، شفافیت و اعتماد در اقتصاد دیجیتال باشد.

 مصرف روزانه بنزین به ۱۳۵ میلیون لیتر رسید

مصرف روزانه بنزین به ۱۳۵ میلیون لیتر رسید

معاون سازمان بهینه‌سازی و مدیریت راهبردی انرژی گفت: مصرف روزانه بنزین کشور با وجود شرایط جنگی و دشواری‌های اقتصادی به حدود ۱۳۵ میلیون لیتر رسیده است. با توجه به محدودیت‌های تولید، واردات و سطح ذخایر، مدیریت این وضعیت به یک مساله فوری و بحرانی تبدیل شده است.

 اثرات محاصره دریایی بر اقتصاد و زندگی مردم | فریدون مجلسی: استقلال کشور فقط به توان نظامی نیست | باید بتوانیم تجارت کنیم و ارزش پول‌مان را حفظ کنیم | عقلا برای پایان جنگ تصمیم بگیرند

اثرات محاصره دریایی بر اقتصاد و زندگی مردم | فریدون مجلسی: استقلال کشور فقط به توان نظامی نیست | باید بتوانیم تجارت کنیم و ارزش پول‌مان را حفظ کنیم | عقلا برای پایان جنگ تصمیم بگیرند

اقتصادنیوز: تحلیلگر مسائل بین‌الملل نوشت: استقلال یک کشور فقط به داشتن موشک و توان نظامی خلاصه نمی‌شود. کشوری که حق عبور و مرور دریایی نداشته باشد، کشوری که نتواند با جهان رابطه بانکی برقرار کند، نتواند صادرات و واردات داشته باشد و نتواند ارزش پول خود را حفظ کند، در عمل با محدودیت جدی در استقلال اقتصادی مواجه است.