قیمت طلا امروز




 سایت تجارت نیوز / ۱۴۰۵/۰۴/۲۷

یوسفی: آتش‌بس در کشور ما و محور مقاومت نقض شده /پاسخ عراقچی به سوال درباره ترور رهبری وقیحانه بود

مجتبی یوسفی، عضو هیات رئیسه مجلس با انتقاد از تفاهم نامه و عدم واکنش مذاکره کنندگان به نقض کامل تفاهم نامه و حمله آمریکا به تمام مناطق ایران گفت: آتش‌بس در ایران و در شهر های جنوبی و محور مقاومت (یعنی لبنان) و نقض شده است.
 یوسفی: آتش‌بس در کشور ما و محور مقاومت نقض شده /پاسخ عراقچی به سوال درباره ترور رهبری وقیحانه بود



۱ ساعت قبل / سایت تجارت نیوز

نواف سلام: تمام تلاش خود را برای خروج اسرائیل از جنوب لبنان به کار خواهیم بست

به گزارش تجارت نیوز، منابع لبنانی اعلام کردند که «نواف سلام» نخست وزیر این کشور به همراه «محمد المصطفی» دبیرکل شورای عالی دفاع لبنان، وارد شهر صور در جنوب لبنان شد و به سمت پادگان «بنوا برکات» حرکت کرد. وی در آنجا مورد استقبال «میشل منسی» وزیر دفاع، «حسن عوده» رئیس ستاد کل و « نیکولاس تابت» فرمانده بخش جنوبی لیتانی ارتش لبنان قرار گرفت.

نواف سلام در سخنانی در جمع افسران پادگان «بنوا برکات» در صور لبنان گفت: ما خواهان آن هستیم که کل لبنان تحت سیطره دولت باشد. آنچه ما برای جنوب و تمام لبنان می خواهیم این است که تحت حاکمیت دولت باشد.

وی از منطقه جنوب لیتانی خطاب به نظامیان ارتش لبنان بیان کرد: حضور شما در جنوب صرفا یک استقرار نظامی نیست، بلکه حضور دولت است. هر مکانی که ارتش در آن مستقر است، مکانی است که دولت در آن حاکمیت خود را بازیابد.

نخست وزیر لبنان تاکید کرد: دولت ما به دنبال حمایت گسترده عربی و بین المللی برای تجهیز و توسعه توان ارتش است.

او گفت: ما از هیچ تلاشی برای خروج کامل اسرائیل و بازگشت اسیرانمان به شهرها و روستاهایشان دریغ نخواهیم کرد.

وی خطاب به نظامیان بیان کرد: اجازه ندهید سیاست میان شما تفرقه اندازد و اجازه ندهید که فرقه گرایی در میان شما نفوذ کند.

از سوی دیگر «میشل منسی»، وزیر دفاع، در سخنرانی خود در صور، اعلام کرد: موضع تزلزل‌ناپذیر ما بازگرداندن حاکمیت کشور و هر وجب از سرزمینمان است. این هدف مذاکراتی است که لبنان در آن وارد شده است و این بهترین راه حل برای رهایی از این مخمصه است. ارتش در انجام ماموریت های خود همیشه موفق بوده است.

وی خطاب به ساکنان جنوب لبنان گفت: ما آرام نخواهیم گرفت مگر اینکه شما سرافراز به سرزمین تان برگردید.

به گزارش ایرنا، حملات رژیم صهیونیستی به لبنان به عنوان بخشی از نقض مداوم آتش‌بس توسط رژیم صهیونیستی ادامه دارد و ارتش متجاوز و اشغالگر رژیم اسرائیل با استفاده از توپخانه و حملات هوایی از طریق هواپیماهای جنگی و پهپادها، همچنان به گلوله‌باران روستاها و شهرهای جنوبی و سوزاندن مزارع، بمباران و تخریب خانه‌ها و زیرساخت‌ها و کشتن غیرنظامیان در جنوب لبنان ادامه می‌دهد.

این حملات در حالی انجام می شود که دولت لبنان تحت نظارت آمریکا درگیر مذاکرات مستقیم با رژیم اشغالگر اسرائیل است. در همین حال، احزاب و نیروهای سیاسی لبنان به ویژه حزب‌الله ضمن مخالفت با این روند از دولت لبنان خواسته اند که در مورد این اقدام اشتباه و مسیر خطرناک تجدید نظر کند.

رژیم صهیونیستی از دوم مارس (۱۱ اسفند ۴۰۴) ، حمله گسترده‌ای را علیه لبنان آغاز کرد که علاوه بر شهادت و زخمی‌شدن شماری از شهروندان لبنانی، بیش از یک میلیون نفر هم آواره شده‌اند و همچنان بخش‌هایی در جنوب این کشور در اشغال این رژیم است.

در همین حال، لبنان و رژیم صهیونیستی ماه گذشته با میانجی‌گری آمریکا «توافق چارچوب» امضا کردند؛ توافقی که هدف آن پایان دادن به جنگ میان رژیم اسرائیل و حزب‌الله عنوان شده است. این توافق پس از چند دور مذاکرات مستقیم میان دو طرف در واشنگتن حاصل شد.

در عین حال، این توافق با انتقاداتی نیز روبه‌رو شده است. منتقدان به ابهام در وضعیت حقوقی توافق و نبود جدول زمانی مشخص برای خروج نیروهای صهیونیست اشاره می‌کنند

منبع: ایرنا


۲ ساعت قبل / سایت تجارت نیوز

تداوم حملات توپخانه‌ای به جنوب لبنان/ نتانیاهو به دنبال بهره‌برداری انتخاباتی است

به گزارش تجارت نیوز، منابع لبنانی از تداوم نقض آتش بس و حملات رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان خبر دادند.

خبرگزاری لبنان گزارش داد که توپخانه ارتش اشغالگر شهرک میفدون در جنوب لبنان را با توپخانه هدف قرار داده است.

از سوی دیگر برخی منابع لبنانی به روزنامه الجمهوریه با اشاره به تحرکات رژیم صهیونیستی در تپه علی الطاهر اعلام کردند: هرگونه تحرک اسرائیل به سمت این تپه با محاسبات داخلی بنیامین نتانیاهو نخست وزیر این رژیم مرتبط خواهد بود زیرا او ممکن است به دنبال بهره برداری از هرگونه اقدام نظامی گسترده در آنجا باشد، آن هم در زمانی که در راستای خواسته های انتخاباتی او باشد.

منابع لبنانی افزودند: آنچه اوضاع را بغرنج تر می کند، اوضاع میدانی و تشدید تنش از سوی اسرائیل اعم از بمباران و حملات است. این در حالی است که انفجارهای انجام شده از سوی نظامیان اسرائیلی در صور، مرجعیون، نبطیه و بنت جبیل بدون وقفه ادامه دارد و آنچه از زیر ساخت ها و مناطق غیرنظامی باقی مانده است را نابود می کند. تپه علی الطاهر همچنان نقطه کانون رویارویی آتی است.

گفتنی است که حملات رژیم صهیونیستی به لبنان به عنوان بخشی از نقض مداوم آتش‌بس توسط رژیم صهیونیستی ادامه دارد و ارتش متجاوز و اشغالگر رژیم اسرائیل با استفاده از توپخانه و حملات هوایی از طریق هواپیماهای جنگی و پهپادها، همچنان به گلوله‌باران روستاها و شهرهای جنوبی و سوزاندن مزارع، بمباران و تخریب خانه‌ها و زیرساخت‌ها و کشتن غیرنظامیان در جنوب لبنان ادامه می‌دهد.

این حملات در حالی انجام می شود که دولت لبنان تحت نظارت آمریکا درگیر مذاکرات مستقیم با رژیم اشغالگر اسرائیل است. در همین حال، احزاب و نیروهای سیاسی لبنان به ویژه حزب‌الله ضمن مخالفت با این روند از دولت لبنان خواسته اند که در مورد این اقدام اشتباه و مسیر خطرناک تجدید نظر کند.

رژیم صهیونیستی از دوم مارس (۱۱ اسفند ۱۴۰۴) حمله گسترده‌ای را علیه لبنان آغاز کرد که علاوه بر شهادت و زخمی‌شدن شماری از شهروندان لبنانی، بیش از یک میلیون نفر هم آواره شده‌اند و همچنان بخش‌هایی در جنوب این کشور در اشغال این رژیم است.

لبنان و رژیم صهیونیستی ماه گذشته با میانجی‌گری آمریکا «توافق چارچوب» امضا کردند؛ توافقی که هدف آن پایان دادن به جنگ میان رژیم اسرائیل و حزب‌الله عنوان شد. این توافق پس از چند دور مذاکرات مستقیم میان دو طرف در واشنگتن حاصل شد.

در عین حال، این توافق با انتقاداتی نیز روبه‌رو شده است. منتقدان به ابهام در وضعیت حقوقی توافق و نبود جدول زمانی مشخص برای خروج نیروهای صهیونیست اشاره می‌کنند

منبع: ایرنا




 عارف خواستار اصلاح روند جذب هیأت علمی شد
۱۷ ساعت قبل / سایت هم میهن

عارف خواستار اصلاح روند جذب هیأت علمی شد

معاون اول رئیس‌جمهور با انتقاد از ورود شوراهای عالی به امور اجرایی دانشگاه‌ها، تأکید کرد که این نهادها باید بر سیاست‌گذاری، هدایت و نظارت متمرکز باشند و روند جذب اعضای هیأت علمی نیز با هدف حفظ جایگاه استادان اصلاح شود.

 جنگ ایران و پایان خاورمیانه آمریکایی به روایت «فارن افرز» | این آخرین فرصت تغییر است؟ | نتیجه معکوس تضمین‌های امنیتی
۱۶ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

جنگ ایران و پایان خاورمیانه آمریکایی به روایت «فارن افرز» | این آخرین فرصت تغییر است؟ | نتیجه معکوس تضمین‌های امنیتی

اقتصادنیوز: واشنگتن هنوز در تصور خاورمیانه‌ای گرفتار است که خود بر آن سلطه دارد و حتی پس از شکست‌های پی‌درپی، تصور جایگزینی برای نظم موجود را دشوار می‌بیند. اما این نظم در حال پایان یافتن است. اگر رهبران آمریکا نتوانند مسیر خود را تغییر دهند، شاهد محو شدن خاورمیانه آمریکایی خواهند بود؛ درست همان‌ اتفاقی برای امپراتوری‌های اروپایی در منطقه رخ داد.

 تکذیب شایعه بنزین 80 هزار تومانی از سوی دفتر معاون اول رئیس جمهور
۴ ساعت قبل / سایت رکنا

تکذیب شایعه بنزین 80 هزار تومانی از سوی دفتر معاون اول رئیس جمهور

رکنا:دفتر معاون اول رئیس‌جمهور در پیامی شایعه بنزین 80 هزار تومانی را تکذیب کرد.

 نتانیاهو در آستانه شکست؟
۳ ساعت قبل / سایت اکوایران

نتانیاهو در آستانه شکست؟

نتیجه جدیدترین نظرسنجی در فلسطین اشغالی نشان می‌دهد، مخالفان نتانیاهو برای پیروزی در انتخابات آتی، فقط یک کرسی دیگر نیاز دارند تا بتوانند اکثریت مطلق کنست را به خود اختصاص دهند.

 موافقت‌ نامه تجارت ترجیحی ایران با عمان نهایی شد
۴ ساعت قبل / سایت رکنا

موافقت‌ نامه تجارت ترجیحی ایران با عمان نهایی شد

رکنا: مدیرکل دفتر غرب آسیا سازمان توسعه تجارت گفت: در راستای تقویت روابط اقتصادی، موافقت‌نامه تجارت ترجیحی با کشور عمان پس از طی مراحل اداری، نهایی شده و جهت بررسی نهایی به مجلس شورای اسلامی ارسال شده است.

 تحریم‌های آمریکا مصداق تروریسم اقتصادی و جنایت علیه بشریت است
۳ ساعت قبل / سایت جوان آنلاین

تحریم‌های آمریکا مصداق تروریسم اقتصادی و جنایت علیه بشریت است

وزارت امور خارجه با محکومیت شدید تحریم‌های اقتصادی جدید آمریکا طی بیانیه‌ای تاکید کرد که سیاست فشار واشنگتن، پیشتر نیز آزموده و شکست خورده است و خللی در عزم...