قیمت طلا امروز




 سایت تجارت نیوز / ۱۴۰۵/۰۵/۰۲

سپاه خطاب به مردم ‌منطقه: با فوریت تا شعاع ۵۰۰ متر از اماکن محل‌های اقامت پوششی و مخفی نظامیان آمریکایی فاصله بگیرید

روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اعلام کرد: به عموم مردم کشورهایی که محل استقرار نظامیان آمریکایی هستند، هشدار می‌دهیم با فوریت تا شعاع ۵۰۰ متر از اماکن محل‌های اقامت پوششی و مخفی نظامیان آمریکایی فاصله بگیرند تا در امان باشند.
 سپاه خطاب به مردم ‌منطقه: با فوریت تا شعاع ۵۰۰ متر از اماکن محل‌های اقامت پوششی و مخفی نظامیان آمریکایی فاصله بگیرید
به گزارش تجارت نیوز، روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اعلام کرد: به عموم مردم کشورهایی که محل استقرار نظامیان آمریکایی هستند، هشدار می‌دهیم با فوریت تا شعاع ۵۰۰ متر از اماکن محل‌های اقامت پوششی و مخفی نظامیان آمریکایی فاصله بگیرند تا در امان باشند.

روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در اطلاعیه شماره ۴۹ عملیات نصر۲ اعلام کرد:

بسم اللّه قاصم الجبارین

قاتلوهم حتی لاتکون فتنه

مردم شریف کشورهای محل استقرار پایگاه‌های آمریکایی در منطقه؛

رژیم کودک‌کش آمریکا پنج ماه پیش بدون دلیل منطقی و توجیه قانونی با به شهادت رساندن برجسته‌ترین دانشمند دینی و رهبر سیاسی جهان و همزمان به شهادت رساندن ۱۶۸ کودک دانش آموز معصوم، جنگ تجاوزکارانه‌ای را علیه ما آغاز کرد.

ایران بعد از ۴۰ روز جنگ پیروزمندانه در حالی که می‌توانست جنگ را با قدرت ادامه دهد، برای بازگشت آرامش به منطقه حاضر شد با نهایت گذشت با چنین جنایتکارانی پشت میز مذاکره بنشیند و تفاهم‌نامه پایان جنگ را امضا کند.

اما ذات جنایتکار و درنده خویی ایالات متحده موجب شد از همان روزهای اول تفاهم، آمریکا درگیری‌ها را از سر گیرد و تعهدات را زیر پا بگذارد و نهایتاً از ۲۱ تیر ماه رسماً تفاهم را ملغی و جنگ را از سر گیرد.

با گذشت ۱۳ روز از ازسرگیری جنگ، آثار شکست مجدد آمریکا ظاهر شد و دشمن فهمید با عملیات جنگی نمی‌تواند بر نیروی مسلح ما غلبه کند. اما برای خروج از بن‌بست به جای عقب نشینی به ارتکاب جنایت جنگی متوسل شد و پل‌ها، اسکله‌های صیادی، قایق‌ها و لنج‌های مردم، خودروهای عبوری و راه آهن را هدف قرارداد و غیرنظامیان را به شهادت رساند تا جایی که در روز گذشته با کشته و مجروح کردن زائران اربعین حسینی در مرز عراق جنایت را به اوج رساند و ماهیت یزیدی خود را آشکارتر کرد.

از آنجا که در صورت استمرار چنین جنایاتی دستور کار ما قصاص جنایتکاران خواهد بود، بسیاری از افسران و نظامیان ارتش متجاوز آمریکا از ترس آتش رزمندگان اسلام پایگاه‌های خود را ترک کرده و ساختمان‌هایی در شهرها را محل هدایت جنایات خود قرار دادند، به عموم مردم کشورهایی که محل استقرار نظامیان آمریکایی هستند، هشدار می‌دهیم با فوریت تا شعاع ۵۰۰ متر از اماکن محل‌های اقامت پوششی و مخفی نظامیان آمریکایی فاصله بگیرند تا در امان باشند.

مردم همچنین می‌توانند محل‌های جدید جابجایی نظامیان اشغالگر آمریکایی را به حساب رسمی روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در تلگرام به نشانی @sepahnewsiradmin و یا بخش “تماس با ما” در پایگاه اطلاع رسانی sepahnews.ir اطلاع دهند.

«إِنْ تَنْصُرُوا اللَّهَ یَنْصُرْکُمْ وَ یُثَبِّتْ أَقْدَامَکُمْ»

منبع: تسنیم



 روز ۱۷۲ جنگ | بقائی ادعای امارات ‌مبنی بر پرتاب موشک از سوی ایران را رد کرد

روز ۱۷۲ جنگ | بقائی ادعای امارات ‌مبنی بر پرتاب موشک از سوی ایران را رد کرد

سخنگوی وزارت خارجه ادعای امارات مبنی بر پرتاب موشک از سوی ایران به سوی این کشور را رد کرد.

 جنوب الحدیده هدف حمله پهپادی نیروهای مسلح یمن قرار گرفت

جنوب الحدیده هدف حمله پهپادی نیروهای مسلح یمن قرار گرفت

نیروهای مسلح یمن عصر امروز مواضع شبه نظامیان وابسته به عربستان در مرکز شهر «الخوخه» در جنوب استان الحدیده (غرب یمن) را هدف قرار دادند.

 غریب آبادی: به زودی توهمات ترامپ را اصلاح می‌کنیم

غریب آبادی: به زودی توهمات ترامپ را اصلاح می‌کنیم

غریب‌آبادی با اشاره به مواضع ترامپ درباره تنگه هرمز گفت ایران به‌زودی توهمات رئیس‌جمهور آمریکا درباره این گذرگاه راهبردی را اصلاح خواهد کرد.

 لاوروف: استفاده از پهپادهای انگلیس توسط اوکراین دخالت مستقیم لندن در جنگ است

لاوروف: استفاده از پهپادهای انگلیس توسط اوکراین دخالت مستقیم لندن در جنگ است

وزیر خارجه روسیه گفت این کشور حق دارد استفاده از پهپادهای بریتانیا در حملات علیه روسیه را به‌عنوان «دخالت مستقیم» در جنگ اوکراین تلقی کند.

 شنیده‌های غیررسمی: محمدباقر خرازی بازداشت شده است

شنیده‌های غیررسمی: محمدباقر خرازی بازداشت شده است

شنیده‌ها حاکی از این است که چهره جنجالی روزهای اخیر، بازداشت شده است.

 محسن رضایی: به نظم پساآمریکایی در خلیج فارس خوش آمدید

محسن رضایی: به نظم پساآمریکایی در خلیج فارس خوش آمدید

سرلشکر پاسدار محسن رضایی دبیر شورای عالی امنیت ملی در شبکه ایکس نوشت: به نظم پساآمریکایی در خلیج فارس خوش آمدید.

 بررسی سوالات از وزیر ارتباطات در کمیسیون امنیت ملی مجلس

بررسی سوالات از وزیر ارتباطات در کمیسیون امنیت ملی مجلس

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی از اقناع برخی نمایندگان از پاسخ‌های وزیر ارتباطات درباره علت ایجاد محدودیت برای پلتفرم‌های خارجی در زمان جنگ خبر داد.

 صوفی، نماینده مجلس: مردم از وضعیت گرانی خسته هستند

صوفی، نماینده مجلس: مردم از وضعیت گرانی خسته هستند

عباس صوفی، نایب رئیس کمیسیون عمران مجلس با اشاره به خستگی مردم از گرانی‌ها گفت: درست عمل کردن اجرای طرح کالابرگ می‌توانست برخی از مشکلات مردم را کاهش دهد و م...