قیمت طلا امروز




 سایت دیدبان ایران / ۱۴۰۵/۰۴/۲۴

بیانیه مدیر حوزه‌های علمیه: تفاهم‌نامه تمام شد/ از ترس هزینه جنگ مسیر مذاکره را ادامه ندهید/ انتقام امام شهید به آمد و شد دولت‌ها و اشخاص مرتبط نیست

آیت الله اعرافی در پیامی نوشت: همانگونه که رهبر عزیزمان در پیام اخیر خود به مناسبت تشییع و تدفین آقای شهید ایران فرمودند: خونخواهی امام شهیدی که حسینی زیست و حسینی به شهادت رسید و خونخواهی حسینیانی که در دو جنگ تحمیلی اخیر در راه حسین (ع) به شهادت رسیدند در امتداد و ادامه خونخواهی حسین (ع) و یاران او است که در دعای ندبه و زیارت عاشورا به ویژه مورد تصریح قرار گرفته است.
 بیانیه مدیر حوزه‌های علمیه: تفاهم‌نامه تمام شد/ از ترس هزینه جنگ مسیر مذاکره را ادامه ندهید/ انتقام امام شهید به آمد و شد دولت‌ها و اشخاص مرتبط نیست



۱ ساعت قبل / سایت اندیشه معاصر

بیانیه وزارت دفاع درباره صنعت دفاعی ایران؛ جزئیات پیام جدید وزارت دفاع و مهم‌ترین محورهای بیانیه / متن و جزئیات بیانیه وزارت دفاع؛ آخرین مواضع درباره توان دفاعی و دستاوردهای صنعت دفاعی ایران

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی  اندیشه معاصر ؛ ۳۱ مرداد، روز صنعت دفاعی، یادآور مسیر پرافتخاری است که ملت ایران برای دستیابی به استقلال، خودکفایی و ساخت قدرت دفاعی کشور پیموده است؛ مسیری که با هدایت امام خمینی(رض)، راهبری رهبر شهید انقلاب اسلامی، حضرت آیت‌الله سیدعلی خامنه‌ای(قدس‌الله نفسه الزکیه)، و مجاهدت فرماندهان، دانشمندان و متخصصان ایرانی شکل گرفت و امروز با هدایت رهبر عظیم‌الشأن انقلاب اسلامی، حضرت آیت‌الله سیدمجتبی حسینی خامنه‌ای(حفظه‌الله)، با تکیه بر دانش بومی، مشارکت ملی و تجربه میدان‌های اخیر، برای ساخت ایرانی مقتدر و برخوردار از قدرت دفاعی روزآمد ادامه دارد.

متن این بیانیه به شرح زیر است:

۳۱ مرداد، روز گرامی‌داشت مسیر پرافتخاری است که ملت ایران برای ساختن قدرت دفاعی و صنعتی خود پیموده است؛ مسیری که در سال‌های سخت و پرحادثه و از دل تجربه تاریخی مبارزات برای به‌دست آوردن استقلال و رهایی از بند استعمار و وابستگی، تحریم و تهدید آغاز شد و با نفس قدسی امام خمینی کبیر(رض) و هدایت قائد شهید انقلاب اسلامی، حضرت آیت‌الله سیدعلی خامنه‌ای(قدس‌الله نفسه الزکیه)، و مجاهدت فرماندهان، دانشمندان و متخصصان این سرزمین شکل گرفت و امروز با هدایت رهبر عظیم‌الشأن انقلاب اسلامی، حضرت آیت‌الله سیدمجتبی حسینی خامنه‌ای(حفظه‌الله)، راسخ، عازم و جازم ادامه دارد.

صنعت دفاعی جمهوری اسلامی ایران از دل تهدید متولد شد، اما در تهدید متوقف نماند. هر فشار و هر تحریم، ضرورت و باور به تکیه بر توان داخلی را آشکارتر کرد و هر میدان، فرصت جدیدی پیش روی متخصصان کشور گذاشت. این مسیر با هدایت و راهبری رهبر شهید انقلاب اسلامی، حضرت آیت‌الله سیدعلی خامنه‌ای(قدس‌الله نفسه الزکیه)، طراحی، معماری و مهندسی شد؛ رهبری حکیم و خردمند که صنعت دفاعی را یکی از پایه‌های اقتدار و استقلال کشور می‌دید. او راه استقلال و عبور از وابستگی را در اعتماد به مردم، به‌ویژه جوانان و متخصصان ایرانی، توسعه دانش و فناوری و بومی‌سازی به همت فرماندهان، دانشمندان، متخصصان و کارکنان صنعت دفاعی می‌دانست و این نگاه بلند موجب شکل‌گیری مجموعه‌ای از ظرفیت‌ها و قابلیت‌های علمی، فناورانه و صنعتی شد که بخش مهمی از قدرت دفاعی و بازدارندگی ایران اسلامی را تشکیل می‌دهد.

صنعت دفاعی ایران در این راه و برای این آرمان مقدس، بهترین فرزندان این سرزمین را در لباس مسئولیت و فرماندهی تقدیم کرده است. شهیدان چمران، فکوری، نامجوی، شمخانی و نصیرزاده، در کنار صدها شهید از مجموعه وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، ستاره‌های درخشان و ارزشمند این مسیر بودند. نام و یاد آنان برای ما مروری بر میراث و بخشی از راهی است که ساخته‌اند و امروز باید با قدرت بیشتری ادامه یابد.

در کنار آنان، یاد و خاطره شهدای وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، این اسوه‌های علم و دیانت، در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و جنگ رمضان را گرامی می‌داریم؛ شهدایی که در روزهای سخت، میان مسئولیت و خطر فاصله‌ای ندیدند و در راه دفاع از کشور و ملت ایران، در اولین لحظات جنگ به شهادت رسیدند.

این جنگ نشان داد که هرگاه دشمن اراده ملت ایران را برای دفاع از خود هدف قرار دهد، با ملتی روبه‌رو خواهد شد که نه‌تنها در میدان دفاع و مقاومت ایستادگی می‌کند، بلکه با تکیه بر توان خود، از دل هر تهدید، قدرتی تازه برای ساختن و پیشرفت می‌آفریند و در لحظات سرنوشت‌ساز، ملتی مبعوث‌شده برای دفاع از عزت، شرف، استقلال و تمامیت ایران اسلامی خواهد بود.

جنگ‌های تحمیلی اخیر، میدان واقعی آزمون توانمندی‌های دفاعی کشور بود. آنچه طی سال‌ها با دانش و مجاهدت متخصصان ایرانی در صنعت دفاعی ساخته و توسعه یافته بود، در میدان به کار آمد و در کنار ظرفیت‌های عملیاتی نیروهای مسلح و ملت ایران، بخش مهمی از محاسبات و اهداف دشمن را با شکست مواجه کرد و آنها را متحیر ساخت. در عین حال، این جنگ‌ها تنها میدان مقابله نبود؛ فرصتی بود برای شناخت دقیق‌تر توانمندی‌ها، آشکار شدن نیازهای جدید و ترسیم مسیر آینده. ما آموخته‌ایم هرگز توقف نکنیم و بر این اساس، جنگ تحمیلی اخیر را جنگ گذشته می‌دانیم؛ بدون غرور یا نگرانی، صنعت دفاعی را متناسب با این یافته‌ها و آموزه‌ها، پیوسته نوسازی، بازآفرینی و به‌روز کنیم.

از همین‌جاست که مفهوم «انقلاب صنعت دفاعی» بر مبنای الگوی مشارکت دفاعی -ملی اهمیت پیدا می‌کند؛ تحولی دائمی و پویا که تنها به ساخت یک محصول جدید محدود نیست، بلکه شیوه تفکر، الگوهای طراحی، تولید، مدیریت فناوری، استفاده از ظرفیت‌های دانش‌بنیان، هوشمندسازی و سرعت تبدیل دانش به توان دفاعی را متحول می‌کند.

در این مسیر، شعار راهبردی امسال «صنعت دفاعی، مشارکت ملی، ایران مقتدر» بلکه یک انتخاب شعاری نیست؛ یک ضرورت واقعی بر مبنای امنیت ملی ایران بزرگ و صیانت از دستاوردهای دفاع مقدس رمضان است. صنعت دفاعی متعلق به یک سازمان یا یک مجموعه خاص نیست. دانشگاه، دانشمند، مهندس، شرکت دانش‌بنیان، صنعتگر و نخبه، زن و مرد و پیر و جوان، همه در ساختن قدرت دفاعی کشور سهم و نقش دارند. همان ملتی که در میدان دفاع از اسلام، انقلاب، ولایت و وطن ایستاد، امروز در میدان علم و فناوری و صنایع دفاعی بومی نیز باید پای کار ساختن آینده ایران و دفاع قامت برافراشته است.

از سوی دیگر، شعار سال نیز با مأموریت صنعت دفاعی پیوندی مستقیم دارد. اتحاد مقدس، پشتوانه امنیت ملی است و امنیت ملی، زمینه استمرار اقتدار و پیشرفت کشور. تجربه جنگ‌های اخیر نشان داد هرچه پیوند میان ملت و نیروهای مسلح مستحکم‌تر باشد، توان کشور برای مقابله با تهدیدها و عبور از بحران‌ها نیز بیشتر خواهد بود. صنعت دفاعی در این میان، یکی از مهم‌ترین پشتوانه‌های امنیت ملی و اقتدار ایران اسلامی است.

امروز وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، در ادامه راهی که رهبر شهید انقلاب ترسیم کرد و شهیدان برای آن جانفشانی کردند، مأموریتی روشن پیش روی خود دارد: تجربه میدان را به دانش، دانش را به فناوری و فناوری را به قدرت دفاعی آینده تبدیل کند.

این راه با اتکال به خداوند متعال، تحت فرماندهی راهبردی حضرت آیت‌الله سیدمجتبی حسینی خامنه‌ای(مد ظله العالی)، با تکیه بر ملت ایران و با همت نسل جدید دانشمندان، متخصصان و جوانان این سرزمین ادامه خواهد یافت.

۳۱ مرداد، روز صنعت دفاعی، روز تجلیل از یک صنعت نیست؛ روز تجلیل از جامعه بزرگ و قدرت ساز صنایع دفاعی و نیز اراده ملتی است که تصمیم گرفته است قدرت دفاع از خود را با دست، دانش و اراده خود بسازد.


۴ ساعت قبل / روزنامه ستاره صبح

بیانیه وزارت امور خارجه درباره تحریم‌های اقتصادی جدید آمریکا علیه ایران

وزارت امور خارجه درباره تحریم‌های اقتصادی جدید آمریکا علیه ایران بیانیه صادر کرد.

متن این بیانیه به شرح زیر است:

هیئت حاکمه آمریکا همزمان با سالروز کودتای ننگین ۲۸ مرداد ۱۳۳۲، مدعی اعمال تحریم‌های گسترده اقتصادی و تجاری علیه ملت ایران شد. این اقدام نه فقط نشانه دیگری از تداوم ۷۳ سال عناد و دشمنی سیاست‌گذاران آمریکایی با مردم ایران است، بلکه اثبات‌کننده ماهیت ضدبشری، قانون‌شکن و استکباری هیئت حاکمه آمریکاست.

بدون تردید تحریم‌های اقتصادی آمریکا علیه ایران که حقوق بنیادین انسانی تک‌تک شهروندان ایرانی را هدف قرار داده است، مصداق «تروریسم اقتصادی» و «جنایت علیه بشریت» است و عاملان این تحریم‌ها به دلیل ارتکاب چنین جنایات شنیعی مستوجب محاکمه و مجازات هستند.

این تحریم‌ها که متعاقب جنگ تحمیلی ۱۲ روزه رژیم صهیونیستی ـ آمریکایی علیه ایران و ناکامی در پیشبرد اهداف راهبردی آنها برای وادار کردن ملت ایران به تسلیم در برابر زیاده‌خواهی و ضدبشری صورت می‌گیرد، صرفاً سیاهه جنایات آمریکا علیه ایران را طولانی‌تر می‌کند اما بدون تردید کوچک‌ترین اثری در عزم ایرانیان برای صیانت از استقلال، عزت و حاکمیت ملی ایران نخواهد داشت.

تحریم و فشار اقتصادی روی دیگر سکه جنگ و تجاوز نظامی است و آمریکا با این اقدام، همزمان با قرار دادن صلح و امنیت جهانی در معرض تهدید، تمدن انسانی را در مسیر انحطاط اخلاقی قرار داده است. بر این اساس هر دولتی که به اصول منشور ملل متحد احترام دارد، باید نسبت به استمرار قانون‌شکنی و ستیزه‌جویی آشکار آمریکا در قبال هنجارهای بنیادین بین‌المللی بی‌تفاوت نباشد.

اقدام آمریکا در اعلام تحریم‌های جدید، در عین اعتراف صریح به ارتکاب جنایت علیه بشریت تلقی می‌شود؛ اقدامی که پیشاپیش آزموده شده و شکست خورده است و آزمون مجدد آن قطعاً نتیجه‌ای جز تکرار ناکامی‌های گذشته و رسوایی طراحان و عاملان این سیاست نخواهد داشت.

وزارت امور خارجه ضمن محکوم کردن شدید اقدام آمریکا در تشدید تحریم‌های غیرقانونی و ضدبشری علیه ملت ایران تأکید می‌کند که جمهوری اسلامی ایران در دفاع از امنیت و منافع ملی خود و مقابله با هجمه‌ها و فشارهای نظامی، اقتصادی، سیاسی و روانی آمریکا ثابت‌قدم و مصمم است.

جمهوری اسلامی ایران با تکیه بر توانمندی‌های بومی و در نظر داشتن تجارب ۷ دهه مقاومت همه‌جانبه در برابر سیاست فشار، مداخله، تجاوز نظامی و تروریسم دولتی آمریکا علیه ایران، از همه ابزارها و ظرفیت‌ها برای دفع شرارت دشمن آمریکایی ـ صهیونیستی و صیانت از منافع ملی ایران بهره خواهد گرفت.


۷ ساعت قبل / سایت انصاف نیوز

حمایت‌ها از مولوی عبدالحمید در پی اظهارات «تفرقه‌انگیز» یک مقام استانی | انصاف نیوز

کانال رسمی دفتر امام جمعه اهل‌سنت زاهدان در گزارشی از آنچه «موج حمایت» از مولوی عبدالحمید در پی اظهارات یک مقام ارشد استانی خوانده، از صدور بیانیه و دیدار علما، معتمدان و نمایندگان طوایف سیستان‌وبلوچستان و همچنین حمایت برخی خطیبان و علمای اهل‌سنت در دیگر استان‌ها و کشورهای افغانستان و پاکستان خبر داده است.

متن کامل گزارش دفتر مولوی عبدالحمید به نقل از کانال رسمی دفتر او:

پس از آنکه شیخ‌الاسلام مولانا عبدالحمید در نماز جمعه زاهدان از موج آدم‌ربایی، گروگان‌گیری و باج‌خواهی و عدم برخورد قاطع با عوامل آن انتقاد کرد، یکی از تریبون‌داران و مسئولان ارشد استانی با اشاره‌ای تلویحی و کنایه به مولانا عبدالحمید، سخنانی توهین‌آمیز و تفرقه‌افکنانه مطرح کرد که با موجی از اعتراض علما، معتمدان، دانشگاهیان، ریش‌سفیدان، طوایف و اقشار مختلف مردم در داخل و خارج از کشور مواجه شد.

علما، مدیران و مدرسین مدارس دینی، ریش‌سفیدان، معتمدان و اقوام و طوایف مختلف سیستان‌‌وبلوچستان، در بیانیه‌ها و دیدارهای جداگانه، ضمن اعتراض به سخنان آن مسئول ارشد استانی، حمایت خود را از مواضع مولانا عبدالحمید ازجمله سخنان ایشان پیرامون ضرورت مبارزه با آدم‌ربایی، گروگان‌گیری و باج‌خواهی اعلام کردند. همچنین در شماری از این بیانیه‌ها با تأکید بر لزوم حفظ حرمت شخصیت‌های دینی و مورد اعتماد مردم و پرهیز از طرح سخنان اختلاف‌برانگیز و تفرقه‌افکنانه، بر عزل و جابه‌جایی این مسئول تأکید شده‌ است.

حضور پرشور علما و طوایف در دفتر عبدالحمید

موج حمایت‌های گستردهٔ مردمی از شیخ‌الاسلام مولانا عبدالحمید از سطح بیانیه‌ها فراتر رفته و طی روزهای اخیر، وفدهایی از علما، ریش‌سفیدان، معتمدان و نمایندگان طوایف مختلف سیستان‌وبلوچستان، به‌صورت خودجوش با حضور در دفتر شیخ‌الاسلام مولانا عبدالحمید، حمایت و همبستگی خود را با ایشان اعلام کرده‌اند.

نمایندگان طوایف و مناطق مختلف استان در این دیدارها با قرائت بیانیه، بر جایگاه دینی و اجتماعی مولانا عبدالحمید و نقش ایشان در دفاع از حقوق مردم و برقراری امنیت و آرامش تأکید کرده‌اند.

در این دیدارها که تا لحظهٔ تنظیم گزارش همچنان ادامه دارند، بر این نکته نیز تأکید شده که مردم سیستان‌‌و‌بلوچستان خواهان امنیت، آرامش و برخورد قاطع با عوامل سرقت، راه‌زنی، آدم‌ربایی، گروگان‌گیری و باج‌خواهی هستند و مسئولان باید رسیدگی به این مطالبات و خواسته‌ها را مورد توجه جدی قرار دهند.

حمایت گستردهٔ خطیبان جمعه سیستان‌وبلوچستان

علاوه بر صدور بیانیه‌های متعدد و انجام دیدارهای پرشمار و خودجوش، خطیبان جمعه اهل‌سنت در نقاط مختلف سیستان‌‌وبلوچستان نیز در خطبه‌های نماز جمعه، حمایت خود را از مولانا عبدالحمید و اعتراض و محکومیت شدیدشان را از سخنان توهین‌آمیز و تفرقه‌افکنانه مطرح‌شده علیه ایشان اعلام و بر ضرورت حفظ حرمت علما و شخصیت‌های مورد احترام و اعتماد مردم تأکید کردند.

خطیبان جمعهٔ اهل‌سنت همچنین بیان مطالبات و مشکلاتی ازجمله حفظ امنیت و لزوم برخورد با معضلاتی همچون آدم‌ربایی، گروگانگیری و باج‌خواهی که اخیراً بارها از سوی مولانا عبدالحمید مطرح شده‌اند «مطالبه‌ای عمومی» دانسته و تصریح کرده‌اند که این خواستهٔ عمومی باید با رسیدگی جدی و مسئولانه مواجه شود، نه با توهین و تخریب و فرافکنی.

حمایت خطیبان جمعه و علمای اهل‌سنت در دیگر استان‌ها

موج حمایت از شیخ‌الاسلام مولانا عبدالحمید به سیستان‌وبلوچستان محدود نمانده است و برخی از خطیبان جمعه، علما، مدرسان مدارس دینی و نخبگان اهل‌سنت در استان‌های خراسان، گلستان و کردستان، ضمن حمایت از مواضع مولانا عبدالحمید، نسبت به سخنان توهین‌آمیز و تفرقه‌افکنانه مطرح‌شده علیه ایشان اعتراض کرده و بر ضرورت حفظ حرمت شخصیت‌های دینی، پرهیز از ادبیات تفرقه‌انگیز و توجه به دغدغه‌ها و مطالبات مردم تأکید کرده‌اند.

حمایت در آن سوی مرزها

دامنه حمایت‌ها از شیخ‌الاسلام مولانا عبدالحمید به خارج از کشور نیز کشیده شده است.

مجمع علمای نیمروز در افغانستان با انتشار بیانیه‌ای، ضمن اعلام حمایت از مولانا عبدالحمید و تأکید بر جایگاه دینی، علمی و اجتماعی ایشان، نسبت به سخنان توهین‌آمیز و تفرقه‌افکنانه مطرح‌شده علیه مولانا عبدالحمید واکنش نشان داده است.

همچنین رئیس شورای سراسری بلوچ‌های افغانستان و شماری از علما و نخبگان بلوچ در این کشور، حمایت خود را از مولانا عبدالحمید و مواضع ایشان اعلام کرده‌اند.

در پاکستان نیز برخی از علما و شخصیت‌های بلوچ در سخنرانی‌ها و موضع‌گیری‌های خود، حمایتشان را از شیخ‌الاسلام مولانا عبدالحمید اعلام کرده و هرگونه توهین به ایشان را محکوم کرده‌اند.

این حمایت‌ها نشان می‌دهد که تحولات مربوط به مولانا عبدالحمید در میان علما، نخبگان و جوامع خارج از سیستان‌وبلوچستان نیز مورد توجه قرار می‌گیرد.

تأکید بر پیگیری مطالبات و دغدغه‌های مردم

موج حمایت‌ها از شیخ‌الاسلام مولانا عبدالحمید درحالی همچنان ادامه دارند که محور سخنان اخیر ایشان، همچون گذشته، طرح دغدغه‌های مردم و انتقاد از وضعیت امنیتی و گسترش آدم‌ربایی، گروگان‌گیری و باج‌خواهی در منطقه بوده است.

مولانا عبدالحمید همواره بر ضرورت شنیدن صدای مردم و رسیدگی به مشکلات آنان تأکید کرده‌اند.

انتهای پیام




 مشاور امنیت ملی عراق در دیدار با قالیباف: دولت الزیدی در زمینه ایجاد انحصار سلاح در دست حاکمیت گام برمی‌دارد/ قانون اساسی عراق به گروه‌های مسلح که امنیت سایر کشورها را تهدید می‌کنند، اجازه حضور نمی‌دهد
۱۳ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

مشاور امنیت ملی عراق در دیدار با قالیباف: دولت الزیدی در زمینه ایجاد انحصار سلاح در دست حاکمیت گام برمی‌دارد/ قانون اساسی عراق به گروه‌های مسلح که امنیت سایر کشورها را تهدید می‌کنند، اجازه حضور نمی‌دهد

مشاور امنیت ملی عراق در جریان دیدار با «محمد باقر قالیباف» رئیس مجلس شورای اسلامی ایران در بغداد، به روابط دیرینه دو کشور اشاره کرد و گفت که بغداد به توافقنامه امنیتی امضا شده با تهران متعهد است.

 توضیحات دیوان عدالت اداری درباره مصوبات شورای رقابت
۱۵ ساعت قبل / سایت تابناک

توضیحات دیوان عدالت اداری درباره مصوبات شورای رقابت

دیوان عدالت اداری در خصوص دادنامه صادره در ارتباط با مصوبات شورای رقابت درباره پیش‌فروش خودرو توضیحاتی ارائه کرد.

 پزشکیان: ناترازی‌ها به دلیل آسیب‌های ناشی از جنگ، موجب افزایش فشار بر صنعت برق شده/ سیاست دولت، استمرار تأمین برق صنایع و جلوگیری از توقف خطوط تولید است
۱۰ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

پزشکیان: ناترازی‌ها به دلیل آسیب‌های ناشی از جنگ، موجب افزایش فشار بر صنعت برق شده/ سیاست دولت، استمرار تأمین برق صنایع و جلوگیری از توقف خطوط تولید است

رئیس‌جمهور بر رفع موانع تأمین برق صنایع و جلوگیری از توقف خطوط تولید تأکید کرد.

 مصر و مساله پیوستن یا نپیوستن به پیمان مکه - دیپلماسی ایرانی
۱۸ ساعت قبل / سایت دیپلماسی ایرانی

مصر و مساله پیوستن یا نپیوستن به پیمان مکه - دیپلماسی ایرانی

مصر هنوز ممکن است به عربستان سعودی، ترکیه و پاکستان در پیمان دفاعی متقابل خود بپیوندد. اما در حال حاضر، قاهره به رویکرد محتاطانه خود...

 گریه‌های قالیباف در زیارت حرم حضرت عباس (ع) + عکس
۱۱ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

گریه‌های قالیباف در زیارت حرم حضرت عباس (ع) + عکس

رئیس مجلس شورای اسلامی در بدو ورود به کربلا با استقبال تولیت عتبه عباسیه به زیارت حرم حضرت اباالفضل عباس(ع) مشرف شد.

 واکنش قالیباف به نام جعلی خلیج فارس در نقشه عراق
۱۱ ساعت قبل / سایت اکوایران

واکنش قالیباف به نام جعلی خلیج فارس در نقشه عراق

قالیباف در واکنش به نقشه جعلی رئیس مجلس عراق: هر قدمی که دشمنان برای دور کردن ایران و عراق برداشتند، ما دو قدم به هم نزدیک‌تر شدیم