قیمت طلا امروز




 سایت اطلاعات آنلاین / ۱۴۰۵/۰۵/۰۳

پیچیده‌ترین عملیات نظامی تاریخ برای ربودن اورانیوم غنی‌شده ایران؟/ مأموریت ویژه آمریکا لو رفت!

نیروهای عملیات ویژه آمریکا در انتظار آغاز «پیچیده‌ترین عملیات تاریخ نظامی» برای ربودن اورانیوم غنی‌شده ایران از سایت‌های هسته‌ای به شدت مستحکم این کشور هستند.
 پیچیده‌ترین عملیات نظامی تاریخ برای ربودن اورانیوم غنی‌شده ایران؟/ مأموریت ویژه آمریکا لو رفت!

به گزارش اطلاعات آنلاین، روزنامه نیویورک پست با انتشار یک گزارش اختصاصی مدعی شد ارتش و نیروهای امنیتی ایالات متحده در حال برنامه‌ریزی برای نفوذ زمینی به خاک ایران و بیرون کشیدن و بردن اورانیوم غنی‌شده از سایت‌های هسته‌ای هستند. جوزف راجرز، معاون مدیر مرکز مطالعات استراتژیک و بین‌المللی، گفت: «متاسفم که این را می‌گویم، اما فکر می‌کنم محتمل‌ترین راه برای خلاص شدن از شر مواد هسته‌ای ایران، حداقل آنچه در حال حاضر دارند، یک عملیات نظامی است زیرا مذاکرات به سرعت به جایی نمی‌رسد.»

یک منبع آگاه از برنامه‌ریزی نظامی به روزنامه واشنگتن پست گفت: «این عملیات بسیار پیچیده شامل هزاران نیروی زمینی خواهد بود که به تأسیسات هسته‌ای ایران حمله می‌کنند - تله‌های انفجاری را هدایت می‌کنند، از خدمه ساختمانی استفاده می‌کنند و یک نیروی دفاعی بزرگ را در اطراف سایت‌ها حفظ می‌کنند.»

از آنجا، یک تیم کوچک از اپراتورهای ویژه، بازیابی واقعی را انجام خواهند داد - که به گفته این فرد، یک فرآیند «بسیار خطرناک» است. راجرز گفت: «من فکر می‌کنم این یکی از پیچیده‌ترین، اگر نگوییم پیچیده‌ترین، عملیات در تاریخ نظامی خواهد بود. این یک عملیات لجستیکی سنگین و دشوار در یک محیط رقابتی خواهد بود. ارتش ایران کاملاً نابود شده، اما آنها هنوز از کوبایی‌هایی که از مادورو محافظت می‌کردند، پیچیده‌ترند.»

سایت هسته‌ای اصفهان در حمله پیشین آمریکا و اسرائیل آسیب دید

طبق گزارشی از یک رسانه مستقل متصل به اینترنت به نام «های ساید»، گروه نیروهای ویژه می‌تواند شامل اسکادران نقره‌ای تیم ششم نیروی دریایی، گردان دوم تکاوران و گروهان بیست و یکم مهمات ارتش باشد. گروهان بیست و یکم مهمات مسئول جابجایی و انتقال هر مقدار اورانیوم غنی‌شده از تأسیسات عمدتاً تخریب‌شده فردو و تأسیسات به‌شدت آسیب‌دیده اصفهان خواهد بود.

آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در سال ۲۰۲۵ گزارش داد که ایران بیش از ۲۰۰۰۰ پوند اورانیوم غنی‌شده دارد. راجرز گفت: «شما باید یک محیط امن در اطراف تمام سایت‌هایی که می‌خواهید وارد آنها شوید و مواد را از آنها بگیرید، ایجاد کنید. این امر مستلزم آن است که نیروهای زمینی یک محیط امن و سپس یک مسیر کاروان امن به باند فرودگاه ایجاد کنند.»

خدمه‌های نظامی ایالات متحده باید ورودی‌های تخریب شده سایت‌ها را حفر و در عین حال حملات ارتش ایران را دفع کنند. ریچارد گلدبرگ، که در دولت اول ترامپ به عنوان مدیر مقابله با سلاح‌های کشتار جمعی ایران در شورای امنیت ملی کاخ سفید خدمت می‌کرد، گفت: «پس چه مدت می‌توانید این وضعیت را تحمل و همچنان بتوانید تمام نیروهای خود را از آنجا خارج کنید؟»

این ماموریت همچنین مستلزم کنترل کامل یک راهروی هوایی است که به ارتش اجازه می‌دهد به یک مکان امن پرواز کند. ایران در حال آماده شدن برای حمله به تأسیسات اصفهان بوده است. گلدبرگ گفت: «ما گزارش‌هایی مبنی بر تقویت تأسیسات اصفهان توسط ایران، کار گذاشتن تله‌های انفجاری و استقرار احتمالی نیروهای محیطی دیده‌ایم. در حال حاضر هیچ عنصر غافلگیری وجود ندارد. اهداف مشخص هستند. ما می‌دانیم کجا هستند. ایرانی‌ها می‌دانند کجا هستند.»

طبق گزارش سی‌ان‌ان در ماه گذشته، ایران مین و مواد منفجره را در تونل‌های تأسیسات اصفهان قرار داده است تا از حمله به این تأسیسات جلوگیری کند. کوه پیکاکس پس از گزارش انتقال صدها سانتریفیوژ هسته‌ای ایران به محل غنی‌سازی هسته‌ای نطنز در ماه گذشته، به عنوان یک هدف جدید ظاهر شده است.

کوه پیکاکس یا کلنگ که گفته می‌شود سایت هسته‌ای تازه ایران است

گلدبرگ گفت: «ما نمی‌دانیم چند سانتریفیوژ آنجاست. آیا آنها واقعاً به دنبال جداسازی، تخریب یا بیرون آوردن آنها هستند؟ منظورم این است که به احتمال زیاد، اگر مجبور باشید یک مأموریت عملیات ویژه در داخل کوه پیکاکس انجام دهید، دلیل انجام این کار این است که فکر نمی‌کنید بتوانید با حمله هوایی تأسیسات را متلاشی کنید.»

تعیین اینکه آیا حملات هوایی کافی خواهد بود یا خیر، به دانش جامعه اطلاعاتی ایالات متحده در مورد طرح‌ها و نقاط ضعف ساختمان بستگی دارد - دقیقاً مانند بمب‌های سنگرشکن که به گفته گلدبرگ، شفت هوای پاشنه آشیل فردو را هدف قرار دادند: «این یک ماموریت تخریب است. اگر سعی کنید وارد این تأسیسات شوید، به دنبال فروپاشی تأسیسات خواهید بود.»

برخلاف اصفهان و فردو، ایالات متحده می‌تواند بالقوه شاهد موفقیت سریع در کوه کلنگ باشد. او در مورد عملیاتی که منجر به دستگیری نیکولاس مادورو، دیکتاتور سابق ونزوئلا، در مجتمع ریاست جمهوری کاراکاس، پایتخت، شد، گفت: «کوه کلنگ، به طور بالقوه، می‌تواند مانند حمله به مادورو باشد. چون نفوذ می‌کنید، مواد منفجره کار می‌گذارید و خارج می‌شوید.»

این ادعاها در حالی مطرح شده که ارتش آمریکا در جنگ رمضان تلاش کرد به بهانه نجات خلبان هواپیمای سرنگون‌شده در خاک ایران به سایت هسته‌ای اصفهان نفوذ کند، اما بخش زیادی از تجهیزات نیروهای ویژه پنتاگون در محل حادثه در جنوب اصفهان نابود و شگستی بزرگ در این عملیات نصیب آمریکایی‌ها شد.



۴ ساعت قبل / سایت اسپوتنیک

مهمترین رویدادهای جهان تا شامگاه 20 اوت

مهم‌ترین رویدادهای جهان تا شامگاه 20 اوت

ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه تأکید کرد: روسیه تنها کشوری در جهان است که صلاحیت‌های لازم را در تمام زنجیره انرژی هسته‌ای دارد.

اسکات بسنت، وزیر خزانه‌داری آمریکا، معتقد است ک احتمال ازسرگیری عملیات نظامی آمریکا علیه ایران کم است.

ایهود باراک، نخست‌وزیر اسبق اسرائیل اقدامات بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل در قبال ترکیه را بی‌پروایی خواند.

دمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین اعلام کرد: به دلیل موضع کی‌یف، در حال حاضر هیچ زمینه‌ای برای خوش‌بینی در مسیر حل و فصل مسالمت‌آمیز در اوکراین وجود ندارد.

ماریا زاخارووا، سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه گفت: روسیه تنها ضامن حاکمیت اوکراین است.

وزارت دفاع روسیه اعلام کرد: نیروهای مسلح روسیه شهرک‌های ماتیاشوو و نیکولایپولیه را در جمهوری خلق دونتسک آزاد کردند.

اوکراین از کمبود سامانه‌های پدافند هوایی خبر می‌دهد، اما از اتحادیه اروپا فقط تسلیحات تهاجمی درخواست می‌کند.

Sputnik Iran | Rubika | Bale | Web


۹ ساعت قبل / سایت اسپوتنیک

پوتین: روسیه تنها کشور جهان است که در کل زنجیره انرژی هستهای تخصص دارد.

پوتین: روسیه تنها کشور جهان است که در کل زنجیره انرژی هسته‌ای تخصص دارد.

رئیس جمهور روسیه در جلسه‌ای در مورد انرژی هسته‌ای کشور گفت: روسیه به طور سنتی استانداردهای بالای ایمنی و قابلیت اطمینان را برای نیروگاه‌های هسته‌ای حفظ می‌کند.

روسیه قصد دارد تقریباً 30 گیگاوات ظرفیت تولید هسته‌ای، از جمله نیروگاه‌های هسته‌ای کوچک، را راه‌اندازی کند.

روسیه رهبر جهانی در ساخت نیروگاه‌های هسته‌ای است.

روسیه باید رهبری فناوری خود را در بخش هسته‌ای تقویت کند؛ رقابت شدید است.

امروز، انرژی هسته‌ای مایه افتخار روسیه است.

سالگرد ایجاد صنعت هسته‌ای داخلی را به دانشمندان هسته‌ای روسیه تبریک گفت.

Sputnik Iran | Rubika | Bale | Web


۹ ساعت قبل / سایت اسپوتنیک

الکسی لیخاچف، مدیرکل روساتم، اعلام کرد که این شرکت برای ساخت 17 واحد جدید انرژی هستهای در 6 کشور به توافق رسیده است

الکسی لیخاچف، مدیرکل روس‌اتم، اعلام کرد که این شرکت برای ساخت 17 واحد جدید انرژی هسته‌ای در 6 کشور به توافق رسیده است

Sputnik Iran | Rubika | Bale | Web




 سوریه؛ خط مقدم تقابل
۱۹ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

سوریه؛ خط مقدم تقابل

ترکیه روز چهارشنبه آنچه را که «ادعاهای غیرقابل قبول» اسرائیل درباره موضع نظامی این کشور در سوریه خواند، به‌شدت رد کرد. این واکنش پس از آن صورت گرفت که رژیم اسرائیل یک پایگاه هوایی سوریه در نزدیکی مرز ترکیه را بمباران کرد و مدعی شد سوریه در آستانه موافقت با استقرار نیروهای ترکیه در این پایگاه بوده است.

 هشدار چین به ژاپن: در موضوع هسته‌ای با آتش بازی نکنید
۱۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

هشدار چین به ژاپن: در موضوع هسته‌ای با آتش بازی نکنید

سفیر چین در روسیه با هشدار درباره پیامدهای حرکت احتمالی ژاپن به سمت ساخت تسلیحات هسته‌ای گفت چنین اقدامی توازن راهبردی در شمال شرق آسیا را به‌طور کامل برهم خواهد زد و ممکن است هر لحظه یک رقابت تسلیحات هسته‌ای را در منطقه به راه بیندازد.

 روابط چین و اسرائیل؛ از ازدواجی در بهشت تا واگرایی راهبردی - تسنیم
۷ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

روابط چین و اسرائیل؛ از ازدواجی در بهشت تا واگرایی راهبردی - تسنیم

پس از سه دهه روابط نزدیک پکن و تل آویو، این مناسبات متاثر از تحولات جهانی و منطقه‌ای رو به افول گراییده است.

 مرحله جدید حملات یمنی به عربستان آغاز شد
۱۷ ساعت قبل / سایت تابناک

مرحله جدید حملات یمنی به عربستان آغاز شد

منابع یمنی با اعلام جزئیات ۳ معادله خود علیه دشمن، به عربستان هشدار دادند که مرحله بعدی دردناک‌تر خواهد بود.

 ناو هواپیمابر جورج واشنگتن وارد منطقه خاورمیانه شد
۱۲ ساعت قبل / سایت هم میهن

ناو هواپیمابر جورج واشنگتن وارد منطقه خاورمیانه شد

حساب فرماندهی مرکزی آمریکا (سنتکام) در تارنمای اکس خبر داد که ناو هواپیمابر جورج واشنگتن و کشتی های نظامی همراه آن دیروز وارد منطقه خاورمیانه شدند.

 مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود
۱۶ ساعت قبل / سایت جوان آنلاین

مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود

منابع یمنی با اعلام جزئیات ۳ معادله خود علیه دشمن، به عربستان هشدار دادند که مرحله بعدی دردناک‌تر خواهد بود.