قیمت طلا امروز




 سایت اطلاعات آنلاین / ۱۴۰۵/۰۵/۰۶

دو خبر خوب و بد درباره «سیاه‌چال‌ها و اژدهایان»؛ فیلمنامه آماده است، پول نیست!

طرفداران دنیای «سیاه‌چال‌ها و اژدهایان» (Dungeons Dragons) پس از سه سال انتظار بالاخره یک خبر خوب و یک خبر بد دریافت کردند! جاناتان گلدستین، یکی از دو کارگردان و نویسنده فیلم محبوب فاش کرد که فیلمنامه قسمت دوم کاملاً نوشته شده، اما پول ساخت موجود نیست!
 دو خبر خوب و بد درباره «سیاه‌چال‌ها و اژدهایان»؛ فیلمنامه آماده است، پول نیست!

به گزارش اطلاعات آنلاین به نقل از ددلاین، گلدستین در مصاحبه‌ای جنجالی با اسکرین رنت اعتراف کرد: «ما رسماً برای نوشتن قسمت دوم استخدام شدیم و کار نگارش را هم تمام کردیم. اما راستش را بخواهید، به دلایل متعدد مالی بعید می‌دانم این فیلم رنگ پرده سینما را ببیند! ساخت این آثار بسیار پرهزینه است، با این حال اگر شرایط جور شود عاشق بازگشت هستیم؛ چون گروه بازیگرانمان را دوست داریم و داستانی نوشتیم که طرفداران شیفته‌اش خواهند شد.»

فیلم اول با وجود بودجه سنگین ۱۵۰ میلیون دلاری، تنها ۲۰۵ میلیون دلار در سراسر جهان فروش داشت؛ عددی که از نظر تجاری برای استودیو ریسک محسوب می‌شود، هرچند که فیلم با استقبال بی‌نظیر ۹۱ درصدی منتقدان و ۹۲ درصدی مردم در وب‌سایت روتن تومیتوز مواجه شده بود.

اما خبرهای این دنیا به همین‌جا ختم نمی‌شود. ساخت سریال زنده (لاین‌اکشن) این فرانچایز که پیش‌تر توسط سرویس پارامونت پلاس لغو شده بود، حالا با یک نجات معجزه‌آسا روبرو شده است! شرکت «هاسبرو» حق پخش این مجموعه را به نتفلیکس واگذار کرده و قرار است سریالی کاملاً جدید و تماشایی با عنوان «قلمروهای فراموش‌شده» (The Forgotten Realms)  به تهیه‌کنندگی شون لوی (سازنده آثار پرطرفداری چون چیزهای عجیب) ساخته شود تا حداقل در عرصه سریال‌سازی، اژدهای این دنیای فانتزی دوباره زبانه بکشد!





 ببینید| شکوه و ابهت امام شهید خامنه‌ای(ره) از زبان استاد افشین علا - تسنیم

ببینید| شکوه و ابهت امام شهید خامنه‌ای(ره) از زبان استاد افشین علا - تسنیم

استاد افشین علا در گفتگو با برنامه غمزه درباره ویژگی‌های شخصی رهبر شهید انقلاب اسلامی نکاتی بیان کرد.

 عاشورا قرار نیست تغییر کند؛ این «ما» هستیم که باید تغییر کنیم | مجموعه رسانه ای صبا

عاشورا قرار نیست تغییر کند؛ این «ما» هستیم که باید تغییر کنیم | مجموعه رسانه ای صبا

پگاه زارعی/ صبا، پس از ۱۴ سال دوری از قاب تلویزیون، سیدمحمد سادات اخوی امسال با برنامه «چهارگاه» به آنتن شبکه چهار سیما بازگشت و این بازگشت، با میزبانی برنامه «دچار» در شبکه نسیم ادامه یافت؛ برنامه‌ای که کوشیده از زاویه‌های ادبی، هنری و تاریخی به واقعه عاشورا نگاه کند. سیدمحمد سادات اخوی در این

 واقعگرای پرشور

واقعگرای پرشور

اگر بخواهیم در ادبیات اروپای سده‌ نوزدهم نامی را پیدا کنیم که همزمان هم رمان‌نویس جامعه باشد، هم کاشف درون و هم کسی که از دل خیابان، اتاق اجاره‌ای، دفتر وام‌نامه، سالن اشراف، صومعه، بانک، روزنامه، مغازه عتیقه‌فروشی و خانه‌ محقر شهرستان، تصویری واحد از انسان بسازد، بی‌درنگ نام اونوره دو بالزاک (۱۷۹۹-۱۸۵۰) از خاطر می‌گذرد.

 کسی که اولین «سلفی» را از خود ثبت کرد

کسی که اولین «سلفی» را از خود ثبت کرد

دوربین را روی سه‌پایه و مقابل یک آینه بزرگ قرار داد؛ خودش در مقابل آن ایستاد و شاتر را زد.

 محمدرضا شریفی‌نیا: مجید مظفری طلاست

محمدرضا شریفی‌نیا: مجید مظفری طلاست

آرمان امروز : محمدرضا شریفی‌نیا روز سه‌شنبه در آیین اعطای نشان درجه یک هنری به مجید مظفری در سالن سیف‌الله داد اظهار کرد: اسمش هم با مسماست با کارهای آقای بیضایی واقعا طلا فروخت. این موقعیت بسیار عالی برای آقای مجید مظفری بود. کارهای نمایشی هم که انجام داده در حد طلای ۱۸ تا ۲۴ [ ]

 اصغر فرهادی «قلب سارایوو» را گرفت

اصغر فرهادی «قلب سارایوو» را گرفت

اصغر فرهادی، کارگردان برجسته ایرانی و برنده دو جایزه اسکار، در مراسمی در تئاتر ملی سارایوو، جایزه افتخاری «قلب سارایوو» را به پاس «سهم برجسته‌اش در هنر سینما» دریافت کرد.