قیمت طلا امروز




 سایت اطلاعات آنلاین / ۱۴۰۵/۰۵/۰۳

چرا کوه کلنگ ایران لقمه‌ای بزرگ‌تر از دهان آمریکا و ترامپ است؟

دونالد ترامپ تهدید کرده است که به یک سایت هسته‌ای مشکوک ایران که در اعماق یک کوه دفن شده، حمله می‌کند؛ به کوه کلنگ که همچنان یکی از بزرگ‌ترین سئوال‌های بی‌پاسخ درباره برنامه هسته‌ای ایران است.
 چرا کوه کلنگ ایران لقمه‌ای بزرگ‌تر از دهان آمریکا و ترامپ است؟

به گزارش اطلاعات آنلاین به نقل از دویچه وله، یک مجتمع زیرزمینی مرموز در نزدیکی تأسیسات هسته‌ای نطنز ایران، پس از آنکه دونالد ترامپ هفته گذشته گفته که می‌تواند هدف حمله نظامی قرار گیرد، توجه جهانی را به خود جلب کرده است. او ادعا کرد که ممکن است سانتریفیوژهای اورانیوم در این محل مستقر باشند.

رئیس جمهوری آمریکا در سخنانی خطاب به خبرنگاران در کاخ سفید گفت: ما به احتمال زیاد به زودی به آن منطقه حمله خواهیم کرد. و آنها هیچ کاری نمی‌توانند در مورد آن انجام دهند. ایران تهدید کرده است که اگر ایالات متحده تأسیسات هسته‌ای را هدف قرار دهد، جنگ را گسترش خواهد داد.

تهران تقریباً هیچ اطلاعاتی در مورد این مجتمع که در زیر آنچه کوه کلنگ شناخته می‌شود پنهان شده، منتشر نکرده است. بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی (IAEA) هرگز اجازه ورود به آن را نداشته‌اند و بسیاری از آنچه شناخته شده، از تصاویر ماهواره‌ای و ارزیابی‌های اطلاعاتی به جای مشاهده مستقیم به دست آمده است.

گرچه این سایت در چند سال گذشته بارها در گزارش‌ها ظاهر شده، اما هدف آن همچنان نامشخص است. این عدم قطعیت، آن را به یکی از مکان‌های بسیار تحت نظر مرتبط با فعالیت‌های هسته‌ای ایران تبدیل کرده است.

درباره کوه کلنگ چه می‌دانیم؟

این مجموعه زیرزمینی در جنوب تهران در استان اصفهان ایران واقع شده و در داخل کوهی در حدود ۲ کیلومتری (۱.۲۴ مایلی) کارخانه غنی‌سازی اورانیوم نطنز، یکی از مهم‌ترین تأسیسات هسته‌ای کشور، حفر شده است. تصاویر ماهواره‌ای تجاری از سال ۲۰۲۰ ساخت و ساز مداوم را نشان داده‌اند.

این تصاویر ورودی‌های تونل جدید، جاده‌های دسترسی، تأسیسات امنیتی و مقادیر زیادی سنگ حفاری شده را نشان می‌دهند. به نظر می‌رسد ساخت و ساز پس از انفجاری که در ژوئیه ۲۰۲۰ به کارگاه مونتاژ سانتریفیوژ پیشرفته ایران در نطنز آسیب رساند، سرعت گرفته است. ایران این انفجار را یک اقدام خرابکارانه توصیف کرد.

ماه‌ها بعد، تهران از برنامه‌هایی برای یک تأسیسات زیرزمینی جدید خبر داد که در آن سانتریفیوژهای پیشرفته می‌توانند در مکانی امن‌تر مونتاژ شوند. مقامات گفتند که محل جایگزین بزرگ‌تر، پیشرفته‌تر و محافظت‌شده‌تر از محل آسیب‌دیده خواهد بود.

موسسه علوم و امنیت بین‌المللی مستقر در واشنگتن تخمین می‌زند که بخش‌هایی از این تأسیسات ممکن است ۸۰ تا ۱۰۰ متر زیر کوه دفن شده باشند. در صورت صحت، این مجموعه عمیق‌تر از بسیاری از سایت‌های هسته‌ای شناخته‌شده ایران خواهد بود و آسیب رساندن به آن با حمله هوایی به شکلی باورنکردنی دشوارتر خواهد بود.

رافائل گروسی، مدیر کل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، بارها گفته است که بازرسان آژانس هرگز به این سایت دسترسی نداشته‌اند. بدون بازرسی، آژانس نمی‌تواند تأیید کند که آیا مواد هسته‌ای، سانتریفیوژها یا سایر تجهیزات حساس وجود دارد یا خیر.

گزارش‌ وجود سانتریفیوژ در کلنگ

در ژوئن ۲۰۲۶، وال استریت ژورنال گزارش داد که اطلاعات اسرائیل ارزیابی کرده است ایران شاید در ماه‌های پس از جنگ ۱۲ روزه با ایالات متحده و اسرائیل در ژوئن ۲۰۲۵، قطعات «هزاران سانتریفیوژ غنی‌سازی اورانیوم» یا سایر تجهیزات حساس را به این مجتمع منتقل کرده باشد.

روز سه‌شنبه از ترامپ در مورد این گزارش سؤال شد و او گفت که ایران «ممکن است» سانتریفیوژها را به کوه پیکاکس منتقل کرده باشد، اما «ما آن را به صورت رسمی نداریم.» برخی تحلیلگران معتقدند اگر ایران تصمیم به بازیابی یا گسترش فعالیت اتمی بگیرد، این مجتمع در نهایت می‌تواند از تولید یا مونتاژ سانتریفیوژهای پیشرفته پشتیبانی کند.

ایران همواره استدلال کرده است که تأسیسات زیرزمینی برای محافظت از زیرساخت‌های هسته‌ای خود در برابر خرابکاری و حمله نظامی ضروری است. تهران همواره ادعا کرده است که غنی‌سازی هسته‌ای آن برای اهداف صلح‌آمیز است و تلاش برای تولید سلاح را انکار کرده است.

بازرسان بین‌المللی و گزارش‌های اطلاعاتی تأیید می‌کنند که ایران تقریباً 440 کیلوگرم اورانیوم غنی‌شده تا 60 درصد خلوص دارد که بسیار بالاتر از سطح مورد نیاز برای اهداف غیرنظامی است و به 90 درصد مورد نیاز برای تولید سلاح نزدیک می‌شود.

پناهگاه ضد بمب؟

فرزین ندیمی، عضو ارشد موسسه سیاست خاور نزدیک واشنگتن، به DW گفت که اهمیت راهبردی کوه پیکاکس «در مقاومت آن در برابر بمب‌های سنگرشکن و نزدیکی آن به مجتمع هسته‌ای نطنز نهفته است.» ندیمی استدلال می‌کند که آسیب به تأسیسات فردو و بخش‌هایی از نطنز و اصفهان این مجتمع زیرزمینی را مهم‌تر از قبل کرده است.

موقعیت کوه پیکاکس/کلنگ روی نقشه نسبت به سایت هسته‌ای نطنز

وی گفت: «با توجه به ملاحظات امنیتی ایران، باید انتظار داشت که غنی‌سازی اورانیوم و حتی فعالیت‌های مرتبط با سلاح در آینده در نهایت در یک مکان واحد و به شدت محافظت‌شده متمرکز شود. کوه پیکاکس منطقی‌ترین گزینه برای این نقش است.»

بمب‌های سنگرشکن ارتش ایالات متحده به گونه‌ای طراحی شده‌اند که قبل از انفجار به زمین نفوذ کنند، اما حتی قدرتمندترین این سلاح‌ها هم فقط می‌توانند به عمق خاصی برسند. اینکه آیا آنها می‌توانند مجتمعی را که در عمق کوه پیکاکس دفن شده نابود کنند، همچنان موضوع بحث کارشناسان نظامی است. طرح دقیق تونل‌ها، عمق آنها و محل هر گونه زیرساخت حیاتی هرگز علنی نشده است.

احتمال نابود کردن تأسیسات پیکاکس چقدر است؟

برخلاف نطنز یا فردو که تأسیسات کلیدی در طول سال‌ها شناسایی شده‌اند، ارزیابی خسارت به یک هدف واقع در داخل کوه دشوار است. برخی تحلیلگران معتقدند اگر این سایت مورد هدف قرار گیرد، هدف ممکن است تخریب کل مجموعه نباشد. یک هدف نظامی واقع‌بینانه‌تر می‌تواند فروپاشی ورودی‌های تونل، آسیب رساندن به مسیرهای دسترسی یا غیرفعال کردن زیرساخت‌های پشتیبانی باشد که عملکرد تأسیسات را دشوار یا غیرممکن می‌کند.

اینکه آیا کوه پیکاکس/کلنگ در نهایت به یک سایت تولید سانتریفیوژ، یک تأسیسات غنی‌سازی یا صرفاً یک مجتمع پشتیبانی به شدت محافظت‌شده تبدیل می‌شود، هنوز مشخص نیست. محرمانه بودن، موقعیت مکانی و مقیاس ظاهری، آن را به یکی از زیر نظرترین بخش‌های برنامه هسته‌ای ایران تبدیل کرده که احتمالاً برای سال‌های آینده تحت نظارت بین‌المللی باقی خواهد ماند.



۱ ساعت قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

نیویورک‌تایمز: ترامپ تمایلی به جنگ نظامی گسترده با ایران ندارد| فشار اقتصادی را تشدید می‌کند

رویداد۲۴| همزمان با تشدید فشار‌های اقتصادی آمریکا علیه ایران، یک رسانه آمریکایی در گزارشی نوشته است که دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در شرایط کنونی تمایلی به بازگشت به یک جنگ نظامی گسترده با ایران ندارد و تلاش می‌کند فشار بر تهران را از مسیر اقتصادی افزایش دهد.

به نقل از نیویورک تایمز، ترامپ روز چهارشنبه از آغاز آنچه خود کوبنده‌ترین عملیات اقتصادی علیه یک کشور خواند، خبر داد و تهدید کرد کشور‌هایی که به ایران امکان دسترسی به تجارت و شبکه‌های مالی بین‌المللی را بدهند، با پیامد‌های اقتصادی سنگینی از سوی واشنگتن روبه‌رو خواهند شد.

به نوشته نیویورک‌تایمز، در میان تهدید‌های اخیر دولت ترامپ، یک پیام مهم نیز نهفته است؛ اینکه رئیس‌جمهور آمریکا نمی‌خواهد بار دیگر وارد یک جنگ نظامی گسترده شود. این رویکرد در اظهارات اسکات بسنت، وزیر خزانه‌داری آمریکا، نیز آشکارتر شده است.

بسنت روز پنجشنبه اعلام کرد واشنگتن قصد دارد شدیدترین تحریم‌های تاریخ خود علیه ایران را اعمال کند. او همچنین از چین خواست در اجرای این سیاست با آمریکا همکاری کند.


۲ ساعت قبل / سایت اصلاحات نیوز

اگر لازم بود برای جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای، ۱۰۰ بار دیگر حمله می‌کردیم

به گزارش اصلاحات نیوز؛

دونالد ترامپ، از آمریکایی‌ها خواست افزایش قیمت سوخت ناشی از جنگ را تحمل کنند و درباره حمله به ایران گفت اگر برای جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای لازم می‌بود، ۱۰۰ بار دیگر نیز این کار را انجام می‌داد.

بخشهایی از ادعاهای وی به شرح زیر است:

اخبار مرتبط

سی‌ان‌ان: ترامپ به نمایندگان ارشد دولت خود دستور داده که گفت‌وگوهایشان با ایران را متوقف کنند/ کاخ…

ترامپ: ایران هرگز سلاح هسته‌ای نخواهد داشت؛ آمریکا به دنبال تمدید تفاهم با تهران نیست

ایران هرگز سلاح هسته‌ای نخواهد داشت و ما کنترل تنگه هرمز را در اختیار داریم.

اگر ایران سلاح هسته‌ای داشت، از آن استفاده می‌کرد و اسرائیل و تمام خاورمیانه را نابود می‌کرد.

ایران هنوز تعدادی موشک و پهپاد دارد، اما ظرفیت تولید آنها در مقایسه با پنج ماه قبل بسیار پایین است

ایرانی‌ها به کشورهای تقریباً بی‌طرفی موشک شلیک کردند که هیچ‌کس نمی‌دانست تا چه اندازه در این درگیری دخیل هستند.

ایرانی‌ها همه را هدف قرار دادند و اگر بمب هسته‌ای داشتند، از آن علیه همه استفاده می‌کردند.

ایران به یک قدرت سلطه‌گر در خاورمیانه تبدیل شده که دیگران را مورد زورگویی قرار می‌دهد.


۱۵ دقیقه قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

پزشکیان: بهتر است امروز که در قدرت هستیم جنگ را پایان دهیم| حتی یک بند وادادگی در توافق اخیر وجود ندارد

رویداد۲۴| رئیس جمهور با تأکید بر جایگاه اثرگذار و مورد اعتماد جامعه پزشکی در نظام سلامت کشور، خواستار نقش آفرینی فعال پزشکان و کادر درمان در حل مشکلات مردم و ارتقای کیفیت خدمات سلامت شد و گفت: به جای بیان صرف دردها، باید برای درمان آنها گام برداریم و با صداقت در خدمت مردم باشیم.

دکتر مسعود پزشکیان صبح امروز جمعه ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ در سی‌ویکمین مجمع عمومی انجمن اسلامی جامعه پزشکی ایران، با گرامیداشت یاد و خاطره حضرت امام خمینی (ره)، رهبر شهید انقلاب اسلامی و همه شهدای جنگ اخیر، به‌ویژه شهدای جامعه پزشکی کشور که جان خود را فدا کردند تا ایران پا برجا بماند، اظهار کرد: در دوره دانشجویی تمام دغدغه ما این بود که علم، مهارت و توانمندی بیاموزیم تا بتوانیم به مردم و کشورمان خدمت کنیم.

رئیس‌جمهور با تاکید بر اهمیت نقش و جایگاه پزشکان در کشور افزود: باور دارم هر کدام از شما اگر اراده کنید، بیش از هر دولتمردی توانمندی دارید و می‌توانید، مستقل از اینکه در حوزه اجرایی کشور چه فردی مسئول است و چه می‌کند، نقش‌آفرینی کنید.

دکتر پزشکیان تصریح کرد: بنده به عنوان رئیس‌جمهور، خود را از هیچ‌یک از شما برتر نمی‌دانم، بلکه معتقدم بسیاری از شما از من توانمندتر و بالاتر هستید؛ با این تفاوت که امروز بار سنگینی بر دوش ماست و تلاش می‌کنیم این بار را با همه سختی‌ها و سنگینی‌ها به مقصد برسانیم.

رئیس جمهور با تأکید بر ضرورت عبور از مرحله بیان مشکلات و حرکت به سمت حل آنها، گفت: بیان درد‌ها و مشکلات راه‌حل و کمک‌کننده نیست. درد را گفتن، درمان نیست؛ باید درمان کرد. گاهی اوقات تکرار بیش از حد درد‌ها اثرات منفی دارد. راه، چاره کردن درد است و البته این کار ساده‌ای نیست.

دکتر پزشکیان با اشاره به ریشه اختلافات و چنددستگی‌ها در کشور اظهار کرد: امروز تمام اختلافات و چنددستگی‌ها در کشور ما ریشه‌ای جز منیت و هوای نفس ندارد؛ چپ و راست، تندرو و کندرو هم فرقی ندارد.

رئیس جمهور با اشاره به آیات قرآن کریم درباره ضرورت حکومت بر مبنای حق، خاطرنشان کرد: خداوند در قرآن کریم خطاب به حضرت داوود می‌فرماید که ما تو را مبعوث کردیم تا بر اساس حق میان مردم، نه گروه و دسته‌ای خاص، حکومت کنی و تابع هوای نفس نشوی؛ کسانی که تابع هوای نفس می‌شوند، گرفتار عذاب علیم خواهند شد.

بیشتر بخوانید: ظهوریان: نماینده دولت در دفاع از طرح مقابله با نفوذ نطق کرد

رئیس جمهور افزود: حضرت علی (ع) به مالک امر می‌کند که نفس را در مقابل شهوت ضایع کن. این مسائل را بار‌ها و بار‌ها تکرار می‌کنم تا یادمان نرود، مراقبت از نفس این است که انصاف را میان دوست و دشمن رعایت کنیم. اگر حاکمان، قانون‌گذاران و قضات این اصل را رعایت کنند، کشور درست خواهد شد.

دکتر پزشکیان ادامه داد: کافی است شما نیز در همین جایگاهی که هستید، صادقانه به مردم خدمت کنید. اگر مردم صداقت را از شما ببینند، آن را خواهند پذیرفت. نیازی به شعار نیست؛ عمل شما بالاترین و بلندترین فریاد است و رفتار شما مهم‌ترین معیار برای جامعه است.

رئیس جمهور گفت: اگر ما درست عمل کنیم، صادقانه به مردم خدمت کنیم و در راستای توسعه و تقویت کشور گام برداریم، چه کسی می‌تواند از ما ایراد بگیرد یا جلوی ما بایستد؟

دکتر پزشکیان با اشاره به برخی نارضایتی‌ها و گلایه‌های موجود در جامعه اظهار کرد: اگر ناراحتی یا گلایه‌ای در جامعه وجود دارد، به این معناست که ما آن‌گونه که لازم بوده، عمل نکرده‌ایم. اینکه دانشجویان ما به گونه‌ای رفتار می‌کنند که مورد پسند نیست، قطعاً انعکاس رفتار ماست.

رئیس‌جمهور با تأکید بر اهمیت نقش جامعه پزشکی در حل مشکلات مردم گفت: دولت به شما نیاز دارد. در بخش خدمات پزشکی تمام تلاش خود را به کار بگیرید تا مردم راضی و خشنود باشند. همه باید تلاش کنیم کشوری را که در آن زندگی می‌کنیم به الگویی از موفقیت تبدیل کنیم.

دکتر پزشکیان همچنین با تأکید بر اهمیت جلب مشارکت مردمی در ارائه خدمات بهتر و باکیفیت‌تر به جامعه، تصریح کرد: مشارکت مردم و حضور مردم با اعتماد به کسانی که آنها را قبول دارند، امکان‌پذیر است. جایگاه شما در نظام سلامت کشور جایگاهی است که بسیاری شما را قبول دارند. به جای دامن زدن به اختلاف که هیچ‌گاه قابل قبول نیست، باید برای خدمت به مردم دست به دست هم دهیم.

رئیس‌جمهور در بخش دیگری از سخنان خود در مجمع عمومی انجمن اسلامی جامعه پزشکی ایران، به مسائل و چالش‌های روز کشور، اقدامات و دستاورد‌های دولت و همچنین مسائل منطقه‌ای متأثر از جنگ تحمیلی آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه کشورمان پرداخت و با تأکید بر عنصر وحدت به عنوان کلید و رمز پیروزی و موفقیت کشور در مقابل دشمنان، اظهار کرد: آنچه در جریان مذاکرات به دست آمد، دستاوردی بزرگ بود که با وحدت و همدلی در شورای عالی امنیت ملی به تصویب رسید و همه کسانی که در این شورا هستند و دستی در آتش داشتند، با قاطعیت از آن دفاع کردند.

دکتر پزشکیان ادامه داد: در این میان عده‌ای هم خارج از گود نشسته‌اند؛ چون نمی‌دانند دولت در چه شرایطی است، مجلس در چه شرایطی است و فرماندهان در چه شرایطی هستند، بی‌محابا اظهارنظر و تحلیل می‌کنند، هیچ رنج و سختی هم به آنها نرسیده و بعد هم دم از گرانی می‌زنند.

رئیس جمهور توافق اخیر را عزتمندانه و ارزشمند دانست و گفت: حتی یک بند در این توافق پیدا نمی‌کنند که حاکی از وادادگی باشد؛ همه تعهدات مربوط به طرف مقابل است.

دکتر پزشکیان با اشاره به سخنان امام علی (ع) درباره صلح اظهار داشت: امام علی (ع) می‌فرماید صلحی را که دشمن تو را به آن دعوت می‌کند، رد نکن؛ اما از او غافل نشو و مواظب باش، چون ممکن است بخواهد به تو نزدیک شود و خدعه کند. بعد هم پیمانی که بستی، خلف پیمان نکن؛ هیچ فضیلتی بالاتر از پایبندی به پیمان نیست که متأسفانه خیلی وقت‌ها ما آن را نادیده می‌گیریم.

رئیس جمهور تصریح کرد: البته تمامی این موضوعات به معنای این نیست که اگر آنها بخواهند تعرضی کنند، ما تسلیم شویم. این دو مسئله جدا از هم است. ما به هیچ عنوان در برابر قلدری سر خم نخواهیم کرد و هیچ تردیدی در آن وجود ندارد. تا آخرین نفس مقابل آنها خواهیم ایستاد و پاسخ کوبنده به آنها خواهیم داد.

دکتر پزشکیان با بیان اینکه جنگ باید در یک مقطع به پایان برسد، گفت: بهتر است امروز که در قدرت و عزت هستیم و تمام دنیا به پیروزی ما اذعان دارند و تأکید می‌کنند که آمریکا برخلاف تمام مقررات، به مدارس، بیمارستان‌ها و زیرساخت‌های ما حمله کرده و در دنیا منفور است، جنگ را پایان دهیم.

بیشتر بخوانید: پزشکیان: تأمین برق صنایع باید با اولویت حفظ تولید و اشتغال دنبال شود

رئیس‌جمهور افزود: امروز باور ما این است که تمام فرماندهان و نیرو‌های مسلح ما با تمام وجود و گرفتن جان خود در کف دست، برای دفاع از کشور آمادگی کامل دارند. آنها نیز باور دارند که دولت با تمام وجود به دنبال خدمت به مردم است.

دکتر پزشکیان تأکید کرد: باید سلایق متفاوت را بپذیریم و بپذیریم که اگر با هم باشیم، قدرتمندیم و اگر اختلاف باشد، نابود خواهیم شد. دشمن در اختلاف طمع کرده است و هنر این است که نگذاریم آتش اختلاف شعله‌ور شود. ما پیرو امیرالمؤمنین امام علی (ع) هستیم که برای حفظ وحدت امت پیامبر (ص) ۲۵ سال سکوت کرد.

رئیس‌جمهور در ادامه با اشاره به تحلیل‌ها و موضع‌گیری‌های غیرمنصفانه از تریبون‌های مختلف درباره مسئله بنزین گفت: جدا از بحث محدودیت‌های مالی و محاصره دریایی دشمن که کار صادرات و واردات ما را با مشکل مواجه کرده است، چه کسی گفته دولت باید بنزین ۱۳۰ هزار تومانی بخرد و بعد آن را ۱۵۰۰ تومان بفروشد و در ادامه برای افزایش اعتبار کالابرگ، رفع تعهدات مالی گندم‌کاران، بیمه‌ها، معیشت کارگران، بازنشستگان و کارمندان با محدودیت مواجه شویم؟

دکتر پزشکیان با اشاره به مشکلات تورم و مسائل ناشی از جنگ اظهار کرد: انتقاد از مشکلات تورم و مسائل ناشی از جنگ با شعار‌های برخی همخوانی ندارد. وقتی شعار می‌دهیم، باید سختی آن را هم بپذیریم. خداوند در قرآن می‌فرماید که خوف، گرسنگی و نقص در مال و جان وجود دارد. وقتی شعار می‌دهیم و حرف می‌زنیم، باید خود را برای آن آماده کنیم.

رئیس جمهور تأکید کرد: ما مسئولیم که مشکل مردم را حل کنیم. برای من قابل قبول نیست که در این کشور مسئول باشم، اما عده‌ای در هزینه معیشت، سلامت و درمان خود مشکل داشته باشند. من به عنوان مسئول باید پاسخگوی نیاز‌های مردم باشم.

رئیس‌جمهور با تجلیل از نقش بی‌بدیل مردم در دفاع از کیان کشور در مقابل تهاجم بیگانگان، گفت: کسانی که در آن سوی مرز‌ها نشسته‌اند و دشمن را به تهاجم به ایران دعوت می‌کنند که انسان از شنیدن آن شرم می‌کند. آنها ایرانی نیستند، اما کسانی که با تمام وجود چند ماه در خیابان‌ها ماندند و نقشه دشمنان را خنثی کردند، شایسته قدردانی هستند. همچنین کسانی که نیامدند، اما با دشمن هم همکاری نکردند، شایسته قدردانی هستند. امیدوارم بتوانیم این وحدت را روزبه‌روز در کشور تقویت کنیم و متحد شویم.

دکتر پزشکیان درباره عملکرد دولت نیز گفت: دولت در تلاش است مشکلات را حل کند. البته در این مدت، به رغم همه مشکلات، دستاورد‌های زیادی هم داشتیم که به آنها پرداخته نشد. منکر کمبود‌ها و کاستی‌ها هم نیستیم، اما تلاش داریم با وفاق، کشور را پیش ببریم.

رئیس‌جمهور خطاب به اعضای جامعه پزشکی ایران اظهار کرد: شما عزیزان جامعه پزشکی ایران نیز به جای اینکه صرفاً درد را بگویید، به درمان بپردازید. امروز مراکز بهداشت ما در محلات، بهتر از هر جای دیگری برای رسیدگی به مردم است.

دکتر پزشکیان در پایان تأکید کرد: همه با هم باید برای منسجم‌تر شدن و قوی‌تر شدن و در نهایت ایستادن در مقابل دشمن غدار، جنایتکار، استثمارگر و استعمارگر تلاش کنیم.




 تشکر آیت‌الله سید حسن خمینی از پیام‌های تسلیت
۱۸ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

تشکر آیت‌الله سید حسن خمینی از پیام‌های تسلیت

آیت‌الله سید حسن خمینی با صدور پیامی ضمن استدعای غفران واسع برای ارواح همه مؤمنین و مؤمنات، از کسانی که در مراسم بزرگداشت و تدفین مادر همسر ایشان شرکت کردند و همچنین با پیام‌های خود تسلیت‌بخش بازماندگان شدند، تشکر کرد.

 پزشکیان: بهتر است امروز که در قدرت هستیم جنگ را پایان دهیم| حتی یک بند وادادگی در توافق اخیر وجود ندارد
۱۲ دقیقه قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

پزشکیان: بهتر است امروز که در قدرت هستیم جنگ را پایان دهیم| حتی یک بند وادادگی در توافق اخیر وجود ندارد

رئیس جمهور با تأکید بر جایگاه اثرگذار و مورد اعتماد جامعه پزشکی در نظام سلامت کشور، خواستار نقش آفرینی فعال پزشکان و کادر درمان در حل مشکلات مردم و ارتقای کیفیت خدمات سلامت شد و گفت: به جای بیان صرف دردها، باید برای درمان آنها گام برداریم و با صداقت در خدمت مردم باشیم.

 پزشکیان: ناترازی‌ها به دلیل آسیب‌های ناشی از جنگ، موجب افزایش فشار بر صنعت برق شده/ سیاست دولت، استمرار تأمین برق صنایع و جلوگیری از توقف خطوط تولید است
۱۷ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

پزشکیان: ناترازی‌ها به دلیل آسیب‌های ناشی از جنگ، موجب افزایش فشار بر صنعت برق شده/ سیاست دولت، استمرار تأمین برق صنایع و جلوگیری از توقف خطوط تولید است

رئیس‌جمهور بر رفع موانع تأمین برق صنایع و جلوگیری از توقف خطوط تولید تأکید کرد.

 توصیه تاجگردون به پزشکیان درباره بنزین: الان وقت جراحی نیست
۳۶ دقیقه قبل / سایت آفتاب نیوز

توصیه تاجگردون به پزشکیان درباره بنزین: الان وقت جراحی نیست

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس در توصیه‌ای به رئیس‌جمهور گفت: اگر کسی یا کسانی تاکید دارند الان وقت جراحی اصلاح قیمت انرژی هست، توجه نکن. ‏وقتش الان نیست.

 پشت پرده درباره همکاری ایران و آمریکا؛ ماجرا چیست؟
۴ ساعت قبل / سایت اکوایران

پشت پرده درباره همکاری ایران و آمریکا؛ ماجرا چیست؟

مکاتبات افشاشده میان مقام‌های مهاجرتی آمریکا نشان می‌دهد واشنگتن و تهران، با وجود تشدید تنش‌های سیاسی و نظامی، در ماه‌های پایانی ۲۰۲۵ و ابتدای ۲۰۲۶ برای بازگرداندن اتباع ایرانی از آمریکا با یکدیگر هماهنگ کرده‌اند.

 فاطمی: نان عده‌ای در اختلاف‌افکنی است/ هنوز فکر می‌کنند فصل انتخابات است/ دشمن در مذاکره هم چیزی به دست نخواهد آورد
۲ ساعت قبل / سایت اکوایران

فاطمی: نان عده‌ای در اختلاف‌افکنی است/ هنوز فکر می‌کنند فصل انتخابات است/ دشمن در مذاکره هم چیزی به دست نخواهد آورد

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس با بیان اینکه دشمن در مذاکره هم مانند جنگ چیزی بدست نخواهد آورد، درباره وحدت شکنی برخی افراد گفت: نان عده‌ای در اختلاف‌افکنی است و هنوز فکر می‌کنند دوره انتخابات است و تصور می‌کنند اگر دولت را به گوشه رینگ ببرند در انتخابات آینده پیروز خواهند شد.