
به گزارش اطلاعات آنلاین به نقل از المانیتور، به گفته دو منبع ارشد دیپلماتیک و یک مقام ارشد آمریکایی، این ائتلاف که تحت فرماندهی عربستان و با استقرار مقر آن در ریاض فعالیت خواهد کرد، ممکن است از روز پنجشنبه به طور رسمی اعلام شود، مهلتی که حدود ۵۰ کشور دعوتشده، از جمله آمریکا، پاکستان، مصر و ترکیه، باید تا آن زمان مشارکت خود را تأیید کنند.
منابع آگاه میگویند کشورهای ساحلی دریای سرخ از جمله مصر، سودان، جیبوتی و سومالی با مشارکت در این ابتکار موافقت کردهاند. با این حال، حمایت آمریکا برای موفقیت این ائتلاف حیاتی ارزیابی میشود. یک منبع مطلع گفت واشنگتن هنوز درباره پیوستن به این ائتلاف تصمیم نهایی نگرفته است.
فرانسه، آلمان و ایتالیا نیز از جمله کشورهایی هستند که منتظر تصمیم آمریکا هستند. یکی از مقامها گفت: «همه منتظرند ببینند آمریکا چه تصمیمی میگیرد. بدون توان و تجهیزات واقعی آمریکا، این ابتکار به نتیجه نخواهد رسید.»
دو مقام پیشین وزارت دفاع آمریکا هم به المانیتور گفتند سنتکام در حال حاضر بر اجرای محاصره دریایی ایران متمرکز است و به همین دلیل ممکن است تمایلی به انتقال بخشی از نیروهای خود به مأموریت جدید در یمن نداشته باشد.
به گفته یکی از منابع، امارات …











