قیمت طلا امروز




 خبرگزاری دانشجو / ۱۴۰۵/۰۴/۲۸

حزب‌الله: دولت به همه خیانت کرد/ آینده لبنان را مقاومت ترسیم می‌کند

حسن عزالدین با اشاره به خیانت دولت لبنان به کشور گفت: آینده لبنان را مردم و مقاومت ترسیم می‌کنند نه دشمنان.
 حزب‌الله: دولت به همه خیانت کرد/ آینده لبنان را مقاومت ترسیم می‌کند



 شیخ خطیب: دولت لبنان همدست دشمن است/ در کنار ایران پیروز می‌شویم - تسنیم
۱۵ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

شیخ خطیب: دولت لبنان همدست دشمن است/ در کنار ایران پیروز می‌شویم - تسنیم

بین الملل

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، شیخ علی الخطیب، نایب‌رئیس مجلس اعلای اسلامی شیعیان لبنان، با صدور بیانیه‌ای در واکنش به ادامه جنایات وحشیانه صهیونیست‌ها علیه مردم لبنان، به ویژه جنایاتی که طی یک هفته گذشته در میان انفعال و مواضع خائنانه دولت لبنان انجام شده، اعلام کرد که جهان در برابر تجاوزات وحشیانه دشمن صهیونیستی به لبنان، تخریب روستاها، هتک حرمت قبور، کشتار کودکان و نابودی تمدن و زیرساخت‌های کشور ما سکوت کرده است.

دولت نامشروع لبنان در ریخته شدن خون لبنانی‌ها شریک است

شیخ علی الخطیب اظهار داشت: نکته تاسف بار اینجاست که برخی طرف‌ها در داخل خود لبنان وجود دارند که در آنچه در جنوب و کل کشور اتفاق می‌افتد، با دشمن اسرائیلی توطئه و همکاری می‌کنند. در داخل لبنان توطئه‌گرانی هستند که با دشمن صهیونیستی همکاری و این رژیم را برای ارتکاب جنایات بیشتر علیه مردم لبنان گستاخ‌تر می‌کنند.

وی افزود: ولی ما همچنان با عزمی راسخ و با قدرت و یقین در برابر این موجودیت وحشی ایستاده‌ایم و به خواست خداوند، پروژه صهیونیستی را که شر مطلق است شکست خواهیم داد. ما همچنین با وجود توطئه‌های همه طرف‌ها و نیز توطئه‌ای که دولت لبنان در همکاری با اشغالگران صهیونیست علیه کشور طراحی کرده است، جنوب را آزاد می‌کنیم.

این شخصیت دینی لبنان تاکید کرد: دولت به اشغالگری صهیونیست‌ها در جنوب لبنان مشروعیت داده و تجاوزات وحشیانه دشمن و کشتار کودکان و زنان لبنانی را توجیه می‌کند. دولت و مقامات لبنانی به مردم قول دادند که دیپلماسی، جنوب را آزاد خواهند کرد، دشمن اسرائیلی را مجبور به عقب‌نشینی خواهد کرد، مردم به خانه‌هایشان بازخواهند گشت و شهرهایشان بازسازی و بهتر از قبل خواهد شد. پس این دیپلماسی کجاست؟ حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد هشدار شیخ خطیب درباره انفجار خشم لبنانی‌ها: دولت از خطای خود برگردد

نایب‌رئیس مجلس اعلای اسلامی شیعیان لبنان، گفت: این دیپلماسی که دولت لبنان از آن دم می‌زند چه چیزی جز اعطای مشروعیت به دشمن اسرائیلی برای ماندن در جنوب لبنان به ارمغان آورده است؟ این دولت نامشروع از طریق اقدامات خود از جمله مذاکرات مستقیم و توافق با دشمن صهیونیستی، در ریخته شدن خون مردم …



 کوشنر با چراغ صلح آمد، اما سایه جنگ ماند
۱ ساعت قبل / سایت نورنیوز

کوشنر با چراغ صلح آمد، اما سایه جنگ ماند

نورنیوز-گروه بین‌الملل: در میانه مجموعه‌ای از بحران‌های تحمیلی در غرب آسیا و در شرایطی که اقتدار ایران و مقاومت منطقه بسیاری از محاسبات آمریکا را با چالش مواجه کرده است، جرد کوشنر، داماد ترامپ و نماینده آمریکا در مذاکرات غزه، به منطقه سفر کرد. او در قاهره، در کنار دیدار با مقام‌های مصری، در اقدامی کم‌سابقه با سران حماس گفت‌وگو کرد و سپس راهی سرزمین‌های اشغالی شد تا به ادعای خود، طرح صلح ترامپ را با مقام‌های رژیم صهیونیستی پیگیری کند.
اگرچه این سفر در چارچوب تلاش برای پیشبرد «طرح صلح» و فعالیت‌های کمیته صلح غزه معرفی شده، اما مجموعه رفتارهای کوشنر و همزمانی آن با تحرکات آمریکا و رژیم صهیونیستی نشان می‌دهد که واشنگتن همچنان گرفتار همان دوگانگی دیرینه است؛ از یک سو سخن از صلح و پایان جنگ می‌گوید و از سوی دیگر، با حمایت سیاسی، نظامی و حقوقی از اشغالگری، زمینه استمرار بحران را فراهم می‌کند. در واقع، اختلافات موردی میان آمریکا و تل‌آویو، هرگز به معنای تغییر راهبرد کلی واشنگتن در حمایت از پروژه صهیونیستی نیست. دیدار با حماس؛ نشانه عقب‌نشینی یا اعتراف به واقعیت؟


یکی از برجسته‌ترین ابعاد سفر کوشنر، دیدار او با سران حماس است؛ دیداری که برخلاف روایت‌سازی برخی رسانه‌های غربی، نمی‌توان آن را نشانه فاصله گرفتن حماس از مقاومت یا پیروزی آمریکا و رژیم صهیونیستی در تضعیف جبهه مقاومت دانست. برعکس، اصل این دیدار می‌تواند نشانه‌ای از شکست سیاستی باشد که هدف آن حذف مقاومت از معادلات غزه بود.
اگر حملات نظامی، فشارهای سیاسی و محاصره توانسته بود حماس را از میدان خارج کند، اساساً نیازی به مذاکره مستقیم آمریکا با این جریان وجود نداشت. ورود واشنگتن به گفت‌وگو با حماس، بیش از آنکه نشانه تغییر مواضع این جنبش باشد، بیانگر پذیرش این واقعیت است که مقاومت همچنان یک بازیگر مؤثر و غیرقابل حذف در معادلات فلسطین است. از این منظر، دیدار کوشنر را باید نوعی اجبار سیاسی دانست؛ اجبار ناشی از ناتوانی در تحقق رؤیای حذف مقاومت و بازطراحی منطقه بدون حضور نیروهای مقاومت.
پنهان کردن شکست‌ها پشت ویترین فلسطین
رفتار آمریکا در قبال مسئله …



 حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم
۱ ساعت قبل / سایت نورنیوز

حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم

نورنیوز-گروه بین الملل: حسین الحاج حسن، نماینده ارشد فراکسیون وفاداری به مقاومت در پارلمان لبنان، طی سخنانی درباره تحولات اخیر این کشور اعلام کرد که پایداری در این مرحله، مستلزم ترکیبی از مسئولیت سیاسی و ایمان و اعتقاد تزلزل‌ناپذیر است. دستاورد توافق ننگین دولت لبنان با اشغالگران تشدید جنایات دشمن است

حسین الحاج حسن در جریان یک مراسم یادبود در جنوب لبنان، با انتقاد شدید از موضع خائنانه دولت این کشور در مذاکرات مستقیم و توافق با دشمن صهیونیستی در سایه ریخته شدن خون لبنانی‌ها اظهار داشت که توافق به اصطلاح چارچوب به همراه نتایج واهی که رئیس جمهور از آن صحبت می‌کند، هیچ دستاوردی برای لبنان نداشته است.

وی به عملکرد فریبکارانه صهیونیست‌ها در مسئله عقب نشینی از خاک لبنان اشاره و تاکید کرد که چیزی به نام مناطق آزمایشی وجود ندارد و به مناطقی گفته می‌شود که اساساً تحت اشغال صهیونیست‌ها نبود و بنابراین صحبت درباره آزادسازی آنها بی‌معناست.

این نماینده حزب الله با اشاره به تداوم و تشدید جنایات وحشیانه صهیونیست علیه مردم لبنان، آن هم در شرایطی که دولت این کشور همچنان اصرار به مذاکره و توافق با اشغالگران دارد گفت: ما خواستار ارزیابی نتایج واقعی مسیر دستاوردهای خیالی هستیم که دولت لبنان از آن صحبت می‌کند.
 

این نماینده پارلمان لبنان همچنین موضع جامعه بین المللی در قبال جنایات اشغالگران را نیز به شدت زیر سوال برده و گفت: جامعه جهانی همچنان به اعمال استانداردهای دوگانه ادامه می‌دهد و هیچ مسئولیتی در قبال غیرنظامیانی که در حملات وحشیانه صهیونیست‌ها قربانی می‌شوند بر عهده نمی‌گیرد.

وی افزود: متاسفانه برخی از رسانه‌های لبنانی هم همسو با دشمن حرکت و روایت صهیونیستی را به جای برجسته کردن درد و رنج قربانیان و خانواده‌های آنها ترویج می‌کنند.

حسین الحاج حسن خاطرنشان کرد: آمریکا و رژیم صهیونیستی، طرف متجاوز هستند و سکوت کر کننده کسانی که ادعای حمایت از عربیت و کرامت عربی دارند، اما در برابر مواضع آمریکا علیه عمان و سایر تهدیدات و تحولات منطقه ساکت مانده‌اند، جای سوال دارد. مقاومت هرگز فلسطین را رها نخواهد کرد



 درس عبرت اتفاقات سوریه برای ملت‌های منطقه
۲ ساعت قبل / سایت مشرق

درس عبرت اتفاقات سوریه برای ملت‌های منطقه

به گزارش مشرق، یکی از کاربران فضای مجازی در واکنش به حمله اسراییل به سوریه در توئیتر نوشت:

درسی که از سوریه می‌گیریم این است که اگر در برابر اسرائیل مقاومت نکنید، از تجاوز آن در امان نخواهید ماند.

جولانی حتی یک گلوله هم به سمت اسرائیل شلیک نکرد، در حالی که اسرائیل هر روز بیشتر و بیشتر در سوریه پیشروی می‌کند.

باز هم اسرائیل بمباران می‌کند.

جولانی اسنادی را امضا کرد که طی آن اورانیوم غنی‌شده، موشک‌های بالستیک و هرگونه توانایی دفاعی سوریه را واگذار کرد.

باز هم اسرائیل بمباران و حمله می‌کند.

ما دیگر نمی‌توانیم خودمان را نجات دهیم. خائنان ۱۴ سال دفاع ما را نابود کردند و همچنان این کار را ادامه می‌دهند. اما حداقل ما درسی برای کسانی هستیم که می‌گویند: «اسرائیل فقط به این دلیل با ما می‌جنگد که ما با آن‌ها می‌جنگیم» یا «مقاومت راه‌حل نیست».

مقاومت تنها راه‌حل است، حتی اگر نتیجه آن نابودی متقابل باشد.



*بازنشر مطالب شبکه‌های اجتماعی به منزله تأیید محتوای آن نیست و صرفا جهت آگاهی مخاطبان از فضای این شبکه‌ها منتشر می‌شود.



 با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد
۲ ساعت قبل / سایت جوان آنلاین

با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد

جوان آنلاین: حسین الحاج حسن، نماینده ارشد فراکسیون وفاداری به مقاومت در پارلمان لبنان، طی سخنانی درباره تحولات اخیر این کشور اعلام کرد که پایداری در این مرحله، مستلزم ترکیبی از مسئولیت سیاسی و ایمان و اعتقاد تزلزل‌ناپذیر است.

دستاورد توافق ننگین دولت لبنان با اشغالگران تشدید جنایات دشمن است

حسین الحاج حسن در جریان یک مراسم یادبود در جنوب لبنان، با انتقاد شدید از موضع خائنانه دولت این کشور در مذاکرات مستقیم و توافق با دشمن صهیونیستی در سایه ریخته شدن خون لبنانی‌ها اظهار داشت که توافق به اصطلاح چارچوب به همراه نتایج واهی که رئیس جمهور از آن صحبت می‌کند، هیچ دستاوردی برای لبنان نداشته است.

وی به عملکرد فریبکارانه صهیونیست‌ها در مسئله عقب نشینی از خاک لبنان اشاره و تاکید کرد که چیزی به نام مناطق آزمایشی وجود ندارد و به مناطقی گفته می‌شود که اساساً تحت اشغال صهیونیست‌ها نبود و بنابراین صحبت درباره آزادسازی آنها بی‌معناست.

این نماینده حزب الله با اشاره به تداوم و تشدید جنایات وحشیانه صهیونیست علیه مردم لبنان، آن هم در شرایطی که دولت این کشور همچنان اصرار به مذاکره و توافق با اشغالگران دارد گفت: ما خواستار ارزیابی نتایج واقعی مسیر دستاورد‌های خیالی هستیم که دولت لبنان از آن صحبت می‌کند.

این نماینده پارلمان لبنان همچنین موضع جامعه بین المللی در قبال جنایات اشغالگران را نیز به شدت زیر سوال برده و گفت: جامعه جهانی همچنان به اعمال استاندارد‌های دوگانه ادامه می‌دهد و هیچ مسئولیتی در قبال غیرنظامیانی که در حملات وحشیانه صهیونیست‌ها قربانی می‌شوند بر عهده نمی‌گیرد.

وی افزود: متاسفانه برخی از رسانه‌های لبنانی هم همسو با دشمن حرکت و روایت صهیونیستی را به جای برجسته کردن درد و رنج قربانیان و خانواده‌های آنها ترویج می‌کنند.

حسین الحاج حسن خاطرنشان کرد: آمریکا و رژیم صهیونیستی، طرف متجاوز هستند و سکوت کر کننده کسانی که ادعای حمایت از عربیت و کرامت عربی دارند، اما در برابر مواضع آمریکا علیه عمان و سایر تهدیدات و تحولات منطقه ساکت مانده‌اند، جای سوال دارد.

مقاومت هرگز فلسطین را رها نخواهد کرد

این نماینده فراکسیون مقاومت اظهار داشت که حاکمیت واقعی در مواجهه با دخالت و تجاوز …



پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 ورود جنگنده‌های ترکیه به آسمان یونان
سایت تابناک

ورود جنگنده‌های ترکیه به آسمان یونان

منابع یونانی از نقض حریم هوایی کشورشان توسط جنگنده‌های ارتش ترکیه خبر دادند.
 ترامپ برای هرمز جایگزین پیدا کرد!
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

ترامپ برای هرمز جایگزین پیدا کرد!

دونالد ترامپ در اظهاراتی تازه مدعی شد کشورها در حال یافتن جایگزین‌هایی برای تنگه هرمز هستند و از ایالت‌های تگزاس، آلاسکا و لوئیزیانا به‌عنوان گزینه‌های جایگزین نام برد؛ اظهاراتی که با واکنش رسانه‌های ایرانی و انتقاد از عملکرد آمریکا در قبال تنگه هرمز همراه شده است.
 هشدار پنتاگون به ۳۰ دانشگاه آمریکا!
سایت تابناک

هشدار پنتاگون به ۳۰ دانشگاه آمریکا!

پنتاگون در اقدامی تازه، ۳۰ دانشگاه آمریکایی را موظف کرده تا دو هفته آینده همکاری‌های علمی، پژوهشی و مالی خود با موسسات خارجی را مورد بررسی قرار دهند؛ اقدامی...
 وزیر خارجه عربستان: دیپلماسی، گفت‌وگو و ابزارهای مسالمت‌آمیز، اولویت‌های ما در منطقه هستند
سایت هم میهن

وزیر خارجه عربستان: دیپلماسی، گفت‌وگو و ابزارهای مسالمت‌آمیز، اولویت‌های ما در منطقه هستند

وزیر امور خارجه عربستان بر لزوم باز، امن و عاری‌بودن تنگه هرمز، باب‌المندب و تمام مسیرهای دریایی از هر گونه تهدید تأکید کرد.
 صف‌آرایی‌های جدید در سپهر سیاسی ایالات متحده
روزنامه دنیای اقتصاد

صف‌آرایی‌های جدید در سپهر سیاسی ایالات متحده

دنیای اقتصاد: رقابت‌های درون‌حزبی روز سه‌شنبه در ایالت‌های فلوریدا، آلاسکا و وایومینگ، تصویر روشنی از صف‌آرایی‌های جدید در سپهر سیاسی آمریکا ارائه داد. در فلوریدا، جایی که رای‌دهندگان برای انتخاب جانشین ران دی‌سانتیس آماده می‌شوند، جمهوری‌خواهان یکی از متحدان نزدیک دونالد ترامپ را برگزیدند و در اردوگاه رقیب، دموکرات‌ها به چهره‌ای رای دادند که پیش‌تر به دلیل سیاست‌های ترامپ از حزب جمهوری‌خواه جدا شده بود. همزمان، سوسیالیست‌های دموکراتیک با پیروزی انجی نیکسون در رقابت مقدماتی سنا در فلوریدا، بار دیگر نفوذ فزاینده خود را به رخ کشیدند، هرچند دو نماینده فعلی دموکرات در مجلس نمایندگان توانستند از سد …
 رمزگشایی از دیپلماسی رسانه‌ای متناقض ترامپ
روزنامه آرمان امروز

رمزگشایی از دیپلماسی رسانه‌ای متناقض ترامپ

آرمان امروز-سرویس دیپلماسی: در روزهای اخیر، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، بار دیگر با موجی از مصاحبه‌ها و اظهارنظرهای پراکنده، فضای رسانه‌ای را پر کرده است. این سبک ارتباطی او که ترکیبی از ابهام، تکرار و بازی با کلمات است، نه یک اتفاق تصادفی، بلکه بخشی از استراتژی حساب‌شده‌ای به نظر می‌رسد که هدفش گیج کردن [ ]
 تکذیب آتش‌سوزی در پالایشگاه تهران؛ ماجرای دود غلیظ چه بود؟/ سخنگوی سپاه: با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار می‌گیریم/ انفجار کنترل‌شده در محدوده جنوب اصفهان
سایت دیدارنیوز

تکذیب آتش‌سوزی در پالایشگاه تهران؛ ماجرای دود غلیظ چه بود؟/ سخنگوی سپاه: با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار می‌گیریم/ …

در پی آغاز تجاوز نظامی اسرائیل و آمریکا علیه ایران از روز ۹ اسفندماه ۱۴۰۴، تنش‌های گسترده در خاورمیانه و درگیری‌ها میان ایران و آمریکا در تنگه هرمز همچنان اد...
 بدهی‌های آمریکا از کنترل خارج شد!
سایت تابناک

بدهی‌های آمریکا از کنترل خارج شد!

از افزایش هزینه‌های دفاعی که آمریکا برای ادامه جنگ دونالد ترامپ علیه ایران، که نزدیک به شش ماه است ادامه دارد، به آن متکی است، گرفته تا تلاش برای کاهش هزینه...