قیمت طلا امروز




 خبرگزاری دانشجو / ۱۴۰۵/۰۴/۳۱

یورش نظامیان رژیم صهیونیستی به هفت منطقه در کرانه باختری

نظامیان رژیم اشغالگر صهیونیستی در حملاتی گسترده و هماهنگ به هفت منطقه در کرانه باختری یورش بردند.
 یورش نظامیان رژیم صهیونیستی به هفت منطقه در کرانه باختری



۱ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

یورش نظامیان صهیونیست به قلقیلیه و رام‌الله و ضرب و شتم مردم - تسنیم

بین الملل

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، منابع خبری از یورش اشغالگران صهیونیست به یک روستا در کرانه باختری خبر دادند. راهبرد صهیونیست‌ها برای تغییر بافت جمعیتی در کرانه باختری یورش نظامیان صهیونیست به 8 منطقه در کرانه باختری اعتراف رسانه عبری به جنایات سازمان یافته صهیونیست‌ها در کرانه باختری

نظامیان رژیم صهیونیستی به منازل شهروندان فلسطینی در روستای عزبه الطبیب در شرق قلقیلیه در کرانه باختری یورش بردند.

منابع فلسطینی همچنین از یورش ارتش رژیم صهیونیستی به روستای عابود در شمال غربی رام الله خبر دادند.

این منابع گفتند که ارتش رژیم صهیونیستی نیرو و تجهیزات زیادی را به روستای عابود گسیل داشته است.

به گفته این منابع، نظامیان صهیونیست در جریان یورش به این روستا، با گاز اشک ‌آور و بمب صوتی به ساکنان آن حمله کردند.

ضرب و شتم یک جوان فلسطینی به دست نظامیان صهیونیست

نظامیان رژیم صهیونیستی با یورش به روستای المغیر در شمال شرقی رام الله در کرانه باختری، یک جوان فلسطینی را بازداشت کردند و او را مورد ضرب و شتم قرار دادند.

انتهای پیام/

   


۱ ساعت قبل / سایت نورنیوز

ابوعبیده خواستار قیام فلسطینیان در کرانه باختری و قدس شد

نورنیوز- گروه بین الملل: ابوعبیده، سخنگوی گردان‌های شهید عزالدین القسام، شاخه نظامی حماس شهادت «فتحی خازم ـ ابو رعد»، پدر دو شهید فلسطینی و قهرمان جنین که بر اثر تیراندازی اشغالگران نازی به شهادت رسید، به عموم ملت فلسطین تبریک و تسلیت گفت.

وی تاکید کرد: روح ابو رعد امروز با شهدایی چون «اسماعیل ابو شنب»، «رائد العطار»، «محمد ابو شماله» و «محمد برهوم» و دیگر شهدای ملت فلسطین همنشین شده است.

ابوعبیده همزمان با سالگرد به آتش کشیده شدن مسجد الاقصی و در سایه تشدید جنایات رژیم اشغالگر از تمامی فلسطینیان در کرانه باختری اشغالی و قدس خواست برای دفاع از مسجد الاقصی، سرزمین و ناموس خود به پا خیزند، در برابر اشغالگران مقاومت کنند و با شهرک‌نشینان صهیونیست مقابله کنند و انتقام خون شهدای فلسطینی را بگیرند.

پیش از این نیز حماس و جهاد اسلامی به شهادت این چهره برجسته ملی فلسطین و پدر شهیدان «رعد خازم» و «عبدالرحمن خازم» را که بامداد امروز در جریان یورش نظامیان رژیم صهیونیستی به منزلش در شهر جنین به ضرب گلوله به شهادت رسید، واکنش نشان دادند و تأکید کردند که این جنایت مسیر مقاومت را متوقف نخواهد کرد.


۱ ساعت قبل / سایت مشرق

ارتش اسرائیل بی‌اخلاق‌ترین ارتش جهان است

به گزارش مشرق، «فرانچسکا آلبانیز» گزارشگر ویژه سازمان ملل در امور فلسطین امروز جمعه اعلام کرد که ارتش اسرائیل همچنان محاصره شهرک قصرة در کرانه باختری را در کنار شهرک‌نشینان صهیونیست ادامه می‌دهد و آب آن را نیز قطع کرده است.

آلبانیز افزود که حملات اسرائیل به نوار غزه از زمان آتش‌بس تاکنون به شهادت بیش از ۱۲۰۰ فلسطینی انجامیده است.

وی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت که ارتش اسرائیل «بی‌اخلاقی‌ترین ارتش جهان» است.

این سخنان آلبانیز در حالی است که سردمداران رژیم صهیونیستی در اوج وقاحت بارها مدعی شده‌اند که ارتش این رژیم اخلاق‌مدارترین ارتش جهان است.

این مسئول سازمان ملل تصریح کرد: نظامیان و شهرک‌نشینان صهیونیست آب شهرک قصره در نابلس را قطع کرده و محاصره آن را ادامه می‌دهند، ارتش اسرائیل همچنین در غزه به ویرانگری گسترده و کشتارها ادامه دارد و از زمان برقراری آتش‌بس تاکنون بیش از ۱۲۰۰ نفر، از جمله ۳۰۰ کودک، را کشته است.

این تحولات در حالی رخ می‌دهد که شهرک‌نشینان صهیونیست امروز جمعه برای سیزدهمین روز متوالی به محاصره سه خانواده فلسطینی در شهرک قصره ادامه دادند؛ این اقدام در میان استقرار گسترده نظامیان ارتش اشغالگر صورت می‌گیرد.

کرانه باختری از زمان آغاز نسل‌کشی در غزه در سال ۲۰۲۳ میلادی شاهد تشدید حملات ارتش اشغالگر و شهرک‌نشینان صهیونیست بوده است؛ حملاتی که بر اساس داده‌های فلسطینی، به شهادت بیش از ۱۱۸۲ فلسطینی، زخمی‌شدن هزاران نفر و بازداشت حدود ۲۴ هزار نفر در این منطقه انجامیده است.

از ابتدای سال ۲۰۲۶ نیز تشدید تنش‌ها در کرانه باختری به شهادت ۸۷ فلسطینی منجر شده است.




 فساد مالی ترامپ و خانواده‌اش در صدر تحقیقات گسترده دموکرات‌ها
۴ ساعت قبل / سایت تابناک

فساد مالی ترامپ و خانواده‌اش در صدر تحقیقات گسترده دموکرات‌ها

دموکرات‌های آمریکا از برنامه‌ای گسترده برای تحقیق درباره دونالد ترامپ، اعضای خانواده او و دولتش خبر داده‌اند؛ تحقیقاتی که به گفته آنها، بیش از هر چیز بر اتها...

 تغییر تاکتیک ایران در جنگ با آمریکا؛  ترامپ دیگر برنمی گردد  |  ترامپ در تله افتاده و  چاره‌ای جز پذیرش شروط تهران  ندارد!
۱۴ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

تغییر تاکتیک ایران در جنگ با آمریکا؛ ترامپ دیگر برنمی گردد | ترامپ در تله افتاده و چاره‌ای جز پذیرش شروط تهران ندارد!

جان مرشایمر، استاد روابط بین‌الملل دانشگاه شیکاگو، با اشاره به تغییر رویکرد ایران در برابر آمریکا و افزایش توانمندی‌های نظامی تهران، تأکید کرد که واشنگتن دیگر نمی‌تواند با اتکا به تهدید و حملات نظامی، ایران را وادار به تسلیم کند.

 پوتین بر تقویت امنیت روسیه در قطب شمال تأکید کرد
۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

پوتین بر تقویت امنیت روسیه در قطب شمال تأکید کرد

رئیس‌جمهور روسیه در نشست شورای امنیت این کشور، راهبرد توسعه قطب شمال و تدابیر لازم برای تأمین امنیت ملی در این منطقه را بررسی کرد.

 تداوم حملات متجاوزانه رژیم اشغالگر به جنوب لبنان
۱۱ ساعت قبل / سایت تابناک

تداوم حملات متجاوزانه رژیم اشغالگر به جنوب لبنان

جنگنده‌های رژیم اشغالگر بامداد امروز (جمعه) حملات متعددی به ارتفاعات «علی الطاهر» و اطراف «دوحه کفررمان» انجام دادند.

 بیانیه شدیداللحن حزب الله لبنان علیه تحرکات خصمانه وزارت خارجه و خزانه داری آمریکا
۲ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

بیانیه شدیداللحن حزب الله لبنان علیه تحرکات خصمانه وزارت خارجه و خزانه داری آمریکا

حزب الله لبنان با صدور بیانیه ای ادعای واشنگتن را رد و بیان کرد: همه این تحریم‌ها و طبقه‌بندی‌های ناعادلانه، ما را از پایبندی به گزینه مقاومت، حق لبنان و مردم این کشور برای دفاع از سرزمین، حاکمیت و منابع خود باز نخواهد داشت.

 برخی فرماندهان سپاه موضع محتاطانه‌ای به پیمان مکه دارند/ دولتی‌ها استقبال کردند
۱۲ ساعت قبل / سایت تابناک

برخی فرماندهان سپاه موضع محتاطانه‌ای به پیمان مکه دارند/ دولتی‌ها استقبال کردند

یک اتاق فکر ترکیه‌ای مدعی است برخی در سپاه پاسداران ایران، موضع محتاطانه‌تری نسبت به پیمان مکه دارند.