قیمت طلا امروز




 خبرگزاری دانشجو / ۱۴۰۵/۰۴/۲۵

۲۱ کیلومتر راه چهارخطه تا اربعین زیر بار ترافیک می‌رود/ ۶۰ درصد زائران مرز مهران را انتخاب کرده‌اند

کرمی با تشریح آخرین اقدامات استان برای میزبانی از زائران اربعین حسینی، از بهره‌برداری ۲۱ کیلومتر راه چهارخطه، آماده‌سازی پارکینگ ۶۰ هزار خودرویی، تشکیل کمیته...
 ۲۱ کیلومتر راه چهارخطه تا اربعین زیر بار ترافیک می‌رود/ ۶۰ درصد زائران مرز مهران را انتخاب کرده‌اند



۲۳ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

امام جمعه ایلام: صنعت دفاعی نماد خودباوری و اقتدار ملی است - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ایلام، حجت‌الاسلام والمسلمین کریمی‌تبار در خطبه‌های این هفته نماز جمعه ایلام 30 مردادماه 1405 اظهار کرد: صنعت دفاعی ایران موتور پیشران پیشرفت و نماد استقلال کشور است و امروز جمهوری اسلامی به مرحله‌ای از قدرت رسیده که می‌تواند افزون بر تامین نیاز داخلی به کشورهای دیگر نیز تسلیحات دفاعی صادر کند.

وی افزود: قدرت نظامی ایران نه برای جنگ‌طلبی بلکه برای دفاع قاطع در برابر تهاجم دشمنان است و این اقتدار باعث شده تا ناوهای هواپیمابر بیگانه در برابر اراده ملت ایران به ناچار عقب‌نشینی کنند.

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه ایلام در بخش دیگری از سخنان خود گفت: هفته وحدت فرصتی برای تمرکز بر مشترکات شامل خدای واحد، قرآن و قبله مشترک است و اختلافات مذهبی نباید دستمایه تفرقه و تقابل شود.

حجت الاسلام کریمی‌تبار تاکید کرد: باید با مدیریت صحیح در برابر توطئه‌های دشمنان متحد بود تا امنیت و عزت امت اسلامی حفظ شود. وی ادامه داد: مساجد کانون عبادی سیاسی و فرهنگی جامعه اسلامی هستند و تقویت این پایگاه‌ها نقش مهمی در صیانت از ارزش‌های دینی و مقابله با تهاجم فرهنگی دشمن دارد.

امام جمعه ایلام تاکید کرد: مسجد در فرهنگ اسلامی مهم‌ترین پایگاه عبادی سیاسی و اجتماعی مسلمانان و خانه خدا است و آبادانی ظاهری و معنوی آن نیازمند حضور انسان‌های باایمان، متقی و خودساخته است.

وی بیان کرد: امروز جامعه بیش از گذشته به رونق مساجد نیاز دارد، زیرا مسجد سنگر مسلمانان و مرکز نشر فرهنگ اسلامی است.

امام جمعه ایلام اضافه کرد: دشمنان با هتک حرمت مساجد در اغتشاشات گذشته نشان دادند که با ارزش‌های دینی و احکام الهی ستیز دارند و حضور فعال در مساجد لازمه تاب‌آوری در برابر تهاجم فرهنگی است.

انتهای پیام/  


۲۹ دقیقه قبل / خبرگزاری دانشجو

امام جمعه ایلام: ایران خواهان جنگ نیست اما مهاجم را به زانو درمی‌آورد

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، حجت‌الاسلام والمسلمین اله‌نور کریمی‌تبار در خطبه‌های این هفته نماز جمعه ایلام، با تسلیت سالروز شهادت امام حسن عسکری (ع) و تبریک آغاز امامت حضرت ولی‌عصر (عج)، اظهار کرد: امام حسن عسکری (ع) در روایتی چهار ویژگی را به عنوان معیار شیعه واقعی بیان کرده‌اند که شامل پارسایی و تقوا، راستگویی، امانتداری و خوش‌اخلاقی است.

وی افزود: انسانی که این ویژگی‌ها را داشته باشد، در مسیر پیروی از اهل بیت (ع) قرار دارد و رفتار او موجب خشنودی امام می‌شود؛ بنابراین باید تلاش کنیم رفتار و سبک زندگی ما به گونه‌ای باشد که مایه خشنودی امام زمان (عج) باشد.

امام جمعه ایلام با اشاره به آغاز امامت حضرت ولی‌عصر (عج) گفت: انسانی که منتظر ظهور است باید با امام زمان (عج) سنخیت داشته باشد؛ امام زمان (عج) مصلح است و برای اصلاح نابسامانی‌ها و صالح کردن جامعه ظهور می‌کند، بنابراین منتظر واقعی نیز باید خود صالح باشد تا در برابر حرکت اصلاحی آن حضرت قرار نگیرد.

کریمی‌تبار ادامه داد: منتظر واقعی ظهور باید در مسیر تقوا حرکت کند، امر به معروف و نهی از منکر را مورد توجه قرار دهد و برای شکل‌گیری جامعه‌ای برخوردار از حیات طیبه تلاش کند.

مسجد؛ پایگاه عبادی، سیاسی و اجتماعی مسلمانان

وی با گرامیداشت روز جهانی مسجد، مسجد را مهم‌ترین پایگاه عبادی، سیاسی و اجتماعی مسلمانان دانست و تصریح کرد: مسجد در فرهنگ اسلامی جایگاه بسیار مهمی دارد و متولیان آن، چه در زمینه عمران فیزیکی و چه در زمینه عمران معنوی، باید دارای ویژگی‌های اعتقادی و اخلاقی لازم باشند. امام جمعه ایلام با تأکید بر نقش محوری مسجد در جامعه اسلامی گفت: مسجد سنگر مقابله با تهاجم فرهنگی دشمن و پایگاه مهم عبادی، سیاسی و اجتماعی مسلمانان است و برای تقویت امنیت پایدار و مقابله با منکرات و آسیب‌های فرهنگی باید مساجد بیش از گذشته فعال شوند.

نماینده ولی‌فقیه در استان ایلام با اشاره به آیه ۱۸ سوره توبه، گفت: قرآن کریم برای آبادکنندگان مساجد شرایطی را بیان کرده که نخستین آن ایمان به خدا و روز قیامت، اقامه نماز، پرداخت زکات و نترسیدن جز از خداوند است.

وی افزود: کسی که متولی مسجد می‌شود باید خودش اهل نماز و ارتباط با خداوند باشد، نسبت به نیاز‌های مردم و محرومان جامعه احساس مسئولیت کند و در برابر ظلم و منکرات شجاعت داشته باشد.

کریمی‌تبار با بیان اینکه مسجد خانه خدا و امانتی الهی در دست مردم است، اظهار کرد: مسجد سنگر ماست و اگر بخواهیم در برابر تهاجم فرهنگی دشمن تاب‌آوری داشته باشیم، باید مساجد را فعال کنیم؛ چراکه مسجد می‌تواند کانون مبارزه فرهنگی با دشمن باشد.

وی ادامه داد: اگر می‌خواهیم امنیت پایدار در جامعه برقرار باشد، از منکرات جلوگیری شود و ارزش‌های دینی در جامعه حاکم شود، باید این حرکت از مساجد آغاز شود.

امام جمعه ایلام با اشاره به حمله به مساجد در جریان ناآرامی‌های سال‌های گذشته گفت: کسانی که مسجد را به آتش کشیدند، مسیر خود را از مردم و ارزش‌های دینی جدا کردند و مشخص شد که حرکت آنها در تقابل با مقدسات و ارزش‌های اسلامی قرار دارد.

وی همچنین با اشاره به حملات رژیم صهیونیستی به مسجدالاقصی، مسجد را کانون فرهنگی جامعه و میعادگاه بندگان خدا دانست و بر ضرورت رونق بیش از پیش این پایگاه اجتماعی و فرهنگی تأکید کرد.

صنعت دفاعی؛ نماد خودباوری و اقتدار ملی

کریمی‌تبار در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به روز صنعت دفاعی کشور گفت: باید خدا را شکرگزار باشیم که صنعت دفاعی جمهوری اسلامی ایران به نماد خودباوری، استقلال و اقتدار ملی تبدیل شده و موتور پیشران پیشرفت کشور در عرصه‌های مختلف است.

وی افزود: کشوری که روزگاری در حوزه دفاعی وابسته بود، امروز با تکیه بر دانشمندان جوان، جهادگران عرصه صنعت و اعتماد به توان داخلی، به مرحله‌ای رسیده که می‌تواند بخشی از نیاز‌های دفاعی خود را تأمین کرده و در برخی حوزه‌ها صادرکننده تجهیزات دفاعی باشد.

نماینده ولی‌فقیه در استان ایلام تأکید کرد: پیام خودکفایی دفاعی جمهوری اسلامی این است که ایران خواهان جنگ نیست، اما اگر مورد تهاجم قرار گیرد، تا زمانی که مهاجم را به زانو درآورد، از خود دفاع خواهد کرد.

آغاز هفته وحدت؛ تأکید بر اشتراکات امت اسلامی

وی با اشاره به آغاز هفته وحدت از دوم شهریورماه گفت: هفته وحدت یادآور حقیقت بزرگی در جهان اسلام است و آن اینکه همه مسلمانان به خدای واحد، قرآن واحد و قبله واحد اعتقاد دارند و همین مشترکات می‌تواند سرمایه بزرگی برای وحدت امت اسلامی باشد.

کریمی‌تبار خاطرنشان کرد: وجود برخی اختلافات میان مسلمانان طبیعی است، اما این اختلافات نباید به تقابل و دشمنی تبدیل شود، بلکه باید با مدیریت تفاوت‌ها بر مشترکات تأکید کنیم.

وی با بیان اینکه دشمن تلاش می‌کند میان مسلمانان تفرقه ایجاد کند، افزود: در شرایطی که دشمنان اسلام با تمام توان برای ضربه زدن به امت اسلامی وارد میدان شده‌اند، وحدت مسلمانان موجب عزت، امنیت و اقتدار آنها خواهد شد.

امام جمعه ایلام همچنین از فعالیت‌های حجت‌الاسلام مافی و بنیاد مهدویت در استان ایلام تقدیر و تشکر کرد.


۲ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

کریدور کلاله ـ جلفا در کانون معرفی پروژه‌های زیرساختی آذربایجان شرقی - تسنیم

استانها

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از تبریز، بهرام سرمست در جلسه هماهنگی برنامه‌های هفته دولت و رویداد ملی «ایران جان»، با اشاره به جایگاه معدنی آذربایجان شرقی، اظهار کرد: توسعه و تکمیل زنجیره ارزش مس باید به‌عنوان یکی از محورهای اصلی معرفی ظرفیت‌های استان مورد توجه قرار گیرد و طرح‌های توسعه‌ای و صنایع پایین‌دستی این بخش به‌صورت ویژه معرفی شود.

وی پروژه‌های کریدوری و ارتباطی را از دیگر ظرفیت‌های اثرگذار استان برشمرد و افزود: کریدور کلاله ـ جلفا، کنارگذر ایلخچی، آزادراه تبریز ـ ارومیه و محور تبریز ـ بازرگان، از جمله طرح‌های مهم زیرساختی آذربایجان شرقی هستند که باید در رویداد «ایران جان» به شکل ویژه‌ای معرفی شوند.

استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به توان صنعتی استان گفت: منطقه فناوری‌های نوین، ماشین‌سازی تبریز و شهرک صنعتی بعثت، از ظرفیت‌های شاخص صنعتی آذربایجان شرقی به شمار می‌روند. شهرک صنعتی بعثت نیز به‌عنوان بزرگ‌ترین شهرک صنعتی غرب آسیا، قابلیت توسعه و افزایش وسعت تا حدود 14 هزار هکتار را دارد.

سرمست توسعه زیرساخت‌های صنعت برق، بازتوانی و اجرای طرح‌های توسعه‌ای نیروگاه تبریز را از دیگر محورهای قابل طرح در این رویداد عنوان کرد و افزود: قطب‌های تولیدی استان در قالب 10 زنجیره ارزش تعریف شده‌اند که این موضوع، ظرفیتی مهم برای معرفی توانمندی‌های اقتصادی آذربایجان شرقی است.

وی همچنین اتصال ایستگاه خاوران به ایستگاه مرکزی و پروژه «چشمه‌ثریا» را از طرح‌های راهبردی حوزه ریلی استان دانست و بر تبیین اهمیت ملی این پروژه‌ها در برنامه‌های رویداد «ایران جان» تأکید کرد.

استاندار آذربایجان شرقی در ادامه، ظرفیت‌های کشاورزی استان را مورد اشاره قرار داد و گفت: توسعه کشت‌های گلخانه‌ای، پسته، زعفران و دیگر محصولات کم‌آب‌بر، در کنار نقش آذربایجان شرقی در تأمین امنیت غذایی کشور، از جمله محورهایی است که باید به‌درستی معرفی شود.

سرمست با تأکید بر بهره‌گیری از ظرفیت شخصیت‌ها و چهره‌های برجسته استان در برنامه‌های «ایران جان»، خاطرنشان کرد: در کنار توانمندی‌های اقتصادی و زیرساختی، ظرفیت‌های اجتماعی آذربایجان شرقی نیز باید به‌صورت دقیق و اثرگذار روایت شود.

وی طرح «تبریز؛ شهر بدون گدا»، فعالیت گسترده خیریه‌ها و حضور خیران در حوزه علم و فناوری را از نمونه‌های برجسته سرمایه اجتماعی آذربایجان شرقی برشمرد.

انتهای پیام/  




 فوری/ ناو جدید آمریکایی به خاورمیانه رسید
۲ ساعت قبل / سایت اکوایران

فوری/ ناو جدید آمریکایی به خاورمیانه رسید

سنتکام اعلام کرد که ناو هواپیمابر جورج واشنگتن به همراه گروه ضربت خود وارد خاورمیانه شده و در دریای عرب مستقر گردیده است.

 پیش‌ بینی قیمت دلار، طلا و سکه شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ / بازارها در سایه اخبار سیاسی، هفته‌ای پرریسک را پیش رو دارند
۱۲ دقیقه قبل / سایت تجارت نیوز

پیش‌ بینی قیمت دلار، طلا و سکه شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ / بازارها در سایه اخبار سیاسی، هفته‌ای پرریسک را پیش رو دارند

قیمت دلار، طلا و سکه در هفته پایانی مرداد با جهش همراه شد. قیمت دلار روز پنجشنبه روی رقم ۱۸۹ هزار و ۵۰۰ بسته شد و قیمت طلا و سکه نیز سقف‌های جدیدی را ثبت کرد. بازار در حالی معاملات شنبه را آغاز می‌کند که افزایش تنش‌های سیاسی احتمال ادامه نوسان در سطوح بالای قیمتی را افزایش داده است.

 پزشکیان: بهتر است امروز جنگ را پایان دهیم / چه کسی گفته دولت باید بنزین ۱۳۰ هزار تومانی را ۱۵۰۰ تومان بفروشد؟
۲ ساعت قبل / سایت آفتاب نیوز

پزشکیان: بهتر است امروز جنگ را پایان دهیم / چه کسی گفته دولت باید بنزین ۱۳۰ هزار تومانی را ۱۵۰۰ تومان بفروشد؟

رئیس جمهور با تاکید بر این که منکر کمبود‌ها و کاستی‌ها هم نیستیم، اما تلاش داریم با وفاق، کشور را پیش ببریم، گفت: بهتر است امروز که در قدرت و عزت هستیم و تما...

 کانادا ۷۰ میلیارد دلار برای انرژی پاک و مواد معدنی حیاتی سرمایه‌گذاری می‌کند
۴۶ دقیقه قبل / سایت تجارت نیوز

کانادا ۷۰ میلیارد دلار برای انرژی پاک و مواد معدنی حیاتی سرمایه‌گذاری می‌کند

کانادا با رونمایی از یک برنامه سرمایه‌گذاری نزدیک به ۷۰ میلیارد دلار، قصد دارد جایگاه خود را در بازار جهانی انرژی پاک و مواد معدنی حیاتی تقویت کند. محور این طرح، توسعه نیروگاه‌های برق‌آبی در کبک و نیوفاندلند و لابرادور، ساخت زیرساخت‌های انتقال برق و حمایت از پروژه‌های معدنی است.

 ایجاد صندوقی برای بازسازی خانه‌های آسیب‌دیده از جنگ
۸ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

ایجاد صندوقی برای بازسازی خانه‌های آسیب‌دیده از جنگ

مدیرعامل بانک مسکن گفت: با توجه به آسیب‌هایی که در جریان جنگ اخیر به بخشی از واحدهای مسکونی وارد شده، پیشنهاد ایجاد صندوق سرمایه‌گذاری بازسازی مسکن را مطرح کرده‌ایم تا بتوان از ظرفیت بازار سرمایه برای بازسازی این واحدها استفاده کرد.

 بریزپاچ قزاق‌ها؛ پاداش ۱۰۰ هزار دلاری برای طلایی‌ها
۴ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

بریزپاچ قزاق‌ها؛ پاداش ۱۰۰ هزار دلاری برای طلایی‌ها

اتحادیه جهانی کشتی در پی تغییر میزبانی مسابقات قهرمانی جهان ۲۰۲۶، شهر آستانه قزاقستان را به عنوان میزبان جدید این رقابت‌ها معرفی کرد.