قیمت طلا امروز




 خبرگزاری دانشجو / ۱۴۰۵/۰۵/۰۹

مسابقه پیشکسوتان فوتبال و ستارگان هنر در گرامیداشت شهدای کودک و نوجوان البرز برگزار شد

مسئول کمیته فرهنگی و مسئولیت‌های اجتماعی کانون مربیان فوتبال ایران از برگزاری دیدار دوستانه فوتبال میان تیم‌های ستارگان پیشکسوتان البرز و ستارگان هنر ایران ب...
 مسابقه پیشکسوتان فوتبال و ستارگان هنر در گرامیداشت شهدای کودک و نوجوان البرز برگزار شد

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، حسن کرمی مسئول کمیته فرهنگی و مسئولیت‌های اجتماعی کانون مربیان فوتبال ایران، در گفت‌و‌گو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو اظهار کرد: در راستای گرامیداشت یاد و خاطره شهدای کودک و نوجوان استان البرز که در جریان جنگ اخیر جان خود را از دست دادند، کانون مربیان فوتبال ایران با همکاری کانون مربیان فوتبال استان البرز، یک مسابقه دوستانه فوتبال را در ورزشگاه شریعتی کرج برگزار کرد.

وی افزود: این مسابقه با حمایت مالی کلینیک تخصصی و مجهز چشم‌پزشکی نورنگاه گوهردشت برگزار شد.

کرمی با بیان اینکه این دیدار روز هشتم مردادماه برگزار شد، تصریح کرد: هدف از برگزاری این رویداد، گردهمایی ورزشکاران و خانواده‌های معظم شهدا و تجلیل از ایثار و فداکاری کودکان و نوجوانان شهید استان البرز بود.

وی ادامه داد: در این مسابقه دوستانه، تیم‌های ستارگان پیشکسوتان البرز و ستارگان هنر ایران برابر یکدیگر به میدان رفتند که این دیدار در پایان با تساوی ۴ بر ۴ به پایان رسید.

در ادامه حتما بخوانید مجوز احداث ۲۱ پروژه ورزشی جدید در سطح استان اخذ شد+ فیلم

مسئول کمیته فرهنگی و مسئولیت‌های اجتماعی کانون مربیان فوتبال ایران خاطرنشان کرد: در این مراسم اعضای هیئت‌مدیره کانون مربیان فوتبال ایران، هیئت‌مدیره کانون مربیان البرز، رئیس و اعضای هیئت فوتبال استان البرز، جمعی از مسئولان ورزشی، پیشکسوتان فوتبال، خانواده‌های معظم شهدا و علاقه‌مندان به ورزش حضور داشتند.

وی تأکید کرد: برگزاری این مسابقه علاوه بر ایجاد فضایی برای نمایش توانمندی و همدلی پیشکسوتان فوتبال، پیامی از اتحاد و همبستگی جامعه ورزش در پاسداشت یاد شهدای کودک و نوجوان و تجلیل از ایثار و فداکاری آنان بود.



۷ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

آبتین تنوری، دانش‌آموز شیرازی، بر فراز دماوند ایستاد

به گزارش خبرگزاری برنا از فارس، این صعود که پس از ماه‌ها تمرین مستمر، آمادگی جسمانی و برنامه‌ریزی دقیق انجام شد، یکی از مهم‌ترین دستاوردهای ورزشی این دانش‌آموز پایه هشتم به شمار می‌رود.

 آبتین تنوری با عبور از مسیرهای سخت و شیب‌های سنگین دماوند، توانست با تکیه بر اراده، استقامت و روحیه‌ای مثال‌زدنی، به ارتفاع ۵۶۱۰ متری این قله ملی دست یابد.

دماوند، به‌عنوان بلندترین قله ایران و نماد استواری و شکوه طبیعت کشور، هر سال میزبان کوهنوردان بسیاری از داخل و خارج از ایران است و صعود به آن نیازمند آمادگی جسمانی، مهارت فنی و روحیه‌ای قوی است. 

موفقیت آبتین تنوری که دانش آموز سال هشتم است، در فتح این قله، نشان‌دهنده توانمندی نسل نوجوان و اهمیت توجه به ورزش، به‌ویژه کوهنوردی، در میان دانش‌آموزان است.

 مربیان و دوستان آبتین، این موفقیت را نتیجه تلاش، نظم، پشتکار و علاقه او به ورزش دانسته و ابراز امیدواری کرده‌اند که این دانش‌آموز پرتلاش در آینده نیز در عرصه‌های ورزشی و علمی افتخارآفرینی‌های بیشتری برای استان فارس و کشور رقم بزند.

صعود آبتین تنوری به قله دماوند، تنها یک موفقیت ورزشی نیست؛ بلکه پیامی روشن برای نوجوانان است که با هدف‌گذاری، تلاش مستمر، صبر و اعتماد به توانایی‌های خود، می‌توان بر دشوارترین مسیرها غلبه کرد و به بلندترین قله‌های موفقیت دست یافت.

این دستاورد ارزشمند، بار دیگر ثابت کرد که جوانان و نوجوانان با انگیزه، پشتکار و حمایت خانواده و مربیان، می‌توانند در عرصه‌های مختلف بدرخشند و الهام‌بخش هم‌نسلان خود باشند.


۱۲ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

وحید شمسایی: برای انتخاب بازیکن جایگاه تیم‌ها در جدول ملاک نیست

وحید شمسایی سرمربی تیم ملی فوتسال کشورمان در حاشیه دیدار تیم‌های دلسوختگان اهل بیت قم و پالایش شازند که در ورزشگاه شهید حیدریان قم برگزار شد، در گفت‌و‌گو با خبرنگار SNN TV اظهار کرد: من سابقه بازی در قم و این سالن را دارم و به خوبی با ظرفیت فوتسال این شهر آشنا هستم. قم بازیکنان بزرگی مانند اصغر حسن‌زاده، خانواده حسن‌زاده، خانواده غیاثی، محسن آزاد، رضا گلباشی، یدالله یام‌الله و حسین صبوری را به فوتسال معرفی کرده است و پس از آن نیز بازیکنانی مانند علیرضا وفایی و قاسم اوروجی در سطح بالایی مطرح شدند.

 

وی افزود: اصغر حسن‌زاده یکی از نمونه‌های بزرگ فوتسال آسیاست که از قم به سطح اول فوتسال قاره رسید. بازیکنان دیگر نیز اگر بتوانند خودشان را ثابت کنند، قطعاً دیده خواهند شد.

 

سرمربی تیم ملی فوتسال کشورمان ادامه داد: من برای ایجاد انگیزه در یک تیم خاص بازیکن انتخاب نمی‌کنم؛ بلکه بازیکنی را انتخاب می‌کنم که انگیزه دارد و بتواند برای تیم ملی مفید باشد. برای من فرقی نمی‌کند این بازیکن در کدام تیم بازی می‌کند.

 

شمسایی با اشاره به دشواری شرایط تیم ملی برای برگزاری دیدار‌های تدارکاتی گفت: متأسفانه به واسطه جنگی که اتفاق افتاد، یک فیفادی را از دست دادیم و همین موضوع روی رنکینگ ما نیز تأثیر گذاشت. در شرایطی که تیم‌هایی مانند ازبکستان، ژاپن، تایلند و ویتنام که در سطح ما هستند، در تورنمنت‌های مختلف مقابل تیم‌هایی مانند برزیل، اسپانیا و پرتغال بازی می‌کنند، ما طی یکی دو سال اخیر با شرایط سختی برای برگزاری بازی‌های تدارکاتی مواجه بوده‌ایم.

 

وی خاطرنشان کرد: طبق برنامه، یک تورنمنت در آذرماه در عربستان و در چارچوب مسابقات جهانی ورزش‌های داخل سالن آسیا خواهیم داشت، مگر اینکه اتفاق خاصی رخ دهد. تلاش می‌کنیم با وجود کمبود بازی‌های تدارکاتی، بهترین شرایط را برای تیم ملی فراهم کنیم.

 

شمسایی با تأکید بر رصد مستمر مسابقات لیگ برتر فوتسال اظهار کرد: ما هر هفته مسابقات لیگ را می‌بینیم و بازیکنان را زیر نظر داریم. حتی خودم برای دیدن مسابقات به شهر‌های مختلف می‌روم و نخستین بازی‌ای که خواستم از نزدیک ببینم، دیدار قم بود. بازی شازند و دلسوختگان را هم به همین دلیل دنبال کردم.

 

وی افزود: هیچ تیمی برای منِ وحید شمسایی تفاوتی ندارد. فکر می‌کنم عملکرد ما نیز این موضوع را نشان داده است. در این مدت حداقل ۷۰ بازیکن در تورنمنت‌های آسیایی و جهانی برای تیم ملی بازی کرده‌اند و حتی بازیکنانی با رده‌های سنی مختلف را نیز به تیم ملی آورده‌ایم.

 

سرمربی تیم ملی فوتسال کشورمان با اشاره به نمونه‌هایی از بازیکنان دعوت‌شده به تیم ملی گفت: بازیکنانی مانند علی اکرمی را از ساری به تیم ملی آوردم و بهروز عظیمی از مقاومت البرز به تیم ملی رسید. بهمن جعفری نیز از فرش مشهد به تیم ملی رسید و بازیکنانی مانند مهدی نیز از راگا فرصت حضور در تیم ملی را پیدا کردند.

 

شمسایی در پایان تصریح کرد: برای من جایگاه تیم در جدول ملاک نیست. اگر بازیکنی از یک تیم پایین جدول از نظر فنی، ذهنی و شخصیتی برتری داشته باشد و در پست خودش عملکرد خوبی ارائه کند، او را انتخاب می‌کنم. البته ممکن است در پستی ترافیک زیادی وجود داشته باشد و بازیکنی با وجود عملکرد خوب، به دلیل اینکه رقبای باتجربه‌تر یا آماده‌تری در همان پست حضور دارند، شانس کمتری برای دعوت داشته باشد.


۱۳ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

تولید گلخانه‌ای البرز زیر فشار کمبود نقدینگی و قطعی برق - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرج، نشست کمیسیون کشاورزی، آب و صنایع تبدیلی اتاق بازرگانی استان البرز با محوریت بررسی راهکارهای تأمین مالی و سرمایه در گردش واحدهای تولیدی، مشکلات ثبت سفارش نهاده‌های کشاورزی و چالش‌های تأمین انرژی برگزار شد و فعالان بخش خصوصی ضمن تشریح مهم‌ترین موانع پیش روی تولید، بر ضرورت تسهیل دسترسی به منابع مالی، کاهش بروکراسی اداری و مدیریت مناسب خاموشی‌های برق تأکید کردند.

نبی‌اله نوری‌نسب، رئیس کمیسیون کشاورزی، آب و صنایع تبدیلی اتاق بازرگانی استان البرز در این نشست ضمن تشریح وضعیت واحدهای گلخانه‌ای مطرح کرد: هزینه‌های تولید در برخی محصولات به شکل قابل‌توجهی افزایش یافته و برای هر هکتار گلخانه حدود 15 تا 20 میلیارد تومان سرمایه در گردش موردنیاز است؛ این در حالی است که گلخانه‌داران با درآمد سال گذشته خود قادر به تأمین نقدینگی موردنیاز نیستند.

وی با بیان اینکه بخشی از گلخانه‌داران کشت خود را کاهش داده یا متوقف کرده‌اند و برخی دیگر نیز برای ادامه فعالیت خود در حال استفاده از منابع شخصی هستند، اذعان کرد: محدودیت منابع بانکی، معضلات مرتبط به وثایق و بدهی برخی واحدهای تولیدی و صنعتی به بانک‌ها نیز روند تأمین سرمایه در گردش را دشوار کرده است و در صورت بی‌توجهی به این موضوع در سال جاری، آثار آن در سال 1406 بر تولید محصولات گلخانه‌ای نمایان خواهد شد.

سید احمد میرجلیلی، عضو هیأت نمایندگان اتاق بازرگانی البرز و از فعالان حوزه کشاورزی این استان با اشاره به مشکلان قطعی برق واحدهای تولیدی و گلخانه‌ای، بر ضرورت مدیریت زمان خاموشی‌ها تأکید کرد و ادامه داد: قطعی چند ساعته برق، به‌ویژه در واحدهای گلخانه‌ای که نیازمند آبیاری مستمر هستند، روند تولید را با مشکل مواجه کرده است. با توجه به تغییرات مکرر الزامات مربوط به تأمین انرژی خواستار ایجاد ثبات در فرایند تأمین برق، گاز و سوخت هستیم.

وی ضمن انتقاد از طولانی بودن فرآیندهای اداری و رفت‌وآمد تولیدکنندگان میان دستگاه‌‌های اجرایی مختلف گفت: این فرآیند هزینه قابل‌توجهی به واحدهای تولیدی تحمیل کرده است. با توجه به مشکلات مربوط به میزان سوخت تخصیصی ژنراتورها و برخی رویه‌‌های موجود در فرآیند تأمین برق، ادامه چنین موانعی می‌تواند انگیزه تولیدکنندگان را کاهش دهد، در نتیجه دستگاه‌های متولی و خدمات رسان باید برای رفع بروکراسی و تسهیل فرآیند تأمین انرژی همکاری بیشتری با بخش خصوصی داشته باشند.

محمد علایی‌نژاد، دبیر کمیسیون کشاورزی، آب و صنایع تبدیلی اتاق بازرگانی استان البرز نیز در این نشست به ضرورت بررسی راهکارهای تأمین مالی و سرمایه در گردش واحدهای تولیدی و رفع مشکلات ثبت سفارش نهاده‌های موردنیاز بخش کشاورزی تأکید کرد و خواستار همراهی بیشتر نظام بانکی برای رفع مشکلات نقدینگی فعالان این بخش شد.

وی با اشاره به مشکلات ایجاد شده برای برخی اعضای کمیسیون کشاورزی در فرآیند ثبت سفارش نهاده‌های موردنیاز در این حوزه عنوان کرد: در برخی موارد، فعالان اقتصادی پس از طی فرآیند ثبت سفارش برای واردات نهاده‌های موردنیاز خود، به دلیل پایان اعتبار یا مهلت موردنظر و یا پروانه مربوطه با مشکل مواجه می‌شوند؛ موضوعی که با توجه به زمان‌بر بودن طی مجدد فرآیندها، می‌تواند روند تأمین نهاده و فعالیت واحدهای تولیدی را با اختلال مواجه کند.

حسین حاجی طهرانی، نماینده سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی البرز با اشاره به فرآیند دریافت تسهیلات، نسبت به تکرار استعلام‌های اداری انتقاد کرد و گفت: با وجود دریافت استعلام‌های لازم در زمان صدور پروانه تأسیس، متقاضیان هنگام مراجعه به بانک با درخواست جدید در این زمینه مواجه و این امر موجب طولانی شدن فرآیند دریافت تسهیلات و حتی پایان اعتبار پروانه‌ها می‌شود. پیشنهاد می‌شود شعبه بانک کشاورزی در چهارباغ راه‌اندازی شود.

در ادامه فعالان حوزه دام و طیور استان البرز نیز با اشاره به افزایش هزینه تأمین نهاده‌های دامی، خواستار طراحی سازوکارهای جدید برای تأمین سرمایه در گردش شدند. همچنین نسبت به هزینه‌های اضافی تهیه و تأیید طرح‌های توجیهی انتقاد داشتند که شعبان محمودی رئیس بانک کشاورزی البرز با اشاره به محدودیت منابع بانکی و روند سپرده‌گذاری مشتریان بانک کشاورزی بیان کرد: استفاده از ابزارهایی همچون ضمانت‌نامه اعتباری، ال سی و سایر ابزارهای مالی از راهکارهای قابل‌استفاده برای تأمین مالی بخش کشاورزی است.

امراله حسینی نماینده شرکت توزیع نیروی برق استان البرز نیز ضمن توضیحاتی را در خصوص وضعیت شبکه و نحوه اعمال خاموشی‌ها در حوزه واحدهای تولیدی و تبدیلی کشاورزی و گلخانه‌ای ارائه کرد و تأمین سوخت ژنراتورها و زیرساخت‌های انرژی در این حوزه بررسی شد.

در ادامه پس از اشاره به تعرفه‌های جدید شرکت برق منطقه‌ای، اعضای کمیسیون با اعتراض به ارقام لحاظ شده در این مورد برای مصارف کشاورزی، از ریاست کمیسیون کشاورزی خواستار آن شدند که جهت جلوگیری از رکود فعالیت‌های کشاورزی در این حوزه، موضوع از طریق شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی استان پیگیری شود.

در پایان و در جمع‌بندی مباحث مطرح شده نیز بر پیگیری مسائل مربوط به تأمین سرمایه در گردش، تسهیلات بانکی، برق، سوخت و گاز تأکید و مقرر شد موضوعات مطرح شده از مسیرهای قانونی و با استفاده از ظرفیت‌های اتاق بازرگانی البرز و شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی استان پیگیری شود.

انتهای پیام/  




 پشت پرده معمای طولانی سیاسی | بازگشت رازآلود پس از ۷۰ روز ناپدید شدن
۳ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

پشت پرده معمای طولانی سیاسی | بازگشت رازآلود پس از ۷۰ روز ناپدید شدن

سفری که دفتر ریاست‌جمهوری آن را صرفاً یک «تعطیلات کوتاه اروپایی» خوانده بود، به طولانی‌ترین معمای سیاسی چهار دهه اخیر تبدیل شد. پیرترین رئیس‌جمهور جهان در شرایطی پس از ده‌ها روز بی‌خبری به کشورش بازگشته که شایعات گسترده درباره وضعیت جسمانی او، زنگ خطر یک جنگ قدرتِ پنهان را به صدا درآورده است…

 روسیه: فقط تهران درباره مذاکره با آمریکا تصمیم می‌گیرد؛ ما بر هیچ‌کس فشاری وارد نمی‌کنیم، چه ایران باشد و چه هر کشور دیگری/یمن: از عبور ۴۸ کشتی متعلق به عربستان در باب‌المندب جلوگیری کردیم؛ ۸ نفتکش را هم هدف قرار دادیم/ ادعای ونس: فشارهای اقتصادی بر ایران، محاسبات آن‌ها را درباره نوع توافق، تغییر می‌دهد/ اکنون وارد مرحله جدیدی شده‌ایم که در آن مؤثرترین ابزار ما، «فشار اقتصادی» است
۹ ساعت قبل / سایت انتخاب

روسیه: فقط تهران درباره مذاکره با آمریکا تصمیم می‌گیرد؛ ما بر هیچ‌کس فشاری وارد نمی‌کنیم، چه ایران باشد و چه هر کشور دیگری/یمن: از عبور ۴۸ کشتی متعلق به عربستان در باب‌المندب جلوگیری کردیم؛ ۸ نفتکش را هم هدف قرار دادیم/ ادعای ونس: فشارهای اقتصادی بر ایران، محاسبات آن‌ها را درباره نوع توافق، تغییر می‌دهد/ اکنون وارد مرحله جدیدی شده‌ایم که در آن مؤثرترین ابزار ما، «فشار اقتصادی» است

جنگ سوم و تجاوز نظامی اخیر آمریکا به ایران وارد روز چهل و یکم شد. در حالی که از روز آتش بس نقض شده میان دو کشور ۱۳۶ روز می‌گذرد، مقامات آمریکایی بر اتخاذ فشا...

 صنعت در گرداب افزایش هزینه‌ها
۴۲ دقیقه قبل / سایت عصرایران

صنعت در گرداب افزایش هزینه‌ها

امروز صنعت کشور با یک بحران تدریجی اما عمیق مواجه است. بحرانی که شاید آثار آن به سرعت نمایان نشود، اما در بلندمدت منجر به کاهش سرمایه‌گذاری، تعطیلی واحدهای ت...

 جزئیات محدودیت‌های ترافیکی جاده های شمالی اعلام شد / جاده چالوس یکطرفه می شود
۸ دقیقه قبل / سایت رکنا

جزئیات محدودیت‌های ترافیکی جاده های شمالی اعلام شد / جاده چالوس یکطرفه می شود

رکنا:رئیس پلیس راه راهور فراجا از اجرای محدودیت‌های مقطعی و یک‌طرفه در محورهای چالوس، هراز و فشم در روزهای جمعه و شنبه 30 و 31 مردادماه خبر داد.

 ۶۹ میلیون ایرانی خودرو ندارد/ ۱۴۰۰۰ خانوار بیش از ۱۰ خودرو دارند +جدول
۴ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

۶۹ میلیون ایرانی خودرو ندارد/ ۱۴۰۰۰ خانوار بیش از ۱۰ خودرو دارند +جدول

اقتصادنیوز: ۳۴.۵ میلیون خانوار ایرانی حتی یک خودرو ندارند

 فرود باورنکردنی و لحظه عجیب تصادف هواپیما و بالگرد + فیلم
۲ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

فرود باورنکردنی و لحظه عجیب تصادف هواپیما و بالگرد + فیلم

یک فروند هواپیمای سسنا با یک فروند بالگرد متعلق به پلیس ایالتی پنسیلوانیا به شدت برخورد کرد.