قیمت طلا امروز




 خبرگزاری دانشجو / ۱۴۰۵/۰۵/۰۴

بازدید میدانی نماینده ولی‌فقیه در امور حج و زیارت و رئیس سازمان حج از زیرساخت‌های خدماتی مرز مهران

نماینده ولی‌فقیه در امور حج و زیارت، به همراه رئیس سازمان حج و زیارت، در سفری به مرز مهران، از مراکز تولید غذا، سردخانه‌ها و موکب‌های فعال در این منطقه بازدی...
 بازدید میدانی نماینده ولی‌فقیه در امور حج و زیارت و رئیس سازمان حج از زیرساخت‌های خدماتی مرز مهران



۵ دقیقه قبل / خبرگزاری دانشجو

وزیر تعاون: اصلاح راندمان چاه‌های کشاورزی ضرورت کاهش ناترازی انرژی است / کاهش ۵۰ درصدی مصرف برق با فناوری داخلی

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، احمد میدری، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در حاشیه سفر به شهرستان خواف و در جریان بازدید از سه طرح اصلاح افزایش راندمان منصوبات چاه‌های کشاورزی، اصلاح راندمان چاه‌های کشاورزی را ضرورت کاهش ناترازی مصرف انرژی در سطح کشور دانست.

وی با بیان اینکه یک سوم از مجموع ۳۸۰ هزار چاه آب کشاورزی در سطح کشور دارای کنتور آب هستند، افزود: اجرای طرح‌های اصلاح و مدیریت مصرف راندمان، ضرورت مصرف بهینه آب در بخش کشاورزی و در نتیجه کاهش معضل ناترازی مصرف انرژی است.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تصریح کرد: با اجرای طرح اصلاح افزایش راندمان منصوبات کشاورزی، بدون صرف یک ریال ارز خارجی و با استفاده از فناوری داخلی می‌توان مصرف برق چاه‌های داخلی را ۵۰ درصد کاهش داد. کشاورزان به جای آنکه ماهانه ۱۰۰ میلیون ریال هزینه چاه و ۹۰ میلیون ریال پول برق پرداخت کنند، بدون پرداخت هزینه برق می‌توانند با اصلاح مصرف، آب بیشتر استحصال و به بخش‌های متقاضی عرضه کنند.

میدری ادامه داد: راه معقول برای کاهش ناترازی انرژی، کاهش عرضه برق و گاز و مدیریت مصرف انرژی است و باید از ظرفیت فناوری‌های داخلی برای مدیریت و اصلاح مصرف انرژی بهره‌گیری بیشتری شود.

گفتنی است بازدید از طرح‌های اصلاح افزایش راندمان منصوبات کشاورزی، افتتاح قطعه دوم جاده دوبانده خواف به رشتخوار، بازدید از واحد تولیدی فولاد شرق، مجتمع دوستی سنگ آهن خواف و شرکت در جلسه مسائل و مشکلات شهرستان خواف از برنامه‌های سفر وزیر تعاون به این شهرستان بوده است.


۸ دقیقه قبل / خبرگزاری دانشجو

رئیس سازمان برنامه و بودجه: توسعه مسیرهای ترانزیتی شمال‌غرب کشور از اولویت‌های دولت است

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، سیدحمید پورمحمدی، معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور با تأکید بر جایگاه راهبردی آذربایجان غربی در شبکه ترانزیتی کشور، گفت: توسعه مسیرهای ترانزیتی شمال‌غرب کشور از اولویت‌های دولت بوده و باید با شتاب بیشتری دنبال شود.

وی در حاشیه بازدید از سه‌راهی ایواوغلی افزود: سه‌راهی ایواوغلی به دلیل قرار گرفتن در یکی از مسیرهای مهم ترانزیتی کشور، از جایگاه استراتژیک و اهمیت ویژه‌ای برخوردار بوده و این پروژه مهم و ملی باید هرچه سریع‌تر به سرانجام برسد.

معاون رئیس‌جمهور با اشاره به مصوبه دولت برای اختصاص اعتبار از سوی منطقه آزاد ماکو به‌منظور تکمیل مسیر سه‌راهی ایواوغلی تا گیت ورودی منطقه آزاد ماکو، خاطرنشان کرد: همه دستگاه‌ها و مجموعه‌های مسئول باید برای تعریف، تکمیل و تقویت مسیرهای ترانزیتی کشور همراهی کنند تا ظرفیت‌های موجود به‌طور کامل فعال شود.

پورمحمدی با تأکید بر اینکه توسعه زیرساخت‌های ترانزیتی باید همزمان با ارتقای سایر زیرساخت‌های مرتبط دنبال شود، افزود: در کنار توسعه جاده‌های ترانزیتی، ظرفیت‌های گمرکی و پایانه‌های مرزی نیز باید متناسب با افزایش تردد و مبادلات توسعه یابد تا در آینده با گلوگاه و محدودیت مواجه نشویم.

رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور با اشاره به اینکه این بازدید، سومین بازدید وی از سه‌راهی ایواوغلی طی سال جاری است، اضافه کرد: این منطقه برای ما اهمیت ویژه‌ای دارد و پیگیری مستمر وضعیت آن نشان‌دهنده ضرورت تسریع در اجرای طرح‌های زیرساختی و ترانزیتی این محدوده است.


۲۲ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

جنگ پلیس با بازار سیاه در مراغه؛ 14 واحد صنفی به کام تعطیلی رفت - تسنیم

استانها

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از مراغه، سرهنگ توحید فارسی، فرمانده انتظامی شهرستان مراغه از پلمب 14 واحد صنفی متخلف در جریان بازدید از صنوف این شهرستان خبر داد و اظهار کرد: طرح بازدید و نظارت بر واحدهای صنفی توسط مأموران اداره نظارت بر اماکن عمومی و با همکاری دستگاه‌های مربوطه در سطح شهرستان اجرا شد.

وی افزود: در اجرای این طرح نظارتی و کنترلی، از 186 واحد صنفی در رسته‌های مختلف به‌صورت محسوس و غیرمحسوس بازدید شد که در نتیجه آن به 63 واحد تذکر و اخطار داده شد و 14 واحد صنفی متخلف شامل قهوه‌خانه، کارگاه غیرمجاز، کافه، بستنی‌فروشی، آرایشگاه و … به دلیل عدم رعایت ضوابط و فعالیت غیرمجاز متصدیان، پلمب و از ادامه فعالیت آنها جلوگیری شد.

فرمانده انتظامی شهرستان مراغه با تأکید بر استمرار اجرای طرح‌های ارتقای امنیت اجتماعی و اخلاقی، از شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه فعالیت غیرقانونی در صنوف، موضوع را از طریق سامانه 110 به پلیس اطلاع دهند تا در کوتاه‌ترین زمان ممکن با متخلفان برخورد قانونی صورت گیرد.

انتهای پیام/  




 تراکتور و رقبایش در لیگ نخبگان؛ اوضاع وخیم
۵۱ دقیقه قبل / سایت فوتبالی

تراکتور و رقبایش در لیگ نخبگان؛ اوضاع وخیم

پایگاه خبری فوتبالی- تراکتور در این فصل لیگ نخبگان با 3 رقیب قطری، 3 حریف اماراتی و 2 نماینده ازبکستان دیدار خواهد کرد.به گزارش فوتبالی، آنها در حضور قبلی‌شان موفق به صعود از مرحله گروهی شدند ولی در همان راند اول حذفی شکست خورده و از گردونه بازیها کنار رفتند.عملکرد کلی تراکتور برابر این 3-8 رقیب اصلا خوب نبوده و آنها در نیمی از مصاف‌های‌شان شکست خورده‌اند. تراکتور فقط برابر 2 تا از حریفان سابقه برد دارد، به طور متوسط در هر بازی یک گل زده و تفاضل گلش 9- است.* السد قطرتراکتور برابر این رقیب متحمل ...,تراکتور,پیشنهاد سردبیر,گزارش آماری,لیگ نخبگان آسیا

 حمله پهپادی در بلوچستان پاکستان ۴ کشته برجای گذاشت
۳۰ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

حمله پهپادی در بلوچستان پاکستان ۴ کشته برجای گذاشت

چهار نفر به دنبال حمله یک هواپیمای بدون سرنشین در ایالت بلوچستان پاکستان کشته شدند.

 «کیفیت، عدالت، هویت»؛ شعارهایی که در اجلاس آموزش و پرورش گم شدند
۲۵ دقیقه قبل / سایت عصرایران

«کیفیت، عدالت، هویت»؛ شعارهایی که در اجلاس آموزش و پرورش گم شدند

آیا مدیران آموزش‌وپرورش، از سطح ستاد تا استان و منطقه، در میان برنامه‌های فشرده، تشریفات رسمی، دیدارها، سخنرانی‌ها و ملاحظات ناشی از میزبانی این حجم از مسئول...

 قیمت لوازم یدکی موتورسیکلت تا ۳۰۰ درصد گران شد / تولید قطعات موتورسیکلت صرفه اقتصادی ندارد!
۲ دقیقه قبل / سایت تجارت نیوز

قیمت لوازم یدکی موتورسیکلت تا ۳۰۰ درصد گران شد / تولید قطعات موتورسیکلت صرفه اقتصادی ندارد!

هزینه تولید موتورسیکلت در سال جاری مسیر صعودی گرفته و فشار هزینه از مواد اولیه تا نیروی کار و انرژی، تولیدکنندگان را با چالش جدی روبه‌رو کرده، حال پریس اصلی این است که قیمت قطعات موتورسیکلت در یک سال گذشته چند درصد افزایش داشته است؟

 سرلشکر عبداللهی: پاسخ ایران به تهدیدات نوین دشمن ویرانگر است
۴۵ دقیقه قبل / سایت آفتاب نیوز

سرلشکر عبداللهی: پاسخ ایران به تهدیدات نوین دشمن ویرانگر است

رئیس ستادکل نیروهای مسلح هشدار داد: هرگونه خطای محاسباتی و تهدیدات متعارف و نوین دشمنان با پاسخ های انقلابی، کوبنده، پشیمان‌ کننده و ویرانگر مواجه خواهد بود.

 گزارش وال‌استریت ژورنال از فشار تدریجی امارات بر ایران| محدودیت‌ها برای بازدارندگی از حملات به کشتی‌ها
۱ ساعت قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

گزارش وال‌استریت ژورنال از فشار تدریجی امارات بر ایران| محدودیت‌ها برای بازدارندگی از حملات به کشتی‌ها

یک رسانه آمریکایی نوشت که امارات در حال حاضر به دنبال قطع کامل روابط اقتصادی و سیاسی با تهران نیست.