قیمت طلا امروز




 خبرگزاری دانشجو / ۱۴۰۵/۰۵/۰۷

با چشمان بسته در مراسم خاکسپاری رفیق جنگی/ ۱۰ برابر بیشتر از رقیب چرت زد

پس از انتشار ویدئوی چرت زدن ترامپ در مراسم گراهام، کاربران شبکه‌های اجتماعی او را مسخره کردند.
 با چشمان بسته در مراسم خاکسپاری رفیق جنگی/ ۱۰ برابر بیشتر از رقیب چرت زد

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو دونالد ترامپ، رئیس دولت تروریستی آمریکا، پس از انتشار تصاویری از او با چشمان بسته در مراسم خاکسپاری «گراهام»، سناتور جنگ‌طلب جمهوری‌خواه، به سوژه کاربران شبکه‌های اجتماعی تبدیل شد.

بنابر روایت تسنیم، ویدئو‌های منتشرشده از این مراسم که روز سه‌شنبه در کلیسای جامع ملی واشنگتن برگزار شد، نشان می‌دهد ترامپ در حالی که در ردیف نخست نشسته بود، چشمان خود را بسته و به نظر می‌رسید برای بیدار ماندن تلاش می‌کند.

این تصاویر موجی از واکنش‌ها را در شبکه‌های اجتماعی به دنبال داشت و بسیاری از کاربران یادآور شدند که ترامپ در سال‌های گذشته بار‌ها جو بایدن را با لقب «جو خواب‌آلود» تمسخر می‌کرد و خواب‌آلودگی او را دستمایه حملات سیاسی خود قرار می‌داد.

یکی از کاربران در واکنش به این ویدئو نوشت: «چه طعنه شیرینی؛ ترامپ ۱۰ برابر بیشتر از بایدن در انظار عمومی چرت می‌زند.» …




شنبه ۲۱ شهریور ۱۴۰۵ - 12 September 2026