قیمت طلا امروز




 خبرگزاری دانشجو / ۱۴۰۵/۰۵/۰۹

انفجار مهیب در باب‌المندب

منابع خبری از وقوع یک انفجار شدید در نزدیکی یک کشتی در تنگه باب‌المندب خبر داده‌اند؛ این کشتی پس از حادثه متوقف شده و جزئیات درباره علت انفجار در حال بررسی است.
 انفجار مهیب در باب‌المندب

به گزارش گروه المللی خبرگزاری دانشجو، منابع عبری گزارش دادند صدای یک انفجار مهیب در تنگه باب‌المندب و در نزدیکی یک فروند کشتی شنیده شده است.

بر اساس گزارش‌های منتشرشده، این حادثه در حوالی یک کشتی با پرچم کامرون در میانه تنگه باب‌المندب رخ داده و کشتی پس از وقوع انفجار متوقف شده است.

هنوز اطلاعات دقیقی درباره منشأ انفجار، خسارت‌های احتمالی و عامل این حادثه منتشر نشده است.

این حادثه در شرایطی رخ می‌دهد که طی روزهای اخیر، محاصره دریایی یمن بر عربستان در تنگه باب‌المندب اعمال شده و وضعیت امنیت کشتیرانی در این آبراه راهبردی مورد توجه قرار گرفته است.



۴ ساعت قبل / سایت نورنیوز

سازمان بین‌المللی دریانوردی ادعای ترامپ درباره باز بودن تنگه هرمز را رد کرد

نورنیوز- گروه بین الملل: دبیرکل سازمان بین‌المللی دریانوردی در اظهاراتی درباره وضعیت تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز، ادعای دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، مبنی بر باز بودن این آبراه راهبردی را رد کرد.

آرسنیو دومینگوئز در گفت‌وگو با شبکه خبری بلومبرگ، در پاسخ به پرسشی درباره صحت ادعای ترامپ گفت با توجه به شمار بسیار اندک کشتی‌هایی که در حال حاضر از تنگه هرمز عبور می‌کنند، این آبراه «عملاً باز نیست».

وی با اشاره به وضعیت امنیتی منطقه تأکید کرد تنگه هرمز در شرایط کنونی برای کشتیرانی ایمن نیست و تا زمانی که خطر حمله به کشتی‌ها وجود داشته باشد، نباید از این مسیر دریایی عبور کرد.

دومینگوئز تصریح کرد این خطر می‌تواند از سوی طرف‌های مختلف درگیر در منطقه متوجه کشتی‌ها شود و به همین دلیل نمی‌توان صرفاً با اعلام سیاسی یا صدور بیانیه، فعالیت عادی کشتیرانی در تنگه هرمز را از سر گرفت.

دبیرکل سازمان بین‌المللی دریانوردی همچنین تأکید کرد این سازمان تا زمانی که انجام عملیات مین‌روبی در منطقه تأیید نشود، از فعالان صنعت کشتیرانی نخواهد خواست خطر عبور از تنگه هرمز را بپذیرند.

این اظهارات در شرایطی مطرح شده است که وضعیت تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز به یکی از مهم‌ترین موضوعات امنیت دریایی و تجارت جهانی تبدیل شده و هرگونه اختلال در این آبراه می‌تواند بر حمل‌ونقل انرژی و بازارهای جهانی اثرگذار باشد.


۶ ساعت قبل / سایت هم میهن

تشکیک سازمان بین‌المللی دریانوردی در وضعیت تردد در تنگه هرمز

به گزارش هم‌میهن آنلاین و به نقل از خبرآنلاین، آرسنیو دومینگوئز، دبیرکل سازمان بین‌المللی دریانوردی، با انتقاد از روایت‌های مطرح‌شده توسط دونالد ترامپ و مقام‌های دولت آمریکا درباره وضعیت تنگه هرمز، تأکید کرد که این مسیر دریایی در حال حاضر عملاً برای کشتیرانی باز نیست.

دومینگوئز در توضیح این موضع خود با اشاره به کاهش چشمگیر تعداد کشتی‌های عبوری از این تنگه، وضعیت موجود را گواهی بر ناامنی این مسیر دانست. وی تأکید کرد که تا زمانی که خطر وقوع حملات دریایی — چه از سوی طرف‌های مستقر در بنادر ایران و چه از سوی دیگر نیروهای درگیر — رفع نشود، عبور از این تنگه برای کشتی‌ها ایمن نیست.

دبیرکل سازمان بین‌المللی دریانوردی با نقد تبلیغات سیاسی مقامات آمریکایی تصریح کرد که با صدور بیانیه نمی‌توان از امنیت تردد اطمینان حاصل کرد. وی خاطرنشان ساخت که این سازمان تا زمان تأیید رسمی انجام عملیات مین‌روبی و اطمینان از ایمنی مسیر، هیچ‌گونه توصیه‌ای مبنی بر پذیرش خطر عبور از تنگه هرمز برای فعالان حوزه کشتیرانی صادر نخواهد کرد.

 

به کانال تلگرام هم میهن بپیوندید

به کانال بله هم میهن بپیوندید

به کانال روبیکا هم میهن بپیوندید


۷ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

حملات یمن با پهپادهای «رجوم» دست‌کم ۲۵ نیروی مزدور سعودی را به هلاکت رساند

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، براساس گزارش‌های رسانه‌ای، حملات پهپادهای شش‌ملخه «رجوم» که با استفاده از بمب‌های خمپاره‌ای انجام شده، به کشته‌شدن دست‌کم ۲۵ نیروی وابسته به عربستان سعودی منجر شده است.

با این حال، شمار واقعی تلفات احتمالاً بیشتر است.




 روسیه: فقط تهران درباره مذاکره با آمریکا تصمیم می‌گیرد
۱۷ ساعت قبل / سایت هم میهن

روسیه: فقط تهران درباره مذاکره با آمریکا تصمیم می‌گیرد

سفیر و نماینده دائم روسیه در سازمان ملل متحد تاکید کرد: ایران کشوری مستقل است و خود درباره مذاکره با آمریکا تصمیم گیری می‌‎کند.

 اقدامات احتیاطی ناشناخته نیروهای آمریکایی در اربیل؛ بسته شدن ناگهانی همه درهای پایگاه هوایی حریر
۶ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

اقدامات احتیاطی ناشناخته نیروهای آمریکایی در اربیل؛ بسته شدن ناگهانی همه درهای پایگاه هوایی حریر

منابع آگاه روز جمعه فاش کردند که همه دروازه‌های پایگاه هوایی حریر در نزدیکی اربیل به دلایل نامعلومی بعدازظهر امروز به طور ناگهانی بسته شدند.

 چرا اروپایی‌ها پول نقد در خانه نگه می‌دارند؟
۴ ساعت قبل / سایت تابناک

چرا اروپایی‌ها پول نقد در خانه نگه می‌دارند؟

گاردین: نگرانی مردم اروپا از وقوع جنگ و حملات سایبری آنها را به نگهداری بیشتر پول نقد متمایل کرده است

 این زن مسئول پوشک ترامپ است! + عکس
۱۱ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

این زن مسئول پوشک ترامپ است! + عکس

خسرو معتضد، تاریخ‌نگار و پژوهشگر، در اظهاراتی درباره نتالی هارپ یکی از زنان نزدیک به دونالد ترامپ، گفت که او مسئول رسیدگی به امور شخصی رئیس‌جمهور آمریکا از جمله پوشک اوست.

 نماینده کنگره: دولت ترامپ از روز نخست هیچ راهبردی برای جنگ ایران نداشت
۱۰ ساعت قبل / سایت هم میهن

نماینده کنگره: دولت ترامپ از روز نخست هیچ راهبردی برای جنگ ایران نداشت

جیسون کرو، نماینده دموکرات کنگره آمریکا با انتقاد شدید از عملکرد دولت دونالد ترامپ در جنگ ایران، گفت مقام‌های دولت از جمله رئیس‌جمهور، وزیر دفاع و وزیر خزانه‌داری آمریکا هیچ راهبرد مشخصی برای پیروزی در جنگ ندارند.

 تشکیک سازمان بین‌المللی دریانوردی در وضعیت تردد در تنگه هرمز
۶ ساعت قبل / سایت هم میهن

تشکیک سازمان بین‌المللی دریانوردی در وضعیت تردد در تنگه هرمز

آرسنیو دومینگوئز، دبیرکل سازمان بین‌المللی دریانوردی، ادعاهای مقامات آمریکایی مبنی بر باز بودن تنگه هرمز برای کشتیرانی را رد کرد و وضعیت فعلی این آبراه را برای تردد ایمن ندانست.