قیمت طلا امروز




 خبرگزاری دانشجو / ۱۴۰۵/۰۴/۱۶

استانداری کربلا با عنوان خیر مقدم به اولین زائر اربعین امسال به پیشواز تشییع رهبر شهید انقلاب اسلامی رفت + عکس

استانداری کربلا با عنوان خیر مقدم به اولین زائر اربعین امسال به پیشواز تشییع رهبر شهید انقلاب اسلامی رفت.
 استانداری کربلا با عنوان خیر مقدم به اولین زائر اربعین امسال به پیشواز تشییع رهبر شهید انقلاب اسلامی رفت + عکس



۵ دقیقه قبل / سایت نورنیوز

نخست‌وزیر عراق: کشور در دوره‌ای دشوار قرار دارد

نورنیوز-گروه بین الملل: علی الزیدی نخست وزیر عراق در هشتمین دوره کنفرانس بین المللی گفتگوی بغداد گفت: عراق در دوره ای دشوار قرار دارد و ما برای حل مشکلات اقتصادی، راههای متعددی در اختیار داریم. دولت در حال کار بر فعال سازی گذرگاههای مرزی و اتخاذ راههای برای مقابله با چالش های اقتصادی است.

وی بیان کرد: بسته شدن تنگه هرمز یک چالش بزرگ محسوب می شود. دولت به زودی پیش نویس قانون بودجه را به پارلمان ارسال خواهد کرد. برای مقابله با چالشهای اقتصادی، برنامه های اصلاحی در نظر گرفته شده است.

نخست وزیر عراق اعلام کرد: دولت برای حل مشکلات اقتصادی کشور بیش از یک راهکار در اختیار دارد و ما در حال کار بر اتخاذ اقدامات لازم برای مدیریت شرایط جاری و حفظ ثبات اقتصاد عراق هستیم. ما توانستیم پرداخت حقوق کارکنان را تضمین و مسیرهای جایگزینی برای صادرات نفت ایجاد کنیم. ما برنامه بودجه را که نقشه راه آینده اقتصادی عراق خواهد بود، ارائه خواهیم کرد.

الزیدی درباره موضوع انحصار سلاح در دست دولت تاکید کرد: تمام نیروهای سیاسی کاملا بر ضرورت پیشبرد عملیات انحصار سلاح در دست دولت توافق دارند و کار برای تدوین سازوکارهای تحویل سلاح و پایان دادن کامل به این وضعیت در جریان است.

نخست وزیر عراق گفت: هیچ نیت یا احتمالی برای هیچگونه وقوع درگیری نظامی وجود ندارد و به دشمنان عراق اجازه نمی دهیم که از هیچ فرصتی استفاده کنند. هیچ گونه عقب نشینی و بازگشتی از موضوع مبارزه با فساد وجود ندارد و دولت از حمایت گسترده نیروهای سیاسی برخوردار است. ما در حال کار بر توسعه صادرات نفت از طریق بندر جیهان ترکیه هستیم و کار بر صادرات از طریق بانیسان و العقبه در جریان است.

الزیدی بیان کرد: ما در حال تلاش برای افزایش سهمیه صادراتی عراق از طریق اوپک هستیم و می کوشیم تا ظرف ۶ سال آن را به ۸ تا ۱۰ میلیون بشکه در روز برسانیم. عراق به نمایندگی از منطقه و جهان با داعش تروریستی مبارزه کرد و منصفانه است که سهمی از صادرات نفت خام را دریافت کند که با جمعیت و ذخایر نفتی اش متناسب باشد. عراق فرصت ها، منابع اراده لازم برای غلبه بر چالش ها را دارد.

الزیدی تاکید کرد: ما از تبدیل نقش عراق از صحنه ای برای منازعه به پل ارتباطی برای مذاکره و تفاهم حمایت کردیم و جایگاه و وزن کشورمان، نقشی تاثیرگذار و تعیین کننده در ثبات منطقه دارد. عراق کشوری مهم در منطقه است و قطع روابط با کشورهای عربی و منطقه‌ای غیرممکن است. ما تمایل شدیدی برای گشایش به سوی عراق احساس کرده‌ایم. عراق در حال حرکت به سمت تبدیل شدن به کشوری باثبات و قدرتمند از نظر توسعه و اقتصاد است.


۱۲ دقیقه قبل / خبرگزاری ایلنا

ایران آزادی ۱۱ میلیارد دلار را به حل پرونده سلاح گروه‌های عراقی گره زد

به گزارش ایلنا، رسانه اماراتی «ارم‌نیوز: در گزارشی اختصاصی به نقل از منابع عراقی مطلع مدعی شد ایران در تلاش است با ارائه طرحی برای انتقال سلاح‌های سنگین گروه‌های مسلح عراقی به خاک خود، بحران میان بغداد و این گروه‌ها را مدیریت کند و در مقابل، خواستار آزادی ۱۱ میلیارد دلار از دارایی‌های مسدودشده خود در عراق شده است.

این منابع به «ارم‌نیوز» گفتند پیشنهاد ایران شامل انتقال سلاح‌های سنگین گروه‌های مسلح به ایران تحت نظارت دولت عراق و باقی ماندن سلاح‌های سبک در اختیار دولت بغداد است؛ پیشنهادی که به گفته آنها با مخالفت دولت عراق مواجه شده است.

این منابع همچنین مدعی شدند سفر سردار اسماعیل قاآنی، فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران و محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی ایران به بغداد در همین چارچوب انجام شده و تهران تلاش کرده است برای گروه‌های مسلح مهلت بیشتری جهت تعیین تکلیف سلاح‌هایشان دریافت کند، اما درخواست ایران از سوی دولت عراق رد شده است.

تلاش برای جلوگیری از رویارویی

به گفته منابع عراقی، چارچوب هماهنگی شیعی برای جلوگیری از تبدیل پرونده سلاح گروه‌ها به رویارویی مستقیم با دولت، کمیته‌ای ویژه برای مدیریت این پرونده تشکیل داده است.

این منابع گفتند پس از سفر سردار قاآنی به بغداد، توافق شده روند خلع سلاح گروه‌های مورد بحث از مسیر گفت‌وگو دنبال شود. به گفته آنها، قالیباف نیز در جریان سفر خود به بغداد خواستار تمدید مهلت گروه‌های مسلح تا پس از ۳۰ سپتامبر شده، اما این درخواست با مخالفت دولت عراق روبه‌رو شده است.

این منابع تأکید کردند دولت عراق پس از پایان مهلت تعیین‌شده، اقدامات فشار بیشتری علیه گروه‌هایی که از تحویل سلاح خودداری کنند در نظر گرفته است؛ اقداماتی که می‌تواند شامل محدود کردن تحرکات و محاصره مقرهای این گروه‌ها باشد.

۱۱ میلیارد دلار؛ اهرم فشار تهران

منابع عراقی در ادامه به «ارم‌نیوز» گفتند ایران در برابر پذیرش روند تحویل سلاح گروه‌های مسلح، خواستار آزادسازی ۱۱ میلیارد دلار از منابع مالی مسدودشده خود در عراق شده است.

به گفته این منابع، تهران پرونده گروه‌های مسلح را یکی از اهرم‌های فشار برای دستیابی به این منابع مالی می‌داند.

این ادعا در حالی مطرح شده که بغداد بر اجرای سیاست انحصار سلاح در دست دولت اصرار دارد و بر اساس گزارش «ارم‌نیوز»، نخست‌وزیر عراق و فرماندهی کل نیروهای مسلح این کشور بر تحویل کامل سلاح‌ها، واگذاری مقرها و قطع ارتباط گروه‌ها با ساختارهای مسلح خارج از چارچوب دولت تأکید دارند.

در همین حال، حبیب القریشی، استاد دانشگاه و تحلیلگر سیاسی و حقوقی عراقی، به «ارم‌نیوز» گفت میان دولت عراق و گروه‌های مسلح بر سر این پرونده تنش ایجاد شده است.

القریشی مدعی شد دولت عراق اعلام کرده گروهی که در مهلت تعیین‌شده سلاح خود را تحویل ندهد، خارج از قانون محسوب شده و بر اساس قانون مبارزه با تروریسم مصوب سال ۲۰۰۵ با آن برخورد خواهد شد.

وی همچنین مدعی شد در پی تنش‌های اخیر، عباس الیعقوبی، مدیر اطلاعاتی جنبش النجباء در شهر ناصریه بازداشت شده و مقر این گروه در منطقه جسر دیالی در مدائن و همچنین یکی از مقرهای کتائب حزب‌الله در جرف‌النصر مورد بازرسی قرار گرفته است.

القریشی افزود سفر سردار قاآنی و قالیباف به بغداد نیز شامل درخواست انتقال سلاح گروه‌های مسلح به خاک ایران تا زمان عبور از بحران کنونی بوده است.

به این ترتیب، بر اساس ادعای منابع «ارم‌نیوز»، پرونده سلاح گروه‌های مسلح عراق اکنون در نقطه‌ای قرار گرفته که از یک سو بغداد بر انحصار سلاح در دست دولت اصرار دارد و از سوی دیگر تهران تلاش می‌کند با ارائه راهکارهایی برای انتقال سلاح‌ها، از رویارویی مستقیم جلوگیری کند؛ در حالی که منابع عراقی، آزادی ۱۱ میلیارد دلار از دارایی‌های مسدودشده ایران را یکی از مطالبات تهران در این مذاکرات عنوان کرده‌اند. انتهای پیام/


۲۵ دقیقه قبل / سایت مشرق

واشنگتن به دنبال ایجاد ناآرامی در لبنان است

به گزارش مشرق، حزب‌الله لبنان، امروز جمعه در بیانیه‌ای، اقدام جدید وزارت خزانه‌داری و وزارت خارجه آمریکا در بازگرداندن نام این جنبش به فهرست تحریم‌ها را محکوم کرد و آن را حلقه‌ای از سیاست‌های مستمر واشنگتن برای هدف قرار دادن مقاومت و محاصره سیاسی، مالی و امنیتی آن توصیف نمود.

در این بیانیه آمده است که آمریکا به جای الزام رژیم صهیونیستی به عقب‌نشینی از جنوب لبنان و توقف تجاوزات، به دنبال ایجاد ناآرامی در لبنان و تغییر مسیر مبارزه با رژیم صهیونیستی است. حزب‌الله تأکید کرد که "رابطه برادرانه" خود با جمهوری اسلامی ایران را مایه افتخار میداند و یادآور شد که ایران در بازسازی لبنان پس از جنگ ۲۰۰۶ نقش داشته است.

حزب‌الله در ادامه، ایالات متحده را فاقد «اهلیت اخلاقی و قانونی» برای صدور حکم درباره دیگران دانست و به سابقه جنایت‌های آمریکا در ویتنام، افغانستان، عراق، حمایت از نسل‌کشی در غزه و تجاوز به ایران اشاره کرد و آن را «ام‌الارهاب جهان» (سردمدار تروریست‌های جهان) خواند.

این جنبش در پایان تأکید کرد که تحریم‌ها و طبقه‌بندی‌های ظالمانه، هرگز مقاومت را از دفاع از خاک و حاکمیت لبنان باز نخواهد داشت و مقاومت بخشی اصیل از تاریخ، حال و آینده لبنان باقی خواهد ماند.




 اسرائیل از دولت آمریکا برای اجرای ترورهای هدفمند در غزه، چراغ سبز گرفت
۱۷ ساعت قبل / سایت هم میهن

اسرائیل از دولت آمریکا برای اجرای ترورهای هدفمند در غزه، چراغ سبز گرفت

کانال «کان» گزارش داد: یک مقام امنیتی می‌گوید اسرائیل معتقد نیست حماس خلع سلاح خواهد شد.

 کره شمالی ۱۰ موشک بالستیک شلیک کرد
۲۴ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

کره شمالی ۱۰ موشک بالستیک شلیک کرد

دفتر ریاست جمهوری کره جنوبی پرتاب بیش از ۱۰ موشک بالستیک کوتاه‌برد کره شمالی در روز پنجشنبه را محکوم کرد و به ارتش خود دستور داد تا در طول رزمایش‌های مشترک جاری با ایالات متحده، آمادگی کامل خود را حفظ کند.

 مخالفان نتانیاهو در یک قدمی پیروزی در انتخابات/ امارات فشار بر ایران را مرحله‌ای افزایش می‌دهد/ ادعای ترامپ: اگر لازم بود صد بار دیگر هم به ایران حمله می‌کردم
۴ ساعت قبل / سایت دیدارنیوز

مخالفان نتانیاهو در یک قدمی پیروزی در انتخابات/ امارات فشار بر ایران را مرحله‌ای افزایش می‌دهد/ ادعای ترامپ: اگر لازم بود صد بار دیگر هم به ایران حمله می‌کردم

در پی آغاز تجاوز نظامی اسرائیل و آمریکا علیه ایران از روز ۹ اسفندماه ۱۴۰۴، تنش‌های گسترده در خاورمیانه و درگیری‌ها میان ایران و آمریکا در تنگه هرمز همچنان اد...

 آمریکا تحریم‌ها علیه کوبا را تشدید کرد
۶ ساعت قبل / سایت تابناک

آمریکا تحریم‌ها علیه کوبا را تشدید کرد

ایالات متحده تحریم‌ها علیه کوبا را تشدید کرد و سه مقام مرتبط با یک سازمان دولتی که روابط کوبا با فعالان همبستگی خارجی را ترویج می‌دهد، به همراه ۹ نهاد دولتی...

 ما از اولین تهدید ترامپ شوکه شدیم
۲۱ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

ما از اولین تهدید ترامپ شوکه شدیم

سایت «المانیتور» گزارش داد که تهدیدات اخیر دونالد ترامپ مبنی بر حمله به عمان، موجب حیرت و ناخرسندی مسقط شده است.

 روابط چین و اسرائیل؛ از ازدواجی در بهشت تا واگرایی راهبردی - تسنیم
۲۰ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

روابط چین و اسرائیل؛ از ازدواجی در بهشت تا واگرایی راهبردی - تسنیم

پس از سه دهه روابط نزدیک پکن و تل آویو، این مناسبات متاثر از تحولات جهانی و منطقه‌ای رو به افول گراییده است.