قیمت طلا امروز




 خبرگزاری دانشجو / ۱۴۰۵/۰۵/۰۵

عبور ترامپ از تنگه هرمز + عکس

رئیس جمهور جنایتکار آمریکا که مانند حیوانی درازگوش در باتلاق نبرد با ایران گیر کرده است، آرزوهای دست نیافتنی خودش را با کمک هوش مصنوعی به تصویر میکشد و در فض...
 عبور ترامپ از تنگه هرمز + عکس



۱ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

نیویورکر: ترامپ همچنان در برابر ایران بازنده است

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو؛ اهداف اولیه دولت ترامپ محقق نشده، حکومت ایران همچنان منسجم است و بسته ماندن تنگه هرمز، هزینه‌های نظامی و سیاسی آمریکا را افزایش داده است.

فکری هم به حال ملوانان ناو «یواس‌اِس آبراهام لینکلن» کنید چرا که گزارش‌های متعددی درباره وخامت شرایط و تلاش نیروهای آن برای خودکشی منتشر شده است.


۳ ساعت قبل / سایت نورنیوز

سازمان بین‌المللی دریانوردی ادعای ترامپ درباره باز بودن تنگه هرمز را رد کرد

نورنیوز- گروه بین الملل: دبیرکل سازمان بین‌المللی دریانوردی در اظهاراتی درباره وضعیت تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز، ادعای دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، مبنی بر باز بودن این آبراه راهبردی را رد کرد.

آرسنیو دومینگوئز در گفت‌وگو با شبکه خبری بلومبرگ، در پاسخ به پرسشی درباره صحت ادعای ترامپ گفت با توجه به شمار بسیار اندک کشتی‌هایی که در حال حاضر از تنگه هرمز عبور می‌کنند، این آبراه «عملاً باز نیست».

وی با اشاره به وضعیت امنیتی منطقه تأکید کرد تنگه هرمز در شرایط کنونی برای کشتیرانی ایمن نیست و تا زمانی که خطر حمله به کشتی‌ها وجود داشته باشد، نباید از این مسیر دریایی عبور کرد.

دومینگوئز تصریح کرد این خطر می‌تواند از سوی طرف‌های مختلف درگیر در منطقه متوجه کشتی‌ها شود و به همین دلیل نمی‌توان صرفاً با اعلام سیاسی یا صدور بیانیه، فعالیت عادی کشتیرانی در تنگه هرمز را از سر گرفت.

دبیرکل سازمان بین‌المللی دریانوردی همچنین تأکید کرد این سازمان تا زمانی که انجام عملیات مین‌روبی در منطقه تأیید نشود، از فعالان صنعت کشتیرانی نخواهد خواست خطر عبور از تنگه هرمز را بپذیرند.

این اظهارات در شرایطی مطرح شده است که وضعیت تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز به یکی از مهم‌ترین موضوعات امنیت دریایی و تجارت جهانی تبدیل شده و هرگونه اختلال در این آبراه می‌تواند بر حمل‌ونقل انرژی و بازارهای جهانی اثرگذار باشد.


۷ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

مقامات عمانی: تهدیدهای ترامپ علیه مسقط را جدی نمی‌گیریم

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، مقام‌های عمانی در واکنش به تهدیدهای اخیر دونالد ترامپ علیه این کشور اعلام کردند که این اظهارات با تعجب و نارضایتی در مسقط مواجه شده، اما آن را جدی نمی‌گیرند.

بر اساس این گزارش، مقام‌های عمانی معتقدند تهدیدهای آمریکا در حالی مطرح شده که مسقط واشنگتن را در جریان مذاکرات خود با ایران قرار داده بود و نقش این کشور همواره بر میانجی‌گری و ایجاد ارتباط میان طرف‌های مختلف در منطقه استوار بوده است.

یک منبع عمانی، تهدیدهای ترامپ علیه عمان را تلاشی برای یافتن مقصر در شرایط ایجادشده توصیف کرد و گفت مسقط این تهدیدها را جدی نمی‌گیرد.

همچنین یک دیپلمات عمانی با اشاره به تکرار چنین اظهاراتی از سوی رئیس‌جمهور آمریکا، اعلام کرد که عمان به این واقعیت عادت کرده است که چنین تهدیدهایی بارها تکرار می‌شوند.

ترامپ پیشتر تهدید کرده بود در صورت آنچه «مانع‌تراشی عمان» خوانده، این کشور را هدف حمله قرار خواهد داد؛ اظهاراتی که با واکنش منفی مقام‌های عمانی همراه شد.




 چرا اروپایی‌ها پول نقد در خانه نگه می‌دارند؟
۲ ساعت قبل / سایت تابناک

چرا اروپایی‌ها پول نقد در خانه نگه می‌دارند؟

گاردین: نگرانی مردم اروپا از وقوع جنگ و حملات سایبری آنها را به نگهداری بیشتر پول نقد متمایل کرده است

 صلح 20 ماده‌ای ترامپ در دست «علی شعث»
۱ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

صلح 20 ماده‌ای ترامپ در دست «علی شعث»

دنیای‌اقتصاد: دولت ترامپ در طرح صلح جدید خود برای منطقه، آینده غزه را به دست چهره‌ای کمتر شناخته‌شده به نام «علی شعث» سپرده است. او که بر اساس این طرح 20ماده‌ای به‌عنوان مدیر جدید غزه تعیین شده، برنامه جسورانه‌ای دارد. شعث می‌خواهد آوارهای به‌جامانده از جنگ را به دریای مدیترانه بریزد تا برای ساکنان این باریکه که حتی پیش از جنگ هم با بحران تراکم جمعیت روبه‌رو بودند، فضای جدیدی ایجاد کند. او وعده داده که با این کار علاوه بر پاک‌سازی آوارها ظرف سه سال، زمین‌های جدیدی به غزه اضافه خواهد کرد.

 انتقال عمران‌خان از بیمارستان به زندان
۸ ساعت قبل / سایت هم میهن

انتقال عمران‌خان از بیمارستان به زندان

سخنگوی حزب عمران خان امروز (جمعه) اعلام کرد که نخست وزیر سابق پاکستان پس از سپری کردن چند ساعت در بیمارستان و دریافت مراقبت‌های پزشکی، بار دیگر به زندان بازگردانده شده است.

 درخواست بریتانیا و چند کشور متحد اسرائیل برای توقف شهرک‌سازی ای۱
۱۵ ساعت قبل / سایت دیدارنیوز

درخواست بریتانیا و چند کشور متحد اسرائیل برای توقف شهرک‌سازی ای۱

رهبران بریتانیا، کانادا، فرانسه، آلمان، ایتالیا، نروژ و هلند در یک بیانیه مشترک، تصمیم دولت اسرائیل برای انتشار مناقصه‌های ساخت و ساز مربوط به پروژه شهرک ساز...

 روسیه: فقط تهران درباره مذاکره با آمریکا تصمیم می‌گیرد
۱۵ ساعت قبل / سایت هم میهن

روسیه: فقط تهران درباره مذاکره با آمریکا تصمیم می‌گیرد

سفیر و نماینده دائم روسیه در سازمان ملل متحد تاکید کرد: ایران کشوری مستقل است و خود درباره مذاکره با آمریکا تصمیم گیری می‌‎کند.

 پشت پرده سقوط سخنگوی ترامپ؛ پنج روز تحقیق و یک مظنون اصلی
۱۰ ساعت قبل / سایت نورنیوز

پشت پرده سقوط سخنگوی ترامپ؛ پنج روز تحقیق و یک مظنون اصلی

گزارش تازه از واشنگتن، روایت رسمی خروج کارولین لویت را زیر سؤال می‌برد: سخنگوی ترامپ در تحقیقات محرمانه درباره افشای کمبود تسلیحات و خسارات جنگ با ایران، مظنون اصلی معرفی شد؛ اما پیش از برکناری تحقیرآمیز، خود استعفا داد و گفته می‌شود آخرین ضربه را با افشای ماجرای هواپیمای باری به ترامپ زد.