قیمت طلا امروز




 خبرگزاری دانشجو / ۱۴۰۵/۰۴/۲۸

معاون اردویی بسیج دانشجویی کشور: ۱۷ هزار دانشجو برای حضور در کاروان‌های اربعین ثبت‌نام کرده‌اند + فیلم

معاون اردویی بسیج دانشجویی کشور از ثبت‌نام نزدیک به ۱۷ هزار دانشجو برای حضور در کاروان‌های دانشجویی اربعین خبر داد و گفت: دانشجویان می‌توانند از طریق دفاتر ب...
 معاون اردویی بسیج دانشجویی کشور: ۱۷ هزار دانشجو برای حضور در کاروان‌های اربعین ثبت‌نام کرده‌اند + فیلم



۲ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۸ / خبرگزاری دانشجو

بیانیه بسیج دانشجویی دانشگاه شهید چمران اهواز در رابطه با قطعی برق ناعادلانه در دمای بیش از ۵۰ درجه سانتیگراد خوزستان

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، بسیج دانشجویی دانشگاه شهید چمران اهواز در بیانیه ای به رئیس‌جمهور و وزیر نیرو خواستار رسیدگی به قطعی برق استان خوزستان شدند.

متن بیانیه بدین شرح است:

وَ صِدقُ النّاس

با مردم هم صادق باشید؛ با مردم با تقلّب و خدعه و فریب و دورویی برخورد نکنید. «صِدقُ النّاس» یعنی صدق عمل با مردم؛ انسان در مواجهه‌ی با مردم با صداقت وارد بشود، با کلک و دروغ و فریب و مانند اینها با مردم برخورد نکند. اگر ما در مسائل گوناگون اجتماعی‌مان، سیاسی‌مان، انتخاباتمان، و مانند اینها، همین یک مورد را مراعات کنیم، ببینید چقدر دنیا آباد خواهد شد؛ «وَ صِدقُ النّاس».

بیانات رهبر شهید انقلاب ۱۳۹۷/۱۲/۱۲

جناب آقای دکتر پزشکیان

ریاست محترم جمهور

جناب آقای علی آبادی 

ویژه محترم نیرو

استان خوزستان طبق آمار اعلامی با ظرفیت حدود بر ۸۲۰۰ مگاوات نیروگاه برق آبی و ۷۵۰۰ مگاوات نیروگاه حرارتی و سیکل ترکیبی و صدها مگاوات واحدهای تولید پراکنده و تجدیدپذیر نقش مهمی در پایداری شبکه سراسری برق کشور دارد.

وجود سد های دز، کارون ۳، کارون ۴، مسجد سلیمان و گتوند و همچنین نیروگاه های حرارتی و سیکل ترکیبی در آبادان، خرمشهر، زرگان، بهبهان و ماهشهر از عواملی است که این استان در تولید و تامین برق پیشرو بوده و هست!

لیکن با وجود چنین ظرفیت هایی در استان خوزستان مکررا شاهد قطعی برق در ساعاتی از روز هستیم که نه تنها خارج از انصاف است بلکه گویا دست هایی پشت پرده تلاش می‌کنند که تاب آوری مردم در شرایط جنگی را به کم ترین حد ممکن رسانده و به گونه ای طراحی می‌کنند که همانند حادثه‌ای پس از افزایش قیمت بنزین در روز جمعه، رقم بخورد!

رفتار عادلانه در سیستم قطعی برق یک مطالبه جدی و بدون تعارف از جانب اقشار مختلف مردم در جنوب کشور و خاصتا خوزستان مظلوم است و جای سوال است که آیا چنین که مشخص است هیچ گونه عدالتی قرار نیست رعایت شود و شعار هایی که مطرح بود صرفا شعار ماندند؟

اما اگر تنها ایده برای مدیریت و رفع ناترازی برق را در قطعی برق میدانید باید مطلع باشید و قطعا هستید که کشور عزیزمان دارای جغرافیای متفاوت و شرایط آب و هوایی گوناگونی ست و طبعا روشی که برای استان های معتدل و شمالی کارایی دارد برای جنوب کشور مصیبت بزرگی‌ست که دردی به درد های مردم اضافه می‌کند پس قطعا باید چنین رویکردی را تغییر داد.

والسلام علیکم و رحمه الله و برکاته


۳ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۷ / خبرگزاری دانشجو

مسئول حوزه بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل منصوب و معرفی شد

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، آیین تودیع و معارفه مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل با حضور مسئولان دانشگاه، مسئولان بسیج دانشجویی استان، اساتید و جمعی از دانشجویان برگزار شد و علیسان گنجی به عنوان مسئول جدید بسیج دانشجویی این دانشگاه معرفی شد.

گنجی در این مراسم با بیان اینکه مسئولیت بیش از آنکه یک عنوان یا جایگاه باشد، یک امانت است، اظهار کرد: امیدوارم با کمک خداوند و همراهی دانشجویان و مجموعه دانشگاه بتوانیم این مسئولیت را به‌درستی انجام دهیم.

وی با قدردانی از مسئولان پیشین بسیج دانشجویی افزود: هیچ مسیری از نقطه صفر آغاز نمی‌شود و آنچه امروز در اختیار ماست، حاصل زحمات کسانی است که پیش از ما در این مسیر قدم برداشته‌اند. تلاش خواهیم کرد ادامه‌دهنده خوبی برای این مسیر باشیم و آن را یک گام جلوتر ببریم.

وی ادامه داد: اگر بسیج دانشجویی بخواهد به فلسفه وجودی خودش نزدیک شود، باید از حضور به اثرگذاری برسد.

گنجی دانشگاه را محل شکل‌گیری شخصیت، اندیشه و هویت یک نسل دانست و گفت: دانشجویی که امروز در دانشگاه نشسته، مدیر، استاد، پزشک، مهندس، کارآفرین و تصمیم‌ساز فرداست؛ بنابراین اگر قرار است درباره آینده کشور صحبت کنیم، باید از امروز همین دانشجویان صحبت کنیم.

وی آرمان‌خواهی، تحلیل و مسئولیت‌پذیری را سه ویژگی اساسی دانشجوی بسیجی عنوان کرد و افزود: آرمان بدون تحلیل ممکن است به هیجان تبدیل شود و تحلیل بدون آرمان نیز ممکن است به محافظه‌کاری و بی‌تفاوتی برسد؛ هر دوی اینها نیز بدون مسئولیت‌پذیری در حد حرف باقی می‌ماند.

گنجی با تأکید بر ضرورت تقویت مطالبه‌گری دانشجویان خاطرنشان کرد: مطالبه‌گری با تخریب تفاوت دارد، نقد با بی‌احترامی متفاوت است و صراحت با بی‌اخلاقی یکی نیست. باید یاد بگیریم حتی زمانی که اختلاف نظر داریم، اخلاق را حفظ کنیم.

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل همچنین با اشاره به ضرورت تقویت امید در میان دانشجویان گفت: امید به معنای نادیده گرفتن مشکلات نیست؛ انسان امیدوار کسی است که مشکل را می‌بیند و می‌شناسد، اما تسلیم آن نمی‌شود.

در ادامه حتما بخوانید برگزاری جلسه هماهنگی قرارگاه راهیان نور دانشجویی استان اردبیل

در ادامه این آیین، از زحمات چندساله فاطمه مولایی تقدیر و محیا ابراهیمی به عنوان مسئول بسیج دانشجویی خواهران دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل معرفی شد.

همچنین با اتمام دوره مسئولیت امیرمهدی باقری‌جدی، طی حکمی از سوی حجت‌الاسلام والمسلمین محمد علمداری‌فر، مسئول ناحیه بسیج دانشجویی استان اردبیل، علیسان گنجی به عنوان مسئول حوزه بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل منصوب و معرفی شد.


۱ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

نرخ جدید غذای دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی ایران اعلام شد

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، یاراله رومیانی اظهار کرد: نشست تخصصی شورای تغذیه دانشگاه علوم پزشکی ایران چهارشنبه ۲۸ مردادماه ۱۴۰۵ در دفتر مدیریت دانشجویی برگزار شد و موضوع تغییر مبلغ پرداختی غذای دانشجویی، با استناد به مصوبه شماره ۶۰۰/۲۱۵۵ مورخ ۲۴ شهریورماه ۱۴۰۴ معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، مورد بررسی قرار گرفت.

وی افزود: در این نشست که با حضور دکتر طالاری؛ معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه، هاشمی؛ رئیس اداره تغذیه، دکتر خورشیدی؛ معاون فرهنگی و دانشجویی پردیس بین‌الملل، رضایی کارشناس معاونت توسعه، چراغی رئیس اداره خوابگاه‌ها و دو نفر از نمایندگان شورای صنفی دانشجویان برگزار شد، نرخ جدید غذای دانشجویی در وعده‌های مختلف به تصویب رسید.

مدیر امور دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی ایران ادامه داد: بر این اساس، هزینه صبحانه دانشجویی از ۴۰ هزار ریال به ۶۰ هزار ریال، هزینه ناهار از ۱۰۰ هزار ریال به ۱۳۰ هزار ریال و هزینه شام از ۷۰ هزار ریال به ۹۰ هزار ریال افزایش یافت.

رومیانی خاطرنشان کرد: همچنین مقرر شد برای دانشجویان ساکن در خوابگاه‌های متأهلی که همراه با خانواده شامل همسر و فرزند بالای دو سال سکونت دارند، صرفاً وعده شام تأمین شود.

وی با اشاره به تعیین نرخ مستقل برای غذای دانشجویان بین‌الملل، گفت: هزینه وعده صبحانه برای این گروه ۱۵۰ هزار ریال، ناهار ۵۰۰ هزار ریال و شام ۳۰۰ هزار ریال تعیین شده است.

مدیر امور دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی ایران یادآور شد: اعضای شورای تغذیه در ادامه این نشست بر ضرورت حفظ و ارتقای کیفیت غذا، تأمین مناسب مواد اولیه و بهبود مستمر خدمات تغذیه‌ای دانشجویان تأکید کردند.