قیمت طلا امروز




 خبرگزاری دانشجو / ۱۴۰۵/۰۴/۲۸

دستگیری سه زورگیر مسلح در خیابان خاوران؛ کشف سلاح سرد و اموال مسروقه از متهمان

سه سارق زورگیر که با استفاده از پوشش چهره و سلاح سرد اقدام به اخاذی و سرقت از شهروندان می‌کردند، در جریان گشت‌زنی مأموران کلانتری ۱۱۴ غیاثی در محدوده خیابان...
 دستگیری سه زورگیر مسلح در خیابان خاوران؛ کشف سلاح سرد و اموال مسروقه از متهمان



۱ ساعت قبل / سایت خبرفوری

درگیری طایفه‌ای در ایرانشهر دو کشته بر جای گذاشت

سردار مرتضی جوکار  در زاهدان اظهار داشت: در پی اعلام مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ مبنی بر وقوع درگیری در یکی از محلات شهرستان ایرانشهر، ماموران انتظامی بلافاصله به محل حادثه اعزام شدند.

جانشین فرمانده انتظامی استان سیستان و بلوچستان افزود: ماموران پس از حضور در محل دریافتند که درگیری در پی وجود اختلافات قدیمی میان دو طایفه رخ داده و متاسفانه در جریان این حادثه، دو نفر از عابران پیاده جان خود را از دست داده‌اند.

وی ادامه داد: ماموران پلیس با حضور به‌موقع و اقدام سریع، موفق شدند ۵ نفر از عوامل این نزاع و درگیری را دستگیر کنند. ماموران در جریان پاکسازی محل حادثه، یک قبضه سلاح کلاش به همراه مهمات جنگی کشف کردند.

سردار جوکار با تاکید بر برخورد قاطع پلیس با برهم‌زنندگان نظم و امنیت عمومی خاطرنشان کرد: بررسی ابعاد این حادثه و اقدامات قانونی در خصوص افراد دستگیرشده در دستور کار پلیس قرار دارد.

جانشین فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان تأکید کرد: پلیس با هرگونه اقدام خشونت‌آمیز که امنیت و آرامش شهروندان را تهدید کند، برخورد قانونی خواهد کرد و اجازه نخواهد داد اختلافات و درگیری‌ها امنیت عمومی مردم را تحت تاثیر قرار دهد.      

 


۴ ساعت قبل / سایت اینتیتر

کشف بقایای جسد زن میانسال در اطراف ری | اولین متهمی که دستگیر شد که بود؟

به گزارش اینتیتر به نقل از  ایرنا، سرهنگ حسین مافی روز پنجشنبه اعلام کرد: در پی انجام تحقیقات پلیسی، مردی که همسر خود را به قتل رسانده و جسد او را در اطراف ری دفن کرده بود، شناسایی و دستگیر شد.

وی افزود: متهم در جریان تحقیقات و اعترافات خود مدعی شده است که پس از بروز اختلاف و درگیری لفظی با همسرش، وی را به قتل رسانده و سپس برای مخفی کردن آثار جرم، جسد را از منزل خارج و در اطراف ری دفن کرده است.

بر اساس این گزارش، بقایای جسد زن میانسال در محل مورد نظر کشف شده و تحقیقات تکمیلی درباره ابعاد این پرونده ادامه دارد.

سارقان مامور نما دستگیر در شهرری شدند

فرمانده انتظامی شهرستان ری از دستگیری ۲ نفر سارق به عنف مامورنما درشهر ری خبر داد.

سرهنگ مافی در تشریح این خبر اظهار کرد: ماموران انتظامی کلانتری ۱۶۷ دولت آباد حین گشت زنی هدفمند موفق به دستگیری یک نفر سارق زورگیر حین سرقت به عنوان مامور شدند و در ادامه موضوع در دستور کار مامورین این کلانتری قرار گرفت.

وی تصریح کرد: با هماهنگی قضایی عوامل کلانتری ۱۶۷ با اقدام پلیسی محل تردد همدست دیگر متهم را شناسایی و وی را دستگیر کرده و به مقر کلانتری انتقال دادند.

این مقام مسئول با بیان اینکه متهمان با جعل عنوان مامور پلیس اقدام به ۸ فقره اخاذی و سرقت از اتباع کردند، افزود: متهمان پس از تشکیل پرونده به مرجع قضایی معرفی شدند و تحقیقات تکمیلی از متهمان ادامه دارد.

فرمانده انتظامی شهرستان ری به شهروندان توصیه کرد: در برخورد با افرادی که خود را مامور انتظامی و یا سایر سازمان ها و نهادها معرفی می کنند حتما مدارک شناسایی معتبر درخواست کرده و در صورت مشاهده هرگونه مورد مشکوک مراتب را به پلیس ۱۱۰ اطلاع دهند.


۱۳ ساعت قبل / سایت شهرآرانیوز

دستگیری سارقان طلافروشی‌های بیرجند + جزییات

به گزارش شهرآرانیوز؛ سردار حسن شجاعی‌نسب اظهار کرد: در پی سرقت حدود ۴۰۰ گرم طلا از یک واحد صنفی طلافروشی در بازار مرکزی بیرجند موضوع به دلیل اهمیت و حساسیت آن به‌صورت ویژه در دستور کار کارآگاهان پلیس آگاهی خراسان جنوبی قرار گرفت.

وی افزود: کارآگاهان با انجام اقدامات اطلاعاتی و فنی، هویت سارقان را شناسایی کردند و بررسی‌ها نشان داد متهمان، افرادی غیربومی و حرفه‌ای هستند که پیش از این نیز در استان‌های سیستان و بلوچستان و کرمان مرتکب سرقت‌های مشابه شده و پس از آن به خراسان رضوی گریخته‌اند.

فرمانده انتظامی خراسان جنوبی بیان کرد: با هماهنگی قضایی، گروهی از کارآگاهان پلیس آگاهی این استان به مشهد اعزام شدند و با همکاری پلیس آگاهی و کلانتری بانوان خراسان رضوی مخفیگاه متهمان را شناسایی کردند.

وی تصریح کرد: ماموران در عملیاتی غافلگیرانه، پنج زن و یک مرد را به اتهام عضویت در این باند دستگیر و مقادیری طلاجات مسروقه را از مخفیگاه آنان کشف کردند.

سردار شجاعی‌نسب با بیان اینکه متهمان تاکنون به هفت فقره سرقت اعتراف کرده‌اند، یادآور شد: ارزش طلاجات کشف‌شده بیش از ۱۰ میلیارد تومان برآورد شده است.

وی عنوان کرد: متهمان پس از تشکیل پرونده برای انجام مراحل قانونی به مرجع قضایی معرفی شدند.

در ادامه حتما بخوانید سارق طلا پس از دستگیری توسط پلیس: طلا گران شد، دزد شدم! + عکس

فرمانده انتظامی خراسان جنوبی از مالکان واحد‌های صنفی و طلافروشی‌ها خواست با استفاده از تجهیزات حفاظتی استاندارد، ضریب امنیت محل کسب خود را افزایش و موارد مشکوک را از طریق مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ اطلاع دهند.

منبع: ایرنا 




 فراخوان شرکای اجتماعی برای احیای شورای عالی رفاه و اصلاح ساختار حکمرانی تامین اجتماعی
۱۸ ساعت قبل / سایت عصر خبر

فراخوان شرکای اجتماعی برای احیای شورای عالی رفاه و اصلاح ساختار حکمرانی تامین اجتماعی

دبیر و عضو هیأت‌مدیره کانون انجمن‌های صنفی کارفرمایی استان تهران خواستار تشکیل «کارگروه احیای شورای عالی رفاه و تأمین اجتماعی و اصلاح ساختار حکمرانی سازمان

 ترمیم زخم‌های جنگ در منطقه ۱۱
۲۳ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

ترمیم زخم‌های جنگ در منطقه ۱۱

مهدی قمی، شهردار منطقه ۱۱ در نشست خبری با اصحاب رسانه ضمن ارائه گزارشی از اقدامات این نهاد در این دوره از مدیریت شهری، از آغاز نوسازی واحدهای تخریب‌شده در جنگ تحمیلی سوم خبر داد.

 پنج علامت مهم سکته مغزی | انجمن حمایت از بیماران سکته‌های مغزی نداریم
۲۰ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

پنج علامت مهم سکته مغزی | انجمن حمایت از بیماران سکته‌های مغزی نداریم

رئیس و نایب‌رئیس انجمن سکته مغزی ایران با اشاره به نبود انجمن حمایت از بیماران سکته‌های مغزی گفت: می‌توانیم برای حمایت از این بیماران یک انجمن مردمی تشکیل دهیم.

 گسترش مشاغل پلتفرمی و آزاد در فضای مجازی / ساختار فعلی بیمه پاسخگوی بازار کار نیست
۲ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

گسترش مشاغل پلتفرمی و آزاد در فضای مجازی / ساختار فعلی بیمه پاسخگوی بازار کار نیست

دبیر هیات امنای سازمان تأمین اجتماعی و صندوق‌های تابعه با اشاره به تغییرات گسترده در بازار کار و گسترش مشاغل پلتفرمی و آزاد در فضای مجازی (فریلنسر)، گفت: ساختار فعلی نظام بیمه‌های اجتماعی کشور پاسخگوی واقعیت‌های جدید بازار کار نیست و لازم است الگوهای پوشش بیمه‌ای متناسب با این تحولات بازطراحی شود.

 جوان‌ترین و پیرترین داوطلبان کنکور معرفی شدند
۲۳ ساعت قبل / سایت هم میهن

جوان‌ترین و پیرترین داوطلبان کنکور معرفی شدند

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور با اشاره به حضور داوطلبان با سنین مختلف در کنکور سراسری ۱۴۰۵ گفت: پیرترین داوطلب این آزمون ۸۵ ساله و از استان کرمانشاه است و جوان‌ترین داوطلبان، یک دختر و یک پسر متولد سال ۱۳۹۳ و ۱۲ ساله هستند.

 احتمال وقوع سیل در پنج استان کشور
۱۸ ساعت قبل / خبرگزاری ایسکانیوز

احتمال وقوع سیل در پنج استان کشور

سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور از احتمال وقوع سیل در پنج استان به دنبال صدور هشدار سطح نارنجی از سوی سازمان هواشناسی مبنی بر تشدید بارش‌ها خبر داد.