قیمت طلا امروز




 خبرگزاری دانشجو / ۱۴۰۵/۰۴/۱۵

تشییع امام شهید رفراندوم مقبولیت نظام است

نماینده ولی‌فقیه در استان اردبیل گفت: تشییع پیکر پاک امام شهیدمان رفراندوم حقیقی برای نمایش مقبولیت نظام است.
 تشییع امام شهید رفراندوم مقبولیت نظام است



 تقوی: دشمن با شهادت رهبر شهید به اهدافش نرسید؛مردم پشت انقلاب ایستادند - تسنیم
۴۶ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

تقوی: دشمن با شهادت رهبر شهید به اهدافش نرسید؛مردم پشت انقلاب ایستادند - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت، حجت‌الاسلام والمسلمین سیدرضا تقوی، عضو شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور، پیش از ظهر امروز در مراسم اربعین رهبر شهید انقلاب در مصلی امام خمینی(ره) رشت، با اشاره به ماندگاری مکتب عاشورا اظهار کرد: دشمنان تصور می‌کردند با شهادت امام حسین(ع) و یارانش، این حرکت پایان یافته است، اما پس از 1400 سال، فرهنگ حسینی همچنان زنده است و در جامعه اسلامی آثار و جلوه‌های آن دیده می‌شود.

به گفته وی، ملت ایران نیز با بهره‌گیری از همین فرهنگ، انقلاب اسلامی را شکل داد و امروز فرهنگ عاشورا یکی از پایه‌های اصلی حرکت انقلاب اسلامی و ایستادگی مردم در برابر دشمنان است.

تقوی با اشاره به نقش مردم در موفقیت رهبران و حرکت‌های بزرگ اجتماعی گفت: هیچ رهبری بدون حضور مردم نمی‌تواند اهداف خود را به نتیجه برساند؛ همان‌گونه که امیرالمؤمنین(ع) نیز در دوره‌ای با وجود حقانیت خود، از پشتیبانی کافی مردم برخوردار نبود، اما امروز ملت ایران با حضور، فداکاری و حمایت خود پشتوانه‌ای مهم برای رهبری و نظام اسلامی ایجاد کرده است.

عضو شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور با اشاره به رویکرد رهبر شهید انقلاب در تقویت ایران بیان کرد: یکی از محورهای اصلی تلاش‌های ایشان، ساختن ایران قدرتمند بود و در این مسیر، موضوع قدرت در عرصه‌های مختلف مورد توجه قرار گرفت؛ از قدرت نظامی و امنیتی گرفته تا قدرت نرم، فرهنگی و علمی.

به گفته وی، امروز دشمن در عرصه فرهنگ تلاش زیادی برای نفوذ و اثرگذاری دارد و به همین دلیل، مقابله با جنگ نرم و تقویت قدرت فرهنگی از موضوعات مهمی است که باید مورد توجه جدی قرار گیرد.

نقش علما، معلمان و دانشگاهیان در مقابله با جنگ نرم

تقوی با اشاره به نقش روحانیون، علما، معلمان و دانشگاهیان در عرصه فرهنگی تاکید کرد: این مجموعه‌ها مسئولیت مهمی در مقابله با جنگ نرم برعهده دارند و باید برای تقویت فرهنگ دینی و انقلابی در جامعه برنامه‌ریزی کنند.

عضو شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور یکی از اقدامات مهم رهبر شهید انقلاب را توجه ویژه به گسترش فرهنگ قرآن دانست و افزود: برگزاری برنامه‌های قرآنی، آموزش قرآن در ماه مبارک رمضان و توسعه فعالیت‌های قرآنی در شهرها و روستاها از جمله اقداماتی …



 حال و هوای دارالذکر در چهلمین روز فراغ/ از شوقِ دیدار تا بغضِ وداع - تسنیم
۲ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

حال و هوای دارالذکر در چهلمین روز فراغ/ از شوقِ دیدار تا بغضِ وداع - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد،اینک که در انتهای این صف طویل ایستاده‌ام و برای رسیدن به رواق دارالذکر از این صحن به آن صحن و از این رواق به آن رواق می‌روم، صحنه‌هایی آشنا، از پس پرده خاطراتم سر برمی‌آورند و در ضمیرم جان می‌گیرند. صحنه‌هایی از گذشته‌های دور در دل یک روز تابستان.

آن روز هم صف بلند بود و بی‌قرار، چشم‌ها اشکبار بود و بارانی، اما خبری از حزن و ماتم نبود. آن روز کسی برای وداع نیامده بود. همه به شوق وصال آمده بودند.

همین‌طور که پاهایم را قدم‌به‌قدم بر سنگفرش‌های صحن و گاه بر قالی‌های سرخ می‌کشانم، دل غم زده و پاییزی‌ام را برمی‌دارم و به دورترین بهار عمرم می‌برم؛ به بهاری که هنوز هیچ برگ خزان‌دیده‌ای بر زمینش نیفتاده است. می‌برمش تا مشتی از طراوت آن روز بردارم و بر زخمِ جان امروز بگذارم؛ شاید اندکی از سوزِ این داغ بکاهد.

می‌روم به یکی از زیباترین روزهای عمرم و دوباره می‌شوم همان دخترکِ 13 و یا شاید 14 ساله؛ دختری بسیجی در آستانه نوجوانی، با دلِ کوچک و شوقی بزرگ، که برای دیدارِ همین مردی که امروز به دیدارش آمده‌، ساعت‌ها در صف ایستاده بود؛ آن دخترک چه می‌دانست این، اولین و آخرین دیدارش خواهد بود؟

چه می‌دانست حضورش در تجمع بسیجیان و آن دیدار عاشقانه با رهبر معظم انقلاب، قرار است سال‌ها بعد، نه فقط یک خاطره، که پناهِ دلش در روزهای دلتنگی باشد؛ خاطره‌ای که باید تمامِ عمر، آن را در صندوقچه زیباترین روزهای زندگی‌اش نگه دارد و هر بار که دلش گرفت، درِ آن را باز کند و برای چند لحظه به آن روز برگردد.

از گذشته بازمی‌گردم؛ دوباره در صف ایستاده‌ام. رواقِ دارالذکر دیگر دور نیست؛ لحظه‌ها را به هم می‌دوزم و قدم‌ها را به جلو می‌کشانم. گاهی گردن می‌کشم تا شاید ابتدای صف را ببینم.

ناگهان صدای جمعیت اوج می‌گیرد.نوای دلنشین صلوات، همچون کبوتری سفید و رها، در آسمانِ صحن، بال می‌گشاید و از دهان هزاران نفر به آسمان می‌رود و فضای حرم را آکنده از عطر بهشت می‌کند.

همراه با صدای صلوات جمعیت، شعاری از سال‌های دور در ذهنم جان می‌گیرد:«صل علی محمد، یاور مهدی آمد.» ...

چه عجیب است حافظه؛ بعضی صداها را نه در گوش، که در جان نگه می‌دارد.

هرچه …



 ۲۱هزار و ۵۰۰ داوطلب استان در آزمون سراسری رقابت می‌کنند/ کنکور در ۱۱ حوزه امتحانی با آرامش و امنیت برگزار می‌شود
۲ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

۲۱هزار و ۵۰۰ داوطلب استان در آزمون سراسری رقابت می‌کنند/ کنکور در ۱۱ حوزه امتحانی با آرامش و امنیت برگزار می‌شود

به گزارش خبرگزاری برنا از اردبیل: مسعود امامی یگانه،استاندار اردبیل رور پنچشنبه در بازدید از روند برگزاری آزمون سراسری ۱۴۰۵ در دانشگاه محقق اردبیلی اظهار کرد: ۶۵درصد داوطلبان آزمون سراسری در استان را بانوان و ۳۵درصد را آقایان تشکیل می‌دهند که نشان‌دهنده حضور پررنگ بانوان در رقابت‌های علمی و دانشگاهی است.

 وی با بیان اینکه برای برگزاری آزمون سراسری در استان اردبیل ۱۱ حوزه امتحانی پیش‌بینی شده است، افزود: امروز در نوبت صبح آزمون گروه علوم تجربی و در نوبت بعدازظهر آزمون گروه‌های زبان خارجی و هنر برگزار می‌شود.

 استاندار اردبیل ادامه داد: فردا نیز آزمون گروه‌های علوم انسانی و فنی و مهندسی برگزار خواهد شد که تمهیدات لازم برای برگزاری مطلوب این آزمون‌ها در استان پیش‌بینی شده است.

 امامی یگانه با اشاره به دیدار با خانواده‌های داوطلبان در حاشیه بازدید، بیان کرد: خانواده‌ها نیز مانند فرزندان خود دغدغه موفقیت و ورود به دانشگاه و به‌ویژه تحصیل در رشته مورد علاقه فرزندانشان را دارند.

 وی از تلاش مجموعه دانشگاه‌ها و دستگاه‌های اجرایی برای برگزاری آزمون سراسری قدردانی کرد و گفت: از ماه‌های گذشته برنامه‌ریزی و هماهنگی‌های لازم برای برگزاری مطلوب آزمون در استان اردبیل انجام شده است.

 استاندار اردبیل با قدردانی ویژه از رئیس دانشگاه محقق اردبیلی و مجموعه دانشگاه‌های استان اظهار کرد: همکاری همه دستگاه‌های اجرایی موجب شده است آزمون سراسری در فضایی آرام و امن برگزار شود و امیدواریم این روند تا پایان آزمون نیز با موفقیت ادامه یابد.



 اعلام برنامه‌های  چهلم رهبر شهید و شهادت امام عسکری (ع) در حرم رضوی - تسنیم
۲ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

اعلام برنامه‌های چهلم رهبر شهید و شهادت امام عسکری (ع) در حرم رضوی - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، به نقل از آستان‌نیوز، حجت‌الاسلام شریعتی‌نژاد، معاون تبلیغات اسلامی حرم مطهر رضوی، اظهارکرد: مراسم محوری چهلم رهبر شهید انقلاب پنجشنبه‌شب، هم‌زمان با شب شهادت امام حسن عسکری (ع)، بلافاصله پس از نماز مغرب و عشا در صحن پیامبر اعظم (ص) برگزار می‌شود و تا ساعت 21 ادامه دارد.

«مجاهد خستگی‌ناپذیر»؛ روایت اندیشه و دستاورد‌های تشکل‌های انقلابی

وی از برپایی نمایشگاه «مجاهد خستگی‌ناپذیر» در حدفاصل باب‌الجواد (ع) تا باب‌الرضا (ع) خبر داد و اظهار کرد: این نمایشگاه با مشارکت تشکل‌های دینی و انقلابی، به معرفی فعالیت‌ها و دستاورد‌های آنان و تبیین اندیشه‌های رهبر شهید انقلاب اختصاص دارد؛ زمان بازدید از این نمایشگاه 28 و 29 مردادماه از ساعت 16 تا 21:30 اعلام شده است.

معاون تبلیغات اسلامی حرم مطهر رضوی افزود: بخشی از آثار رهبر شهید انقلاب نیز در این نمایشگاه عرضه شده و علاقه‌مندان امکان تهیه این آثار را دارند.

از محفل قرآن تا نشست علمی

حجت‌الاسلام شریعتی‌نژاد با اشاره به برنامه‌های قرآنی این ایام گفت: یک محفل قرآنی عصر پنجشنبه در مسجد گوهرشاد برگزار می‌شود و غروب جمعه نیز ویژه‌برنامه‌ای معنوی با محوریت رهبر شهید انقلاب، در حرم مطهر برگزار خواهد شد.

وی ادامه داد: در رواق دارالذکر، در جوار مرقد رهبر شهید، نیز برنامه‌هایی شامل تلاوت قرآن، قرائت زیارت امین‌الله به نیابت از ایشان، دعای عهد و دعای ندبه پیش‌بینی شده است.

معاون تبلیغات اسلامی حرم مطهر رضوی همچنین از برگزاری نشست علمی «جایگاه علوم اسلامی در منظومه فکری رهبر شهید انقلاب» خبر داد و گفت: این نشست از ساعت 8 صبح تا نماز ظهر در تالار قدس و با حضور علما، اندیشمندان حوزه و دانشگاه برگزار می‌شود و تولیت آستان قدس رضوی در آن سخنرانی خواهد کرد.

ویژه‌برنامه «در سوگ پدر، در انتظار فرج»

هم‌زمان با فرارسیدن شب شهادت امام حسن عسکری (ع) و روز آغاز امامت حضرت ولی‌عصر (عج)، ویژه‌برنامه «در سوگ پدر، در انتظار فرج» از پنجشنبه 29 تا شنبه 31 مردادماه در رواق حضرت نجمه خاتون (س) برگزار می‌شود.

این ویژه‌برنامه در دو نوبت ساعت 10:10 و 17:10 با سخنرانی، دکلمه‌خوانی نوجوانان، …



پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 طلا زیر ۴۵۰۰ دلار آرام گرفت؛ نقره در محدوده ۶۷ دلار ماند
سایت ایران آنلاین

طلا زیر ۴۵۰۰ دلار آرام گرفت؛ نقره در محدوده ۶۷ دلار ماند

بهای اونس طلا در معاملات پنجشنبه با افت ۰.۶۳ درصدی به ۴۴۸۹.۲۸ دلار رسید؛ نقره نیز پس از جهش نزدیک به ۶ درصدی روز قبل، در محدوده ۶۶.۸۷ دلار معامله شد.
 رشد ۸ هزار درصدی آموزش مدارس روی اسکای‌روم
سایت توسعه برند

رشد ۸ هزار درصدی آموزش مدارس روی اسکای‌روم

توسعه برند؛ در رویداد «تخته سیاه» با موضوع آینده آموزش آنلاین در مدارس که ۲۹ مردادماه در مرکز همایش‌های نور برگزار شد، جمعی از فعالان، کارشناسان و مدیران حوزه آموزش حضور داشتند. پیمان عمرانی، مدیر ارشد بازاریابی اسکای‌روم، در این رویداد با ارائه گزارشی از روند آموزش آنلاین در ایران و جهان، از رشد ۸ هزار درصدی استفاده مدارس از اسکای‌روم در بهار ۱۴۰۵ خبر داد.
 پورجمشیدیان خبر داد: مساعدت دولت برای خرید و واردات اتوبوس
سایت جهان صنعت نیوز

پورجمشیدیان خبر داد: مساعدت دولت برای خرید و واردات اتوبوس

رئیس ستاد مرکزی اربعین حسینی تاکید کرد: یک مصوبه برای خرید و واردات دو هزار دستگاه اتوبوس و یک مصوبه سه هزار دستگاهی داریم، اما در روند خرید و واردات اتوبوس مشکلاتی وجود دارد که به دلیل دخیل بودن دستگاه‌های مختلف، زمان‌بر می‌شود.
 نماینده مجلس: آمریکا به‌دنبال تشدید بحران سیاسی و اقتصادی در ایران پیش از ضربه نظامی است
سایت هم میهن

نماینده مجلس: آمریکا به‌دنبال تشدید بحران سیاسی و اقتصادی در ایران پیش از ضربه نظامی است

عضو کمیسیون امور داخلی کشور در مجلس گفت: آمریکا در پی آن است که ابتدا بحران سیاسی و اقتصادی در ایران تشدید شود و پس از یک ناآرامی داخلی، ضربه نظامی وارد شود.
 آدم ربایان دختر تهرانی را به ترکیه قاچاق کردند + جزییات یک پرونده برون مرزی برای نجات دختر ایرانی
سایت رکنا

آدم ربایان دختر تهرانی را به ترکیه قاچاق کردند + جزییات یک پرونده برون مرزی برای نجات دختر ایرانی

حوادث رکنا: فریب با وعده اعزام به ترکیه پایان تلخی برای زن جوان داشت؛ اما عملیات ضربتی و غافلگیرانه کارآگاهان اداره یازدهم پلیس آگاهی تهران بزرگ، به اسارت وی پایان داد و آدم‌ربای تبهکار را در مخفیگاهش در شهرک راه‌آهن به دام انداخت.
 نوری قزلجه: امکان واردات مستقیم گندم برای واحدهای صنف و صنعت فراهم می شود
سایت ایران آنلاین

نوری قزلجه: امکان واردات مستقیم گندم برای واحدهای صنف و صنعت فراهم می شود

وزیر جهاد کشاورزی از ابلاغ قریب الوقوع بخشنامه جدیدی خبر داد که به موجب آن، واحدهای صنف و صنعت امکان خرید گندم مورد نیاز خود از داخل کشور را خواهند داشت و زمینه واردات مستقیم این محصول نیز برای آنان فراهم می شود.
 گلکسی S26 FE؛ پرچمدار اقتصادی سامسونگ با قیمت ۷۹۹ دلار در راه بازار
سایت رکنا

گلکسی S26 FE؛ پرچمدار اقتصادی سامسونگ با قیمت ۷۹۹ دلار در راه بازار

رکنا اقتصادی: گلکسی S26 FE در آستانه رونمایی قرار دارد؛ گوشی جدید سامسونگ با نمایشگر ۶.۷ اینچی ۱۲۰ هرتزی، تراشه اگزینوس ۲۵۰۰، دوربین سه‌گانه ۵۰ مگاپیکسلی و پشتیبانی نرم‌افزاری هفت‌ساله عرضه خواهد شد. گزارش‌ها از قیمت پایه ۷۹۹ دلاری این گوشی در بازار آمریکا حکایت دارند؛ رقمی که نسبت به نسل قبل افزایش قابل توجهی دارد.
 مقام سابق آمریکایی: جنگ ایران در جهت منافع امنیت ملی ما نیست/ حمله به دادگستری بهبهان تکذیب شد/ تکذیب آتش‌سوزی در پالایشگاه تهران؛ ماجرای دود غلیظ چه بود؟
سایت دیدارنیوز

مقام سابق آمریکایی: جنگ ایران در جهت منافع امنیت ملی ما نیست/ حمله به دادگستری بهبهان تکذیب شد/ تکذیب آتش‌سوزی در پالایشگاه …

در پی آغاز تجاوز نظامی اسرائیل و آمریکا علیه ایران از روز ۹ اسفندماه ۱۴۰۴، تنش‌های گسترده در خاورمیانه و درگیری‌ها میان ایران و آمریکا در تنگه هرمز همچنان اد...