
به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، مهرداد حسنزاده مدیرکل مدیریت بحران استانداری هرمزگان از وقوع آتشسوزی در منطقه چهچکور در شرق بندرعباس خبرداد و گفت: دود مشاهدهشده در این محدوده ناشی از آتشسوزی چند اصله نخل و سرایت حریق به یک انبار ضایعات است.
وی اظهار کرد: این آتشسوزی در منطقه چهچکور رخ داده و در پی آن، ابتدا چند اصله نخل طعمه حریق شد و سپس آتش به یک انبار ضایعات در همان منطقه سرایت کرد.
در ادامه حتما بخوانید هواشناسی هرمزگان: ماندگاری هوای گرم و افزایش دما تا شنبه
مدیرکل مدیریت بحران استانداری هرمزگان افزود: بلافاصله پس از اعلام حادثه، شش دستگاه خودروی آتشنشانی به همراه ماشینآلات و نیروهای عملیاتی به محل اعزام شدند و عملیات اطفای حریق با سرعت آغاز شد.
حسنزاده با تأکید بر حضور میدانی مسئولان و نیروهای امدادی در محل حادثه، خاطرنشان کرد: روند مهار و اطفای آتش با جدیت در حال انجام است و تیمهای عملیاتی تا کنترل کامل حریق در محل حضور خواهند داشت.






