قیمت طلا امروز




 خبرگزاری دانشجو / ۱۴۰۵/۰۴/۱۶

سید عمار حکیم از ملت عراق برای حضور گسترده در مراسم تشییع پیکر رهبر شهید ایران دعوت کرد

سید عمار حکیم، رهبر جریان حکمت ملی عراق با دعوت از ملت این کشور برای حضور گسترده در مراسم تشییع پیکر شهید آیت‌الله سید علی خامنه‌ای، این حضور را پیامی از همب...
 سید عمار حکیم از ملت عراق برای حضور گسترده در مراسم تشییع پیکر رهبر شهید ایران دعوت کرد



۲ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

الفیاض: عراق وارد مرحله‌ای جدید پس از خروج آمریکا می‌شود

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو؛ «فالح الفیاض»، رئیس سازمان الحشد الشعبی عراق در یک گفت‌وگوی تلویزیونی تأکید کرد که عراق در برابر مجموعه‌ای از مسئولیت‌ها و چالش‌ها قرار دارد که نیازمند آرامش و عقلانیت است و همزمان باید قدرت دولت، حاکمیت و تصمیم‌گیری مستقل کشور حفظ شود.

وی با بیان اینکه الحشد الشعبی اختیار تصمیم‌گیری برای جنگ را ندارد و به دستور فرمانده کل نیروهای مسلح پایبند است، افزود: نخست‌وزیر مسئول همه کسانی است که برای دفاع از کشور سلاح حمل کرده‌اند.

الفیاض با تاکید بر اینکه سلاح باید در اختیار دولت باشد، خواستار ساماندهی پرونده سلاح در چارچوب ضوابطی شد که همه طرف‌ها را دربرگیرد.

وی در عین حال هشدار داد که برخورد قهرآمیز با پرونده سلاح می‌تواند به درگیری منجر شود.

مرحله پس از خروج آمریکا

الفیاض درباره مرحله پس از خروج نیروهای آمریکایی گفت عراق وارد مرحله‌ای جدید خواهد شد که مستلزم بازتنظیم روابط با کشورهای جهان بر اساس منافع عراق است.

او همچنین بر ضرورت ایجاد معادله قدرت جدید برای حفاظت از حریم هوایی و صیانت از حاکمیت عراق تأکید کرد.

الفیاض خروج نیروهای آمریکایی و پایان حضور ائتلاف بین‌المللی در عراق را «یک مرحله افتخارآمیز برای عراق» و موضوعی شایسته جشن گرفتن توصیف کرد و همزمان خواستار عبور از ادبیات تنش‌زا و حرکت به سمت مرحله‌ای باثبات‌تر شد.

حملات به الحشد الشعبی

رئیس الحشد الشعبی همچنین به هدف قرار گرفته شدن نیروهای این سازمان گفت: در جریان جنگ علیه ایران، بیش از ۱۰۰ مقر الحشد الشعبی هدف حمله قرار گرفته و بیش از ۱۰۰ نفر از نیروهای این سازمان شهید و ده‌ها نفر دیگر زخمی شده‌اند.

او گفت الحشد الشعبی در حفاظت از نیروها و مقرهای خود کوتاهی نخواهد کرد و برای دفاع از آنها، اقدامات لازم را در چارچوب قانونی انجام خواهد داد.

سلاح و ارتباطات سیاسی

الفیاض بر ضرورت تفکیک میان الحشد الشعبی به‌عنوان یک نهاد و عناوین سیاسی و گروهی تأکید کرد و گفت:قانون مربوط به الحشد نباید به‌صورت شتاب‌زده یا بر اساس منافع سیاسی تصویب شود و هر نیروی الحشد الشعبی که علیه او حکم قضایی صادر شده باشد، باید بازداشت و به مراجع قانونی تحویل داده شود.

موضع عراق درباره منطقه

الفیاض درباره تحولات منطقه گفت: موضع اخلاقی و سیاسی عراق ایجاب می‌کند که در کنار مظلومان در غزه، لبنان، سوریه و ایران قرار گیرد، اما در شرایط کنونی وارد رویارویی نظامی نشود.

او همچنین نسبت به حضور نظامی خارجی در سوریه ابراز نگرانی کرد و گفت عراق خواهان ایجاد رابطه با دمشق به شکلی است که امنیت و ثبات عراق را حفظ کند.


۵ ساعت قبل / سایت مشرق

تو دهنی توئیتر به رییس مجلس عراق: خلیج فارس صحیح است

به گزارش مشرق، بعد از اینکه الحلبوسی رئیس پارلمان عراق در اقدامی عجیب از عنوان جعلی خلیج عربی در توئیتی استفاده کرده بود؛ شبکه ایکس در توضیح این توئیت برای مخاطبان توضیح داد که عبارت استفاده شده جعلی و عبارت «خلیج فارس» صحیح است؛

کاربران این اقدام شبکه ایکس را تو دهنی به رئیس پارلمان عراق قلمداد کردند؛

*بازنشر مطالب شبکه‌های اجتماعی به منزله تأیید محتوای آن نیست و صرفا جهت آگاهی مخاطبان از فضای این شبکه‌ها منتشر می‌شود.


۵ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

مراسم بزرگداشت چهلم رهبر شهید در سفارت ایران در بیروت - تسنیم

بین الملل

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، به مناسبت فرارسیدن چهلمین روز از تدفین پیکر رهبر امت اسلامی و مستضعفان جهان، حضرت آیت‌الله العظمی امام شهید سید علی الحسینی خامنه‌ای (رض)، سفارت جمهوری اسلامی ایران در بیروت مجلس ترحیمی برگزار کرد.

این مراسم با حضور محمد رضا رئوف شیبانی، سفیر کشورمان در لبنان و کارکنان سفارت برگزار شد.

بسیاری از چهره های سیاسی، فرهنگی و نظامی لبنانی در این مراسم حاضر بودند.

از جمله مهمانان این مراسم می توان به ایوب حمید در رأس یک هیئت عالی رتبه از جنبش «امل»،نمایندگان پارلمان لبنان از جمله امین شری، ابراهیم الموسوی، حسن عزالدین، علی عمار، حسین جشی؛ شیخ علی الخطیب، نایب‌رئیس مجلس اعلای شیعیان، شیخ علی قندور رئیس مجلس اسلامی علوی که شیخ احمد عاصی نمایندگی او را بر عهده داشت و شیخ احمد قبلان، مفتی شیعیان جعفری لبنان اشاره کرد.

همچنین برخی از نمایندگان پیشین پارلمان لبنان از جمله عبدالله قصیر، انور جمعه، محمد برجاوی؛ و همچنین حاج محمود قماطی، نایب‌رئیس شورای سیاسی «حزب‌الله»؛ علی حجازی، رئیس حزب «الرایه»، شاکر برجاوی، رئیس «جریان عربی»؛ ربیع بنات، رئیس حزب سوری قومی اجتماعی، وائل حسنیه، نایب‌رئیس حزب سوری قومی اجتماعی، رافی مادایان، دبیر «مستقلون من اجل لبنان» در رأس یک هیئت؛ رالف شمالی، رئیس جنبش «حماة الدیار»، شیخ غازی حنینه، رئیس هیئت امنای «تجمع العلماء المسلمین»، شیخ زهیر جعید، هماهنگ‌کننده عمومی «جبهه العمل الاسلامی»، شیخ عبدالله الجبری، دبیرکل جنبش «الأمة»، دکتر احمد عبدالهادی، نماینده جنبش «حماس» در لبنان؛ احسان عطایا، نماینده جنبش «جهاد اسلامی» در لبنان که محفوظ منور، مسئول روابط عمومی این جنبش نمایندگی او را بر عهده داشت؛ و همچنین نمایندگانی از جنبش‌ها و شخصیت‌های ملی و اسلامی و گروه‌های فلسطینی، فعالان فرهنگی و اجتماعی و هیئت‌های مردمی از جمله دیگر حاضران در این مراسم یادبود بودند.

پس از تلاوت آیاتی از قرآن کریم، شیخ علی الخطیب، نایب‌رئیس مجلس اعلای شیعیان لبنان و شیخ احمد قبلان، سخنانی را درباره مقام رهبر شهید (ره)  به‌عنوان رهبری برجسته و پیشگام در جهان اسلام ایراد داشته و تأکید کردند که میراث فکری و جهادی او همچنان مشعلی خواهد بود که نسل‌های زنده را الهام می‌بخشد و راه‌های پیروزی را در برابر چالش‌های بزرگ پیش روی امت اسلامی روشن می‌سازد.

ببینید| چهلم «آقای شهید ایران» در حرم امام رضا(ع)/ عهد ملت با رهبری حال و هوای دارالذکر در چهلمین روز فراغ/ از شوقِ دیدار تا بغضِ وداع

 

این مجلس ترحیم با مجلس عزای حسینی به پایان رسید.

انتهای پیام/  




 سوریه؛ خط مقدم تقابل
۱۸ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

سوریه؛ خط مقدم تقابل

ترکیه روز چهارشنبه آنچه را که «ادعاهای غیرقابل قبول» اسرائیل درباره موضع نظامی این کشور در سوریه خواند، به‌شدت رد کرد. این واکنش پس از آن صورت گرفت که رژیم اسرائیل یک پایگاه هوایی سوریه در نزدیکی مرز ترکیه را بمباران کرد و مدعی شد سوریه در آستانه موافقت با استقرار نیروهای ترکیه در این پایگاه بوده است.

 تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران، حزب‌الله، روسیه و کوبا
۵ ساعت قبل / سایت تابناک

تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران، حزب‌الله، روسیه و کوبا

دولت آمریکا روز پنجشنبه افراد و نهادهای مرتبط با چند کشور را تحریم کرد.

 توفیق اجباری ترامپ در بازار انرژی پاک
۱۴ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

توفیق اجباری ترامپ در بازار انرژی پاک

دنیای اقتصاد: با وجود تلاش‌های دولت آمریکا برای محدودیت انرژی‌های تجدیدپذیر، دوران ریاست‌جمهوری دونالد ترامپ اکنون شاهد شکوفایی غیرمنتظره انرژی‌های پاک است.

 کاتس: اردوغان ترکیه را به سمت ماجراجویی‌های خطرناک پیش می‌برد
۱۳ ساعت قبل / سایت هم میهن

کاتس: اردوغان ترکیه را به سمت ماجراجویی‌های خطرناک پیش می‌برد

وزیر اسرائیل با طرح این ادعا که رئیس‌جمهور ترکیه این کشور را به سوی ماجراجویی‌های خطرناک سوق می‌دهد، گفت: بهتر است اردوغان عزم و اراده ما را برای دفاع از خود امتحان نکند.

 عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد - تسنیم
۱۷ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد - تسنیم

وزیر امور خارجه در واکنش به تهدیدات آمریکا علیه ایران نوشت که سیاست‌های شکست خورده بازهم شکست می‌خورد.

 فرودگاه بن‌گوریون تعطیل شد
۱۱ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

فرودگاه بن‌گوریون تعطیل شد

اعتصاب کارکنان، فرودگاه بن‌گوریون را تعطیل و ۱۰۰ هزار مسافر را سرگردان کرد. وزیر رژیم صهیونیستی کارگران را به گروگان‌گیری متهم کرد و خواستار مجازات آن‌ها شد.