قیمت طلا امروز




 خبرگزاری دانشجو / ۱۴۰۵/۰۵/۰۹

رژیم صهیونیستی از ۷۰۰ تُن ماده منفجره استفاده کرد

رسانه‌ها از وقوع انفجارهای گسترده در جنوب لبنان خبر دادند؛ انفجارهایی که به گفته منابع خبری، در پی استفاده رژیم صهیونیستی از حدود ۷۰۰ تن مواد منفجره برای تخر...
 رژیم صهیونیستی از ۷۰۰ تُن ماده منفجره استفاده کرد

به گزارش گروه بین المللی خبرگزاری دانشجو، منابع رسانه‌ای از شنیده‌شدن انفجارهای شدید در مناطق جنوبی لبنان خبر دادند و اعلام کردند رژیم صهیونیستی در جریان این عملیات، حجم قابل توجهی مواد منفجره به کار گرفته است.

بر اساس گزارش‌های منتشرشده، ارتش رژیم صهیونیستی مدعی شده هدف این عملیات، از بین بردن یک تونل متعلق به حزب‌الله در نزدیکی قلعه تاریخی «الشقیف» بوده است.

رسانه‌ها میزان مواد منفجره استفاده‌شده در این عملیات را حدود ۷۰۰ تن اعلام کرده‌اند؛ رقمی که نشان‌دهنده گستردگی عملیات تخریب ادعایی ارتش رژیم صهیونیستی است.



۴ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

ادامه نقض آتش بس در لبنان - تسنیم

بین الملل

 به گزارش تسنیم، شبکه المیادین گزارش داد که توپخانه ارتش رژیم صهیونیستی شهرک «المنصوری» را هدف حملات توپخانه‌ای قرار داده است.

بر اساس این گزارش، نیروهای ارتش اشغالگر صهیونیستی همچنین اقدام به ایجاد یک انفجار در اطراف شهرک «زوطر الشرقیه» در جنوب لبنان کردند.

شبکه المیادین همچنین گزارش داد که جنگنده‌های رژیم صهیونیستی نیز حملات هوایی جدیدی را به اطراف مناطق «علی الطاهر» و «الدبشه» در جنوب لبنان انجام دادند.

این حملات در حالی انجام می شود که دولت لبنان تحت نظارت آمریکا درگیر مذاکرات مستقیم با رژیم اشغالگر اسرائیل است. در همین حال، احزاب و نیروهای سیاسی لبنان به ویژه حزب‌الله ضمن مخالفت با این روند از دولت لبنان خواسته اند که در مورد این اقدام اشتباه و مسیر خطرناک تجدید نظر کند.

رژیم صهیونیستی از دوم مارس (11 اسفند 1404) حمله گسترده‌ای را علیه لبنان آغاز کرد که علاوه بر شهادت و زخمی‌شدن شماری از شهروندان لبنانی، بیش از یک میلیون نفر هم آواره شده‌اند و همچنان بخش‌هایی در جنوب این کشور در اشغال این رژیم است.

لبنان و رژیم صهیونیستی ماه گذشته با میانجی‌گری آمریکا «توافق چارچوب» امضا کردند؛ توافقی که هدف آن پایان دادن به جنگ میان رژیم اسرائیل و حزب‌الله عنوان شد. این توافق پس از چند دور مذاکرات مستقیم میان دو طرف در واشنگتن حاصل شد.

در عین حال، این توافق با انتقاداتی نیز روبه‌رو شده است. منتقدان به ابهام در وضعیت حقوقی توافق و نبود جدول زمانی مشخص برای خروج نیروهای صهیونیست اشاره می‌کنند.

انتهای پیام/    


۵۲ دقیقه قبل / سایت فراز

«نبرد هرمز» روز چهل و سوم | گزارش درحال به روز رسانی

گزارش لحظه ای از «نبرد هرمز» در حال به روز رسانی... ۳:۴۴» ادعاهای تکراری ترامپ: تنگه هرمز را قلمرو آمریکا می‌دانم

ادعای ترامپ درباره ایران:

«من در حال حاضر تنگه هرمز را قلمرو آمریکا می‌دانم.

این یک قلمرو آمریکایی است.» ۳:۳۰» ترامپ: اگر در انتخابات میان‌دوره‌ای شکست بخوریم، من استیضاح خواهم شد

ترامپ گفت:

«اگر در انتخابات میان‌دوره‌ای شکست بخوریم، من استیضاح خواهم شد.

آنها من را استیضاح خواهند کرد. اصلاً نمی‌دانند چرا.» ۳:۱۳» وال استریت ژورنال: وزیر ارتش آمریکا که متحد ونس است، تا پایان سال کناره‌گیری می‌کند

وال استریت ژورنال نوشت:

دَن دریِسکال، وزیر ارتش آمریکا، انتظار می‌رود تا پایان سال از سمت خود کناره‌گیری کند؛ این تصمیم پس از ماه‌ها تنش با پیت هگست، وزیر دفاع، مطرح شده است.

کناره‌گیری او شکاف رهبری در ارتش آمریکا را عمیق‌تر خواهد کرد؛ ارتش در حال حاضر نیز پس از برکناری ژنرال رَندی جورج در آوریل، فاقد یک رئیس ستاد ارتش است که تأییدیه سنا را داشته باشد.

دریسکال، که از متحدان جی‌دی ونس و از نیرو‌های سابق رنجر ارتش است، در طول ۱۸ ماه حضورش در این سمت بر نوسازی ارتش، استفاده از فناوری‌های تجاری و بهره‌گیری از درس‌های جنگ اوکراین تأکید داشت. ۳:۰۷» ادعای ترامپ: ایرانی‌ها هنوز برای یک توافق درست و مناسب آماده نیستند؛ من فقط توافق‌های خوب انجام می‌دهم

خبرنگاری از ترامپ پرسید: درباره روی آوردن ایران به جنگ اقتصادی؛ آیا این نشان می‌دهد که گزینه‌های نظامی آمریکا محدود شده است؟

ترامپ در پاسخ ادعا کرد: نه، اصلاً. این‌طور نیست. یعنی داریم می‌بینیم چه اتفاقی می‌افتد.

ترامپ درباره ایران همچنین مدعی شد: «آن‌ها خیلی دوست دارند به توافق برسند، اما به نظر من هنوز آماده نیستند که توافق درست و مناسبی را انجام دهند.»

او ادعا کرد: «من فقط توافق‌های خوب انجام می‌دهم.» ۲۳:۵۹» سردار وحیدی: در این مقطع حساس و سرنوشت‌ساز تداوم پرشتاب راهبرد قدرت‌افزایی دفاعی و تهاجمی ضرورت دارد

سرلشکر وحیدی، فرمانده کل سپاه با صدور پیامی فرا رسیدن ۳۱ مرداد ماه «روز صنعت دفاعی کشور» را به سرتیپ پاسدار سید مجید ابن الرضا، سرپرست وزارت دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران تبریک گفت.

در این پیام‌آمده است: در چنین مقطع حساس و سرنوشت‌سازی، تداوم پرشتاب راهبرد قدرت‌افزایی دفاعی و تهاجمی به عنوان تنها راهکار هوشمندانه ضرورت دارد.

در بخش دیگری از این پیام آمده است: قدرت‌افزایی در تولید محصولات صنعت دفاعی و نظامی ادامه خواهد یافت تا ایران اسلامی به جایگاه حقیقی خود به عنوان قدرتی بی‌بدیل در هندسه نظم نوین جهانی دست یابد.


۴ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

انفجارهای مهیب انبار مهمات در لیبی - تسنیم

بین الملل

به گزارش تسنیم، براساس این گزارش ها، در پی انفجارهای مذکور، گلوله‌ها و مهمات به اطراف انبار واقع در محله الغیران در بخش جنوبی شهر پراکنده شده است.

این خبر را پایگاه خبری الوسط گزارش داده است.

در حال حاضر اطلاعاتی درباره علت حادثه یا تلفات احتمالی در دست نیست.

به گفته منابع پایگاه الوسط، این انبار متعلق به تیپ الاعصار است.

انتهای پیام/    




 انتقال عمران‌خان از بیمارستان به زندان
۱۳ ساعت قبل / سایت هم میهن

انتقال عمران‌خان از بیمارستان به زندان

سخنگوی حزب عمران خان امروز (جمعه) اعلام کرد که نخست وزیر سابق پاکستان پس از سپری کردن چند ساعت در بیمارستان و دریافت مراقبت‌های پزشکی، بار دیگر به زندان بازگردانده شده است.

 پنتاگون: ادعاهای مطرح‌شده درباره کمبود مهمات آمریکا صحت ندارد
۱۷ ساعت قبل / سایت هم میهن

پنتاگون: ادعاهای مطرح‌شده درباره کمبود مهمات آمریکا صحت ندارد

پنتاگون خبرها درباره کمبود مهمات آمریکایی را نادرست خواند.

 سفر ولیعهد عربستان به فرانسه برای دیدار با امانوئل ماکرون
۱۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

سفر ولیعهد عربستان به فرانسه برای دیدار با امانوئل ماکرون

محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان سعودی، در سفری رسمی وارد فرانسه شد تا با رئیس‌جمهور این کشور درباره تحولات جاری در منطقه غرب آسیا گفتگو کند.

 بازی متفاوت عمان در زمین تنگه هرمز
۶ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

بازی متفاوت عمان در زمین تنگه هرمز

آرمان امروز-سرویس دیپلماسی: زمانی که دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، برای نخستین بار عمان را به بمباران تهدید کرد، مقام‌های این کشور شوکه شدند و ابتدا با خود فکر کردند که شاید او حرفش را اشتباه زده است. اما تهدید دوباره ترامپ در این هفته، در کشوری که سال‌ها برای خود نقشی به‌عنوان قدرت میانجی و [ ]

 «نبرد هرمز» روز چهل و سوم | گزارش درحال به روز رسانی
۴۹ دقیقه قبل / سایت فراز

«نبرد هرمز» روز چهل و سوم | گزارش درحال به روز رسانی

جنگ سوم و تجاوز نظامی اخیر آمریکا به ایران وارد روز چهل و دوم شد. در حالی که از روز آتش بس نقض شده میان دو کشور ۱۳۷ روز می‌گذرد، سازمان عملیات تجارت دریایی ب...

 آزمایش موشکی بی‌سابقه روسیه
۱۵ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

آزمایش موشکی بی‌سابقه روسیه

روسیه یک رزمایش موشکی بی‌سابقه با حضور کشتی‌های نیروی دریایی و یک پرتابگر زمینی در نزدیکی جزایری در شرق دور خود که مورد ادعای ژاپن نیز هستند، انجام داد.