قیمت طلا امروز




 خبرگزاری دانشجو / ۱۴۰۵/۰۴/۲۲

صدور ۱۸.۷ میلیون نسخه الکترونیک در همدان

مدیرکل بیمه سلامت همدان از صدور حدود ۱۸ میلیون و ۷۹۵ هزار نسخه الکترونیک در استان از ابتدای اجرای طرح خبر داد و گفت: روزانه به طور متوسط بیش از ۱۱ هزار و ۵۲۵...
 صدور ۱۸.۷ میلیون نسخه الکترونیک در همدان



۸ دقیقه قبل / سایت برترینها

کیهان نسخه نجات ورزش را اعلام کرد

روزنامه کیهان:  مشکلات و گرفتاری‌های ورزش که ناشی از، سیستم و ساختار درونی ورزش است تقریبا بر اهالی ورزش مخصوصا آنها که مسائل ورزش را از نزدیک و به شکل کارشناسانه دنبال می‌کنند، معلوم است و حتی منشا و علت این مشکلات هم مشخص است، اما دسته‌ای از مشکلات هم هستند که منشا و علت «بیرونی» دارد و از حوزه‌ها و فضاهای غیر ورزشی به حوزه ورزش تحمیل می‌شود. مشکلاتی که از اخلال عناصر غیر مسئول و زیاده‌خواه و منفعت‌جو و یا دخالت‌ها و تحمیل‌هایی است که از این‌جا و آنجا به ویژه مراکز و کانون‌های سیاسی و... بر ورزش و مدیران ورزش وارد می‌شود.

در این باره مثال‌ها و نمونه هم فراوان است که برای جلوگیری از اطاله کلام از ذکر مثال می‌پرهیزیم و به همین اشاره اکتفا می‌کنیم. ضمن اینکه اهالی ورزش در سطوح و رده‌های مختلف از مدیریت‌های کلان گرفته تا تماشاگران عادی و علاقه‌مندان به ورزش کم و بیش با این درد و معضل ورزش آشنا هستند و نیازی نیست مورد یا مواردی را به عنوان شاهد بحث اینجا بیاوریم. جالب است که بعضی از این حوزه‌های غیر ورزشی قرار بوده و هست که به کمک ورزش بیایند و در برطرف کردن مشکلات و حل مسائل و مبارزه با فساد و دلالی و دیگر معضلات، «یار» ورزش باشند اما با گذشت زمان خود در فضای موجود ورزش استحاله شده و عملا به «بار» ورزش تبدیل شده و تقریبا کارکرد اصلی خود را از دست داده و به «ضد کارکرد» خود تبدیل شده‌اند و خود لاینحل ماندن مسائل ورزش، و تداوم فعالیت عناصر و جریاتات مخل ورزش نقش مؤثری بازی می‌کنند!!

 ورزش، ایران برای بهتر و قوی‌تر شدن، هیچ کمبود اساسی و مشکل حاد ذاتی چه از حیث مادی و امکاناتی و چه از نظر انسانی و غیر مادی ندارد. گرفتاری ورزش بی‌تعارف و خیلی ساده و صریح این است که با آن خوب رفتار و معامله نمی‌شود و به جای اینکه تلاش شود نعمت‌های خدادادی آن به کار پیشرفت و افتخارآفرینی بیاید، خیلی وقت‌ها نعمت‌های آن با همین رفتارهای غلط و سوء مدیریت‌ها به نقمت تبدیل می‌شود.

بدیهی است برای اینکه ورزش در مسیر پیشرفت از شتاب لازم و سرعت منطقی برخوردار باشد باید بر مشکلات و گیر و گرفت‌های داخل حوزه ورزش و همچنین دخالت‌ها و مانع‌تراشی‌ها و تحمیل‌هایی که از خارج از حوزه ورزش صورت می‌گیرد، حتی‌الامکان غلبه کند و انجام این مهم بیش از هرکسی و سازمانی بر عهده کسانی که صاحب مناصب مدیریتی هستند و به اصطلاح سکان هدایت آن را در جهت اصلاح و پیشرفت و قوی شدن برعهده ‌دارد. اما این کاری است که از، سوی مدیریت کلان ورزش یا اصلا صورت نمی‌گیرد یا خیلی کمرنگ و خفیف انجام می‌شود. راست است که مدیریت ورزش در برابر مشکلات و آفات و مشکل‌سازان داخلی برخورد و مقابله لازم را ندارد.

بسیاری از جریانات مخل ورزش و عناصر منفعت‌جو برای تامین منافع خویش تقریبا از هیچ اقدامی ولو به ضرر ورزش باشد ابا و دریغ ندارند. یادمان هست دو سال پیش همین موقع‌ها در آستانه شروع کار دولت وزیر محترم ورزش در کنار قول‌ها و وعده‌های خود به موضوع «فساد در ورزش» نیز به عنوان یکی از معضلات ورزش که حتما باید با آن مبارزه شود، پرداخت. اما در یک سنجش دقیق، و قضاوت منصفانه درباره عملکرد دوساله مدیریت فعلی ورزش این نتیجه ناخوشایند حاصل می‌شود که در این باره عملا هیچ اقدام ملموس و مؤثری صورت نگرفته است و... در واقع با تغییر مدیریتی در ورزش هیچ تحولی صورت نگرفته و در ورزش کماکان بر پاشنه قبلی می‌چرخد. اگر این حرف ما با واقعیات منطبق نیست، مسئولان محترم ورزش باید خاطرشان جمع باشد که این قضاوت و تشخیص ماست و خوب است که مسئولان محترم پاسخگو باشند و به طور مستند نشان دهند که قضاوت و تشخیص ما و هر آن کس که این چنین می‌اندیشد، غلط است و ما نیز این توضیحات و جوابیه‌ها را تمام و کمال منعکس خواهیم کرد.

 باری، وقتی مسئولان ورزش و مدیران ارشد با مشکلات درونی و مانع‌تراشان درونزای ورزش برخورد بایسته را ندارند و به خود جرأت و زحمت درگیر شدن با این معضلات درونی نمی‌دهند خیلی باید خوش‌خیال و از مرحله پرت باشیم که انتظار برخورد آنها را با مشکلات و موانعی داشته باشیم که ریشه بیرونی دارد و منشأ آن عوامل سیاسی و اقتصادی و مقامات صاحب نفوذ و غیرمسئول دارد، «هوای همه را داشتن» و «به فکر آینده سیاسی و منافع اقتصادی» بودن منش و دیدگاهی نیست که از آن چالش و مبارزه با مفاسد و موانع ورزش را داشته باشد.

مدیران ورزش باید به روزمرگی و «همین که هست» پایان دهند و با قدرت به مقابله با مشکلات و مشکل‌سازان ورزش بروند و آنها را از، سر راه ورزش بردارند و مثل همه اهالی ورزش و استخوان خردکرده‌های ورزش بر سر آنها فریاد زنند «دست از سر ورزش بردارید...!» عافیت‌طلبی و مصلحت‌اندیشی و هوای دوستان و همشهریان و قوم و خویش‌ها را داشتن و دهن‌کجی به اصل عقلانی و قرآنی شایسته‌سالاری و چشم بستن بر خلاف‌کاری‌ها و مفاسد و... خلاصه اینکه کاری کنیم که نه سیخ بسوزد و نه کباب، آن چیزی نیست که جامعه ورزش از مدیریت و سکانداران ورزش انتظار دارند... متاسفانه این رویه و روشی است که در دستور کار خیلی از مدیریت‌های ورزش است!


۱ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

پرداخت بیش از یک سوم از مطالبات گندم کاران همدانی

حمزه خانجانی افشاراظهار کرد: مجموع مطالبات گندمکاران استان همدان برای امسال حدود ۲۰ هزار میلیارد تومان برآورد می شود که تاکنون حدود ۳۵ درصد از این مبالغ پرداخت شده و فرآیند تسویه باقی‌مانده مطالبات با پیگیری مستمر در جریان است.

وی با اشاره به اهمیت امنیت غذایی در سطح کلان، روستاهای استان همدان را ستون‌های اصلی در این خصوص دانست و اظهار داشت: در سال زراعی جاری از مجموع ۴۲۵ هزار هکتار اراضی زیر کشت گندم در استان همدان، حدود ۷۲ هزار هکتار به کشت آبی و ۳۵۳ هزار هکتار به کشت دیم اختصاص یافته است.

رییس سازمان جهاد کشاورزی همدان افزود: بر اساس پیش‌بینی‌های کارشناسی و با توجه به وضعیت اراضی، انتظار می‌رود مجموع برداشت محصول گندم (دیم و آبی) در سال زراعی جاری از مرز ۶۸۰ هزار تن فراتر رود.

رشد خرید تضمینی گندم در همدان

خانجانی افشار همچنین با مقایسه آماری عملکرد سال‌های گذشته، خاطرنشان کرد: در سال زراعی گذشته، میزان خرید تضمینی گندم در استان همدان ۳۷۰ هزار تن بوده که در سال جاری تاکنون به حدود ۴۰۰ هزار تن رسیده است.

وی در خصوص سیاست‌های حمایتی دولت از تولیدکنندگان محصولات اساسی گفت: قیمت خرید تضمینی هر کیلوگرم گندم در سال زراعی جاری، بر اساس مصوبات شورای قیمت‌گذاری محصولات اساسی، ۴۹ هزار و ۵۰۰ تومان تعیین شده است که هدف از این سیاست، حمایت حداکثری از توان اقتصادی کشاورزان و تأمین پایدار محصولات استراتژیک است.

رییس سازمان جهاد کشاورزی همدان با تشریح زیرساخت‌های عملیاتی خرید تضمینی افزود: در حال حاضر ۵۵ مرکز خرید تضمینی گندم در سطح استان فعال هستند که از این میان، ۴۱ مرکز از مراکز استاندارد و متعلق به مباشرین تعاون روستایی بوده و مابقی نیز شامل مراکز دولتی، بخش خصوصی و کارخانجات آردسازی می‌باشد.




 پشتیبانی خیلی خوب دولت از نیروهای مسلح/ جنگ اخیر بیداری ژئوپلیتیکی ایرانیان را بدنبال داشت
۴۷ دقیقه قبل / خبرگزاری ایرنا

پشتیبانی خیلی خوب دولت از نیروهای مسلح/ جنگ اخیر بیداری ژئوپلیتیکی ایرانیان را بدنبال داشت

تهران-ایرنا- سخنگوی ارتش جمهوری اسلامی ایران با تشریح دستاوردهای جنگ اخیر و تغییر دکترین نظامی، به پشتیبانی خیلی خوب دولت از نیروهای مسلح در دو جنگ اخیر اشاره کرد و بیداری ژئوپلیتیکی ایرانیان را از دستاوردهای این جنگ دانست.

 واکنش صادق خرازی به مواضع برادرش علیه دولت
۱ ساعت قبل / سایت روزنو

واکنش صادق خرازی به مواضع برادرش علیه دولت

صادق خرازی گفت: درباره آقای آیت‌الله محمدباقر خرازی احترام قائل هستم و ایشان برادر بزرگ‌تر من هستند. او یک نظری دارد که تا زمانی که نظرش بحران اجتماعی ایجاد...

 واکنش تند کیهان به یک نامه جنجالی!
۳۴ دقیقه قبل / سایت تابناک

واکنش تند کیهان به یک نامه جنجالی!

وظیفه حاکمیت اسلامی تنها منحصر به تامین «آب و نان» نیست؛ رفاه مادی را حکومت‌های سکولار نیز ادعا می‌کنند. فلسفه وجودی و تمایز اصلی حکومت اسلامی در این است که...

 اعتراض محمود صادقی به اثر منفی طرح مقابله با نفوذ مجلس بر فعالیت‌های علمی و دانشگاهی / قانون باید راه نفوذ را ببندد، نه راه علم را
۴۸ دقیقه قبل / سایت اعتماد آنلاین

اعتراض محمود صادقی به اثر منفی طرح مقابله با نفوذ مجلس بر فعالیت‌های علمی و دانشگاهی / قانون باید راه نفوذ را ببندد، نه راه علم را

محمود صادقی گفت: کشوری که دانشگاه‌های آن منزوی شوند، ارتباط علمی بین‌المللی خود را از دست بدهند و پژوهشگرانش از همکاری با مراکز علمی جهان پرهیز کنند، در بلندمدت نه لزوما امن‌تر، بلکه از نظر علمی و فناورانه آسیب‌پذیرتر خواهد شد. بنابراین هدف قانون باید این باشد که راه نفوذ را ببندد، نه راه علم را؛ میان گرنت پژوهشی و تامین مالی عملیات نفوذ تفاوت باشد.

 سهم مراکز درمان ناباروری در افزایش جمعیت؛ وضعیت پوشش بیمه‌ای
۵ دقیقه قبل / سایت سلامت نیوز

سهم مراکز درمان ناباروری در افزایش جمعیت؛ وضعیت پوشش بیمه‌ای

معاون بهداشت وزارت بهداشت، از افزایش تعداد مراکز درمان ناباروری در کشور به بیش از ۱۰۰ مرکز خبر داد.

 قیمت دلار امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ / دلار ۱۹۰ هزار تومان می‌شود؟
۵۳ دقیقه قبل / سایت اعتماد آنلاین

قیمت دلار امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ / دلار ۱۹۰ هزار تومان می‌شود؟

قیمت دلار امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد.