قیمت طلا امروز




 خبرگزاری دانشجو / ۱۴۰۵/۰۴/۲۵

قرائت «میثاق‌نامه جهادگران با امام شهید» در آیین «دیدار جان ایران» / تقدیر از خانواده دانشجوی شهید دانشگاه علم و فرهنگ جهاددانشگاهی

در آیین گرامیداشت قائد شهید امت با عنوان «دیدار جان ایران» که به مناسبت سالروز بازدید تاریخی رهبر شهید انقلاب اسلامی از پژوهشگاه رویان جهاددانشگاهی برگزار شد...
 قرائت «میثاق‌نامه جهادگران با امام شهید» در آیین «دیدار جان ایران» / تقدیر از خانواده دانشجوی شهید دانشگاه علم و فرهنگ جهاددانشگاهی



۲ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۸ / خبرگزاری دانشجو

دانشجویان از مهر ماه با ۳ کارنامه وارد بازار کار می‌شوند

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محمدحسین ایمانی خوشخو، رئیس دانشگاه علم و فرهنگ و رئیس پارک ملی علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی در این نشست با اشاره به ویژگی‌های منحصر‌به‌فرد این مجموعه، اظهار کرد: پارک ملی علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی با بیش از ۱۶۰ شرکت فعال، تنها پارک تخصصی کشور در حوزه فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی به شمار می‌رود و همین ظرفیت، زمینه مناسبی را برای توسعه رشته‌های نوظهور فراهم کرده است.

وی با بیان اینکه دانشگاه علم و فرهنگ یک دانشگاه کارآفرین است، افزود: فاصله فارغ‌التحصیلان این دانشگاه تا ورود به بازار کار در مقایسه با بسیاری از دانشگاه‌های دیگر کمتر است؛ زیرا در این دانشگاه، آموزش و مهارت‌آموزی به‌صورت همزمان دنبال می‌شود.

ارائه دو کارنامه فرهنگی و مهارت به دانشجویان از سال جاری

وی ادامه داد: از مهرماه امسال علاوه بر کارنامه آموزشی، دو کارنامه دیگر شامل کارنامه مهارت و کارنامه فرهنگی نیز به دانشجویان ارائه خواهد شد تا فارغ‌التحصیلان با سه کارنامه مورد تایید دانشگاه وارد بازار کار شوند.

افتتاح دانشکده هوش مصنوعی و کامپیوتر دانشگاه علم و فرهنگ

رئیس دانشگاه علم و فرهنگ با اشاره به راه‌اندازی دانشکده هوش مصنوعی و کامپیوتر در این دانشگاه گفت: طی دو هفته آینده، دانشکده هوش مصنوعی و کامپیوتر افتتاح خواهد شد. البته فعالیت‌های این حوزه از سال‌های گذشته آغاز شده و هم‌اکنون هفت تا هشت رشته در مقاطع کارشناسی تا دکتری در حوزه کامپیوتر و هوش مصنوعی در این دانشگاه فعال است.

وی با تاکید بر ماهیت میان‌رشته‌ای بازی‌سازی افزود: رشته بازی‌سازی در مرز میان هوش مصنوعی، علوم کامپیوتر، هنر و برخی رشته‌های دیگر قرار دارد و دانشگاه علم و فرهنگ تمامی این ظرفیت‌ها را در اختیار دارد.

ایمانی خوشخو تصریح کرد: برخی دانشگاه‌ها ممکن است رشته‌های آموزشی مرتبط را داشته باشند، اما از ظرفیت پارک فناوری برخوردار نباشند و برخی دیگر نیز دارای پارک فناوری باشند، اما زیرساخت‌های آموزشی لازم را در اختیار نداشته باشند. در دانشگاه علم و فرهنگ، این دو ظرفیت در کنار یکدیگر قرار گرفته‌اند.

سه برنامه پیشنهادی برای توسعه صنعت بازی در کشور

رئیس پارک ملی علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی از سه برنامه پیشنهادی برای توسعه صنعت بازی در کشور خبر داد و گفت: برگزاری نشست ملی فعالان حوزه بازی، ایجاد رویداد‌های استارت‌آپی و برگزاری دوره‌های کوتاه‌مدت آموزشی از جمله برنامه‌هایی است که می‌توان در کوتاه‌مدت اجرا کرد.

وی با اشاره به تجربه موفق برگزاری نشست «سینما و هوش مصنوعی» اظهار کرد: این تجربه نشان داد که گردهم آوردن فعالان یک حوزه می‌تواند به شکل‌گیری همکاری‌های جدید منجر شود به همین دلیل، برگزاری یک نشست ملی در حوزه بازی‌های رایانه‌ای نیز می‌تواند دستاورد‌های ارزشمندی به همراه داشته باشد.

ایمانی خوشخو همچنین به تجربه برگزاری رویداد‌های ایده‌پردازی در حوزه فیلم اشاره کرد و گفت: در یکی از فراخوان‌ها بیش از هزار ایده به دبیرخانه ارسال شد که پس از چند مرحله داوری، ایده‌های برتر به تهیه‌کنندگان معرفی شدند و برخی از آنها در همان نشست به قرارداد منجر شدند.

وی با اشاره به ظرفیت‌های بین‌المللی پارک ملی علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی گفت: این مجموعه در حال حاضر به‌عنوان رابط فرهنگی ایران و کشور‌های عضو بریکس فعالیت می‌کند و این ظرفیت می‌تواند در حوزه بازی‌های رایانه‌ای نیز مورد استفاده قرار گیرد.

رئیس دانشگاه علم و فرهنگ افزود: حضور در بازار‌های بین‌المللی برای فعالان حوزه بازی جذابیت زیادی دارد و برخی شرکت‌های مستقر در پارک نیز بخشی از فعالیت‌های خود را در خارج از کشور توسعه داده‌اند. وی با اشاره به تجربه یکی از شرکت‌های فعال در حوزه انیمیشن نیز گفت: این شرکت توانسته است تولیدات خود را در بازار هند عرضه کند که نشان‌دهنده ظرفیت بالای شرکت‌های ایرانی برای حضور در عرصه‌های بین‌المللی است.

ایمانی خوشخو در پایان با تاکید بر سرعت بالای اجرای برنامه‌ها در جهاد دانشگاهی اظهار کرد: فرآیند راه‌اندازی دانشکده هوش مصنوعی در دانشگاه علم و فرهنگ کمتر از یک ماه زمان برد و همین ویژگی می‌تواند به تسریع روند راه‌اندازی رشته بازی‌سازی نیز کمک کند.

وی تاکید کرد: مانعی برای اجرای این برنامه‌ها وجود ندارد و با همکاری دو مجموعه می‌توان زمینه راه‌اندازی هرچه سریع‌تر رشته بازی‌سازی و توسعه زیست‌بوم این صنعت را فراهم کرد.

پیوند دانشگاه و صنعت؛ راهکاری برای تربیت نیروی انسانی

ابراهیم نبیونی، معاون فناوری پارک ملی علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی نیز در این نشست از گسترش همکاری‌های این مجموعه با بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای خبر داد و گفت: امضای تفاهم‌نامه میان معاونت آموزشی جهاد دانشگاهی و بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای، زمینه را برای شکل‌گیری همکاری‌های مشترک در حوزه آموزش، فناوری و توسعه صنعت بازی فراهم کرده است.

وی با اشاره به برگزاری چندین نشست مشترک میان نمایندگان جهاد دانشگاهی و بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای اظهار کرد: طی ماه‌های گذشته، جلسات متعددی برای بررسی زمینه‌های همکاری میان دو مجموعه برگزار شده و در همین راستا، حدود دو ماه پیش نیز تفاهم‌نامه دیگری برای توسعه همکاری‌های مشترک به امضا رسید.

وی افزود: یکی از محور‌های اصلی این همکاری‌ها، ایجاد رشته مشترک در حوزه بازی‌سازی با مشارکت دانشگاه علم و فرهنگ است. در کنار آن، توسعه همکاری‌های مشترک میان شرکت‌های فعال در حوزه بازی، رسانه و تولید محتوا نیز در دستور کار قرار گرفته است.

معاون فناوری پارک ملی علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی با اشاره به تجربه راه‌اندازی مرکز کارآفرینی و نوآوری چاپ و نشر گفت: همکاری مشترک با خانه کتاب و ادبیات ایران نشان داد که هم‌افزایی میان نهاد‌های فرهنگی و پارک‌های فناوری می‌تواند به ایجاد فرصت‌های جدید برای شرکت‌های فعال در این حوزه منجر شود.

وی ادامه داد: در این الگو، شرکت‌ها به‌صورت هم‌زمان از ظرفیت‌های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، خانه کتاب و ادبیات ایران و خدمات پارک فناوری بهره‌مند می‌شوند؛ مدلی که می‌تواند در حوزه بازی‌های رایانه‌ای و رسانه نیز اجرایی شود.

نبیونی تاکید کرد: در شرایط اقتصادی کنونی، ایجاد چنین همکاری‌هایی می‌تواند به حمایت از شرکت‌های فعال در این حوزه و توسعه فعالیت‌های آنها کمک کند.

وی با تشریح برنامه‌های اجرایی برای توسعه همکاری‌ها، سه اقدام اساسی را پیشنهاد کرد و گفت: نخستین گام، آغاز فرآیند‌های اجرایی برای راه‌اندازی رشته بازی‌سازی و جذب دانشجو از مهرماه سال آینده است. به گفته معاون فناوری پارک ملی علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی، دومین گام، برگزاری پیش‌رویداد‌ها و نشست‌های تخصصی برای آشنایی دانشجویان با ظرفیت‌های صنعت بازی است.

وی در این باره توضیح داد: دانشگاه علم و فرهنگ از ظرفیت قابل توجهی در حوزه آموزش برخوردار است و در حال حاضر هزاران دانشجو در رشته‌های هنر، کامپیوتر و هوش مصنوعی در این دانشگاه تحصیل می‌کنند. برگزاری رویداد‌های تخصصی می‌تواند زمینه آشنایی بیشتر دانشجویان با فرصت‌های موجود در صنعت بازی را فراهم کند.

نبیونی سومین پیشنهاد را ایجاد یک مرکز تخصصی مشترک میان پارک ملی علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی و بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای عنوان کرد و گفت: ایجاد یک فضای مشترک برای استقرار شرکت‌های فعال در حوزه بازی می‌تواند به شکل‌گیری شبکه‌های تخصصی، توسعه فعالیت‌های تحقیق و توسعه و افزایش تعامل میان دانشگاه و صنعت منجر شود.

وی با اشاره به تجربه برگزاری نشست فعالان صنعت بازی در سال ۱۴۰۳ افزود: در یکی از این رویدادها، بیش از ۱۲۰ فعال حوزه بازی از سراسر کشور حضور پیدا کردند که نشان‌دهنده ظرفیت بالای این صنعت و استقبال فعالان آن از ایجاد شبکه‌های تخصصی است.

معاون فناوری پارک ملی علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی با تاکید بر ضرورت تقویت ارتباط میان دانشگاه و صنعت اظهار کرد: استقرار شرکت‌های بازی‌سازی در یک مرکز مشترک، امکان معرفی دانشجویان به این شرکت‌ها و استفاده از ظرفیت‌های آموزشی و پژوهشی دانشگاه را فراهم می‌کند. وی افزود: نیاز شرکت‌های فعال در صنعت بازی تنها به برنامه‌نویسان و متخصصان فنی محدود نمی‌شود، بلکه این شرکت‌ها به نیرو‌های متخصص در حوزه‌های مختلف از جمله مدیریت، حسابداری، صنایع و هنر نیز نیاز دارند.

نبیونی خاطرنشان کرد: ایجاد این پیوند می‌تواند زمینه تربیت نیروی انسانی متناسب با نیاز‌های واقعی بازار را فراهم کرده و به توسعه زیست‌بوم بازی‌های رایانه‌ای در کشور کمک کند.


۳ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۶ / خبرگزاری دانشجو

حدود هزار تیم در چهاردهمین دوره مناظرات دانشجویی شرکت کردند/ ۶۴ تیم به مرحله نهایی چهاردهمین دوره مناظرات دانشجویی راه یافتند

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو؛ رضا فریدزاده، رئیس سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی، در نشست خبری با قدردانی از همراهی خبرنگاران طی ۱۴ دوره برگزاری مسابقات ملی مناظره دانشجویان، اظهار کرد: این رویداد علمی ـ دانشجویی هر سال از ابتدای سال تحصیلی آغاز می‌شود و تا پایان سال تحصیلی در مراحل مختلف ادامه پیدا می‌کند.

 

وی با اشاره به برگزاری مرحله استانی ـ دانشگاهی مسابقات از مهرماه سال گذشته در ۴۰ واحد جهاددانشگاهی سراسر کشور، افزود: با وجود شرایط دشوار امسال، از جمله تعطیلی دانشگاه‌ها و شرایط خاص کشور، این مرحله با تلاش همکاران در تمامی استان‌ها برگزار شد و به پایان رسید.

 

فریدزاده ادامه داد: برخلاف سال‌های گذشته که برگزیدگان مرحله استانی به مرحله منطقه‌ای راه پیدا می‌کردند، امسال با توجه به شرایط موجود، مرحله منطقه‌ای حذف و مدل جدیدی برای ادامه مسابقات طراحی شد؛ به این ترتیب، ۳۹ تیم به‌صورت مستقیم و براساس شرایط احرازی به مرحله کشوری راه یافتند و برای تکمیل ظرفیت تا ۶۴ تیم نیز یک مرحله انتخابی متمرکز از سوی دبیرخانه مسابقات برگزار شد.

 

رئیس سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی، برگزاری مسابقات با حضور ۶۴ تیم را یکی از ویژگی‌های مهم این دوره دانست و گفت: با حمایت‌های صورت‌گرفته، این امکان فراهم شد تا تیم‌هایی از تمامی استان‌ها در مرحله کشوری حضور داشته باشند. هر تیم متشکل از چهار دانشجو شامل دو مناظره‌کننده و دو پژوهشگر، به‌همراه یک سرپرست گروه است و کلا ۳۰۰ دانشجو در این مرحله حضور دارند.

 

وی همچنین از اضافه شدن «مربی» یا «منتور» به ساختار مسابقات خبر داد و تصریح کرد: این مربیان از میان برگزیدگان دوره‌های پیشین مسابقات انتخاب شده‌اند؛ افرادی که یا همچنان دانشجو هستند یا مدت زیادی از زمان فارغ‌التحصیلی آنها نگذشته است.

 

فریدزاده با اشاره به حضور داوران دانشجویی در این دوره از مسابقات، گفت: از مرحله یک‌هشتم به بالا، در کنار اساتید و اعضای هیئت علمی، سه داور دانشجویی نیز در فرآیند داوری حضور دارند تا علاوه بر امتیازدهی، تجربه لازم را برای حضور در دوره‌های آینده کسب کنند.

 

وی راه‌اندازی «باشگاه مناظره دانشجویان ایران» را یکی دیگر از دستاورد‌های مهم این دوره عنوان کرد و افزود: شرکت‌کنندگان ادوار مختلف مسابقات اکنون در قالب یک تشکل دانشجویی زیرمجموعه جهاددانشگاهی گرد هم آمده‌اند و حدود ۵۰۰ نفر عضو این باشگاه هستند. این مجموعه در بخش‌هایی همچون مربیگری و داوری دانشجویی نیز به سازمان دانشجویان کمک می‌کند.

 

رئیس سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی با بیان اینکه میزبانی مرحله کشوری مسابقات برای نخستین‌بار از تهران به استان اصفهان منتقل شده است، گفت: این اتفاق با حمایت استاندار اصفهان و مجموعه جهاددانشگاهی محقق شد و یکی از آرزو‌های قدیمی ما این بود که مراحل مسابقات تنها در تهران برگزار نشود.

 

فریدزاده همچنین از راه‌اندازی «جایزه ملی گفت‌و‌گو» به‌عنوان یکی دیگر از ابتکارات امسال خبر داد و اظهار کرد: این جایزه با هدف تجلیل از فعالان حوزه آزاداندیشی، تفکر، مناظره و گفت‌و‌گو طراحی شده است و در مراسم اختتامیه، یک نفر از فعالان این عرصه مورد تقدیر قرار خواهد گرفت.

 

به گفته وی، در چهاردهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان، حدود هزار تیم دانشجویی از سراسر کشور در مراحل ابتدایی حضور داشتند که از میان آنها ۹۷ تیم انتخاب شدند و در نهایت ۶۴ تیم به مرحله نهایی کشوری راه یافتند.

 

فریدزاده با اشاره به ترکیب شرکت‌کنندگان افزود: حدود ۵۶ درصد از دانشجویان شرکت‌کننده را پسران و ۴۳ درصد را دختران تشکیل می‌دهند و بیشتر تیم‌ها از دانشگاه‌های دولتی و در مقطع کارشناسی هستند.

 

وی درباره زمان‌بندی مرحله نهایی مسابقات گفت: افتتاحیه این دوره روز شنبه ۳۱ مرداد در دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار می‌شود و مراحل مقدماتی، یک‌شانزدهم، یک‌هشتم، یک‌چهارم و نیمه‌نهایی در روز‌های بعد ادامه خواهد داشت. همچنین روز چهارشنبه صبح ۴ شهریور، فینال و مراسم اختتامیه برگزار می‌شود و برگزیدگان معرفی خواهند شد.

 

رئیس سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی خاطرنشان کرد: در پایان مسابقات، سه تیم برگزیده، یک تیم اخلاق و یک سخنران برتر معرفی و تقدیر خواهند شد.

 

فریدزاده در پایان گفت: حدود ۶۰ نفر از اعضای هیئت علمی دانشگاه‌های کشور از استان‌های مختلف برای داوری این دوره دعوت شده‌اند و در مجموع، با حضور داوران دانشجویی و اعضای هیئت علمی، حدود ۴۰۰ نفر در برگزاری این رویداد ملی نقش خواهند داشت.


۳ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۶ / خبرگزاری دانشجو

مناظرات دانشجویی باید به انسجام اجتماعی کمک کند/ «جایزه ملی گفت‌و‌گو» به چهاردهمین دوره مسابقات اضافه شد

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو؛ علی منتظری، رئیس جهاددانشگاهی، در نشست خبری چهاردهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران، با اشاره به برگزاری این مسابقات در ۱۳ دوره گذشته اظهار کرد: چهاردهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران توسط جهاددانشگاهی برگزار می‌شود و معتقدیم مراکز علمی، دانشگاه‌ها و حوزه‌های علمیه باید بستر لازم را برای گفت‌وگوی علمی و منطقی فراهم کنند.

 

وی با بیان اینکه متأسفانه بسیاری از مراکز علمی و حوزه‌های علمیه تاکنون به‌صورت جدی وارد عرصه مناظرات نشده‌اند، افزود: جهاددانشگاهی تلاش کرده است دست‌کم در حوزه مناظرات، به این نیاز پاسخ مناسبی بدهد و زمینه‌ای را برای گفت‌وگوی علمی و منطقی میان دانشجویان فراهم کند.

 

رئیس جهاددانشگاهی با اشاره به آغاز این مسابقات گفت: زمانی که مسابقات ملی مناظره آغاز شد، این کار در جمع محدودی از دوستان ما در حوزه فرهنگی جهاددانشگاهی و با همکاری گروه علوم اجتماعی دانشگاه تهران شکل گرفت، اما به‌تدریج و با برگزاری هر دوره، مسابقات توسعه پیدا کرد و امروز به یک هویت اجتماعی تبدیل شده و جایگاه مناسبی در میان دانشگاهیان پیدا کرده است.

 

منتظری ادامه داد: همین جایگاه موجب دلگرمی ما شده است تا با ایده‌های جدید، مسابقات ملی مناظره را بیش از گذشته توسعه دهیم. این مسابقات دارای شورای سیاست‌گذاری، شورای علمی و گروه اجرایی است و شورای سیاست‌گذاری و شورای علمی نیز از جمعی از استادان دانشگاه‌ها و اعضای جهاددانشگاهی تشکیل شده‌اند.

 

وی با اشاره به تلاش جهاددانشگاهی برای استفاده از ظرفیت دستگاه‌های علمی کشور تصریح کرد: تلاش کرده‌ایم مسابقات به نحوی برگزار شود که از ظرفیت‌های موجود در وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و دانشگاه آزاد اسلامی نیز استفاده شود و خوشبختانه هماهنگی خوبی در این زمینه شکل گرفته است.

 

اصفهان میزبان مرحله نهایی چهاردهمین دوره مناظرات دانشجویی

 

رئیس جهاددانشگاهی با بیان اینکه برای نخستین‌بار پس از ۱۳ دوره، مرحله نهایی مسابقات در استان اصفهان برگزار می‌شود، گفت: با حمایت و پشتیبانی مسئولان استان اصفهان، مرحله نهایی چهاردهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران در این استان برگزار خواهد شد.

 

منتظری افزود: مرحله نهایی مسابقات از یکم شهریورماه آغاز می‌شود و گروه‌های دانشجویی راه‌یافته به این مرحله در اصفهان با یکدیگر به رقابت خواهند پرداخت.

 

وی با اشاره به استمرار برگزاری مسابقات طی سال‌های گذشته خاطرنشان کرد: در تمام ۱۳ دوره گذشته، علیرغم مشکلات و مسائلی که با آن مواجه بودیم، مسابقات را تعطیل نکردیم. حتی در دوران کرونا که دانشگاه‌ها تعطیل بودند، گروه‌های دانشجویی رقابت‌های خود را ادامه دادند و امروز نیز نمایندگان دانشگاه‌ها در مرحله نهایی حضور خواهند داشت.

  «جایزه ملی گفت‌و‌گو» به چهاردهمین دوره مسابقات اضافه شد

 

رئیس جهاددانشگاهی از اضافه‌شدن «جایزه ملی گفت‌و‌گو» به این دوره از مسابقات خبر داد و گفت: این جایزه به کنشگران و چهره‌های برگزیده‌ای اهدا خواهد شد که در جهت ترویج گفت‌وگوی مفید، صادقانه و مؤثر در کشور نقش داشته‌اند.

 

منتظری ادامه داد: دبیرخانه مسابقات برای این جایزه از افراد و مجموعه‌های مختلف پیشنهاد دریافت می‌کند و علاقه‌مندان نیز می‌توانند افراد موردنظر خود را برای نامزدی معرفی کنند. همچنین دبیرخانه با توجه به شناختی که طی ۱۳ سال گذشته از فعالان این حوزه به دست آورده است، نامزد‌هایی را پیشنهاد خواهد کرد و در نهایت هیئت داوران، فرد یا افراد برگزیده را انتخاب می‌کنند.

 

وی با بیان اینکه این جایزه به یاد شهید مرتضی مطهری طراحی شده است، گفت: هدف از این اقدام، بزرگداشت شهید مطهری و تأکید بر اهمیت گفت‌وگوی علمی در دانشگاه‌ها و حوزه‌های علمیه است؛ چراکه این مراکز می‌توانند نقش مهمی در سازماندهی و ترویج فرهنگ مناظره و گفت‌و‌گو داشته باشند.

  مناظره باید به انسجام اجتماعی کمک کند

 

منتظری با اشاره به اهداف فرهنگی و اجتماعی مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران اظهار کرد: تداوم برگزاری این برنامه در ۱۳ دوره گذشته و ورود به چهاردهمین دوره، نشان‌دهنده پایداری و جدیت در اجرای آن است و خوشبختانه مسابقات نشان داده که جهاددانشگاهی با وجود همه مشکلات و چالش‌ها، نسبت به اجرای این برنامه فرهنگی جدی است.

 

رئیس جهاددانشگاهی ادامه داد: امیدواریم مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران زمینه‌ای برای رشد، پختگی و کمال دانشجویان، اجتماعی‌شدن آنان و یادگیری آداب گفت‌وگوی مفید و مؤثر باشد.

 

وی گفت: گفت‌و‌گو می‌تواند به انسجام اجتماعی در کشور کمک کند؛ اینکه بتوانیم با یکدیگر گفت‌و‌گو کنیم، نظرات همدیگر را بشنویم و حتی اگر وارد مجادله می‌شویم، آن را به بهترین شکل انجام دهیم.

 

منتظری تأکید کرد: بخشی از فرهنگ گفت‌و‌گو این است که از تهمت و افترا نسبت به کسانی که با آنها گفت‌و‌گو می‌کنیم، پرهیز کنیم. امیدواریم این گفت‌و‌گو‌ها در نهایت حتی بتواند به حل مسائل کشور نیز کمک کند.

 

وی با بیان اینکه مسابقات مناظره صرفاً یک رقابت دانشجویی نیست، افزود: این مسابقات در کنار یک برنامه فرهنگی، فرصتی برای اجتماعی‌شدن و یادگیری آداب گفت‌و‌گو برای جوانان و دانشجویان است. اگر در جریان این گفت‌و‌گو‌ها بتوانیم به حل بخشی از مسائل و مشکلات نیز کمک کنیم، این اتفاق ارزشمند و در راستای اهداف اصلی مسابقات خواهد بود.

 

رئیس جهاددانشگاهی در پایان گفت: این دوره از مسابقات با همیاری استان اصفهان، جهاددانشگاهی، دانشگاه صنعتی اصفهان، جهاددانشگاهی واحد اصفهان، سازمان دانشجویان، دبیرخانه مسابقات و مرکز ملی گفت‌و‌گو برگزار خواهد شد و امیدواریم این همکاری به برگزاری هرچه بهتر این رویداد کمک کند.

 

منتظری در پایان گفت: استانداری اصفهان و مجموعه دانشگاهی استان اصفهان میزبان این برنامه هستند. همچنین وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها نیز در برگزاری این رویداد همکاری دارند که لازم می‌دانم از همه این مجموعه‌ها قدردانی کنم.