قیمت طلا امروز




 خبرگزاری دانشجو / ۱۴۰۵/۰۵/۰۷

دستور موساد به مقامات صهیونیست برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران

موساد به مقامات صهیونیست هشدار داد برای در امان از حملات ایران ، روال روزمره خود را تغییر دهند و اقدامات احتیاطی شدیدی را اتخاذ کنند.
 دستور موساد به مقامات صهیونیست برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، پایگاه خبری وای‌نت (Ynet) گزارش داد که هشدار عمومی در خصوص احتمال هدف قرار گرفتن مقامات فعلی و سابق رژیم صهیونیستی به آنها ارائه شده است.

درپی این هشدارها، سازمان امنیت داخلی اسرائیل (شاباک) تصمیم گرفت حفاظت امنیتی از شخصیت‌های اسرائیلی را تقویت کند و به آنها توصیه کرد روال روزمره خود را تغییر دهند و اقدامات احتیاطی شدیدی را اتخاذ کنند؛ گامی که بازتاب‌دهنده وضعیت آماده‌باش حداکثری نهاد‌های امنیتی اسرائیل است.



۴ ساعت قبل / سایت جوان آنلاین

پترائوس: پایگاه‌های سابق آمریکا در خاورمیانه دیگر قابل استفاده نیستند

جوان آنلاین: دیوید پترائوس فرمانده پیشین فرماندهی مرکزی ارتش تروریستی آمریکا درمنطقه (سنتکام) و رئیس پیشین سازمان جاسوسی این کشور (سیا) در گفتگو با پادکستی با عنوان استیت سیکرت اعلام کرد که نگرانی وی در درجه اول ترکیبی از تسلیحات و توانایی‌ هایی است که ایران همچنان در اختیار دارد. پایگاه‌ های سابق ما دیگر قابل استفاده نیستند.

فرمانده پیشین فرماندهی مرکزی ارتش تروریستی آمریکا درمنطقه اضافه کرد: همه می‌دانند که فرمانده سنتکام دیگر عملیات را از مقر پیشین خود در پایگاه هوایی العدید در خارج از دوحه هدایت نمی‌کند؛ چرا که این مکان دیگر (بر اثر حملات تلافی جویانه ایران) قابل استفاده نیست.

رئیس پیشین سازمان جاسوسی آمریکا ادامه داد: نیمی از این تاسیسات روی زمین هستند. این تأسیسات ۱۰۰ میلیون دلاری بسیار زیبایی بود که قطری‌ها برای ما ساخته بودند. من مراسم افتتاح آن را انجام دادم و ظاهراً حالا چند سوراخی در سقف آن ایجاد شده است.

وی در ادامه اضافه کرد: مرکز عملیات هوایی مشترک نیز دیگر از آن منطقه اداره نمی‌شود و سایر مراکز فرماندهی هم همین وضعیت را دارند. ایرانی‌ها بارها اعلام کرده اند که حملاتی را که علیه پایگاه دریایی سنتکام در بحرین انجام داده‌اند. این تحولات به این دلیل است که ایرانی ها اکنون توانایی‌هایی دارند که پیش از این نداشتند، شامل تعداد بیشتری پهپاد و موشک با برد لازم برای قرار دادن تأسیسات ما، کشتن و زخمی کردن سربازان ما و همچنین هدف قرار دادن مهم‌ترین زیرساخت‌های انرژی جهان است.




 آزمایش موشکی بی‌سابقه روسیه
۲ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

آزمایش موشکی بی‌سابقه روسیه

روسیه یک رزمایش موشکی بی‌سابقه با حضور کشتی‌های نیروی دریایی و یک پرتابگر زمینی در نزدیکی جزایری در شرق دور خود که مورد ادعای ژاپن نیز هستند، انجام داد.

 روس‌اتم: به ساخت نیروگاه‌های هسته‌ای در ایران ادامه می‌دهیم
۱۹ ساعت قبل / سایت هم میهن

روس‌اتم: به ساخت نیروگاه‌های هسته‌ای در ایران ادامه می‌دهیم

مدیرعامل شرکت روس‌اتم تأکید کرد این شرکت روسی با وجود محدودیت‌ها و تحریم‌های در حال گسترش علیه آن، به ساخت نیروگاه‌های هسته‌ای در ایران، مصر، مجارستان و هند ادامه می‌دهد.

 رزمایش مشترک هوایی چین و امارات
۳ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

رزمایش مشترک هوایی چین و امارات

وزارت دفاع چین اعلام کرد که نیروهای هوایی چین و امارات از اواخر ماه اوت تا اواسط سپتامبر، رزمایش مشترکی را در سین‌کیانگ در شمال‌غرب چین، برگزار خواهند کرد

 روابط چین و اسرائیل؛ از ازدواجی در بهشت تا واگرایی راهبردی - تسنیم
۲۰ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

روابط چین و اسرائیل؛ از ازدواجی در بهشت تا واگرایی راهبردی - تسنیم

پس از سه دهه روابط نزدیک پکن و تل آویو، این مناسبات متاثر از تحولات جهانی و منطقه‌ای رو به افول گراییده است.

 وقوع سانحه هوایی مرگبار در آمریکا
۱۷ ساعت قبل / سایت تابناک

وقوع سانحه هوایی مرگبار در آمریکا

در پی برخورد یک بالگرد پلیس ایالتی با یک هواپیمای کوچک در جریان یک مانور آموزشی در فرودگاهی در پنسیلوانیا در شامگاه ۱۹ آگوست، یک خلبان کشته و دو افسر پلیس زخ...

 هیچکس نمی‌داند چه کسی ایران را رهبری می‌کند |  ما در ایران بسیار فعال بودیم...
۱۱ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

هیچکس نمی‌داند چه کسی ایران را رهبری می‌کند | ما در ایران بسیار فعال بودیم...

کابوس تسلط منطقه‌ای تهران، رئیس‌جمهور آمریکا را به تناقض‌گویی بی‌سابقه‌ای واداشته است.