قیمت طلا امروز




 خبرگزاری دانشجو / ۱۴۰۵/۰۴/۲۸

مدیریت باتری خودروهای الکتریکی کلید کاهش پسماندهای خطرناک است

پژوهشگران دانشگاه تهران با طراحی یک مدل ریاضی پیشرفته، زنجیره تأمین چرخشی جدیدی را برای مدیریت پایان عمر باتری‌ها ارائه کردند.
 مدیریت باتری خودروهای الکتریکی کلید کاهش پسماندهای خطرناک است



 کنکور گروه آزمایشی تجربی به ایستگاه آخر رسید + فیلم
۳ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

کنکور گروه آزمایشی تجربی به ایستگاه آخر رسید + فیلم

به گزارش خبرنگار SNNTV از محل برگزاری آزمون در دانشگاه امیرکبیر، داوطلبان گروه علوم تجربی با اتمام زمان مقرر، جلسه آزمون خود را به پایان رساندند.

با پایان این مرحله از رقابت‌های سخت آموزشی، داوطلبان اکنون در انتظار اعلام نتایج اولیه توسط سازمان سنجش قرار دارند تا پس از آن وارد مرحله حساس انتخاب رشته شوند. فضای دانشگاه امیرکبیر پس از خروج داوطلبان، شاهد لحظات متفاوتی از اضطراب و امیدواری برای دستیابی به رتبه‌های مطلوب بود.

کد ویدیو دانلود ویدیو فیلم اصلی



 تضاد سنی در کنکور ۱۴۰۵؛ از کودکان ۱۲ ساله تا متقاضی ۸۵ ساله
۶ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

تضاد سنی در کنکور ۱۴۰۵؛ از کودکان ۱۲ ساله تا متقاضی ۸۵ ساله

 به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، رئیس سازمان سنجش آموزش کشور در گزارشی پیرامون ویژگی‌های داوطلبان آزمون سراسری سال ۱۴۰۵، به تفاوت‌های چشمگیر سنی میان شرکت‌کنندگان اشاره کرد.

وی اعلام کرد که پیرترین داوطلب این آزمون، فردی ۸۵ ساله از استان کرمانشاه است که نشان‌دهنده اشتیاق به یادگیری در هر سنی است.

در مقابل، جوان‌ترین شرکت‌کنندگان در این آزمون، یک دختر و یک پسر متولد سال ۱۳۹۳ هستند که در سن ۱۲ سالگی وارد این رقابت شده‌اند.

این آمار نشان‌دهنده طیف گسترده‌ای از متقاضیان است که با انگیزه‌های مختلف در مسیر دستیابی به صندلی‌های دانشگاه قرار گرفته‌اند.



 کارنامه داوطلبان آزمون دکتری تخصصی ۱۴۰۵ دانشگاه آزاد اسلامی منتشر شد
۲۱ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

کارنامه داوطلبان آزمون دکتری تخصصی ۱۴۰۵ دانشگاه آزاد اسلامی منتشر شد

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، کارنامه  نهایی داوطلبان آزمون دکتری تخصصی ۱۴۰۵ دانشگاه آزاد اسلامی که در موعد مقرر در جلسه مصاحبه حضور داشتند، در سامانه اعلام نتایج مرکز سنجش، پذیرش و فارغ التحصیلی به نشانی www.azmoon.org    قرار گرفت.  داوطلبان جهت اطلاع از وضعیت خود در رشته / محل‌های انتخابی می‌توانند به سایت فوق مراجعه و کارنامه خود را دریافت نمایند.

پذیرفته شدگان دوره دکتری تخصصی لازم است از روز سه شنبه به تاریخ ۳ شهریورماه  ۱۴۰۵ جهت ثبت نام به سامانه جامع پذیرش مراجعه نمایند.



 اختصاصی| حکم اخراج ۱۳ دانشجوی هتاک اتفاقات اسفند ۱۴۰۴ قطعی شد
۲۲ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

اختصاصی| حکم اخراج ۱۳ دانشجوی هتاک اتفاقات اسفند ۱۴۰۴ قطعی شد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو، در جریان اتفاقات بهمن و اسفند ۱۴۰۴ در برخی دانشگاه‌های کشور که هتک حرمت به پرچم مقدس کشورمان صورت گرفت تعدادی از عوامل اصلی این اتفاقات به کمیته انضباطی دانشگاه‌ها معرفی شدند.

براساس شنیده‌های خبرنگار SNNTV احکام دانشجویان معرفی شده پس از بررسی در کمیته انضباطی بدوی در دانشگاه‌ها و کمیته تجدیدنظر وزارت علوم به تایید رسیده است.

بر اساس اطلاع خبرنگار ما از منابع آگاه ۱۳ نفر از دانشجویان هتاک به اخراج از دانشگاه محکوم شدند و حکم این افراد در کمیته انضباطی مرکزی وزارت علوم نهایی شده است که برای اجرای حکم به دانشگاه‌ها اعلام خواهد شد.



 اینوتکس ۲۰۲۶ با حضور بیش از ۱۰۰ استارتاپ/ از رشد انفجاری تا جذب سرمایه و رونمایی محصولات جدید
۲۲ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

اینوتکس ۲۰۲۶ با حضور بیش از ۱۰۰ استارتاپ/ از رشد انفجاری تا جذب سرمایه و رونمایی محصولات جدید

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط‌عمومی منطقه نوآوری ایران، محسن علی‌اکبریان، رئیس مرکز رشد فناوری نخبگان پارک فناوری پردیس با تشریح برنامه‌های بخش استارتاپی اینوتکس ۲۰۲۶ (اینوتکس اکسپرس) اظهار داشت: شرایط خاص حاکم بر کشور در ماه‌های اخیر، بر فضای کسب‌وکار‌ها اثرگذار بوده است، اما با وجود این شرایط، استقبال از اینوتکس و حضور مجموعه‌های نوپا در این رویداد فراتر از انتظار بوده است.

 

 وی با اشاره به تغییر رویکرد بخش استارتاپی اینوتکس ۲۰۲۶ افزود: تاب‌آوری کسب‌وکار‌ها در شرایط بحرانی یکی از محور‌های اصلی برنامه‌های امسال است و موضوعاتی همچون جذب سرمایه، حفظ و نگهداشت سرمایه انسانی، توسعه محصولات جدید، خلق بازار‌های تازه و تبدیل تهدید‌های ناشی از بحران به فرصت، در برنامه‌های این بخش مورد توجه قرار گرفته است.

 

 علی‌اکبریان با اشاره به استقبال گسترده از بخش استارتاپی گفت: باتوجه‌به رویکرد چابک امسال و تلاش برای استفاده بهینه از فضای نمایشگاه، ظرفیت مشخصی برای پذیرش استارتاپ‌ها در نظر گرفته شد، اما تعداد درخواست‌های ثبت‌شده بیش از دوبرابر ظرفیت پیش‌بینی‌شده بود و در نهایت بر اساس اولویت زمانی ثبت‌نام، بیش از ۱۰۰ استارتاپ در نمایشگاه حضور خواهند داشت.

 

 رئیس مرکز رشد فناوری نخبگان ادامه داد: در بخش استارتاپی امسال چندین محور برای برنامه‌ها پیش‌بینی شده است که مجموعه‌ای از رویدادها، نشست‌ها، انتقال تجربه، معرفی محصولات و فرصت‌های سرمایه‌گذاری را در برمی‌گیرد

. از انتقال تجربه رشد انفجاری تا گفت‌و‌گو درباره توسعه کسب‌وکار

 وی یکی از برنامه‌های محوری بخش استارتاپی را رویداد «۱۰X» با محوریت رشد انفجاری عنوان کرد و گفت: در این برنامه مجموعه‌ای از سخنرانی‌ها و نشست‌های انتقال تجربه با حضور مدیران و دست‌اندرکاران کسب‌وکار‌های مطرح برگزار می‌شود تا تجربیات مسیر رشد این شرکت‌ها در اختیار مدیران استارتاپ‌ها و کسب‌وکار‌های نوپا قرار گیرد.

 به گفته علی‌اکبریان، در کنار این برنامه، پنل‌هایی با حضور متخصصان برای بررسی موضوعات مرتبط با توسعه کسب‌وکار و مسیر رشد شرکت‌های نوپا و استارتاپ‌ها برگزار خواهد شد.

  رونمایی از محصولات جدید استارتاپ‌ها …





پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026