قیمت طلا امروز




 خبرگزاری دانشجو / ۱۴۰۵/۰۵/۰۸

جلوگیری از تضییع حقوق بیت‌المال با ورود دادستانی تهران/ فسخ قرارداد غیرقانونی ۱۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریالی

با ورود به‌موقع دادستانی تهران و انجام پیگیری‌های لازم، از اجرای یک قرارداد سه‌جانبه ۱۲ هزار میلیارد ریالی که زمینه ایراد خسارت قابل توجه به اموال عمومی را ف...
 جلوگیری از تضییع حقوق بیت‌المال با ورود دادستانی تهران/ فسخ قرارداد غیرقانونی ۱۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریالی

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، با ورود به‌موقع دادستانی تهران و انجام پیگیری‌های لازم، از اجرای یک قرارداد سه‌جانبه ۱۲ هزار میلیارد ریالی که زمینه ایراد خسارت قابل توجه به اموال عمومی را فراهم می‌کرد، جلوگیری شد.

دادستان تهران با تأکید بر اهمیت اجرای مأموریت‌های قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه و حفاظت از بیت‌المال، اظهار داشت: بررسی‌های انجام‌شده نشان داد بر اساس قرارداد منعقده میان یک شرکت خصوصی با دو شرکت دولتی فعال در حوزه هوانوردی، مقرر شده بود شرکت هوانوردی دولتی تا سقف ۱۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال از بدهی‌های شرکت خصوصی را به ازای سرمایه گذاری‌های انجام شده کسر کند.

وی تصریح کرد: در فرآیند بررسی این قرارداد، مشخص شد مبلغ یادشده بدون اتکا به ارزیابی و کارشناسی‌های لازم و بدون وجود مستندات و مبانی حقوقی و اقتصادی کافی تعیین شده است و اجرای قرارداد، موجب تحمیل تعهدات مالی سنگین و تضییع حقوق و منافع دولت می‌شود، فلذا با ورود دادستانی تهران و با تأکید بر ضرورت رعایت قوانین و مقررات، موضوع به‌صورت ویژه مورد پیگیری قرار گرفت و در نهایت، قرارداد مزبور با اتخاذ تدابیر قانونی ملغی گردید.

دادستان تهران تأکید کرد: این اقدام در چارچوب سیاست‌های تحولی قوه قضاییه در زمینه پیشگیری از تضییع حقوق عمومی، ارتقای سلامت نظام اداری، نظارت بر قرارداد‌های کلان و مقابله با انعقاد قرارداد‌های فاقد پشتوانه کارشناسی انجام گرفت و دادستانی تهران با استمرار رصد قرارداد‌های مهم و تداوم اقدام‌های نظارتی، همچنان با هر گونه تخلف و تضییع حقوق بیت‌المال در این حوزه قاطعانه برخورد خواهد کرد.





 آغاز رقابت بیش از ۴۶۳ هزار داوطلب در دومین روز کنکور
۱۶ دقیقه قبل / سایت تابناک

آغاز رقابت بیش از ۴۶۳ هزار داوطلب در دومین روز کنکور

رقابت بیش از ۴۶۳ هزار داوطلب در دو گروه علوم انسانی و ریاضی و فنی در دومین و آخرین روز کنکور ۱۴۰۵ آغاز شد.

 نقد محترمانه سید محمد خاتمی در صداوسیما را ببینید
۲ ساعت قبل / سایت تابناک

نقد محترمانه سید محمد خاتمی در صداوسیما را ببینید

پس از سخنان سید محمد خاتمی در حمات از تفاهمنامه اسلام آباد و حمایت قاطع او از مسعود پزشکیان، صداوسیما ضمن به کار بردن تعابیر

 تغییر تاکتیک ایران در جنگ با آمریکا؛  ترامپ دیگر برنمی گردد  |  ترامپ در تله افتاده و  چاره‌ای جز پذیرش شروط تهران  ندارد!
۳ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

تغییر تاکتیک ایران در جنگ با آمریکا؛ ترامپ دیگر برنمی گردد | ترامپ در تله افتاده و چاره‌ای جز پذیرش شروط تهران ندارد!

جان مرشایمر، استاد روابط بین‌الملل دانشگاه شیکاگو، با اشاره به تغییر رویکرد ایران در برابر آمریکا و افزایش توانمندی‌های نظامی تهران، تأکید کرد که واشنگتن دیگر نمی‌تواند با اتکا به تهدید و حملات نظامی، ایران را وادار به تسلیم کند.

 زمان واریز معوقات بازنشستگان تامین اجتماعی در سال 1405 مشخص شد
۷ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

زمان واریز معوقات بازنشستگان تامین اجتماعی در سال 1405 مشخص شد

اقتصادنیوز: نمایندگان مجلس از پرداخت معوقات بازنشستگان تامین اجتماعی به همراه مطالبات همسان سازی از دهم شهریور خبر دادند.

 ویدئو | صدوهفتادوسه شب حضور حماسی مردم مشهد در خیابان | راه آقای شهید ایران را ادامه خواهیم داد (۲۹ مرداد ۱۴۰۵)
۸ ساعت قبل / سایت شهرآرانیوز

ویدئو | صدوهفتادوسه شب حضور حماسی مردم مشهد در خیابان | راه آقای شهید ایران را ادامه خواهیم داد (۲۹ مرداد ۱۴۰۵)

مردم مشهد همراه با دیگر شهر‌ها ۱۷۳ شب است که خیابان را رها نکرده‌اند. خیابانی که سنگر مهمی در برابر دشمن سفاک آمریکایی و صهیونی است. خیابانی که طومار توطئه‌های دشمنان ایران را در هم پیچیده است.

 سازمان لیگ: دیدار تراکتور و پرسپولیس بدون تماشاگر برگزار می‌شود
۸ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

سازمان لیگ: دیدار تراکتور و پرسپولیس بدون تماشاگر برگزار می‌شود

دیدار دو تیم تراکتور تبریز و پرسپولیس در هفته سوم لیگ برتر بدون تماشاگر است.