قیمت طلا امروز




 خبرگزاری دانشجو / ۱۴۰۵/۰۵/۰۶

۹ طرح راهداری برای ایمنی سفر‌های اربعین در سمنان اجرا می‌شود

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان سمنان گفت:همزمان با نزدیک شدن به ایام اربعین، اجرای ۹ طرح راهداری در محور‌های اصلی استان با هدف ارتقای ایمنی تردد، به...
 ۹ طرح راهداری برای ایمنی سفر‌های اربعین در سمنان اجرا می‌شود

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، میثم قدمی با اشاره به آغاز همزمان ۹ طرح راهداری در محور‌های مواصلاتی استان اظهار کرد: با توجه به قرار گرفتن سمنان در کریدور راهبردی تهران–مشهد و افزایش حجم تردد‌ها در آستانه اربعین، مجموعه‌ای از عملیات نگهداری، بهسازی و ارتقای ایمنی راه‌ها با بهره‌گیری از تمامی ظرفیت‌های فنی، اجرایی، نیروی انسانی و ماشین‌آلات راهداری در قالب ۹ کارگاه فعال در حال اجراست.

وی افزود: این طرح‌ها در محور‌های اصلی استان، به‌ویژه مسیر تهران–مشهد، با هدف افزایش ایمنی تردد زائران اربعین و دیگر کاربران جاده‌ای، بهبود کیفیت مسیر‌های ارتباطی، کاهش مخاطرات جاده‌ای و روان‌سازی عبور و مرور برنامه‌ریزی شده و تلاش می‌شود بخش عمده‌ای از عملیات پیش از آغاز اوج سفر‌های اربعین به پایان برسد.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان سمنان با تشریح مهم‌ترین اقدامات در دست اجرا بیان کرد: عملیات تراش، لکه‌گیری و روکش آسفالت، بهسازی محور‌های مواصلاتی، اجرای درزگیری، شانه‌سازی، اصلاح شیب شیروانی، خط‌کشی مسیر‌ها و همچنین نصب، نوسازی و تکمیل علائم و تجهیزات ایمنی از جمله طرح‌هایی است که هم‌اکنون در محور‌های مختلف استان در حال اجرا است.

قدمی ادامه داد: در کریدور تهران–مشهد نیز چند پروژه شاخص شامل تراش، لکه‌گیری و روکش آسفالت محور سمنان–دامغان در محدوده سوکان تا شهرک صنعتی، بهسازی محور ایوانکی–آبسرد و اجرای عملیات درزگیری در حوزه استحفاظی شهرستان‌های دامغان و مهدی‌شهر به‌صورت همزمان در دستور کار قرار دارد.

در ادامه حتما بخوانید آمادگی کامل ناوگان حمل‌ونقل سمنان برای اربعین ۱۴۰۵

وی خاطرنشان کرد: عملیات تراش، لکه‌گیری و روکش آسفالت محور دامغان–سمنان در محدوده آبخوری، اجرای طرح بهسازی و روکش آسفالت کمربندی سمنان، بهسازی محور سمنان–چنداب و همچنین لکه‌گیری و روکش آسفالت محور دامغان–سمنان در محدوده سرازیری کوهپایه نیز با سرعت در حال اجرا است.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان سمنان با اشاره به موقعیت راهبردی این استان اظهار کرد: سمنان به دلیل قرار …



 حضور گسترده مردم تبریز در مراسم اربعین امام شهید + فیلم
۳۰ دقیقه قبل / خبرگزاری دانشجو

حضور گسترده مردم تبریز در مراسم اربعین امام شهید + فیلم

بر اساس گزارش خبرنگار SNNTV از تبریز، امروز مصلای امام خمینی (ره) این شهر میزبان جمعیت عظیمی از مردم بود که برای گرامیداشت اربعین امام شهید گرد آمدند. این مراسم که در فضای حماسی و مذهبی برگزار شد، گواهی بر پیوند عمیق مردم آذربایجان با امام شهید و وفاداری آنان به آرمان‌های انقلاب اسلامی است.

حاضران در این مراسم با برگزاری تجمعی گسترده، ضمن ابراز اندوه عمیق برای فقدان امام شهید، بر لزوم پاسخ قاطع به عوامل ترور و خون‌خواهی ایشان تأکید کردند. همچنین، در این تجمع مردمی، بیعت مجدد با حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، رهبر معظم انقلاب، به عنوان تداوم مسیر هدایت و استقامت در برابر دشمنان، سر دادند.

این حضور گسترده در تبریز، بار دیگر نشان داد که اراده مردم برای پاسداشت میراث امام شهید و پیشبرد اهداف انقلاب، فراتر از هرگونه فشار یا تهدیدی است و مسیر حرکت آنان بر محوریت ولایت و مقاومت ادامه دارد.

کد ویدیو دانلود ویدیو فیلم اصلی



 ‌ایستگاه ریلی خاوران به ایستگاه مرکزی تبریز متصل شود - تسنیم
۱ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

‌ایستگاه ریلی خاوران به ایستگاه مرکزی تبریز متصل شود - تسنیم

استانها

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از تبریز، علیرضا سلیمانی، مدیرکل راه‌آهن منطقه آذربایجان، در گفت‌وگو با اصحاب رسانه با تبیین جایگاه راهبردی این اداره‌کل در گستره دو استان آذربایجان‌شرقی و آذربایجان‌غربی، بر اهمیت مرز رازی به‌عنوان یکی از مسیرهای مهم اتصال به اروپا تأکید کرد.

وی با اشاره به ضرورت بازنگری در ظرفیت‌های مرز جلفا پس از سال‌ها کاهش فعالیت، گفت: نوسازی و فعال‌سازی این محور از اولویت‌های زیرساختی منطقه است

مدیرکل راه‌آهن منطقه آذربایجان با تأکید بر ظرفیت‌های ریلی در جابه‌جایی مسافر از شمالغرب به مقصدهای پرسفر، گفت: نقش مسیر ریلی خاوران در کاهش زمان سفر به مشهد مقدس بسیار حائز اهمیت است.

سلیمانی، افزود: تکمیل مسائل فنی و تجهیزاتی این ایستگاه و اتصال آن به ایستگاه مرکزی تبریز، از مطالبات مهم برای ارتقای خدمات ریلی استان است.

انتهای پیام/  



 ترافیک پرحجم در جاده‌های «کندوان، هراز و سوادکوه»؛ پنجشنبه 29 مرداد - تسنیم
۲ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

ترافیک پرحجم در جاده‌های «کندوان، هراز و سوادکوه»؛ پنجشنبه 29 مرداد - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، رئیس پلیس راه مازندران با تشریح آخرین وضعیت ترافیکی محورهای مواصلاتی استان گفت: ترافیک ورودی در محورهای کندوان، هراز و سوادکوه پرحجم و روان گزارش شده است.

سرهنگ هادی عبادی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در ساری، اظهار داشت: در حال حاضر تردد خودروها در محورهای ورودی مازندران از جمله محورهای کندوان، هراز و سوادکوه پرحجم اما روان است و جریان ترافیک بدون گره جدی در حال انجام است.

وی افزود: در محورهای خروجی استان مازندران، وضعیت تردد عادی و روان گزارش شده و در حال حاضر مشکل خاصی در این بخش از محورهای مواصلاتی استان وجود ندارد.

رئیس پلیس راه مازندران درباره وضعیت جوی محورهای مواصلاتی استان نیز گفت: شرایط جوی در محورهای مواصلاتی مازندران ابری و آفتابی گزارش شده است و رانندگان باید متناسب با شرایط مسیر، نکات ایمنی را رعایت کنند.

عبادی با توصیه به رانندگان برای رعایت مقررات و پرهیز از رانندگی پرخطر، تأکید کرد: رانندگان پس از هر دو ساعت رانندگی، 15 دقیقه استراحت داشته باشند و با رعایت سرعت مطمئنه، توجه کافی به جلو و حفظ فاصله طولی مناسب، از بروز حوادث رانندگی جلوگیری کنند.

وی خاطرنشان کرد: رعایت قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی، به‌ویژه در محورهای پرتردد و کوهستانی مازندران، برای حفظ ایمنی رانندگان و سرنشینان ضروری است.

انتهای پیام/  



 جابجایی بیش از ۲ میلیون ۷۰۰ مسافر در خوزستان
۲ ساعت قبل / خبرگزاری ایلنا

جابجایی بیش از ۲ میلیون ۷۰۰ مسافر در خوزستان

به گزارش ایلنا از خوزستان، فواد غزیعلی امروز پنجشنبه در جمع خبرنگاران گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون در مجموع دو میلیون و ۷۷۲ هزار و ۴۳۷ مسافر در قالب ۳۵۴ هزار و ۹۰۸ سفر توسط ناوگان عمومی جاده‌ای استان جابه‌جا شده‌اند. وی با تفکیک آمار عملکردی افزود: در حوزه سفرهای درون‌استانی، دو میلیون و ۳۲۸ هزار و ۷۶۰ مسافر طی ۳۲۱ هزار و ۹۰۶ سفر به مقاصد خود منتقل شدند.

معاون حمل‌ونقل اداره‌کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای خوزستان بیان کرد: همچنین در بخش سفرهای برون‌استانی، ۴۴۳ هزار و ۶۷۷ مسافر در قالب ۳۳ هزار و دو سفر به سایر نقاط کشور جابه‌جا شده‌اند.

غزیعلی بیان کرد: بخش عمده جابه‌جایی مسافران در این مدت مربوط به مسیرهای درون‌استانی بوده است که نشان‌دهنده فعالیت مستمر ناوگان عمومی استان و نظارت دقیق بر خدمات‌رسانی شرکت‌های مسافربری است.

  انتهای پیام/



 اهدای لوح تقدیر توسط معاون اول رئیس جمهور به استاندار ایلام
۲ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

اهدای لوح تقدیر توسط معاون اول رئیس جمهور به استاندار ایلام

به گزارش برنا از ایلام،در تقدیرنامه معاون اول رئیس جمهور خطاب به استاندار ایلام آمده است:

[ لازم می‌دانم مراتب امتنان و سپاس خود را از تلاش‌های بی وقفه و رویکرد مسئولانه جنابعالی در ساماندهی هر چه باشکوه تر مراسم اربعین سال جاری صمیمانه ابراز نمایم. مدیریت مدبرانه ی شما در مواجهه با چالش های اجرایی و ارائه راهکارهای اثربخش نقشی محوری و ماندگار در اعتلای سطح کمی و کیفی این رویداد عظیم ایفا نمود و مراتب تحسین همگان را برانگیخت. بی تردید این خدمات ارزنده در کارنامه ی درخشان خدمات شما چون نگینی تابناک خواهد درخشید.

این لوح تقدیر به پاس تلاش‌های جهادگرانه جنابعالی اهدا می.شود. بر خود فرض میدانم که مراتب قدردانی خویش را به ساحت خانواده محترمتان که در این اجر سهیم هستند تقدیم دارم. از درگاه خداوند منان توفیقات روزافزون جنابعالی را در ظل توجهات حضرت ولیعصر (ارواحنا فدا) و درایت داهیانه مقام معظم رهبری حضرت آیت الله سید مجتبی حسینی خامنه ای (مدظله العالی) مسئلت می نمایم.]

گفتنی است استاندار ایلام در حاشیه این نشست با وزرای امور خارجه، صمت، راه و شهرسازی، جهاد کشاورزی و ارتباطات در خصوص مسائل و مشکلات استان در حوزه های مختلف دیدار و گفتگو کرد و مقرر شد وزرای صمت‌ و راه و شهرسازی در آینده ای نزدیک به ایلام سفر کنند. 

انتهای پیام



پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 طلا زیر ۴۵۰۰ دلار آرام گرفت؛ نقره در محدوده ۶۷ دلار ماند
سایت ایران آنلاین

طلا زیر ۴۵۰۰ دلار آرام گرفت؛ نقره در محدوده ۶۷ دلار ماند

بهای اونس طلا در معاملات پنجشنبه با افت ۰.۶۳ درصدی به ۴۴۸۹.۲۸ دلار رسید؛ نقره نیز پس از جهش نزدیک به ۶ درصدی روز قبل، در محدوده ۶۶.۸۷ دلار معامله شد.
 رشد ۸ هزار درصدی آموزش مدارس روی اسکای‌روم
سایت توسعه برند

رشد ۸ هزار درصدی آموزش مدارس روی اسکای‌روم

توسعه برند؛ در رویداد «تخته سیاه» با موضوع آینده آموزش آنلاین در مدارس که ۲۹ مردادماه در مرکز همایش‌های نور برگزار شد، جمعی از فعالان، کارشناسان و مدیران حوزه آموزش حضور داشتند. پیمان عمرانی، مدیر ارشد بازاریابی اسکای‌روم، در این رویداد با ارائه گزارشی از روند آموزش آنلاین در ایران و جهان، از رشد ۸ هزار درصدی استفاده مدارس از اسکای‌روم در بهار ۱۴۰۵ خبر داد.
 پورجمشیدیان خبر داد: مساعدت دولت برای خرید و واردات اتوبوس
سایت جهان صنعت نیوز

پورجمشیدیان خبر داد: مساعدت دولت برای خرید و واردات اتوبوس

رئیس ستاد مرکزی اربعین حسینی تاکید کرد: یک مصوبه برای خرید و واردات دو هزار دستگاه اتوبوس و یک مصوبه سه هزار دستگاهی داریم، اما در روند خرید و واردات اتوبوس مشکلاتی وجود دارد که به دلیل دخیل بودن دستگاه‌های مختلف، زمان‌بر می‌شود.
 نماینده مجلس: آمریکا به‌دنبال تشدید بحران سیاسی و اقتصادی در ایران پیش از ضربه نظامی است
سایت هم میهن

نماینده مجلس: آمریکا به‌دنبال تشدید بحران سیاسی و اقتصادی در ایران پیش از ضربه نظامی است

عضو کمیسیون امور داخلی کشور در مجلس گفت: آمریکا در پی آن است که ابتدا بحران سیاسی و اقتصادی در ایران تشدید شود و پس از یک ناآرامی داخلی، ضربه نظامی وارد شود.
 آدم ربایان دختر تهرانی را به ترکیه قاچاق کردند + جزییات یک پرونده برون مرزی برای نجات دختر ایرانی
سایت رکنا

آدم ربایان دختر تهرانی را به ترکیه قاچاق کردند + جزییات یک پرونده برون مرزی برای نجات دختر ایرانی

حوادث رکنا: فریب با وعده اعزام به ترکیه پایان تلخی برای زن جوان داشت؛ اما عملیات ضربتی و غافلگیرانه کارآگاهان اداره یازدهم پلیس آگاهی تهران بزرگ، به اسارت وی پایان داد و آدم‌ربای تبهکار را در مخفیگاهش در شهرک راه‌آهن به دام انداخت.
 نوری قزلجه: امکان واردات مستقیم گندم برای واحدهای صنف و صنعت فراهم می شود
سایت ایران آنلاین

نوری قزلجه: امکان واردات مستقیم گندم برای واحدهای صنف و صنعت فراهم می شود

وزیر جهاد کشاورزی از ابلاغ قریب الوقوع بخشنامه جدیدی خبر داد که به موجب آن، واحدهای صنف و صنعت امکان خرید گندم مورد نیاز خود از داخل کشور را خواهند داشت و زمینه واردات مستقیم این محصول نیز برای آنان فراهم می شود.
 گلکسی S26 FE؛ پرچمدار اقتصادی سامسونگ با قیمت ۷۹۹ دلار در راه بازار
سایت رکنا

گلکسی S26 FE؛ پرچمدار اقتصادی سامسونگ با قیمت ۷۹۹ دلار در راه بازار

رکنا اقتصادی: گلکسی S26 FE در آستانه رونمایی قرار دارد؛ گوشی جدید سامسونگ با نمایشگر ۶.۷ اینچی ۱۲۰ هرتزی، تراشه اگزینوس ۲۵۰۰، دوربین سه‌گانه ۵۰ مگاپیکسلی و پشتیبانی نرم‌افزاری هفت‌ساله عرضه خواهد شد. گزارش‌ها از قیمت پایه ۷۹۹ دلاری این گوشی در بازار آمریکا حکایت دارند؛ رقمی که نسبت به نسل قبل افزایش قابل توجهی دارد.
 مقام سابق آمریکایی: جنگ ایران در جهت منافع امنیت ملی ما نیست/ حمله به دادگستری بهبهان تکذیب شد/ تکذیب آتش‌سوزی در پالایشگاه تهران؛ ماجرای دود غلیظ چه بود؟
سایت دیدارنیوز

مقام سابق آمریکایی: جنگ ایران در جهت منافع امنیت ملی ما نیست/ حمله به دادگستری بهبهان تکذیب شد/ تکذیب آتش‌سوزی در پالایشگاه …

در پی آغاز تجاوز نظامی اسرائیل و آمریکا علیه ایران از روز ۹ اسفندماه ۱۴۰۴، تنش‌های گسترده در خاورمیانه و درگیری‌ها میان ایران و آمریکا در تنگه هرمز همچنان اد...