قیمت طلا امروز




 خبرگزاری میزان / ۱۴۰۵/۰۴/۲۲

حضور تاریخی مردم در تشییع رهبر شهید به افزایش قدرت، مشروعیت و تأثیرگذاری جمهوری اسلامی ایران کمک کرد

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس حضور تاریخی مردم در تشییع رهبر شهید انقلاب را عاملی برای تقویت انسجام ملی و جایگاه بین‌المللی ایران دانست و گفت: حضور پررنگ اقشار مختلف مردم، احزاب، جریان‌های سیاسی و گروه‌های اجتماعی در این مراسم به افزایش قدرت، مشروعیت و تأثیرگذاری جمهوری اسلامی ایران در عرصه داخلی و منطقه‌ای کمک کرد.
 حضور تاریخی مردم در تشییع رهبر شهید به افزایش قدرت، مشروعیت و تأثیرگذاری جمهوری اسلامی ایران کمک کرد



۱۰ ساعت قبل / سایت دیدارنیوز

واکنش قالیباف به اقدام مشکوک رئیس مجلس عراق؛ ما دو ملتی بودیم که نپذیرفتیم پاورقی روایت‌های دیگران شویم

دیدارنیوز: رئیس مجلس ایران به اقدام همتای عراقی خود درباره نقشه خلیج فارس واکنش نشان داد.

محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی که در رأس هیأت پارلمانی ایرانی به عراق سفر کرده است، عصر امروز (پنجشنبه، ۲۹ مرداد ۱۴۰۵) به نمایندگی از رهبر معظم انقلاب در مراسم چهلمین روز تدفین پیکر رهبر شهید انقلاب در کربلای معلی شرکت و در سخنرانی خود به اقدام مشکوک رئیس مجلس عراق در انتشار نقشه خلیج فارس با نام جعلی، واکنش نشان داد.

قالیباف در این مراسم ضمن درود به پیامبر اکرم (ص) و اهل بیت او علیهم السلام و صلوات به امیرالمؤمنین حضرت علی بن ابی طالب علیه السلام، گفت: شهادت یازدهمین ستاره آسمان امامت را تسلیت عرض کرده و از حضرت ولی عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف) می‌خواهم که به ما توفیق دهد در راه اعتلای دین خدا گام برداریم و مایه سرافرازی ملت‌های خود شویم.

رئیس مجلس شورای اسلامی در ادامه با بیان اینکه در این جلسه حاضر شده‌ام تا سلام گرم رهبر معظم انقلاب، حضرت آیت الله سیدمجتبی حسینی خامنه‌ای و ملت ایران را به شما برسانم، گفت: ملت عراق در تشییع تاریخی رهبر شهید انقلاب اسلامی، حق برادری را به جا آورده و جهان را حیرت زده کردند؛ و امروز من اینجا هستم تا از ملت قهرمان عراق تشکر کنم.

وی در ادامه تصریح کرد: همگان باید بدانند هر قدمی که دشمنان دو کشور برای دور کردن ما از همدیگر برداشتند، ما دو قدم به یکدیگر نزدیک‌تر شده‌ایم.

قالیباف در ادامه با بیان اینکه عمق پیوند دو کشور ریشه در تاریخ، جغرافیا و اعتقاداتی به عظمت اهل بیت عصمت و طهارت (علیهم السلام) دارد، اظهار داشت: اما آنچه باعث شده تهران و بغداد به هم نزدیک‌تر شوند، امتناع مشترک از این است که پایتخت‌های بیگانه سرنوشت مردمان ما را رقم بزنند.

رئیس قوه مقننه ادامه داد: در تاریخ درباره ما خواهند نوشت که ما دو ملتی بودیم که نپذیرفتیم پاورقی روایت‌های دیگران شویم و سرنوشتمان را در پایتخت‌های دولت‌های غربی ننوشتند.

وی همچنین تأکید کرد: اگر ما با مقاومت، با ایستادگی ملت هایمان و با کمک یکدیگر توانستیم، امنیت را در کشورهایمان برقرار کنیم، اکنون باید برای رفاه اقتصادی دو ملت، پیشرفت و توسعه دو کشور هم‌قسم شویم.

قالیباف اضافه کرد: ما برای تکرار کلمات بدون پشتوانه اینجا نیستیم، دستور کار روشنی برای ارتقای امنیت و ثبات دو کشور، کوتاه کردن دست بیگانگان و تعریف پروژه‌هایی داریم که به بهبود زندگی دو ملت کمک می‌کند.

رئیس مجلس شورای اسلامی در پایان خاطرنشان ساخت: ما دوستان و برادران سخت‌ترین روز‌ها بوده‌ایم، در ناخوشی‌ها با هم ایستادیم و در موفقیت‌ها نیز کنار هم خواهیم بود و در یک کلام؛ قدرت ما در برادری ماست. «اخوتنا قدرتنا ان شاءالله. اخری تحبون‌ها نصر من الله و فتح قریب و بشر المؤمنین».


۱۰ ساعت قبل / سایت آفتاب نیوز

واکنش قالیباف به اقدام رئیس مجلس عراق در انتشار نقشۀ خلیج فارس + عکس

به گزارش آفتاب نیوز،

قالیباف گفت: این تشییع تاریخی نشان داد که هر قدمی که دشمنان دو کشور برای دور کردن ما از همدیگر برداشتند ما دو قدم به هم نزدیک تر شده ایم.

رئیس مجلس شورای اسلامی افزود: عمق پیوند دو کشور ریشه در تاریخ، جغرافیا و اعتقاداتی به عظمت اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام دارد اما آنچه باعث شده است ، تهران و بغداد به هم نزدیکتر شوند، امتناع مشترک از این است که پایتخت‌های بیگانه سرنوشت مردمان ما را رقم بزنند.

قالیباف گفت: در تاریخ درباره ما خواهند نوشت که ما دو ملتی بودیم که نپذیرفتیم پاورقی روایت‌های دیگران شویم و سرنوشت‌مان را در پایتخت‌های دولت‌های غربی ننوشتند.


۱۱ ساعت قبل / سایت دیدارنیوز

مراسم اربعین تدفین پیکر رهبر شهید در کربلا با حضور قالیباف

دیدارنیوز: مراسم چهلمین روز تدفین پیکر رهبر شهید انقلاب دقایقی قبل با حضور رئیس مجلس شورای اسلامی به نمایندگی از رهبر انقلاب در کربلای معلی برگزار شد.

مراسم چهلمین روز تدفین پیکر رهبر شهید انقلاب در شهر کربلای معلی عصر امروز (پنجشنبه، ۲۹ مرداد ۱۴۰۵) با حضور محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی و هیأت پارلمانی ایران شامل سارا فلاحی، شهین جهانگیری، محمدتقی نقدعلی و مهدی فلاح برگزار شد.

این مراسم با حضور آیت الله سیدمجتبی حسینی، نماینده رهبر انقلاب در عراق، سفیر ایران در بغداد، استاندار کربلا، جمعی از مقامات عراقی، جمع کثیری از رؤسای عشایر، قبایل و مردم عراق و زائران ایرانی در کربلا برگزار شد.

گفتنی است رئیس مجلس شورای اسلامی به نمایندگی از رهبر انقلاب در این مراسم حضور دارد.




 حضور فرزندان رهبر شهید در مراسم بزرگداشت چهلمین روز تدفین ایشان + عکس
۹ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

حضور فرزندان رهبر شهید در مراسم بزرگداشت چهلمین روز تدفین ایشان + عکس

فرزندان رهبر شهید در مراسم بزرگداشت چهلمین روز تدفین پیکر ایشان حضور یافتند.

 تأکید بر مدیریت مصرف و افزایش بهره وری انرژی در صنایع/ لزوم نقش آفرینی بیشتر رسانه‌ها در فرهنگ‌سازی مصرف بهینه انرژی
۸ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

تأکید بر مدیریت مصرف و افزایش بهره وری انرژی در صنایع/ لزوم نقش آفرینی بیشتر رسانه‌ها در فرهنگ‌سازی مصرف بهینه انرژی

رئیس‌جمهور با تأکید بر ضرورت جلوگیری از وقفه در چرخه تولید، صیانت از اشتغال و تداوم فعالیت واحدهای صنعتی را از اولویت‌های کشور دانست و در عین حال خواستار توجه به محدودیت‌های شبکه و حمایت از تلاش شبانه‌روزی کارکنان صنعت برق برای مدیریت ناترازی و تأمین برق بخش‌های مختلف شد.

 گلایه همسر معاون اول پزشکیان از حجم کار او /  عارف کمتر از ۳ ساعت در روز می‌خوابد
۱۵ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

گلایه همسر معاون اول پزشکیان از حجم کار او / عارف کمتر از ۳ ساعت در روز می‌خوابد

همسر معاون اول پزشکیان از حجم کار او گلایه کرد.

 هشدار یک نماینده درباره ادعاهای بی‌سند: مراقب آسیب به روابط اقتصادی باشیم
۱۰ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

هشدار یک نماینده درباره ادعاهای بی‌سند: مراقب آسیب به روابط اقتصادی باشیم

نماینده مردم خدابنده در مجلس، با انتقاد از طرح برخی ادعاهای بدون مستندات علیه فعالان اقتصادی در فضای مجازی هشدار داد که ورود به پرونده‌های اقتصادی بر اساس حدس و گمان، علاوه بر خدشه‌دار کردن اعتبار افراد، می‌تواند به روابط اقتصادی و بین‌المللی کشور نیز آسیب بزند.

 عکس: فرزندان رهبر شهید انقلاب در مراسم چهلم ایشان
۹ ساعت قبل / سایت تابناک

عکس: فرزندان رهبر شهید انقلاب در مراسم چهلم ایشان

حضور فرزندان رهبر شهید انقلاب در مراسم بزرگداشت چهلم ایشان

 تأمین برق صنایع با اولویت تولید و اشتغال پیگیری می‌شود
۸ ساعت قبل / سایت هم میهن

تأمین برق صنایع با اولویت تولید و اشتغال پیگیری می‌شود

رئیس‌جمهور با تأکید بر ضرورت جلوگیری از توقف خطوط تولید، خواستار رفع موانع اجرای مصوبات تأمین برق صنایع شد و بر استفاده از ظرفیت بورس انرژی، برق وارداتی و مدیریت مصرف برای عبور از محدودیت‌های شبکه تأکید کرد.