قیمت طلا امروز




 خبرگزاری میزان / ۱۴۰۵/۰۴/۱۲

وداع با قائد شهید، سرآغاز دوره‌ای تازه از انسجام و پایداری مردم ایران است

رئیس بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی در پیامی از تمامی هم‌وطنان گرانقدر، دعوت کرد که با حضوری آگاهانه، گسترده و عزت‌آفرین، بار دیگر همبستگی ملی، همدلی اجتماعی و پایبندی خویش به ارزش‌های بنیادین انقلاب اسلامی را در برابر دیدگان جهانیان به نمایش بگذارند.
 وداع با قائد شهید، سرآغاز دوره‌ای تازه از انسجام و پایداری مردم ایران است



۴ ساعت قبل / سایت نورنیوز

برگزاری مراسم چهلم رهبر شهید انقلاب در شیراز

نورنیوز-گروه اجتماعی: همزمان با سراسر کشور، مراسم سوگواری شهادت امام حسن عسکری (ع) و بزرگداشت چهلمین روز تدفین رهبر شهید انقلاب و اعضای شهید بیت ایشان، شامگاه پنجشنبه با حضور پرشور مردم و مسئولان در حرم مطهر حضرت احمد بن موسی شاهچراغ(ع) برگزار شد. این مراسم با حضور اقشار و گروه‌های مختلف مردم و مسئولان در حرم مطهر حضرت احمد بن موسی شاهچراغ (ع) برگزار شد و حاضران در سوگ شهادت امام حسن عسکری (ع) و در بزرگداشت چهلمین روز تدفین رهبر شهید انقلاب و اعضای شهید بیت ایشان به عزاداری و سوگواری پرداختند.

حسینعلی امیری استاندار فارس، آیت‌الله سیدعلی‌اصغر دستغیب رئیس جامعه روحانیت شیراز، حجت‌الاسلام والمسلمین ابراهیم کلانتری تولیت حرم مطهر شاهچراغ (ع)، سردار یدالله بوعلی فرمانده سپاه فجر فارس، سید احمد احمدی‌زاده معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار و مسعود گودرزی معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار، علاءالدین کراماتی فرماندار شیراز، میرحاجی دادستان مرکز استان و جمعی دیگر از مسئولان در این مراسم حضور داشتند.

همچنین مراسم بزرگداشت چهلمین روز تدفین رهبر شهید انقلاب و اعضای شهید بیت ایشان در تجمع‌های شبانه مردم شیراز و شهرستان های استان نیز برگزار شد و یاد و خاطره آن رهبر شهید و اعضای شهید بیت ایشان در این تجمع‌ها گرامی داشته شد.




 فیلم هالیوودی از تعقیب و گریز پلیسی در خیابان های شهر
۱۶ ساعت قبل / سایت رکنا

فیلم هالیوودی از تعقیب و گریز پلیسی در خیابان های شهر

حوادث رکنا: تعقیب و گریز مسلحانه پلیس با یک پژو پارس در مشهد به دستگیری دو سوداگر مرگ و کشف حدود ۶ کیلوگرم مواد افیونی از داخل خودرو منجر شد.

 نتایج نهایی کنکور و آزمون پذیرش دانشجو معلم نیمه دوم آبان اعلام می‌شود
۱۶ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

نتایج نهایی کنکور و آزمون پذیرش دانشجو معلم نیمه دوم آبان اعلام می‌شود

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور با تشریح جزئیات برگزاری آزمون سراسری و آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو معلم گفت: نتایج اولیه این دو آزمون اواخر شهریورماه و نتایج نهایی نیمه دوم آبان‌ماه اعلام خواهد شد.

 دستگیری عنصر نفوذی مرتبط با شبکه‌های معاند در جهرم
۹ ساعت قبل / سایت تابناک

دستگیری عنصر نفوذی مرتبط با شبکه‌های معاند در جهرم

فرمانده انتظامی جهرم از شناسایی و دستگیری فردی خبر داد که با استفاده از حساب‌های کاربری در اینستاگرام، تصاویر و اطلاعات نادرست از شهروندان این شهرستان را برا...

 سخنگوی سپاه: با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار می‌گیریم/ اسرائیل: ​اردوغان، ترکیه را به سمت ماجراجویی‌های خطرناکی در سوریه می‌کشاند/ انفجار کنترل‌شده در محدوده جنوب اصفهان
۱۶ ساعت قبل / سایت دیدارنیوز

سخنگوی سپاه: با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار می‌گیریم/ اسرائیل: ​اردوغان، ترکیه را به سمت ماجراجویی‌های خطرناکی در سوریه می‌کشاند/ انفجار کنترل‌شده در محدوده جنوب اصفهان

در پی آغاز تجاوز نظامی اسرائیل و آمریکا علیه ایران از روز ۹ اسفندماه ۱۴۰۴، تنش‌های گسترده در خاورمیانه و درگیری‌ها میان ایران و آمریکا در تنگه هرمز همچنان اد...

 پورجمشیدیان خبر داد: مساعدت دولت برای خرید و واردات اتوبوس
۱۱ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

پورجمشیدیان خبر داد: مساعدت دولت برای خرید و واردات اتوبوس

رئیس ستاد مرکزی اربعین حسینی تاکید کرد: یک مصوبه برای خرید و واردات دو هزار دستگاه اتوبوس و یک مصوبه سه هزار دستگاهی داریم، اما در روند خرید و واردات اتوبوس مشکلاتی وجود دارد که به دلیل دخیل بودن دستگاه‌های مختلف، زمان‌بر می‌شود.

 محیط‌زیست و منابع طبیعی پاسخ دهند؛ چرا محیط‌بان و جنگلبان کنار کمپ‌های گردشگری نیستند؟ چه کسی پاسخگوی تخریب طبیعت است؟ + فیلم
۱۸ ساعت قبل / سایت رکنا

محیط‌زیست و منابع طبیعی پاسخ دهند؛ چرا محیط‌بان و جنگلبان کنار کمپ‌های گردشگری نیستند؟ چه کسی پاسخگوی تخریب طبیعت است؟ + فیلم

اجتماعی رکنا، توسعه گردشگری و برپایی کمپ در طبیعت، نه‌تنها اشکالی ندارد بلکه می‌تواند به رونق اقتصادی و افزایش نشاط اجتماعی کمک کند؛ اما وقتی کمپ در دل جنگل و مناطق حساس بدون نظارت تخصصی فعالیت می‌کند، مرز میان «گردشگری» و «تخریب طبیعت» باریک می‌شود. مطالبه روشن است: صدور مجوز کمپ‌های گردشگری در مناطق حساس باید مشروط به حضور یک محیط‌بان و یک جنگلبان به‌عنوان ناظران مستقر و پاسخگو باشد؛ نظارتی که پیش از تخریب وارد عمل شود، نه پس از آن.