قیمت طلا امروز




 خبرگزاری میزان / ۱۴۰۵/۰۴/۲۰

بزرگداشت رهبر شهید از سوی دبیرخانه مجلس خبرگان و جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در حرم کریمه اهل بیت/ مراسم یادبود فردا در همه یگان‌های ارتش

مراسم بزرگداشت رهبر شهید انقلاب اسلامی، از سوی دبیرخانه مجلس خبرگان رهبری و جامعه مدرسین حوزه علمیه قم روز یکشنبه ۲۱ تیر ۱۴۰۵ در حرم حضرت معصومه (س) برگزار خواهد شد.
 بزرگداشت رهبر شهید از سوی دبیرخانه مجلس خبرگان و جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در حرم کریمه اهل بیت/ مراسم یادبود فردا در همه یگان‌های ارتش



۴۸ دقیقه قبل / سایت افکارنیوز

گفت‌گوی جالب یک کودک حاضر در مراسم امشب با فرزند رهبر شهید +فیلم

گفت‌گوی جالب یک کودک حاضر در مراسم امشب با فرزند رهبر شهید انقلاب؛ نشان دادن عکسی از آقای شهید و تلاش برای ثبت عکس سلفی توسط او. ۱۴۰۵/۰۵/۲۹

 


۲ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

برگزاری مراسم چهلمین روز تدفین رهبر شهید انقلاب در حرم مطهر رضوی + فیلم

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو؛ خبرنگار SNNTV از حرم مطهر رضوی گزارش میدهد: مراسم چهلمین روز تدفین رهبر شهید انقلاب، امام شهید خامنه‌ای، در حرم مطهر رضوی در حال برگزاری است.

وی افزود: این مراسم با حضور خانواده معظم شهید امام خامنه‌ای، زائران و مجاوران حرم مطهر رضوی برگزار می‌شود.

 

کد ویدیو دانلود ویدیو فیلم اصلی


۷ ساعت قبل / سایت شهرآرانیوز

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی: رهبر شهید انقلاب تمدن‌ساز بود | نام شهید خامنه‌ای در تاریخ جاودانه می‌شود

حجت‌الاسلام عبدالحسین خسروپناه در حاشیه برگزاری آیین بزرگداشت چهلم رهبر شهید انقلاب اسلامی که شامگاه پنجشنبه، ۲۹ مرداد، در حرم مطهر رضوی برگزار شد، در گفت‌و‌گو با خبرنگار شهرآرانیوز اظهار کرد: رهبر عزیز ما و امام شهیدمان هیچ‌گاه به تاریخ نمی‌پیوندند و نام و یاد ایشان محدود به یک مقطع زمانی نخواهد شد بلکه اندیشه و آرمان‌هایشان در تاریخ و به‌ویژه در تمدن اسلامی زنده خواهد ماند. شاهد این مساله نیز همان فکر و اندیشه تمدن‌سازی است که ایشان در طول سال‌های حیات پربرکت خود دنبال کردند.

وی افزود: تجربه تاریخی به ما نشان می‌دهد بزرگانی که صاحب اندیشه‌های تمدن‌ساز بوده‌اند، هیچ‌گاه از حافظه ملت‌ها و تاریخ حذف نشده‌اند؛ از شیخ بهایی و خواجه نصیرالدین طوسی گرفته تا دیگر اندیشمندانی که قرن‌ها از زمان حیاتشان می‌گذرد، اما همچنان نامشان با افتخار در تاریخ تمدن اسلامی زنده است. دلیل ماندگاری این بزرگان آن است که میراث فکری آنها محدود به زمان و مکان خودشان نبوده و توانسته مسیر حرکت نسل‌های بعد را تحت تاثیر قرار دهد.

در ادامه حتما ببینید ویدئو| خاطره احساسی دختربچه معروف جشن فرشته‌ها از رهبر شهید

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی خاطرنشان کرد: در همین چارچوب، نظریه تمدن نوین اسلامی که رهبر معظم انقلاب به‌عنوان یکی از راهبرد‌های اساسی مطرح کردند و سال‌ها برای تبیین و تحقق آن گام برداشتند، می‌تواند یکی از مهم‌ترین میراث‌های فکری ایشان برای آینده باشد. این منظومه فکری، اگر به‌درستی تبیین و دنبال شود، نه‌تنها نام و یاد امام شهیدمان را در تاریخ زنده نگاه خواهد داشت بلکه اندیشه ایشان را به نسل‌های آینده منتقل خواهد کرد.

خسروپناه ادامه داد: به همین دلیل معتقدم ایشان از آن شخصیت‌هایی هستند که با گذشت زمان، نه‌تنها فراموش نخواهند شد بلکه هرچه جلوتر برویم، ابعاد بیشتری از اندیشه و نقش تمدن‌سازشان برای جهان اسلام آشکار خواهد شد و دنیا نیز همواره از ایشان به نیکی یاد خواهد کرد.




 چین: تحریم و اعمال فشار مساله ایران را حل نخواهد کرد
۱۶ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

چین: تحریم و اعمال فشار مساله ایران را حل نخواهد کرد

سخنگوی وزارت امور خارجه چین تاکید کرد: اعمال تحریم و اعمال فشار برای حل مسئله ایران مفید نخواهد بود.

 بنزین ، لمس واقعیت به دور از توهم و تخیل
۱۵ ساعت قبل / سایت عصرایران

بنزین ، لمس واقعیت به دور از توهم و تخیل

بنزین به مسئله ای برای گروکشی میان دولت و مردم تبدیل شده است. مردم خواسته ها و مطالباتی دارند که دولت های متوالی حاضر به پاسخ به آنها نیستند. حل مشکل بنز...

 خبر جدید از مذاکرات ایران و عمان/ چه چیزی ترامپ را عصبانی کرد؟
۱۵ ساعت قبل / سایت اکوایران

خبر جدید از مذاکرات ایران و عمان/ چه چیزی ترامپ را عصبانی کرد؟

دو مقام آمریکایی مدعی شکست مذاکرات ایران و عمان درباره تنگه هرمز شدند.

 واکنش قالیباف به نام جعلی خلیج فارس در نقشه عراق
۱۰ ساعت قبل / سایت اکوایران

واکنش قالیباف به نام جعلی خلیج فارس در نقشه عراق

قالیباف در واکنش به نقشه جعلی رئیس مجلس عراق: هر قدمی که دشمنان برای دور کردن ایران و عراق برداشتند، ما دو قدم به هم نزدیک‌تر شدیم

 ادعای رسانه آمریکایی: مذاکرات ایران و عمان درباره تنگه هرمز شکست خورد
۱۵ ساعت قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

ادعای رسانه آمریکایی: مذاکرات ایران و عمان درباره تنگه هرمز شکست خورد

رسانه «سمافور» به نقل از یک مقام آمریکایی و یک مقام کاخ سفید ادعا داد که دولت آمریکا معتقد است مذاکرات ایران و عمان چند هفته پیش شکست خورده است.

 عضو کمیسیون اقتصادی مجلس: در طرح جدید بنزین سهمیه از ۱۹۰ لیتر به ۹۰ لیتر کاهش می‌یابد
۱۰ ساعت قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس: در طرح جدید بنزین سهمیه از ۱۹۰ لیتر به ۹۰ لیتر کاهش می‌یابد

 عضو کمیسیون اقتصادی مجلس در شبکه اجتماعی ایکس توضیحاتی درباره طرح جدید سهمیه‌بندی بنزین ارائه کرد.