قیمت طلا امروز




 خبرگزاری میزان / ۱۴۰۵/۰۴/۱۰

برگزاری نشست بررسی الگوی مداخله‌گرایی آمریکا در منطقه غرب آسیا و بازتاب آن بر نقض حقوق ملت‌ها

نشست تخصصی بازخوانی و افشای حقوق بشر آمریکایی با هدف افشای جنایات و اقدامات ضدبشری آمریکا و بررسی تأثیر حضور این کشور در منطقه غرب آسیا برگزار شد.
 برگزاری نشست بررسی الگوی مداخله‌گرایی آمریکا در منطقه غرب آسیا  و بازتاب آن بر نقض حقوق ملت‌ها



۴۳ دقیقه قبل / خبرگزاری برنا

روسیه: ایران مستقل است/ فقط تهران درباره مذاکره با آمریکا تصمیم می‌گیرد

یه گزارش برنا، «واسیلی نبنزیا» عصر پنجشنبه به وقت محلی در جمع خبرنگاران در نیویورک در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه با توجه به روابط دوجانبه میان ایران و روسیه، مسکو بر تهران فشار وارد می‌کند تا تلاش کند مذاکرات را از سر بگیرد و به این جنگ پایان دهد، گفت: روسیه، به‌عنوان یک اصل، بر هیچ‌کس فشاری وارد نمی‌کند؛ چه ایران باشد و چه هر کشور دیگری. ایران یک کشور مستقل است. آنها خودشان تصمیم می‌گیرند.

نماینده روسیه در سازمان ملل افزود: ما درباره این موضوع نیز صحبت کردیم و می‌دانیم که منشا این درگیری در کاری که ایران انجام داده یا انجام نداده نیست، بلکه در تجاوز بی‌محابا و بدون دلیلی است که ایالات متحده علیه ایران انجام داد؛ و فکر نمی‌کنم این ایران بوده باشد که از اجرای توافق‌هایی که میان ایالات متحده و ایران با کمک میانجی‌ها حاصل شده بود، عقب‌نشینی کرده باشد.

نبنزیا تاکید کرد: بنابراین فکر نمی‌کنم ما باید ایران را به‌خاطر این موضوع مقصر بدانیم. اما این مساله در شورای امنیت در حال بررسی است. امسال این اتفاق نیفتاد، اما مطمئنم که در ماه‌های آینده به آن رسیدگی خواهیم کرد.

در واکنش به کارزار اقتصادی آمریکا علیه ایران: نگران اقتصاد روسیه نباشید

سفیر روسیه در سازمان ملل درباره کارزار اقتصادی آمریکا علیه ایران و پیامد‌های آن برای سایر کشور و نیز موضع روسیه در این زمینه گفت: ما آن‌قدر تحریم و وعده برای منزوی کردن اقتصاد روسیه دیده‌ایم که دیگر توجه زیادی به آنها نمی‌کنیم، چون توانسته‌ایم خود را با هر تحریمی که آنها اعمال کرده‌اند یا هر تهدیدی که در این مسیر شنیده‌ایم، سازگار کنیم. فکر می‌کنم از عهده این موضوع هم برخواهیم آمد. نگران اقتصاد روسیه نباشید.

واکنش نماینده روسیه به ادعای ترامپ درباره تنگه هرمز

نبنزیا در واکنش به ادعای ترامپ درباره تنگه هرمز و اعلام کردن آن به عنوان قلمرو آمریکا نیز با لبخندی طعنه آمیز گفت: رئیس‌جمهور ترامپ ادعا‌های ارضی متعددی درباره نقاط مختلف جهان مطرح کرده است. امروز ما در نمایندگی دانمارک با نامزد‌های دبیرکلی سازمان ملل گفت‌و‌گو داشتیم. نام اتاقی که در آن جلسه برگزار شد، «گرینلند» بود. آیا این موضوع شما را یاد چیزی نمی‌اندازد؟

سفیر روسیه افزود: او (ترامپ) درباره ونزوئلا و بخش‌های دیگری از جهان نیز صحبت کرده است. نمی‌دانم چنین اقدامی چگونه می‌تواند مطابق با حقوق بین‌الملل انجام شود. اما به هر حال، رئیس‌جمهور ترامپ بهتر از هر کسی می‌داند چه می‌گوید. حالا باید ببینیم او قصد دارد این موضوع را چگونه عملی کند!

ایران و آمریکا پس ۲ دور جنگ و چند دور مذاکره غیرمستقیم، به یک یادداشت تفاهم برای کاهش تنش‌ها و پیشبرد مسیر دیپلماسی دست یافتند، اما این تفاهم هیچ‌گاه به مرحله اجرا نرسید و واشنگتن رویکردی متناقض میان مذاکره و فشار اتخاذ کرده است.

انتهای پیام/


۱ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

پکن خواستار لغو تعرفه‌های آمریکا بر پهپاد‌های ساخت چین شد

به گزارش برنا از سی جی تی ان، سخنگوی وزارت بازرگانی چین روز پنجشنبه در یک کنفرانس مطبوعاتی گفت: چین از آمریکا می‌خواهد تا فوراً تعرفه‌های بخش ۲۳۲ را که بر واردات پهپاد‌ها و قطعات مرتبط اعمال کرده است، لغو کند.

هه یادونگ گفت: این تعرفه‌ها با محصولات مرتبط چینی به شیوه‌ای تبعیض‌آمیز رفتار می‌کند و به منافع شرکت‌های چینی آسیب جدی می‌رساند.

وی افزود: پهپاد‌های چینی صادر شده به بازار آمریکا عمدتاً در زمینه‌های غیرنظامی، از جمله تولیدات کشاورزی، بازرسی تجهیزات و صنایع فیلم و سرگرمی استفاده می‌شوند.

یادونگ گفت که اقدامات آمریکا دامنه مفهوم امنیت ملی را گسترش داده، رفتار تعرفه‌ای تبعیض‌آمیزی را بر محصولات چینی اعمال کرده و نرخ‌های تعرفه متفاوتی را برای شرکای تجاری مختلف معرفی کرده است.

وی افزود که چین قاطعانه با این اقدام مخالف است.

انتهای پیام/


۱ ساعت قبل / سایت آوش

کلثوم اکبری «بیوه سیاه ایران» در نشریه نیویورک پست شد/ عکس

نشریه نیویورک پست با انتشار تصویری از کلثوم اکبری نوشت: کُلثوم اکبری، زن ۵۶ ساله‌ای که رسانه‌های آمریکایی او را «بیوه سیاه ایران» نامیده‌اند، به اتهام قتل همسرانش به اعدام محکوم شده است.

بر اساس این گزارش، او در جریان بازجویی‌ها به بخش زیادی از قتل‌ها اعتراف کرده و دست‌کم ۱۰ شوهر او طی حدود دو دهه جان خود را از دست داده‌اند. 

گفته شده در برخی موارد از داروهای آرام‌بخش و مواد دیگر برای مسموم کردن قربانیان استفاده شده است.

 




 میگنا - بررسی فعالیت مغز در تجربه‌های دینی
۴ ساعت قبل / سایت میگنا

میگنا - بررسی فعالیت مغز در تجربه‌های دینی

عضو گروه روان‌شناسی مرکز مطالعات اکولوژیکالادراک و کنش(cespa) دانشگاه کنتیکت، گفت: مناسک دینی پدیده‌هایی چندلایه هستند و مطالعه دقیق آن‌ها نیازمند همکاری میان رشته‌های مختلف است. علوم شناختی دین می‌تواند با ایجاد ارتباط میان علوم اعصاب، روان‌شناسی، علوم اجتماعی، انسان‌شناسی، مطالعات دین و مطالعات زیارت، زمینه‌ای جدید برای شناخت علمی مناسک اسلامی و شیعی فراهم کند. در این رویکرد، دین نه صرفاً مجموعه‌ای از باورها و مناسک، بلکه پدیده‌ای پیچیده در پیوند میان ذهن، مغز، بدن، جامعه، فرهنگ و معنا در نظر گرفته می‌شود.

 تفاوت کنکور ۱۴۰۵ با سال گذشته / پیرترین و جوان‌ترین داوطلبان کنکور چند ساله هستند؟
۱۵ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

تفاوت کنکور ۱۴۰۵ با سال گذشته / پیرترین و جوان‌ترین داوطلبان کنکور چند ساله هستند؟

رئیس سازمان سنجش درباره تفاوت کنکور امسال با سال گذشته از نظر تأثیر سوابق تحصیلی و نمره کل آزمون گفت: در سال ۱۴۰۴، سوابق تحصیلی ۶۰ درصد و نمره آزمون سراسری ۴۰ درصد تأثیر داشت. بر اساس مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی، از این ۶۰ درصد، ۴۳ درصد به پایه دوازدهم و ۱۷ درصد به پایه یازدهم اختصاص داشت.

 تسهیلات ویژه برای داوطلبان آسیب دیده از جنگ
۱۷ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

تسهیلات ویژه برای داوطلبان آسیب دیده از جنگ

کنکور سراسری ۱۴۰۵ امروز و فردا در حالی برگزار می‌شود که متقاضیان پس از ماه‌ها تلاش و عبور از چالش‌های مختلف، از جمله جنگ رمضان، پای اصلی‌ترین ماراتن علمی کشور می‌نشینند.

 سخنگوی سپاه: با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار می‌گیریم/ اسرائیل: ​اردوغان، ترکیه را به سمت ماجراجویی‌های خطرناکی در سوریه می‌کشاند/ انفجار کنترل‌شده در محدوده جنوب اصفهان
۱۶ ساعت قبل / سایت دیدارنیوز

سخنگوی سپاه: با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار می‌گیریم/ اسرائیل: ​اردوغان، ترکیه را به سمت ماجراجویی‌های خطرناکی در سوریه می‌کشاند/ انفجار کنترل‌شده در محدوده جنوب اصفهان

در پی آغاز تجاوز نظامی اسرائیل و آمریکا علیه ایران از روز ۹ اسفندماه ۱۴۰۴، تنش‌های گسترده در خاورمیانه و درگیری‌ها میان ایران و آمریکا در تنگه هرمز همچنان اد...

 تداوم گرمای ۴۰ درجه‌ای در پایتخت
۱۲ ساعت قبل / سایت دیدارنیوز

تداوم گرمای ۴۰ درجه‌ای در پایتخت

حمیدرضا خورشیدی، رئیس سازمان هواشناسی استان تهران گفت: تا امروز استقرار دمای گرم در استان تهران ادامه دارد. از روز جمعه به بعد نیز این شرایط تا حدی ماندگار خ...

 دمای ۵۰ درجه و شرجی ۱۰۰ درصدی در استان بوشهر
۶ ساعت قبل / سایت تابناک

دمای ۵۰ درجه و شرجی ۱۰۰ درصدی در استان بوشهر

هم‌زمان با ثبت دمای ۵۰ درجه سانتی‌گراد در برخی شهرستان‌های استان بوشهر، رطوبت هوا در شهرهای ساحلی به ۱۰۰ درصد رسید.