قیمت طلا امروز




 سایت سلامت نیوز / ۱۴۰۵/۰۵/۰۶

نظر پزشکان در مورد رنگ مو در بارداری چیست؟

نظر پزشکان متخصص در مورد رنگ مو در بارداری چندان تفاوتی با یکدیگر نداشته و بیشتر منابع معتبر پزشکی در دنیا دیدگاه نسبتا یکسانی درباره این موضوع دارند. اما از آنجایی که هر نظریه یا فرضیه ای، همیشه با چند شرط، بند و تبصره همراه است، باید بگوییم که مقررات رنگ کردن موها در زمان بارداری هم از این قاعده مستثنی نیست. برخی بر این باورند که رنگ کردن موها منعی برای مادران باردار ندارد، در حالی که برخی باورهای عمومی، رنگ کردن مو در بارداری را خطرناک می دانند. اما پاسخ قطعی را با بررسی نظرات گوناگون در علم پزشکی و در سرتاسر جهان، میتوان داد.
 نظر پزشکان در مورد رنگ مو در بارداری چیست؟

بررسی نظرات متخصصین پزشکی درباره رنگ مو در دوران حاملگی 

دوره بارداری امکان رنگ کردن مو دلیل سه ماهه اول ⚠️ بهتر است به تعویق بیفتد دوره شکل گیری اندام های حیاتی جنین سه ماهه دوم ✅ در صورت رعایت نکات ایمنی رشد اولیه اندام ها تکمیل شده است. سه ماهه سوم ✅ معمولا بلامانع در صورت نداشتن منع پزشکی و استفاده از رنگ موی استاندارد

همان طور که این سوال مطرح می شود که آیا رنگ مو در شیردهی بی خطر است، در دوران بارداری نیز بسیاری از خانم ها درباره این موضوع تردید دارند. براساس نتایج تحقیقات، نظر پزشکان درباره رنگ کردن مو در دوران بارداری این است که استفاده از رنگ مو در 9 ماه حاملگی در صورت رعایت نکات ایمنی، معمولا خطر قابل توجهی برای مادر یا جنین ندارد. با بررسی مطالعات انجام شده مشخص شد که میزان جذب مواد شیمیایی رنگ مو از طریق پوست سر، بسیار ناچیز است و انتظار نمی رود که میزان قابل توجهی از آن به جنین برسد. با این حال بسیاری از متخصصان زنان و زایمان توصیه می کنند در صورت امکان، رنگ کردن مو در سه ماهه اول بارداری به تعویق بیفتد.

همچنین استفاده از رنگ موهای استاندارد و ترجیحاً بدون آمونیاک، رنگ کردن مو در محیطی با تهویه مناسب و کاهش تماس رنگ با پوست سر، از مهمترین توصیه‌ های پزشکان هستند. اگر مادر، بارداری پرخطر دارد یا از بیماری زمینه ای خاصی رنج می برد، حتماً پیش از انجام اینکار با پزشک متخصص مشورت کند. احتیاط بیشتر در 3 ماهه اول

سه ماهه اول بارداری مهمترین مرحله رشد جنین است؛ چون در این دوره اندام‌ های حیاتی مانند مغز، قلب، نخاع و سایر اعضای بدن شکل می ‌گیرند. به همین دلیل متخصصان زنان و زایمان معمولا توصیه می ‌کنند در صورت امکان رنگ کردن مو در حاملگی را تا پایان این دوره به تعویق بیندازید. اگرچه تاکنون شواهد علمی معتبری مبنی بر آسیب رنگ مو در بارداری به جنین گزارش نشده، اما به دلیل محدود بودن مطالعات علمی و رعایت اصل احتیاط، بسیاری از پزشکان توصیه می ‌کنند که مادران در سه ماهه اول بارداری خود کمتر در معرض مواد شیمیایی غیرضروری باشند. در صورتیکه رنگ کردن مو ضروری باشد، بهتر است از رنگ موهای استاندارد و بدون آمونیاک استفاده کنید و اینکار را …





 پاسخ تند کارشناسان علوم آزمایشگاهی به وزیر بهداشت و رئیس نظام پزشکی
۲ ساعت قبل / سایت سلامت نیوز

پاسخ تند کارشناسان علوم آزمایشگاهی به وزیر بهداشت و رئیس نظام پزشکی

در حالی که وزیر بهداشت عضویت کارشناسان علوم آزمایشگاهی در سازمان نظام پزشکی را «انجام‌شدنی نیست» دانسته و رئیس کل نظام پزشکی نیز اجرای آن را منوط به اصلاح قانون مجلس اعلام کرده است، فعالان این رشته در جوابیه‌ای تند، این اظهارات را رد کردند: «قانون نیازی به اصلاح ندارد؛ این برداشت و تفسیر ناصواب از قانون است که باید اصلاح شود.» ۵۰ هزار کارشناس علوم آزمایشگاهی می‌گویند مطالبه عضویت آنها پس از طی بخش عمده مسیر قانونی، ماه‌هاست در وزارت بهداشت معطل مانده و حتی پیشنهاد تشکیل یک سازمان صنفی مستقل را نیز وعده‌ای مبهم و مسیری چندساله برای دور زدن مطالبه فعلی خود می‌دانند.

 واپسین رودخانه زنده مازندران را قربانی سدسازی نکنید
۱ ساعت قبل / سایت سلامت نیوز

واپسین رودخانه زنده مازندران را قربانی سدسازی نکنید

در حالی که بحران آب در کشور هر روز ابعاد تازه‌ای پیدا می‌کند، ادامه سیاست سدسازی همچنان محل مناقشه کارشناسان و فعالان محیط‌زیست است. حنیف‌رضا گلزار، کنشگر محیط‌زیست، با انتقاد از طرح سد سجرو بابل، هشدار داده است که اجرای این پروژه می‌تواند به نابودی یکی از آخرین رودخانه‌های زنده مازندران، تخریب زیست‌بوم جنگلی و از بین رفتن نظام سنتی مدیریت آب و آب‌بندان‌های پایین‌دست منجر شود؛ او از مدیران بابل خواسته به جای تداوم رویکرد سازه‌محور، حفاظت از جنگل‌ها و منابع طبیعی را در اولویت قرار دهند.

 پنل جدید نسخه نویسی الکترونیک از یکشنبه فعال می شود
۲ ساعت قبل / سایت سلامت نیوز

پنل جدید نسخه نویسی الکترونیک از یکشنبه فعال می شود

پنل نسخه نویسی الکترونیک نوین از روز یکشنبه اول شهریور ۱۴۰۵ جایگزین پنل ERX (نسخه قبلی) می‌شود.

 سهم مراکز درمان ناباروری در افزایش جمعیت؛ وضعیت پوشش بیمه‌ای
۴ ساعت قبل / سایت سلامت نیوز

سهم مراکز درمان ناباروری در افزایش جمعیت؛ وضعیت پوشش بیمه‌ای

معاون بهداشت وزارت بهداشت، از افزایش تعداد مراکز درمان ناباروری در کشور به بیش از ۱۰۰ مرکز خبر داد.

 گرانی مواد خوراکی و دارو به مثابه شکنجه مداوم شهروندان!
۲ ساعت قبل / سایت سلامت نیوز

گرانی مواد خوراکی و دارو به مثابه شکنجه مداوم شهروندان!

افزایش قیمت دارو و مواد غذایی دیگر صرفاً یک مسئله اقتصادی نیست؛ نشانه‌هایی نگران‌کننده از تبدیل شدن گرانی به یک تهدید مستقیم برای سلامت مردم دیده می‌شود. روایت‌های منتشرشده از افزایش قیمت داروها، کاهش مصرف مواد غذایی و ناتوانی برخی شهروندان در پرداخت هزینه اقلام ضروری، تصویری نگران‌کننده از شرایط معیشتی ترسیم می‌کند؛ شرایطی که در آن یک بیمار به دلیل قیمت ۱۳۰ هزار تومانی یک ورق آنتی‌بیوتیک از داروخانه دست خالی برمی‌گردد و شهروند دیگری حتی توان خرید یک عدد تخم‌مرغ را ندارد.

 هشدار برای فروش مجازی دارو
۳ ساعت قبل / سایت سلامت نیوز

هشدار برای فروش مجازی دارو

«ناصرخسروی مجازی»؛ اصطلاحی که رئیس سازمان نظام پزشکی برای توصیف وضعیت فروش دارو در فضای مجازی به‌کار برد و نسبت به ادامه فعالیت بی‌ضابطه سکوهای دیجیتال عرضه دارو هشدار داد.