قیمت طلا امروز




 روزنامه تعادل / ۱۴۰۵/۰۵/۰۸

آموزش مجازی نمی‌تواند جایگزین آموزش حضوری شود

معاون آموزش ابتدایی گفت: آموزش مجازی در شرایط بحران می‌تواند تداوم جریان یادگیری و امید را تضمین کند، اما هرگز نمی‌تواند جایگزین آموزش حضوری در دوره ابتدایی...
 آموزش مجازی نمی‌تواند جایگزین آموزش حضوری شود



معاون آموزش ابتدايي گفت: آموزش مجازي در شرايط بحران مي‌تواند تداوم جريان يادگيري و اميد را تضمين كند، اما هرگز نمي‌تواند جايگزين آموزش حضوري در دوره ابتدايي شود. به گزارش مهر و به نقل از وزارت آموزش و پرورش، رضوان حكيم‌زاده، در نشست «شكاف حضور؛ واكاوي پيامدهاي آموزش غيرحضوري در سايه جنگ» با تشريح اقدامات وزارت آموزش و پرورش در روزهاي نخست جنگ گفت: نخستين اولويت وزارت آموزش و پرورش، حفظ تداوم آموزش و استمرار ارتباط مدرسه با دانش‌آموزان و خانواده‌ها بود، زيرا مدرسه تنها محل آموزش نيست، بلكه يكي از مهم‌ترين كانون‌هاي اميد، انسجام اجتماعي و تداوم زندگي در جامعه به شمار مي‌رود. وي با اشاره به تجربه آموزش مجازي در دوران جنگ افزود: معلمان در سراسر كشور با احساس مسووليت ملي، فراتر از انجام يك وظيفه اداري، براي حفظ جريان آموزش و ايجاد اميد در ميان دانش‌آموزان تلاش كردند و ارتباط مستمر آنان با خانواده‌ها، تماس‌هاي تلفني، برگزاري كلاس‌هاي مجازي و حضور داوطلبانه در فعاليت‌هاي مردمي، جلوه‌اي از اين مسووليت‌پذيري بود.  معاون آموزش ابتدايي وزارت آموزش و پرورش با بيان اينكه آموزش مجازي در شرايط بحراني ضرورتي اجتناب‌ناپذير است، تصريح كرد: با وجود همه ظرفيت‌هاي فضاي مجازي، اين شيوه به‌ويژه در دوره ابتدايي نمي‌تواند جايگزين آموزش حضوري باشد، چرا كه يادگيري مهارت‌هاي سواد پايه، رشد اجتماعي، تعاملات عاطفي و شكل‌گيري شخصيت كودكان نيازمند حضور در مدرسه است. حكيم‌زاده با استناد به يافته‌هاي پژوهش‌هاي داخلي و بين‌المللي خاطرنشان كرد: تجربه ايران و ساير كشورها پس از همه‌گيري كرونا نشان داد آموزش غيرحضوري بيشترين آسيب را به مهارت‌هاي خواندن، نوشتن و درك مطلب وارد كرده و كودكان بيش از هر چيز از دوري از مدرسه، دوستان و ارتباطات اجتماعي آسيب ديده‌اند. وي با اشاره به اقدامات وزارت آموزش و پرورش براي حفظ كيفيت آموزش در شرايط بحران گفت: بهره‌گيري از شبكه شاد، مدرسه تلويزيوني، توليد درس‌نامه‌ها، پايش مستمر حضور دانش‌آموزان، تماس با خانواده‌ها و ارايه آموزش‌هاي حمايتي و رواني از جمله اقداماتي بود كه در اين ايام اجرا شد.




 قیمت تتر امروز

قیمت تتر امروز

اقتصادنیوز:قیمت تتر امروز در صرافی‌های معتبر داخلی با افزایش 0.02 درصدی، به 188,220 (یکصد و هشتاد و هشت هزار و‌ دویست و بیست) تومان رسید.

 واردات خودروهای فوق‌لوکس و میلیاردی ربطی به سهمیه‌های جانبازی ندارد / خودروهای لوکس توسط تعداد محدودی از شرکت‌های دارای مجوز وارد می‌شوند

واردات خودروهای فوق‌لوکس و میلیاردی ربطی به سهمیه‌های جانبازی ندارد / خودروهای لوکس توسط تعداد محدودی از شرکت‌های دارای مجوز وارد می‌شوند

یک کارشناس صنعت خودروسازی گفت: واردات خودروهایی مانند لکسوس LX600، تویوتا لندکروزر، تویوتا پرادو، نیسان پاترول، مرسدس‌بنز S450، ب‌ام‌و ۷۳۵ و خودروهای مشابه، ارتباطی با مجوزهای جانبازی ۵۰، ۷۰ و ۷۰ ویژه ندارد.

 افزایش سرمایه‌های جدید بورسی؛ از ثبت افزایش سرمایه ۴۹۸ درصدی تا پیشنهاد ۲۷۵ درصدی

افزایش سرمایه‌های جدید بورسی؛ از ثبت افزایش سرمایه ۴۹۸ درصدی تا پیشنهاد ۲۷۵ درصدی

در تازه‌ترین اطلاعیه‌های منتشرشده، چند شرکت بورسی از جمله غمهرا، شبهرن، قشهد، پتوسعه، ونگین و وثنو آخرین وضعیت افزایش سرمایه خود را اعلام کردند؛ در این میان...

 اقتصاددانی که از مدل‌هایش برای توجیه سیاست‌های پوپولیستی استفاده می‌کند | چرا عجم‌اوغلو بی‌جهت ستایش می‌شود؟

اقتصاددانی که از مدل‌هایش برای توجیه سیاست‌های پوپولیستی استفاده می‌کند | چرا عجم‌اوغلو بی‌جهت ستایش می‌شود؟

اقتصادنیوز: اگر با اقتصاددانان صمیمی شوید ، ممکن است برخی از آنها جرات کنند نظر واقعی خود را درباره این غول اقتصادی بیان کنند. یکی از اقتصاددانان سرشناس با صراحت می‌گوید: «بخش زیادی از کار نظری او مفید است، اما او از مدل‌هایش برای توجیه سیاست‌های پوپولیستی استفاده می‌کند؛ سیاست‌هایی که پیش‌تر نیز امتحان شده و شکست خورده‌اند.»

 فرار نفتکش‌های چینی‌ از هرمز

فرار نفتکش‌های چینی‌ از هرمز

دنیای‌ اقتصاد: دو غول کشتیرانی دولتی چین، در پی تداوم بحران نظامی در خاورمیانه، ارسال نفتکش‌های خود از دو گلوگاه حیاتی منطقه را متوقف و به‌جای آن، محموله‌های نفتی را از نقاطی خارج از خلیج‌فارس بارگیری می‌کنند.

 نگرانی سناتور دموکرات آمریکا از اقدامات ایران | جک رید: اگر تهران تحت فشار شدید قرار بگیرد در منطقه حملاتی انجام خواهد داد | درباره احتمال حملات در اروپا هم بحث‌هایی وجود دارد

نگرانی سناتور دموکرات آمریکا از اقدامات ایران | جک رید: اگر تهران تحت فشار شدید قرار بگیرد در منطقه حملاتی انجام خواهد داد | درباره احتمال حملات در اروپا هم بحث‌هایی وجود دارد

اقتصادنیوز: سناتور آمریکایی گفت: مهم‌ترین نشانه تأثیرگذاری ایران، بالا ماندن شدید قیمت بنزین در آمریکا و اختلال در عرضه جهانی نفت است.

 نبض اجاره خانه‌های لوکس تهران

نبض اجاره خانه‌های لوکس تهران

دنیای اقتصاد: قیمت پیشنهادی موجران برای واحدهای مسکونی میانسال 10 تا 25 سال ساخت در مناطق لوکس پایتخت به میانگین ودیعه 4‌میلیاردتومانی و متوسط اجاره ماهانه 78‌میلیون‌تومانی رسیده است. با تبدیل متوسط رقم ودیعه به اجاره، کل اجاره چنین واحدی به 200‌میلیون‌تومان در ماه می‌رسد.

 ترامپ از کوبنده‌ترین تحریم‌ها گفت؛ خداحافظی با خودروهای چینی و وارداتی در بازار ایران؟

ترامپ از کوبنده‌ترین تحریم‌ها گفت؛ خداحافظی با خودروهای چینی و وارداتی در بازار ایران؟

ترامپ از تحریم‌های اقتصادی سخت‌تر علیه ایران خبر داده است؛ فشاری که می‌تواند واردات خودرو، مونتاژ محصولات چینی، تأمین قطعه و قیمت خودرو در بازار ایران را تحت تأثیر قرار دهد.