قیمت طلا امروز




 روزنامه تعادل / ۱۴۰۵/۰۵/۰۸

قیمت جهانی طلا امروز پنجشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۵

قیمت طلا در معاملات روز پنجشنبه بازار جهانی، تحت تاثیر افزایش بازده اوراق خزانه آمریکا کاهش یافت.
 قیمت جهانی طلا امروز پنجشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۵

به گزارش ایسنا، قیمت هر اونس طلا برای تحویل فوری پس از ثبت افزایش دو درصدی در معاملات روز چهارشنبه، در روز جاری با ۰.۴ درصد کاهش، به ۴۰۴۸ دلار و ۳۹ سنت رسید. قیمت هر اونس طلا در بازار معاملات آتی آمریکا برای تحویل در ماه اوت، با ۰.۳ درصد افزایش، به ۴۰۴۵ دلار و ۷۰ سنت رسید.

بازده اوراق خزانه ۱۰ ساله آمریکا افزایش یافت و هزینه فرصت نگهداری طلا را افزایش داد.

فدرال رزرو که دچار اختلاف نظر بود، روز چهارشنبه نرخ بهره را بدون تغییر نگه داشت، در حالی که وارش، رئیس آن، بار دیگر بر تعهد بانک مرکزی برای کنترل تورم تاکید کرد و بازارها را در مورد اقدام بعدی سیاست گذاری خود نامطمئن گذاشت.

در حالی که طلا به عنوان یک پوشش تورمی در نظر گرفته می‌شود، نرخ‌های بهره بالاتر تقاضا برای این دارایی بدون بازده را کاهش می‌دهد.

طبق ابزار دیده‌بان فدرال شرکت CME، بازارها احتمال افزایش نرخ بهره آمریکا در سپتامبر را ۶۵ درصد پیش‌بینی می‌کنند که نسبت به حدود ۸۱ درصد قبل از تصمیم سیاست پولی بانک مرکزی آمریکا، کاهش یافته است.

سرمایه‌گذاران همچنین منتظر انتشار داده‌های مربوط به هزینه‌های مصرف شخصی آمریکا (PCE) در ژوئن هستند که قرار است در روز جاری منتشر شود.

قیمت نفت در معاملات روز جاری بخشی از افزایش قیمت خود را از دست داد.

بر اساس گزارش رویترز، تحلیلگران شرکت «تی‌دی سکیوریتیز» (TD Securities) در یادداشتی اعلام کردند: بعید است طلا برای مدت طولانی‌تری این افزایش قیمت را حفظ کند. با توجه به اینکه نفت همچنان تحت فشار برای افزایش بیشتر قیمت در تابستان است، احتمالا قیمت این فلز گرانبها به ۳۹۰۰ دلار کاهش خواهد یافت.

در بازار سایر فلزات ارزشمند، بهای هر اونس نقره با ۰.۶ درصدکاهش، به ۵۷ دلار و ۳۰ سنت رسید. هر اونس پلاتین با ۱.۱ درصد کاهش، به ۱۵۹۳ دلار و ۷۷ سنت و هر اونس پالادیوم با ۰.۶ درصد افزایش، به ۱۲۵۳ دلار و ۲۵ سنت رسید.  

 





 تعداد خانه خالی در ایران اعلام شد
۱۲ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

تعداد خانه خالی در ایران اعلام شد

اقتصادنیوز: معاون وزیر راه اعلام کرد: در سطح کلان اقتصادی لزوماً با کمبود مطلق واحد مسکونی مواجه نیستیم؛ چراکه حدود ۳۲.۵ میلیون واحد مسکونی در کشور وجود دارد.

 چین به دنبال بشکه‌های نفتی جایگزین
۷ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

چین به دنبال بشکه‌های نفتی جایگزین

پالایشگاه‌های مستقل چین در پی‌کاهش دسترسی به محموله‌های نفت ایران و ریسک تحریم و حمل‌ونقل، به نفت عراق و برزیل روی آورده‌اند. این تغییر رویکرد لزوما به معنای کنارگذاشتن نفت ایران نیست و می‌توان آن را تلاشی برای تنوع‌بخشی به منابع تامین خوراک ارزیابی کرد.

 کارمزد خدمات بانکی در سال ۱۴۰۵/ حداقل هزینه کارت به کارت چقدر شد؟
۱۵ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

کارمزد خدمات بانکی در سال ۱۴۰۵/ حداقل هزینه کارت به کارت چقدر شد؟

اقتصادنیوز: براساس نرخ‌های اعلام‌شده درباره کارمزد خدمات بانکی در سال ۱۴۰۵ سقف کارمزد پایا انفرادی 12 هزار تومان هزینه دارد.

 دو نمای سرمایه‌گذاری در معادن
۷ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

دو نمای سرمایه‌گذاری در معادن

سرمایه‌گذاری در معدن لزوما به همان میزان به تولید منجر نمی‌شود و فاصله میان وزن سرمایه و تولید، در فعالیت‌های مختلف معدنی متفاوت است. مس و سنگ‌آهن در گروه فعالیت‌هایی قرار دارند که سهم تولیدشان از سهم سرمایه‌گذاری بیشتر است. در مقابل، طلا و شن و ماسه سهمی بالاتر از تولید خود در سرمایه‌گذاری دارند. داده‌های مرکز آمار ایران از معادن در حال بهره‌برداری نشان می‌دهد سنگ‌آهن با سهم ۳۵درصدی از سرمایه‌گذاری، ۵۰درصد از ارزش تولید معدن را در اختیار دارد و مس نیز با جذب حدود ۱۲درصد از سرمایه‌گذاری، ۲۶درصد از تولید را ایجاد کرده است. در نقطه مقابل، سنگ طلا ۶درصد از سرمایه‌گذاری را به خود اختصاص داده، اما سهم آن از ارزش تولید تنها 1.5درصد بوده است؛ وضعیتی که در شن و ماسه نیز با 13.5درصد سهم سرمایه‌گذاری در برابر ۴درصد سهم تولید دیده می‌شود.

 نشان «سفیر مسئولیت اجتماعی» بر سینه مدیرعامل پتروشیمی ایلام
۷ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

نشان «سفیر مسئولیت اجتماعی» بر سینه مدیرعامل پتروشیمی ایلام

آرمان امروز : در ششمین جشنواره روابط عمومی و مسئولیت اجتماعی، نشان «سفیر مسئولیت اجتماعی» به مدیرعامل شرکت پتروشیمی ایلام اعطا شد. به گزارش ایلنا به نقل از روابط عمومی شرکت پتروشیمی ایلام؛ این نشان به پاس اقدامات پتروشیمی ایلام در سال ۱۴۰۴ در حوزه‌های محیط زیست، سلامت، آموزش، حمایت اجتماعی و توسعه زیرساخت‌های منطقه [ ]

 افزایش اجاره‌بها بیش از ۴۰ تا ۵۰ درصد شد - سرمایه و بورس
۱۴ ساعت قبل / سایت سرمایه و بورس

افزایش اجاره‌بها بیش از ۴۰ تا ۵۰ درصد شد - سرمایه و بورس

دبیر اتحادیه مشاوران املاک تهران با بیان اینکه نرخ اجاره مسکن در تهران به بیش از ۴٠ تا ۵٠ درصد رسیده و بسیاری از مالکان سقف ٢۵ درصدی نرخ اجاره را رعایت نکردند، گفت: هر چند تعداد قراردادهای تمدید اجاره قابل توجه بود اما بسیاری هم به دلیل عدم توان پرداخت اجاره، به مناطق پایین‌تر یا حاشیه تهران مهاجرت کردند.