قیمت طلا امروز




 خبرگزاری جام جم / ۱۴۰۵/۰۴/۱۳

مراسم وداع با پیکر «آقای شهید ایران»/ مصلای تهران میعادگاه آخرین دیدار

درهای مصلی تهران به علت ازدحام مردم برای تشییع تاریخی پیکر امام شهید، زودتر از موعد باز شد.
 مراسم وداع با پیکر «آقای شهید ایران»/ مصلای تهران میعادگاه آخرین دیدار



 امام‌جمعه اردبیل: رهبر شهید تمام احتمالات حمله اسرائیل را بررسی کرده بودند
۳۲ دقیقه قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

امام‌جمعه اردبیل: رهبر شهید تمام احتمالات حمله اسرائیل را بررسی کرده بودند

رویداد۲۴| آیت‌الله سید حسن عاملی در سخنرانی به مناسبت چهلم تدفین رهبر شهید در میدان بیعت اردبیل اظهار کرد: با شهادت رهبر انقلاب، بزرگ‌ترین جنایت قرن اتفاق افتاد و یک شخصیت دینی و یک مرجع تقلید مورد هجمه و ترور قرار گرفت؛ در طول تاریخ چنین اتفاقی روی نداده است و این حادثه نشان داد تا چه اندازه افکاری در روزگار ما شکل‌گرفته که هیچ حرمتی ندارند.

بنابر گزارش فارس، امام‌جمعه اردبیل افزود: دشمن امروز به نتیجه اقدام خود می‌نگرد و به‌شدت پشیمان است و صراحتاً می‌گوید که این یک تله بود. دشمن شهادت رهبر را می‌خواست، اما امروز اذعان کرده که کاری احمقانه انجام داده است.

آیت الله عاملی عنوان کرد: آن حجم از تجهیزات، توطئه، فکر و تدبیر، تنها کار یک روز نبود. ترامپ اعتراف کرد که ۲۲ سال برای این کار طرح‌ریزی می‌کرد و اسرائیل به‌عنوان متهم اول جنایات، از ابتدای انقلاب در پی انجام این کار بود.

وی بیان کرد: اسرائیل از ترس خود به‌تنهایی قادر به انجام این کار نبود تا اینکه احمقی به نام ترامپ را پیدا کرد و به‌خاطر نقاط ضعفی که از او درست کرده بودند، وی را به میدان آوردند و با وسیله او هدف خود را پیاده کردند.

نماینده ولی‌فقیه در استان اردبیل تصریح کرد: اعتقاد آنها این بود که رهبر ترور شود، فرماندهان و مدیران رده اول ترور شوند و کشور دچار تزلزل شود و حتی با جنایت کودکان میناب قصد داشتند در میان مردم دلهره ایجاد کنند.

وی ادامه داد: اگر هدف آنها اجرایی می‌شد، عزت و شکوه امروز که نتیجه خون رهبر شهید است، وجود نداشت و در وهله اول تمام دانشمندان نخبه کشور ترور می‌شدند؛ درست مانند آنچه در عراق و سوریه اتفاق افتاد. پس از فتح عراق، به ۵۰۰ دانشمند عراقی گفتند یا مهاجرت کنید یا مرگ را بپذیرید و آنهایی که مهاجرت نکردند همگی ترور شدند.

امام جمعه اردبیل با اشاره به توانمندی‌های علمی کشور اظهار کرد: امروزه در محاصره تکنولوژی قرار داریم، با این وجود نبوغ ایرانی استثنایی است و در این شرایط نیز دستاورد‌هایی بی‌نظیر داشته‌ایم.

آیت الله عاملی گفت: رهبر شهید از ابتدا می‌دانستند که رشد ایران مساوی با مرگ اسرائیل است؛ لذا حمله قطعی بود و ایشان تمام احتمالات برای حمله اسرائیل را پیش‌بینی می‌کردند. امروزه تمام قدرت دفاعی ما مدیون …



 خاطرات رهبر شهید از عمل به توصیه آموزنده شهید بهشتی - تسنیم
۲ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

خاطرات رهبر شهید از عمل به توصیه آموزنده شهید بهشتی - تسنیم

حوزه امام و رهبری

به گزارش گروه امام و رهبری خبرگزاری تسنیم، زیست پربار و الهام‌بخش رهبر شهید انقلاب اسلامی، حضرت آیت‌الله العظمی سیدعلی خامنه‌ای(ره) سرشار از لحظه‌ها و رخدادهای ژرف و شگرفی است که تأمل در آنها انسان را به معرفت تازه‌ای درباره آن حکیم شهید، رهنمون می‌سازد، در این راستا بازخوانی خاطره‌ها و تاریخ شفاهی زندگی امام شهید امّت، حائز نقش و اهمیت بسزایی است. کودتای 28 مرداد و خط بطلان رهبر شهید بر یک انگاره تاریخی نادرست

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای(ره) رهبر شهید انقلاب اسلامی در بخشی از خاطرات خود، روایت جالبی را از عمل به توصیه آموزنده شهید بهشتی نقل می‌فرمایند. درست در مقطعی که  جلسات تفسیر قرآن رهبر شهید در مسجد کرامت مشهد به دستور ساواک  لغو شده و ایشان ممنوع‌‌التفسیر شده‌اند. شهید خامنه‌ای (ره) در این‌باره نقل می‌کنند: «ما با مرحوم آیت‌الله  بهشتی خیلی صمیمیت زیادی داشتیم، مشهد آمده بودند و نشسته‌ بودیم به چاره‌جویی؛ من گفتم اگرچه این جلسات را که تعطیل کردند، به نظرمان خیلی مهم نیامده، گفتیم خب تعطیل کردند یک جلسه دیگر شروع کردیم و این‌ها، اما حقیقت این است که من می‌بینم این‌ها دست و بالم را چیده‌اند، من دیگر هیچ‌ کاری در مشهد نمی‌توانم انجام دهم...»

امام شهید امت روایت خود در باب عمل به توصیه آموزنده شهید بهشتی را این‌گونه تکمیل می‌کنند: «جمله ایشان [شهید بهشتی] این بود، به این مضمون بود که بسیار برای من آموزنده و جالب بود و همان توصیه را هم عملی کردم. ایشان گفتند ادامه بده. یعنی این جلسات که تعطیل شد یک نوع دیگری باز جلسه درست کن، به قدری درست کن که دستگاه خسته شود، یعنی رژیم احساس کند که تو ضربه‌ناپذیر هستی و هرچه جلسات را تعطیل می‌کنند، باز جلسه تازه‌ای راه بیفتد... به هر حال این جلسات بسیار جلسات مبارکی بود که ادامه هم داشت تا سال 53 که من را گرفتند.»

انتهای پیام/  



 متفکرآزاد: امام شهید دل‌های مردم را برای ظهور آماده کرد + فیلم
۳ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

متفکرآزاد: امام شهید دل‌های مردم را برای ظهور آماده کرد + فیلم

 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، متفکر آزاد عضو هیئت رئیسه مجلس در این گفت‌و‌گو، امام شهید را انسانی جامع توصیف کرد که در کنار دانشمندی و ادب، در عین لطافت، قاطع بود؛ تضادی که به ندرت در یک شخصیت یافت می‌شود.

وی تصریح کرد که ایشان به عنوان نایب امام زمان (عج) و با تکیه بر تقوا و مقام ولایت، نظامی از حکمرانی را بنا نهادند که نمونه‌ای بی‌بدیل در تاریخ معاصر است.

این مقام مسئول با اشاره به ابعاد جهانی محبوبیت امام، خاطرنشان کرد که تشییع‌های میلیونی در کشور‌های مختلف جهان اسلام، گواهی بر جایگاه والای ایشان و پذیرش جهانی پیام ایشان است.

در بخش پایانی این گفت‌و‌گو، وی معتقد بود که یکی از بزرگ‌ترین خدمات امام شهید، آماده‌سازی روحی و قلبی مردم برای ظهور بود.

به باور وی، مردم با مشاهده ویژگی‌های امام، دریافتند که اگر سرباز امام زمان (عج) چنین عظمت و لطافتی دارد، پس ظهور خودِ امام (عج) تا چه اندازه باشکوه و امیدبخش خواهد بود؛ و این آگاهی، اشتیاق جهانی برای ظهور را دوچندان کرد.

کد ویدیو دانلود ویدیو فیلم اصلی





پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 افتخار به تفاهم‌نامه وحدت‌شکنی است
سایت رجانیوز

افتخار به تفاهم‌نامه وحدت‌شکنی است

 شنیده شدن صدای انفجار در اصفهان!
سایت تابناک

شنیده شدن صدای انفجار در اصفهان!

عملیات انفجار مهمات عمل‌نکرده در جنوب شهر اصفهان، محدوده صفه و بهارستان اجرا می‌شود.
 بن‌بست تهران | نیویورکر می‌گوید ترامپ جنگ با ایران را باخته است
سایت رویداد‌ ۲۴

بن‌بست تهران | نیویورکر می‌گوید ترامپ جنگ با ایران را باخته است

ایشان تارور، ستون‌نویس مجله نیویورکر، در یادداشتی تحلیلی می‌گوید شش ماه پس از آغاز جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران، نه‌تنها اهداف اصلی واشنگتن محقق نشده، بلکه ایران با حفظ ساختار سیاسی، کنترل تنگه هرمز و تداوم توان موشکی و پهپادی، دست بالاتری در چانه‌زنی پیدا کرده است. به نوشته او، جنگی که قرار بود توان جمهوری اسلامی را در هم بشکند، به فرسایش ذخایر نظامی آمریکا، فشار بر متحدان منطقه‌ای و کاهش اعتبار واشنگتن منجر شده است.
 مسیری که برای «نشدن» طراحی شد!
سایت رجانیوز

مسیری که برای «نشدن» طراحی شد!

 واعظی: تندروها در ایام جنگ به مرخصی رفته بودند
سایت عصرایران

واعظی: تندروها در ایام جنگ به مرخصی رفته بودند

محمود واعظی، رئیس دفتر رئیس‌جمهوری در دولت دوازدهم گفت: در جنگ ۴۰ روزه یک همبستگی مثال‌زدنی داشتیم. مخالفان و تندروهایی که همیشه مخالفت می‌کنند به مرخصی رفته...
 طرح مقابله با نفوذ؛ دیوار‌های تازه دور جامعه
سایت آفتاب نیوز

طرح مقابله با نفوذ؛ دیوار‌های تازه دور جامعه

طرح مقابله با نفوذ باعث افزایش محدودیت‌ها و نگرانی‌هایی درباره خودسانسوری در جامعه شده است.
 توطئه دوگانه؛ فشار کشورهای عربی و کمین آمریکا برای ایران/ چرا کشورهای عربی با ایران دشمنی می‌کنند؟
سایت افکارنیوز

توطئه دوگانه؛ فشار کشورهای عربی و کمین آمریکا برای ایران/ چرا کشورهای عربی با ایران دشمنی می‌کنند؟

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی با انتقاد از رویکرد برخی کشورهای عربی، آن‌ها را عامل اصلی تحریک مداخلات خارجی علیه ایران دانست و تاکید کرد، امارات، قطر و عربستان در تلاش برای شکست تفاهم اسلام‌آباد وایجاد تنش در منطقه هستند، اما در این مسیر شکست خورده‌اند.
 پاسخ فوری عراقچی به تهدید ترامپ برای شروع عملیات اقتصادی بزرگ علیه ایران
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

پاسخ فوری عراقچی به تهدید ترامپ برای شروع عملیات اقتصادی بزرگ علیه ایران

سیدعلاس عراقچی امروز (پنجشنبه) ۲۹ مردادماه در واکنش به تهدیدات عملیات اقتصادی علیه ایران که از سوی دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا مطرح شد، گفت؛ اصرار بر ادامه سیاست‌های شکست ‌خورده، تنها شکست‌های بیشتری به بار خواهد آورد و دشمنی ایرانیان را در پی خواهد داشت