قیمت طلا امروز




 سایت جوان آنلاین / ۱۴۰۵/۰۵/۰۸

آمریکا به هیچ توافقی پایبند نیست/مقاومت با قدرت باقی می‌ماند

حسن عزالدین با اشاره به اینکه آمریکا به هیچ توافقی پایبند نمی‌ماند گفت مقاومت و سلاح آن با قدرت باقی می‌مانند.
 آمریکا به هیچ توافقی پایبند نیست/مقاومت با قدرت باقی می‌ماند

جوان آنلاین: حسن عزالدین، عضو ارشد فراکسیون وفاداری به مقاومت در پارلمان لبنان، طی سخنانی درباره تداوم مذاکرات مستقیم میان دولت این کشور با رژیم صهیونیستی و توافق تسلیمی که با این رژیم امضا کرده، اعلام کرد: توافقنامه موسوم به توافق چارچوب که نتیجه مذاکرات مستقیم دولت لبنان با دشمن صهیونیستی بود، منجر به ایجاد اختلافات عمیقی در کشور شده و تهدیدی بزرگ برای صلح، امنیت و ثبات داخلی است.

دولت لبنان در جنایات صهیونیست‌ها شریک است

حسن عزالدین افزود: دولت لبنان که ثابت کرده یک مرجع مستبد و نادان و ناآگاه است، خودش را در برابر یک مولفه اساسی در کشور قرار داده و به بیگانگان تکیه کرده است. این دولت با انحراف، اصرار و لجاجت خود در پیگیری این مسیر اشتباه و جرم انگاری مقاومت، ثابت می‌کند که در جنایاتی که دشمن صهیونیستی علیه کشورمان مرتکب می‌شود شریک است.

وی تصریح کرد: این اصرار و پافشاری دولت لبنان در پیگیری توافق ننگین با دشمن صهیونیستی تایید می‌کند که توطئه‌ای علیه مقاومت، جامعه آن و همه مردم آزاده و شریفی که از گزینه مقاومت مقابل دشمن حمایت می‌کنند، وجود دارد. این در حالی است که مقاومت در سال ۲۰۰۰ کشور را از شر اشغالگران صهیونیست آزاد ساخت و توطئه‌های دشمن را در سال ۲۰۰۶ نیز ناکام گذاشت و معادله‌ای را برقرار کرد که دشمن صهیونیستی جرات تجاوز به کشور ما را نداشت.

مقاومت و سلاح آن با قدرت باقی می‌مانند

این نماینده حزب الله گفت: مقاومت با قدرت باقی می‌ماند و سلاح آن نیز باقی خواهد ماند؛ تا زمانی که به هدف خود در آزادسازی کشور برسد، امنیت لبنان تضمین گردد و موجودیت کشور ما حفظ شود. مقاومت در این راه فداکاری‌های زیادی انجام داده و شهدای بسیاری را تقدیم کرده است و تا زمانی که یک موجودیت جعلی و سرطانی به نام اسرائیل وجود دارد، مقاومت نیز ادامه خواهد داشت.

عزالدین خاطرنشان کرد: درست است که مقاومت ضربات زیادی دریافت کرده و این طبیعی است؛ زیرا ما در نبرد قرار داریم، اما با همه این وجود دیدیم که مقاومت در لبنان دوباره برخاست، خودش را بازسازی کرد و به رویارویی ادامه داد و تا زمانی که اشغالگران از لبنان بیرون بروند، این روند ادامه خواهد داشت.

جوزف عون باید درباره معامله‌ای که با ترامپ کرده به مردم لبنان …




 تبادل ۲۰۶ اسیر جنگی میان روسیه و اوکراین

تبادل ۲۰۶ اسیر جنگی میان روسیه و اوکراین

مقامات روسیه و اوکراین روز چهارشنبه هر کدام ۱۰۳ اسیر جنگی را با میانجیگری امارات متحده عربی مبادله کردند.

 به خاورمیانه بدون آمریکا سلام کنید | ضربه نهایی وارد شد؛ فارن افرز: دیگر کسی در منطقه به آمریکا اعتماد ندارد

به خاورمیانه بدون آمریکا سلام کنید | ضربه نهایی وارد شد؛ فارن افرز: دیگر کسی در منطقه به آمریکا اعتماد ندارد

نشریه آمریکایی فارن افرز در مقاله‌ای به قلم استاد علوم سیاسی دانشگاه جرج واشنگتن تأکید کرده است که ایران با بستن تنگة هرمز و نابودی پایگاه‌های آمریکا در کشورهای منطقه نظم امنیتی آمریکا محور را در غرب آسیا نابود کرد و نشان داد که کشورهای منطقه دیگر برای امنیت خود نباید به آمریکا اعتماد کنند.

 دلارهای بی‌مصرف فلسطینی‌ها

دلارهای بی‌مصرف فلسطینی‌ها

اقدامات اسرائیل از جمله لغو مجوز کارگران، مصادره درآمدهای مالیاتی و محدودیت‌های شدید بانکی، کرانه باختری را به آستانه فروپاشی مالی رسانده است.

 آخرین آمار از تلفات ارتش آمریکا در جنگ با ایران

آخرین آمار از تلفات ارتش آمریکا در جنگ با ایران

تازه‌ترین آمار منتشر شده از سوی وزارت جنگ آمریکا (پنتاگون) نشان می‌دهد که در جریان تجاوز نظامی این کشور علیه ایران ۱۸ نظامی آمریکایی کشته و ۷۵۷ نظامی نیز مجروح شده‌اند.

 مرحله جدید حملات یمنی به عربستان آغاز شد

مرحله جدید حملات یمنی به عربستان آغاز شد

منابع یمنی با اعلام جزئیات ۳ معادله خود علیه دشمن، به عربستان هشدار دادند که مرحله بعدی دردناک‌تر خواهد بود.

 هدف قرار دادن ایران در دستور کار رژیم صهیونیستی

هدف قرار دادن ایران در دستور کار رژیم صهیونیستی

نخست‌وزیر پیشین رژیم صهیونیستی در لفاظی جدید خود، خواستار حمله به ایران در پاسخ به حملات حزب‌الله لبنان شد.

 انگلیس کاردار رژیم صهیونیستی را احضار کرد

انگلیس کاردار رژیم صهیونیستی را احضار کرد

وزارت امور خارجه انگلیس با احضار کاردار رژیم صهیونیستی، اعتراض خود را به برگزاری مناقصه برای پروژه شهرک‌سازی E۱ اعلام و از دولت بنیامین نتانیاهو خواست فوراً از اجرای این طرح عقب‌نشینی کند.

 گفتگوی رئیس جدید موساد با وزیر خارجه سوریه

گفتگوی رئیس جدید موساد با وزیر خارجه سوریه

رویترز اعلام کرد که رئیس جدید موساد و وزیر خارجه دولت خودخوانده سوریه درباره حضور نظامی ترکیه در سوریه گفتگو کرده‌اند.