قیمت طلا امروز




 سایت جوان آنلاین / ۱۴۰۵/۰۴/۲۶

ژست دوگانه ونس

معاون رئیس‌جمهور امریکا در برنامه پادکست «تجربه جو روگن» با گرفتن ژست صلح‌جویانه در ظاهر تلاش کرده نشان دهد که واشینگتن به دنبال دخالت در امور داخلی ایران ن...
 ژست دوگانه ونس



۴۴ دقیقه قبل / سایت مشرق

نماینده کنگره: دولت ترامپ از روز اول هم هیچ راهبردی در جنگ ایران نداشت

به گزارش مشرق، جیسون کرو ( Jason Crow)، نماینده کنگره و کهنه‌ سرباز ارتش که عضو کمیته نیروهای مسلح مجلس نمایندگان نیز است، در برنامه «MS NOW» با لارنس اودانل گفتگو کرد.

محور این گفتگو، فقدان راهبرد دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا برای پایان دادن به جنگ با ایران و همچنین انتقاد تند جیسون کرو از «بی‌کفایتی» دولت ترامپ در به خطر انداختن نیروهای نظامی از جمله ۵ هزار نیروی مستقر در ناو هواپیمابر «یواس‌اس آبراهام لینکلن» بود.

نماینده کنگره و کهنه‌ سرباز ارتش آمریکا در این خصوص گفت: از پیت هگست (وزیرجنگ آمریکا) گرفته تا اسکات بسنت (وزیر خزانه داری) و دونالد ترامپ، هیچ ایده‌ ای درباره اینکه چگونه باید این جنگ را پیروز شوند، ندارند و از همان روز اول هیچ راهبردی هم نداشتند.

نماینده دموکرات کنگره آمریکا اضافه کرد: اگر مردم آمریکا نمی‌ دانند جنگ چه زمانی پایان می‌ یابد، به این دلیل است که کنگره هنوز به آن پایان نداده است.


۵۵ دقیقه قبل / سایت جوان آنلاین

واکنش چین به درخواست آمریکا برای کمک به تحریم‌های ضدایرانی

جوان آنلاین:  چین امروز جمعه اعلام کرد که «تحریم‌ ها و فشارهای» آمریکا مناقشه در غرب آسیا را حل نخواهد کرد؛ این اظهارات پس از آن بیان شد که واشنگتن اخیرا از کشورها از جمله پکن خواست تا به تلاش‌ ها برای منزوی کردن اقتصاد ایران بپیوندند.

لین جیان، سخنگوی وزارت امور خارجه چین، در پاسخ به پرسشی درباره تهدیدهای دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا، به خبرنگاران گفت: تحریم و فشار به حل این مسئله کمکی نخواهد کرد.

وی سپس در ادامه افزود: چین از همه طرف‌ های ذی‌ربط می‌ خواهد تا مسئولانه رفتار کرده و مشکلات را تنها را از طریق ابزارهای سیاسی و دیپلماتیک حل‌ و فصل کنند.

سخنگوی وزارت خارجه چین بار دیگر بر لزوم اتخاذ «اقدامات مسئولانه» از سوی همه طرف‌ها برای حل‌ و فصل درگیری ها تأکید و اعلام کرد: پکن با تحریم‌های یک‌جانبه و غیرقانونی که هیچ مبنایی در حقوق بین‌الملل ندارند و فاقد مجوز شورای امنیت سازمان ملل هستند، مخالف است.


۱ ساعت قبل / سایت نورنیوز

مخالفت چین با جنگ اقتصادی امریکا علیه ایران

نورنیوز-گروه بین الملل: لین جیان سخنگوی وزارت خارجه چین امروز (جمعه) پس از تهدید ایالات متحده به راه‌اندازی یک جنگ اقتصادی تمام‌عیار علیه تهران، اعلام کرد که تحریم‌ها و فشار به حل مساله ایران کمکی نمی‌کند.

سخنگوی وزارت امور خارجه چین همچنین افزود: «تحریم‌ها و فشار به حل مساله کمکی نمی‌کند. چین از طرف‌های مربوطه می‌خواهد که مسئولانه عمل کنند و مسئله را از طریق ابزارهای سیاسی و دیپلماتیک حل کنند.»

رئیس جمهور آمریکاروز چهارشنبه  تهدید کرد که علیه ایران تحریم های جدی و سخت تر اقتصادی وضع می کند.

اسکات بسنت وزیر خزانه داری آمریکا نیز روز پنجشنبه مدعی شد: «اگر ما حداکثر فشار اقتصادی را اعمال کنیم، احتمالا دیگر شاهد ازسرگیری گسترده عملیات نظامی نخواهیم بود.»

بسنت همچنین مدعی شد که به همراه متحدان خود تحریم‌های بیشتری علیه ایران اعمال خواهد کرد. پس از مصاحبه بسنت با سی‌ان‌بی‌سی، قیمت نفت افزایش پیدا کرد.




 کره شمالی ۱۰ موشک بالستیک شلیک کرد
۲۲ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

کره شمالی ۱۰ موشک بالستیک شلیک کرد

دفتر ریاست جمهوری کره جنوبی پرتاب بیش از ۱۰ موشک بالستیک کوتاه‌برد کره شمالی در روز پنجشنبه را محکوم کرد و به ارتش خود دستور داد تا در طول رزمایش‌های مشترک جاری با ایالات متحده، آمادگی کامل خود را حفظ کند.

 روسیه: در انتظار توضیح آمریکا و ترکیه درباره ارسال سلاح به کی‌یف هستیم - تسنیم
۵ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

روسیه: در انتظار توضیح آمریکا و ترکیه درباره ارسال سلاح به کی‌یف هستیم - تسنیم

ماریا زاخارووا گفت: به‌جز روسیه هیچ کشور دیگری وجود ندارد که بتواند حاکمیت و تمامیت ارضی اوکراین را تضمین کند.

 ایران، تحریم‌های خصمانه جدید آمریکا را محکوم کرد - تسنیم
۲۰ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

ایران، تحریم‌های خصمانه جدید آمریکا را محکوم کرد - تسنیم

وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران تحریم‌های تازه آمریکا علیه اقتصاد و تجارت کشورمان را محکوم کرد.

 مخالفان نتانیاهو در یک قدمی پیروزی در انتخابات/ امارات فشار بر ایران را مرحله‌ای افزایش می‌دهد/ ادعای ترامپ: اگر لازم بود صد بار دیگر هم به ایران حمله می‌کردم
۲ ساعت قبل / سایت دیدارنیوز

مخالفان نتانیاهو در یک قدمی پیروزی در انتخابات/ امارات فشار بر ایران را مرحله‌ای افزایش می‌دهد/ ادعای ترامپ: اگر لازم بود صد بار دیگر هم به ایران حمله می‌کردم

در پی آغاز تجاوز نظامی اسرائیل و آمریکا علیه ایران از روز ۹ اسفندماه ۱۴۰۴، تنش‌های گسترده در خاورمیانه و درگیری‌ها میان ایران و آمریکا در تنگه هرمز همچنان اد...

 العبودی: عراق به توافقنامه امنیتی با ایران متعهد است/ سیاست ما تقویت روابط با همسایگان است
۲۰ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

العبودی: عراق به توافقنامه امنیتی با ایران متعهد است/ سیاست ما تقویت روابط با همسایگان است

«قاسم العبودی» مشاور امنیت ملی عراق در جریان دیدار با «محمد باقر قالیباف» رئیس مجلس شورای اسلامی ایران در بغداد، به روابط دیرینه دو کشور اشاره کرد و گفت که بغداد به توافقنامه امنیتی امضا شده با تهران متعهد است.

 غروب یک امپراتوری و تولد نظمی نوین
۴ ساعت قبل / سایت هم میهن

غروب یک امپراتوری و تولد نظمی نوین

نظم قدیمی خاورمیانه مانند امپراتوری‌های بریتانیا و فرانسه پس از بحران سوئز در سال ۱۹۵۶، در حال محو شدن است.