قیمت طلا امروز




 سایت جوان آنلاین / ۱۴۰۵/۰۴/۲۴

تحلیلگر صهیونیست: اسرائیل باید در بخش مراقبت‌های ویژه باشد

یک تحلیلگر نظامی صهیونیست با انتقاد از «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم اسرائیل و کابینه‌اش تاکید کرد که این رژیم با توجه به سیاست‌های مخرب نتانیاهو و ناکام...
 تحلیلگر صهیونیست: اسرائیل باید در بخش مراقبت‌های ویژه باشد



۱ ساعت قبل / سایت نورنیوز

اسرائیل با حمله به فرودگاه ادلب، پیمان مکه را محک زد

نورنیوز-گروه بین الملل: محمد الفرح، از اعضای جنبش انصارالله یمن با اشاره به اظهارات بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی مبنی بر هدف قرار دادن نیروهای ترکیه در خاک سوریه، حمایت و همبستگی خود را با دولت و ملت ترکیه اعلام کرد.

 وی در پستی در شبکه اجتماعی «ایکس»، این تجاوز نظامی را چالشی جدی برای «توافق‌نامه مکه» دانست و از عربستان سعودی خواست تا در قبال این تعرض، موضعی بازدارنده و شفاف اتخاذ کند.

الفرح همچنین بر ضرورت فعال‌سازی ائتلاف‌ها و توافق‌نامه‌های اسلامی برای مقابله با تهدیدات رژیم صهیونیستی و آمریکا تأکید کرد و هدف از این اقدام را حفاظت از حاکمیت و امنیت کشورهای منطقه در برابر آنچه «خطر واقعی» نامید، دانست.

اخیرا نیروی هوایی رژیم اشغالگر با انجام حملاتی، پایگاه هوایی ابوالظهور در حومه جنوبی ادلب در سوریه را هدف قرار داد. این پایگاه از موقعیت استراتژیک برخوردار است و هدف قرار دادن آن در چارچوب سلسله نقض‌های حاکمیت سوریه توسط اسرائیل انجام می‌گیرد؛ اقدامی که به گفته ناظران، هدف آن گسترش دامنه تنش در منطقه و ضربه زدن به هرگونه تلاش برای بازگرداندن ثبات یا تقویت حضور مورد حمایت آنکارا در عمق خاک سوریه است.


۲ ساعت قبل / سایت نورنیوز

مخالفان نتانیاهو در آستانه پیروزی در انتخابات

نورنیوز-گروه بین الملل: روزنامه اسرائیلی معاریو یک نظرسنجی برای سنجش وضعیت احزاب و تعداد کرسی‌های آنان در انتخابات آتی کنست انجام داد که نتیجه آن، از ریزش آرای بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی و رئیس حزب لیکود و افزایش آرای گادی آیزنکوت، رئیس حزب یاشار و رقیب اصلی او حکایت دارد.

طبق نتایج این نظرسنجی، حزب یاشار به ریاست آیزنکوت، نسبت به هفته پیش ۳ کرسی بیشتر به دست آورد و ۲۶ کرسی را به خود اختصاص داد و ۶ کرسی بیشتر از حزب لیکود، حزب متبوع نتانیاهو به دست آورده است. این روند در حالی است که حزب لیکود این هفته با انتخابات مقدماتی تیتر خبرها را به خود اختصاص داده بود.

بر اساس این نظرسنجی، ائتلاف نتانیاهو ۴۹ کرسی به دست آورده است و مخالفان وی، ۶۰ کرسی را تصاحب کرده‌اند. احزاب عربی نیز موفق به کسب ۱۱ کرسی شده‌اند. بنابراین احزاب اپوزیسیون و مخالف نتانیاهو برای پیروزی قطعی و کسب حداکثر مطلق کنست، تنها یک کرسی دیگر نیاز دارند.

داده‌های این نظرسنجی نشان می‌دهد ائتلاف نتانیاهو یعنی احزاب لیکود، عوتصما یهودیت، یهودیت تورات، شاس و صهیونیسم مذهبی، به ترتیب ۲۰، ۹، ۸، ۷ و ۵ کرسی را به دست آورده‌اند و در مجموع توانسته‌اند ۴۹ کرسی از ۱۲۰ کرسی کنست (پارلمان رژیم صهیونیستی) را تصاحب کنند.

از دیگر سو احزاب اپوزیسیون و مخالف نتانیاهو، احزاب یاشار، بِیَخَد (با همدیگر)، اسرائیل خانه ما و دموکرات‌ها نیز به ترتیب ۲۶، ۱۴، ۱۰ و ۱۰ کرسی را به خود اختصاص داده‌اند و با کسب ۶۰ کرسی فقط یک کرسی دیگر تا کسب اکثریت مطلق کنست و پیروزی در انتخابات آتی فاصله دارند. رای سایر احزاب نیز کمتر از ۳.۲۵ درصد کل آرا بوده و به این ترتیب نتوانسته‌اند حد نصاب حضور در کنست را به دست بیاورند.

عقب افتادن ائتلاف نتانیاهو از اپوزیسیون، در حالی است که حدود دو ماه دیگر و در پنجم آبان‌ماه انتخابات در فلسطین اشغالی برگزار خواهد شد.


۲ ساعت قبل / سایت عصرایران

‌مخالفان نتانیاهو در یک قدمی پیروزی

تازه‌ترین نظرسنجی روزنامه اسرائیلی معاریو از افزایش قابل توجه محبوبیت حزب یشار به رهبری گادی آیزنکوت و تداوم افت جایگاه حزب لیکود به رهبری بنیامین نتانیاهو حکایت دارد.

به گزارش فرارو به نقل از معاریو، حزب یشار در صورت برگزاری انتخابات کنست در شرایط فعلی، ۲۶ کرسی به دست خواهد آورد. این رقم نسبت به نظرسنجی هفته گذشته سه کرسی افزایش یافته است.

در مقابل، لیکود با از دست دادن یک کرسی نسبت به هفته گذشته، به ۲۰ کرسی رسیده است. به این ترتیب، حزب آیزنکوت با اختلاف ۶ کرسی در صدر قرار گرفته است.

مهم‌تر از صدرنشینی حزب آیزنکوت، وضعیت ائتلاف‌های سیاسی در کنست است. طبق این نظرسنجی، مجموع احزاب صهیونیست مخالف نتانیاهو به ۶۰ کرسی می‌رسد؛ یعنی تنها یک کرسی کمتر از حد نصاب ۶۱ کرسی برای تشکیل ائتلاف اکثریت در کنست ۱۲۰ نفره.

در سوی مقابل، ائتلاف تحت رهبری نتانیاهو با وجود تقویت برخی احزاب راست افراطی، در مجموع ۴۹ کرسی به دست می‌آورد. بنابراین، در صورت برگزاری انتخابات بر اساس نتایج این نظرسنجی، نتانیاهو برای تشکیل دولت با دشواری جدی مواجه خواهد بود.

گادی آیزنکوت، رئیس پیشین ستاد ارتش اسرائیل و رهبر حزب تازه‌تأسیس «یشار!»، در ماه‌های اخیر به یکی از مهم‌ترین رقبای سیاسی نتانیاهو تبدیل شده است. افزایش سه کرسی این حزب در تازه‌ترین نظرسنجی معاریو نشان می‌دهد روند صعودی آن ادامه دارد.

با این حال، نتایج نظرسنجی به‌تنهایی به معنای پیروزی قطعی مخالفان نتانیاهو نیست. انتخابات پارلمانی اسرائیل بر اساس ائتلاف‌های سیاسی تعیین‌کننده است و حتی کسب ۶۰ کرسی توسط احزاب مخالف، بدون دستیابی به حداقل ۶۱ کرسی، برای تشکیل دولت کافی نیست.

در رتبه سوم این نظرسنجی نیز فهرست مشترک نفتالی بنت و یائیر لاپید با ۱۴ کرسی قرار گرفته است. پربیننده ترین پست همین یک ساعت اخیر نرخ چهارم بنزین برای پرمصرف‌ها اعلام می‌شود نظرات کاربران خبر قبل اشتراک گذاری : جنگ اقتصادی ترامپ چقدر می‌تواند به ایران آسیب برساند؟ تماشاخانه یک جرعه آب برای هدهد؛ یک گودال مرگ برای کل و بزها / دو تصویر از یک ماجرا چیتگر؛ رد یک جنایت عجیب میان درختان / درخت‌ها قبل از مرگ زخمی شده بودند فیلم های دیگر عضویت در اینستاگرام عصر ایران ۱۵ سال پیش در چنین روزی این لحظه با حافظ گلستان سعدی آموزش زبان انگلیسی آپارات عصر ایران اپلیکیشن عصر ایران




 معاریو: کلید مهار تنش میان ترکیه و اسرائیل در دست کاخ سفید است
۱ ساعت قبل / سایت تابناک

معاریو: کلید مهار تنش میان ترکیه و اسرائیل در دست کاخ سفید است

روزنامه عبری «معاریو» در تحلیلی پیرامون مناسبات آنکارا و تل‌آویو نوشت روابط این دو بازیگر از یک «دوستی تمام‌عیار» به «جنگ سرد» دگرگون شده است و اکنون مهار ای...

 التماس‌های بی‌نتیجه آقای رئیس جمهور به ترامپ!
۸ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

التماس‌های بی‌نتیجه آقای رئیس جمهور به ترامپ!

در حالی که کی‌یف یکی از ویرانگرترین شب‌های نبرد ۴.۵ ساله خود را زیر ضربات سنگین موشک‌های بالستیک روسیه تجربه کرد، التماس‌های اضطراری زلنسکی از دونالد ترامپ بی‌پاسخ مانده است.

 وزیر آمریکایی مدعی شد: تحریم‌های جدید برای «فروپاشی حکومت»
۶ ساعت قبل / سایت دیدارنیوز

وزیر آمریکایی مدعی شد: تحریم‌های جدید برای «فروپاشی حکومت»

اسکات بسنت، وزیر دارایی آمریکا ادعا کرد که تحریم‌های جدید ایالات متحده به «فروپاشی حکومت» ایران منجر خواهد شد.

 اسرائیل از دولت آمریکا برای اجرای ترورهای هدفمند در غزه، چراغ سبز گرفت
۱۶ ساعت قبل / سایت هم میهن

اسرائیل از دولت آمریکا برای اجرای ترورهای هدفمند در غزه، چراغ سبز گرفت

کانال «کان» گزارش داد: یک مقام امنیتی می‌گوید اسرائیل معتقد نیست حماس خلع سلاح خواهد شد.

 اعتراف معاون ترامپ به فشار ایران به آمریکا
۱۰ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

اعتراف معاون ترامپ به فشار ایران به آمریکا

جی‌دی ونس، معاون رئیس‌جمهور آمریکا گفت: قیمت نفت همچنان بالاست و مردم این موضوع را هنگام سوخت‌گیری در پمپ‌بنزین‌ها احساس می‌کنند، اما قیمت‌ها نسبت به بالاترین سطح خود کاهش قابل توجهی داشته است.

 «نبرد هرمز» روز چهل و یکم | الجزیره: کشتی‌ها در هرمز بیشتر از آمریکا، از دستورات ایران تبعیت می‌کنند
۶ ساعت قبل / سایت فراز

«نبرد هرمز» روز چهل و یکم | الجزیره: کشتی‌ها در هرمز بیشتر از آمریکا، از دستورات ایران تبعیت می‌کنند

جنگ سوم و تجاوز نظامی اخیر آمریکا به ایران وارد روز چهلم شد. در حالی که از روز آتش بس نقض شده میان دو کشور ۱۳۵ روز می‌گذرد، مسعود پزشکیان، رئیس جمهور در خصوص...