قیمت طلا امروز




 سایت جوان آنلاین / ۱۴۰۵/۰۴/۲۰

خبرگزاری فرانسه: دور بعدی مذاکرات لبنان و اسرائیل ۱۵ و ۱۶ ژوئیه برگزار می‌شود

خبرگزاری فرانسه در گزارشی اعلام کرد که دور بعدی مذاکرات بین لبنان و رژیم صهیونیستی در روز‌های چهارشنبه و پنجشنبه هفته جاری (۱۵ و ۱۶ ژوئیه / ۲۴ و ۲۵ تیر ماه) در رم پایتخت ایتالیا برگزار می‌شود.
 خبرگزاری فرانسه: دور بعدی مذاکرات لبنان و اسرائیل ۱۵ و ۱۶ ژوئیه برگزار می‌شود



۲۶ دقیقه قبل / سایت مشرق

اورگوئه: در صورت ورود نتانیاهو به کشور مسلما بازداشت می‌شود

به گزارش مشرق، «والریا چاکاسی»، معاون وزیر امور خارجه اورگوئه با اشاره به موضع دولت در مورد جنگ غزه اشاره کرد.

به نقل از پایگاه خبری uypress، معاون وزیر امور خارجه اورگوئه در اظهاراتی در برنامه پخش زنده «ال وسو» همچنین گفت که اسرائیل مرتکب نقض حقوق بشر و قوانین بین‌المللی شده و حملاتی را علیه مردم بی‌دفاع غزه انجام می‌دهد برای همین اگر پایش را به اورگوئه بگذارد، حتما دستگیر می‌شود.

این دیپلمات همچنین به حکم جلب بین‌المللی صادر شده توسط دیوان کیفری بین‌المللی علیه بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل اشاره کرد و گفت: «اگر او به اورگوئه بیاید، طبق تعهداتمان به دیوان کیفری بین‌المللی، موظف به اعمال و عمل به آن حکم جلب بین‌المللی خواهیم بود؛ این غیرقابل انکار است.»

وی در ادامه خاطرنشان کرد: «تنها گزینه برای شما این است که از این دادگاه خارج شوید، اما اگر این اتفاق نیفتد، اروگوئه به تعهدات بین‌المللی خود عمل می‌کند و شکی در این مورد نیست.»


۳۵ دقیقه قبل / سایت صفحه سیاست

روسیه ایران را برای مذاکره با آمریکا تحت فشار نمی‌گذارد

صفحه سیاست-

واسیلی نبنزیا، نماینده دائم روسیه در سازمان ملل متحد، روز پنجشنبه به خبرنگاران گفت: «علت این درگیری نه در کارهایی که ایران انجام داده یا نداده است، بلکه در تجاوز بی‌ملاحظه و ناموجهی است که توسط ایالات متحده علیه ایران آغاز شده است.» او افزود که تصور نمی‌کند ایران از پایبندی به تفاهمات و توافقات موجود سر باز زده باشد.

در همین زمینه، نبنزیا اظهار داشت که روسیه برای از سرگیری مذاکرات با ایالات متحده، ایران را تحت فشار قرار نمی‌دهد.

وی در پاسخ به سوالی در این مورد گفت: «روسیه، در اصل، هیچ فشاری بر هیچ‌کس، چه ایران و چه هر کشور دیگری، وارد نمی‌کند. ایران یک کشور مستقل است و حق دارد تصمیمات خود را بگیرد.»

نماینده روسیه در سازمان ملل گفت مسکو هیچ برنامه‌ای برای برگزاری بسیج مردمی گسترده ندارد، چون به هیچ وجه نیازی به انجام این کار نیست.

نماینده دائم روسیه در سازمان ملل همچنین ادامه داد: «فکر می‌کنم بارها رسما گفته شده که در حال حاضر به بسیج گسترده نیاز نداریم و تا جایی که من می‌دانم، چنین چیزی برنامه‌ریزی و انتظار نمی‌رود.»

به نقل از خبرگزاری تاس، پیش از این، دیمیتری مدودف نایب رئیس شورای امنیت روسیه گفته بود که دشمن با انتشار شایعاتی در مورد بسیج قریب‌الوقوع در روسیه، به دنبال بی‌ثبات کردن اوضاع پیش از انتخابات است.

نماینده دائم روسیه در سازمان ملل متحد در ادامه ابراز تمایل کشورش برای دبیرکل بعدی سازمان ملل متحد مبنی بر مشارکت فعال‌تر در حل بحران اوکراین را اعلام کرد.

نبنزیا به خبرنگاران گفت: «ما می‌خواهیم دبیرکل جدید در حل بحران مؤثرتر باشد، اما برای دستیابی به این هدف، دبیرکل تازه انتخاب شده باید آماده شرکت در این فرآیند باشد، حتی اگر احتمال موفقیت همیشه وجود نداشته باشد.»

نبنزیا در مورد احتمال ایفای نقش سازمان ملل متحد به عنوان بستری برای حل بحران اوکراین، به خبرنگاران توضیح داد: «بسیاری از چیزها به دبیرکل و شخصیت او بستگی دارد.»

روسیه بارها آمادگی خود را برای تلاش برای دستیابی به یک راه حل مذاکره‌ای برای بحران اوکراین، بر اساس تفاهمات حاصل شده توسط روسای جمهور روسیه و آمریکا در اجلاس آلاسکا، از جمله رسیدگی به علل ریشه‌ای درگیری، در درجه اول تهدیدات علیه امنیت ملی روسیه، تأیید کرده است.

 


۴۲ دقیقه قبل / سایت جوان آنلاین

واکنش تند اروپا و کانادا به گسترش شهرک‌سازی رژیم صهیونیستی

جوان آنلاین: سران ۷ کشور از جمله ۴ عضو اتحادیه اروپا طرح جدید شهرک‌ سازی صهیونیست ها در کرانه باختری را محکوم کردند.

مقامات غربی پس از آغاز مناقصه برای ساخت بیش از ۱۲۰۰ واحد مسکونی در این منطقه توسط مقام‌های صهیونیست، توقف این ساخت‌ و سازها را در سرزمین‌ های اشغالی خواستار شدند.

فرانسه، آلمان، ایتالیا، هلند، انگلیس، نروژ و کانادا امضاکنندگان این بیانیه مشترک هستند.

طرح موسوم به «ای‌۱» که سال گذشته از سوی رژیم صهیونیستی به تصویب رسید، بخش اغلب مناطق فلسطینی‌نشین شرق قدس را که توسط این رژیم اشغال و الحاق شده است، بیش از پیش از کرانه باختری جدا خواهد ساخت.

دبیرکل سازمان ملل نیز پیش‌تر هشدار داده بود که اجرای طرح «ای‌۱» خطری جدی و تهدیدی بنیادین برای امکان تشکیل یک دولت یکپارچه فلسطینی محسوب می‌شود.




 بازگشت «صبح جمعه با شما» با تیم جدید و کارگردانی میرطاهر مظلومی
۱ ساعت قبل / خبرگزاری ایسنا

بازگشت «صبح جمعه با شما» با تیم جدید و کارگردانی میرطاهر مظلومی

برنامه قدیمی «صبح جمعه با شما» پس از وقفه‌ در تولید با فصل جدید و با تغییر تیم تولید، از جمعه ۶ شهریور به رادیو بازمی‌گردد.

 پیشنهاد بزرگ آرسنال برای خولیان آلوارز؛ گیوکرش بخشی از معامله
۱ ساعت قبل / سایت فوتبالی

پیشنهاد بزرگ آرسنال برای خولیان آلوارز؛ گیوکرش بخشی از معامله

پایگاه خبری فوتبالی- آرسنال همچنان برای جذب ژولیان آلوارز دست‌بردار نیست و طبق گزارش جدید اسپورت، توپچی‌ها در حال بررسی پیشنهادی هستند که می‌تواند شامل ۶۹ میلیون پوند به‌علاوه ویکتور گیوکرش باشد. به گزارش فوتبالی، این گزارش در شرایطی منتشر شده که آینده آلوارز در اتلتیکومادرید همچنان مبهم است و احتمال جدایی او بیش از گذشته مورد بحث قرار گرفته است.آلوارز که در سال ۲۰۲۴ از منچسترسیتی به اتلتیکومادرید پیوست، خیلی زود به یکی از مهم‌ترین بازیکنان تیم دیگو سیمئونه تبدیل شد. با این حال، در هفته‌های اخیر ...,آرسنال,اتلتیکو مادرید,خولیان آلوارز,ویکتور گیوکرس,نقل و انتقالات,پیشنهاد سردبیر

 قیمت طلا ۱۸ عیار امروز جمعه ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد/ طلا همچنان در اوج
۱ ساعت قبل / روزنامه شرق

قیمت طلا ۱۸ عیار امروز جمعه ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد/ طلا همچنان در اوج

قیمت هر گرم طلا ۱۸ عیار در بازار امروز جمعه ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ به ۱۹ میلیون و ۹۲۹ هزار و ۴۰۰ تومان رسید.

 نتانیاهو در آستانه شکست؟
۱ ساعت قبل / سایت اکوایران

نتانیاهو در آستانه شکست؟

نتیجه جدیدترین نظرسنجی در فلسطین اشغالی نشان می‌دهد، مخالفان نتانیاهو برای پیروزی در انتخابات آتی، فقط یک کرسی دیگر نیاز دارند تا بتوانند اکثریت مطلق کنست را به خود اختصاص دهند.

 پرتره امیر نوروزی، بازیگری که آرام و پیوسته جای خود را در قاب پیدا کرد
۳۲ دقیقه قبل / روزنامه هفت صبح

پرتره امیر نوروزی، بازیگری که آرام و پیوسته جای خود را در قاب پیدا کرد

کارنامه امیر نوروزی، یک نمودار صعودی با شیبی منطقی و پایدار است

 واکنش دفتر عارف به اعلام نرخ بنزین ۸۰هزار تومانی
۲۸ دقیقه قبل / سایت اعتماد آنلاین

واکنش دفتر عارف به اعلام نرخ بنزین ۸۰هزار تومانی

معاون ارتباطات و اطلاع رسانی دفتر معاون اول رئیس‌جمهور، ادعای ساختگی برخی کانال‌های غیررسمی مبنی بر اظهارات «محمد رضا عارف» درباره نرخ بنزین ۸۰ هزار تومانی را تکذیب کرد.